FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dorina78
Scris: Friday, October 13, 2017 8:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/26/2017
:013succese mari sa te ajute domnul sa fie cu bine! Am si eu 39 de ani si nici un copil ne gindit si noi la FIV dar imi pare tirziu , oare mai am ?anse dupa 2 extrauterine am ramas numai cu o trompa, mii frica sa nu se primeasca din nou extrauterina , am inteles ca is ?anse mari cind au mai fost mai inainte extrauterinecoeur si trompa a ramas(
andriana wrote:

zizi,succes!Eu am nascut o fetita de 1 an aproape,totFIV,am avut multe incercari, dar tot din embrioni congelati am nascut.Acum am facut iar FIV,am deja 39 de ani si nu am vrut sa mai astept, mai ales ca fetita s-a intarcat singura,am facut histeroscopie si iar in lupta...Poate are noroc de un frate sau o sora !Intele ca daca la o virsta mai tinara cu greu am avut succes,acum nu am sanse mari,dar ne-am gindit sa incercam.
Dorina78
Scris: Friday, October 13, 2017 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2017
bby88 wrote:
Succese mari! Procedura nu aflat dureroasa deci anestezie generala sau locala? Ma Gindesc sa încercam si noi FIV la medpark, dar informa?ie putina am. La ce pret si cit timp ia toata procedura? Sintem pleca?i din tara si asi vrea sa stiu pe cit timp sa ne luam concediu! Multumesc mult si scuze daca poate nui la tema întrebarea !
Exact ca la mine. 17 ovocite din care 14 mature. Mult succes! Oricand spun cei de la clinica sa faceti transferul e perfect. Stiu ei ce fac. Noi am facut in ziua a 3-a dupa multe discutii pentru ca eu tot citisem ca e mai bine sa faci in ziua 5 asa ca ideal e sa faci exact cand spune embriologul. Fiecare femeie si fiecare embrionas sunt diferiti el va face in asa fel incat sa aleaga varianta cea mai buna pentru voi. Iti tin pumniihearts
Unic
Scris: Saturday, October 14, 2017 12:35 AM
Nivel

Inregistrat: 10/8/2017
Va urmaresc demult timp, si V-am urmat pasii. Sunt la etapa începatoare : am semnat contractul, am dat analize de hepatita, mrs, SIDA. A?tept rezultatele si cm. Dar la moment ma lupt cu o raceala, si ma gindesc poate influen?a negativ, Dna Diana va accepta ?
Zizi17
Scris: Saturday, October 14, 2017 7:04 AM
Nivel

Buna adriana!ai facut beta?ce faci cum te simti?
adinutzza
Scris: Saturday, October 14, 2017 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2015
Zizi17 wrote:
Da,mai am.Putin dar rez am sa-I am luniuff nu se lucreaza in aceiasi zi,mai ales sambata,tu ai reusit sa vb la regina maria?

La Regina Maria se poate face la urgenta.Pentru tine e ziua cea mare....Î?i ?in pumnii ?i sa ai un beta grasu?! computerlove
Zizi17
Scris: Saturday, October 14, 2017 11:30 AM
Nivel

Ms Adina,am fost dimineata la synevo, rezultatul luni dupa amiaza,eu sunt din galati si nu se lucreaza in urgenta dar dupa cum ti-am zis eu stiam de regina Maria de la Origin, sper sa fie bine,multe fete din iasi au facut fiv la chisinau, tu ai mai fost si la alte clinici din iasi?
adinutzza
Scris: Saturday, October 14, 2017 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2015
Zizi17 wrote:
Ms Adina,am fost dimineata la synevo, rezultatul luni dupa amiaza,eu sunt din galati si nu se lucreaza in urgenta dar dupa cum ti-am zis eu stiam de regina Maria de la Origin, sper sa fie bine,multe fete din iasi au facut fiv la chisinau, tu ai mai fost si la alte clinici din iasi?

