FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
diana_oana
Scris: Wednesday, September 20, 2017 10:20 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2014
adinutzza wrote:
Buna! u am mai intrat demult deoarece nu am putu incepe procedura vara aceasta. In iulie nu am putu noi, in august au fost ei in concediu. Acum suntem foarte fericiti ca am semnat contractul sambata si asteptam cu nerabdare prim zi de menstruatie pentru a incepe tratamentul. Doamne ajuta peste o luna sa va dau vesti bune!

Mult success, o sa fie cu ochisori ai sa vezi. Cand incepi tratamentul? Mie zilele acestea trebuie sa-mi vina menstruatia, dar luna acaeasta o sarim pentru ca eu doar ce m-am lasat de fumat si doamna doctor a zis ca e mai bine sa astept macar o luna. Asa ca din octombrie vrem sa incepem si noi. Tu stai in Chisinau in perioada tratamentului? La cate zile trebuie sa mergi la monitorizare si cam cat va dura? Imi cer scuze ca te-am bombardat cu intrebari, dar eu stau destul de departe de Chisinau si as vrea sa stiu cam cat timp voi lipsi de la sv uff
adinutzza
Scris: Wednesday, September 20, 2017 2:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/19/2015
diana_oana wrote:

Mult success, o sa fie cu ochisori ai sa vezi. Cand incepi tratamentul? Mie zilele acestea trebuie sa-mi vina menstruatia, dar luna acaeasta o sarim pentru ca eu doar ce m-am lasat de fumat si doamna doctor a zis ca e mai bine sa astept macar o luna. Asa ca din octombrie vrem sa incepem si noi. Tu stai in Chisinau in perioada tratamentului? La cate zile trebuie sa mergi la monitorizare si cam cat va dura? Imi cer scuze ca te-am bombardat cu intrebari, dar eu stau destul de departe de Chisinau si as vrea sa stiu cam cat timp voi lipsi de la sv uff

Buna! Eu voi incepe tratembtul ziele acestea ...astept sa imi vina menstruatia, care din calculele mele ar trebui sa fie in perioada 24, 25. Deci sapt viitoare ar trebui sa incepem tratamentul. Nu stau la Chisinau deoarece eu locuiesc la Iasi si in 3-4 ore suntem acolo. Daca va fi neaparat nevoie sa ramanem la un momemnt dat, vom asculta sfaturile doamnei doctor. LA monitorizare am inteles ca trebuie mers cam din 4 in 4 zile.Si eu trebuie sa ma invoiesc sa la serviciu, dar asta, merita toate sacrificiile! :) Sper sa ne ajute Dumnezeu! Noi incercam de 7 ani sa avem un copil. Te voi tine la curent cu tot dragul pe parcursul tratamentului. Abia asteptam sa incepem!
Melissa
Scris: Thursday, September 21, 2017 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 7/25/2016
Succese voua fetelor! Ma coplesesc emotii pozitive cind imi amintesc ca si eu anul trecut in septembrie am facut procedura si a fost cu succes.Acum ma bucur de copiii meu!!! Cu atita recunostinta imi amintesc de echipa FIV Medpark!!! Mult curaj si inainte cu Doamne ajuta...
diana_oana
Scris: Thursday, September 21, 2017 11:47 AM
Nivel

adinutzza wrote:

Buna! Eu voi incepe tratembtul ziele acestea ...astept sa imi vina menstruatia, care din calculele mele ar trebui sa fie in perioada 24, 25. Deci sapt viitoare ar trebui sa incepem tratamentul. Nu stau la Chisinau deoarece eu locuiesc la Iasi si in 3-4 ore suntem acolo. Daca va fi neaparat nevoie sa ramanem la un momemnt dat, vom asculta sfaturile doamnei doctor. LA monitorizare am inteles ca trebuie mers cam din 4 in 4 zile.Si eu trebuie sa ma invoiesc sa la serviciu, dar asta, merita toate sacrificiile! :) Sper sa ne ajute Dumnezeu! Noi incercam de 7 ani sa avem un copil. Te voi tine la curent cu tot dragul pe parcursul tratamentului. Abia asteptam sa incepem!

Iti multumesc din suflet pentru raspunsuri. Acum am vb si eu cu doamna doctor, iar pe 7 octombrie mergem sa semnam contractul, urmand ca pe 17-18 octombrie sa incepem stimularea. Si noi incercam de 6 ani sa avem in copil......pale
O sa fie bine ai sa vezi!
Sa ne tii la curent cu evolutia ta.Cheek Kiss
diana_oana
Scris: Thursday, September 21, 2017 11:50 AM
Nivel

Melissa wrote:
Succese voua fetelor! Ma coplesesc emotii pozitive cind imi amintesc ca si eu anul trecut in septembrie am facut procedura si a fost cu succes.Acum ma bucur de copiii meu!!! Cu atita recunostinta imi amintesc de echipa FIV Medpark!!! Mult curaj si inainte cu Doamne ajuta...

