Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| adinutzza wrote:Mi-am facut griji degeaba, embrionii au fos ok si azi am facut ET. Mi-au fost transferati 2 embrioni si 3 congelati, ceilalti 4 erau mai slabi...Testul trebuie sa il fac pe 21 asa ca pana atunci rabdare, credinta si speranta! Te imbratisez si multumesc ptr incurajari! Bravooo Felicitari! Sa iti ramâna in burtica puiutii noua luni de acum! Noi ieri am aflat ca cei doi bebei tot de ziua 3 din burtica mea sunt baietel si fetita va dorim tuturor o asemenea bucurie! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/8/2017 Mesaje: 35
| Buna fetelor! A avut cineva dureri ca la menstruatie? |
|
| Adina,esti la primul fiv,eu am mai facut la orygin |
|
Inregistrat: 12/19/2015 Mesaje: 37
| bby88 wrote:Bravooo Felicitari! Sa iti ramâna in burtica puiutii noua luni de acum! Noi ieri am aflat ca cei doi bebei tot de ziua 3 din burtica mea sunt baietel si fetita va dorim tuturor o asemenea bucurie! Felicitari! Sa fiti sanatosi toti 3! Sa dea Dumnezeu sa venim si noi cu vesti bune si cu asemenea bucurie!! |
|
| Zizi17 wrote:Adina,esti la primul fiv,eu am mai facut la orygin Sunt la primul FIV. Noi avem amnadoi probleme...eu am ramas fara trompe dupa ce am fost diagnosticata cu hidrosalpinix iar el o spermograma nu prea reusita...am incredere insa in cei de la Medpark si in doamna Diana ca au facut totul p[tr noi si vom reusi... Mai ai putin pana la test....iti tin pumnii... |
|
| Mutumesc,si tie mult success! Speram ca o sa fie bine! Intradevar doamna Dr Diana se implica foarte mult!!! |
|
| Buna dimi fetelor!nu mai este nimeni pe aici?vreo veste buna? |
|
| Zizi17 wrote:Buna dimi fetelor!nu mai este nimeni pe aici?vreo veste buna? Buna! Cred ca numai noi mai suntem pe aici... Unde faci testul? În cat timp prime?ti rezultatul? Tare greu mai trece timpul..caut semne dar nimic. |
|
| Buna, adina! Eu am sa incerc la synevo, iar daca nu-mi da rez samb atunci luni dar tu daca esti din iasi poti incerca la Regina Maria , cei de la Origin lucrau cu ei si poate ti-I face la urgenta.Pe mine ma doare burta ca la menstruatie.off |
|
| Adina, eu am avut dureri asemanatoare cu cele de la menstruatie din a 2 a zi dupa transfer |
|
| Zizi17 wrote:Buna, adina! Eu am sa incerc la synevo, iar daca nu-mi da rez samb atunci luni dar tu daca esti din iasi poti incerca la Regina Maria , cei de la Origin lucrau cu ei si poate ti-I face la urgenta.Pe mine ma doare burta ca la menstruatie.off O sa fie cu ochi?ori, ai sa vezi! Eu nu simt nimic.... |
|
| Speram, multumesc de incurajare,Iti doresc mult succes!!! |
|
| Buna,Adina?ce faci cum te simti? |
|
| Zizi17 wrote:Buna,Adina?ce faci cum te simti? Buna, Zizi! Sunt putin balonata, dar cred ca de la medicamente....oricum eu dupa punctie am fost foarte balonata....in rest nimic.Incerc sa imi gasesc lucruri de facut ca tare greu trece timpul....saptamana asta sunt sin concediu, sper, saptamana viitoare sa treaca mai usor ca ma intorc la serviciu. Tu ce faci? Mai ai putin.... Fetele cu experienta poate impartasesc cu noi ceva simptome, sa ne mai incurajam si noi..
|
|
| Da,mai am.Putin dar rez am sa-I am luni nu se lucreaza in aceiasi zi,mai ales sambata,tu ai reusit sa vb la regina maria? |
|
|