Am facut analize premergatoare la Ominiclinici, dar am fost foarte dezamagita. ..Nu aveam nimic...Nici eu nici so?ul. ..Ce sa zic, bani cheltui?i aiurea. Apoi am auzit foarte multe cupluri care reu?eau la Chisinau, a?a ca am luat dosarul ?i am încercat ?i noi. Am ramas placut surprin?i de profesionalismul ?i omenia celor de la Medpark. Doamna Diana de la prima consulta?ie a zis ca am hiderosalpinix la ambele trompe ?i în urma laparoscopie s a demonstrat un hiderosalpinix grav pe ambele trompe....În fine ....Sa dea Dumnezeu sa se termine a?teptarea pentru amândoua ?i sa devenim MAME.
Zizi17
Scris: Saturday, October 14, 2017 12:10 PM
Nivel

Multumesc pentru istoric,eu am facut la origyn,eu nu am probleme insa sotul are o spermograma foarte proasta,la stimulare 17 ovocite dar in final am ajuns cu 2 blastocisti si nici unul nu a vrut sa se prinda, asa este, la medpark e alta treaba,totul este organizat,sincer a fost mult mai bine chiar daca drumurile au fost cam obositoare!!sa te auda Doamne doamne si sa fie totul bineDistanceKiss
andriana
Scris: Saturday, October 14, 2017 6:03 PM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2016
andriana
Scris: Saturday, October 14, 2017 6:05 PM
Nivel

Dorina78 wrote:
:013succese mari sa te ajute domnul sa fie cu bine! Am si eu 39 de ani si nici un copil ne gindit si noi la FIV dar imi pare tirziu , oare mai am ?anse dupa 2 extrauterine am ramas numai cu o trompa, mii frica sa nu se primeasca din nou extrauterina , am inteles ca is ?anse mari cind au mai fost mai inainte extrauterinecoeur si trompa a ramas(

Multumesc, sper si eu la bine!Eu am avut nevoie de citeva incercari,a fost greu,dar am fetita si s-a meritat sa incerc.Da,la virsta noastra nu avem sanse mari,dar le avem,asa ca eu am incercat.Mai bine discuta cu medicul,e important si citi foliculi ai in ovare,nu numai virsta.
andriana
Scris: Saturday, October 14, 2017 6:07 PM
Nivel

Zizi17 wrote:
Multumesc pentru istoric,eu am facut la origyn,eu nu am probleme insa sotul are o spermograma foarte proasta,la stimulare 17 ovocite dar in final am ajuns cu 2 blastocisti si nici unul nu a vrut sa se prinda, asa este, la medpark e alta treaba,totul este organizat,sincer a fost mult mai bine chiar daca drumurile au fost cam obositoare!!sa te auda Doamne doamne si sa fie totul bineDistanceKiss

SimplyLove Sa fie pozitiv!!
Lili Eu
Scris: Saturday, October 14, 2017 11:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Dorina78 wrote:
Sigur ca mai ai sanse sa ai un bebe... tot ce trebuie sa faci e sa nu iti pierzi speranta si sa lupti ptr visul tau de a deveni mamy ... eu am ranas prima data insarcinata pe la 36 de ani dar nu a fost sa fie am suferit un avort spontan apoi am ramas iar si a fost extrauterina si am ramas fara trompa dreapta apoi asa cu o trompa am ramas iar pe la 40 de ani apoi iar nu a fost sa fie. a fost sarcina cu defect de cromozoni sa eliminat la 8 saptamani si dupa alte trei luni am ramas iar insarcinata si acum am un baietel de aproape 8 luni :) deci se poate si cu o singura trompa. doar sa lupti ptr visul tau computerlove
Lili Eu
Scris: Saturday, October 14, 2017 11:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Zizi17 wrote:
Hehe Galateanca de a mea Cheek Kiss si eu si bby88 suntem din GL. dar eu acum stau in ploiesti :) Lol aaa iti tin pumni sa fie cu ochisori coeur
Zizi17
Scris: Sunday, October 15, 2017 6:33 AM
Nivel

Ms,Lili sa Lol fie
Zizi17
Scris: Sunday, October 15, 2017 6:35 AM
Nivel

Si tu Lili tot fiv la medpark? Nu am reusit sa citesc postarile taleDistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.