Multumim frumos Mellissa si felicitari pentru puiul tau! Sper din tot sufletul ca anul viitor sa-mi tin si eu bebelusul in brate.
bby88
Scris: Thursday, September 21, 2017 1:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
Buna fetelor,
Mult succes celor ce urmeaza sa inceapa procedurile. Sunteti pe maini bune.hearts Noi am inceput stimularea pe 30 iunie iar astazi facem 12 saptamani de sarcina si avem gemeni. Speram sa ramanem in formula asta pana la termen. Va doresc si voua rezultate pozitive si daca aveti nevoie de informatii sa nu ezitati sa imi scrieti. Scria cineva de frecventa monitorizarilor... Noi am mers din ziua 2 la fiecare 3 zile dar in general depinde de evolutia foliculilor. Si noi am facut naveta din Galati si chiar dupa transfer Dna Diana a spus ca nu ne ajuta daca ramanem cazati sa ne odihnim. Am stat cazati o noapte inainte de punctie pentru ca era cald tare in iulie si nu as fi rezistat pe drum fara apa si mancare atatea oreras
Lili Eu
Scris: Thursday, September 21, 2017 11:43 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
bby88 wrote:
Buna fetelor,
Mult succes celor ce urmeaza sa inceapa procedurile. Sunteti pe maini bune.hearts Noi am inceput stimularea pe 30 iunie iar astazi facem 12 saptamani de sarcina si avem gemeni. Speram sa ramanem in formula asta pana la termen. Va doresc si voua rezultate pozitive si daca aveti nevoie de informatii sa nu ezitati sa imi scrieti. Scria cineva de frecventa monitorizarilor... Noi am mers din ziua 2 la fiecare 3 zile dar in general depinde de evolutia foliculilor. Si noi am facut naveta din Galati si chiar dupa transfer Dna Diana a spus ca nu ne ajuta daca ramanem cazati sa ne odihnim. Am stat cazati o noapte inainte de punctie pentru ca era cald tare in iulie si nu as fi rezistat pe drum fara apa si mancare atatea oreras
dance coeur coeur iloveyou Clap
diana_oana
Scris: Friday, September 22, 2017 8:22 AM
Nivel

bby88 wrote:
Buna fetelor,

Felicitari! Sarcina usoara si la termen iti doresc.Cheek Kiss
Eu intrebam de frecventa monitorizarilor deoarece as vrea sa ramanem la Chisinau..... mi se pare ca nu are rost sa facem in jur de 1000 de km la 3 zile, mai ales ca eu in timpul celuilalt FIV m-am simtit foarte rau. Dar vom vedea exact cum vor decurge lucrurile, cum voi putea aranja si la serviciu desi, sincer, important acum este visul nostru de a devein parinti... restul sunt detalii....
DianaM
Scris: Friday, September 22, 2017 8:26 AM
Nivel

Inregistrat: 12/5/2016
bby88 wrote:
Buna fetelor,

Ce veste buna!!!!dance Ma bucur foarte mult pentru voi! Va asteptam la gravidute! Clap Cheek Kiss
bby88
Scris: Friday, September 22, 2017 2:07 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
diana_oana wrote:

Felicitari! Sarcina usoara si la termen iti doresc.Cheek Kiss
Eu intrebam de frecventa monitorizarilor deoarece as vrea sa ramanem la Chisinau..... mi se pare ca nu are rost sa facem in jur de 1000 de km la 3 zile, mai ales ca eu in timpul celuilalt FIV m-am simtit foarte rau. Dar vom vedea exact cum vor decurge lucrurile, cum voi putea aranja si la serviciu desi, sincer, important acum este visul nostru de a devein parinti... restul sunt detalii....

Vad ca esti din buzau...distanta si mai mare. Recunosc si eu ca m-au terminat drumurile...am fost extenuata mai ales ca drumurile din moldova si statul in vama la 40 grade au contribuit la discomfort si mai mult. Mergi la prima vizita si te orientezi in functie de ce spune si dr si cum simti tu drumul. Eu am facut si hiperstimulare dupa si am mai facut cateva drumuri in conditiile in care imi era fff rau si aveam burta ca un balon imens plin cu lichid. Mult succes!
adinutzza
Scris: Monday, September 25, 2017 5:27 PM
Nivel

Abia m -am intors de la Chisinau. Am inceput tratamentul ce presupune injectie in fiecare zi. De mers trebuie sa mai merg joi si apoi iar luni si joi, deci cam la 3-4 zile. Doamne ajuta sa fie inceputul unui vis frumos! Va imbratisez cu drag!
diana_oana
Scris: Tuesday, September 26, 2017 9:15 AM
Nivel

adinutzza wrote:
Abia m -am intors de la Chisinau. Am inceput tratamentul ce presupune injectie in fiecare zi. De mers trebuie sa mai merg joi si apoi iar luni si joi, deci cam la 3-4 zile. Doamne ajuta sa fie inceputul unui vis frumos! Va imbratisez cu drag!
O sa fie bine ai sa vezi. Dumnezeu o sa te ajute sa-ti indeplinesti visul! Abia astept sa incep si eu , am mari emotii.
Te pup si te imbratisezflowers
lixandra_alexandra
Scris: Tuesday, September 26, 2017 9:32 AM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
bby88 wrote:
Buna fetelor,

computerlove computerlove computerlove

Felicitari Cheek Kiss Cheek Kiss
adinutzza
Scris: Saturday, September 30, 2017 1:50 PM
Nivel

diana_oana wrote:
O sa fie bine ai sa vezi. Dumnezeu o sa te ajute sa-ti indeplinesti visul! Abia astept sa incep si eu , am mari emotii.
Te pup si te imbratisezflowers

Multumesc, Diana, pentru ganduri. Sunt in perioada stimularii. Joi am fost din nou la doamna docctor si continui tratamentul pentru stimulare. Voi merge din nou luni la monitorizare si ne apropiem de ziua punctiei....Dumnezeu sa ne ajute pe amnadoua sa ne implinim visul!
Te pup si te imbratisez cu drag!
adinutzza
Scris: Tuesday, October 3, 2017 3:21 PM
Nivel

Dragele mele, cele care ati facut FIV, va mai aduceti aminte la cate zile dupa punctie ati avut transferul de embrioni? eu ar trebui sa am vineri sau sambata punctia....Dupa transfer ati stat in pat sau ati fost la serviciu?nu stiu cum sa procedez...sa imi iau un concediu medical sau sa merg la serviciu dupa transfer...M ar ajuta mult experienta voastra.
Multumesc!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.