FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oleelya
Scris: Saturday, July 8, 2017 7:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/24/2017
Buna tuturor! Felicitari pentru proaspetele mamici!!!cite mai multe nopti dormite si pici sanatosi si cumintei!!! Este cineva acum care a inceput nu demult protocol? As vrea sa intreb de fetele care deja au reusita,a?i avut careva simptome in perioada de pina la transfer sau ce senzatii ati avut? Stiu ca la fiecare e individual,dar oricum cind auzi situatii asemanatoare parca creste speranta de reusita.
dalma
Scris: Monday, July 10, 2017 10:55 PM
Nivel

Inregistrat: 7/30/2015
Oleelya, nu mai cauta simptome pentru ca nu sunt. Incearca sa fii cat mai linistita, odihneste-te, uita-te la filmele preferate. Succes!
andriana
Scris: Tuesday, July 11, 2017 3:36 PM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2016
dalma wrote:
Oleelya, nu mai cauta simptome pentru ca nu sunt. Incearca sa fii cat mai linistita, odihneste-te, uita-te la filmele preferate. Succes!

Eu sint de acord!Succes,Olelya!
oleelya
Scris: Tuesday, July 11, 2017 5:44 PM
Nivel

Inregistrat: 4/24/2017
Multumesc mult fetelor!!!Love
diana_oana
Scris: Sunday, August 27, 2017 4:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2014
Buna ziua.
Va citesc de mult timp insa este prima data cand scriu aici. Datorita voua m-am hotarat ca cel de-al doilea FIV sa-l fac la Medpark la dna dr Diana. Pe 13 septembrie am prima programare la dansa.
Va rog frumos ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce analize ati facut premergatoare pt FIV si cam in cat timp dupa prima consultatie ati inceput procedura efectiv? Tare as vrea sa merg la dansa deja cu un set macar minim de analize pentru ca nu mai vreau sa pierd timpul aiurea.
Va multumesc foarte mult
bby88
Scris: Saturday, September 2, 2017 3:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
diana_oana wrote:
Buna ziua.
Va citesc de mult timp insa este prima data cand scriu aici. Datorita voua m-am hotarat ca cel de-al doilea FIV sa-l fac la Medpark la dna dr Diana. Pe 13 septembrie am prima programare la dansa.
Va rog frumos ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce analize ati facut premergatoare pt FIV si cam in cat timp dupa prima consultatie ati inceput procedura efectiv? Tare as vrea sa merg la dansa deja cu un set macar minim de analize pentru ca nu mai vreau sa pierd timpul aiurea.
Va multumesc foarte mult

Buna! Eu i-am scris doamnei Diana pe mail pentru a avea totul pregatit si i-am ata?at dinainte ce aveam facut pana atunci. In principiu vrea amh, vitamina d, analize de secre?ii, cultura de col, Chlamidya, mycoplasma, ureaplasma, profilul torch, nu mai stiu daca si profil hormonal. Ii poti da un mail cu istoricul tau si analizele deja existente si iti va Raspunde imediat cu ce analize ii mai trebuie. Mult succes! Vei fi pe maini extraordinare acolo!
Geanina23
Scris: Friday, September 8, 2017 5:54 PM
Nivel

Inregistrat: 9/8/2017
Buna fetelor!! Sunt noua pe aici si v-am citit mesajele! De curand am aflat si eu de Medpark.puteti sa imi spuneti va rog daca se fac si inseminari artificiale sau doar FIV?Va multumesc!!
dalma
Scris: Sunday, September 10, 2017 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 7/30/2015
Geanina23, eu stiam ca la Medpark se efectueaza si inseminare artificala, sper sa nu se fi schimbat ceva intre timp. Poti trimite un mail la ei cu intrebarile tale, asa e cel mai sigur. E bine de notat ca inseminarea artificiala are sanse mai mici de reusita decat FIV. Succes!
Geanina23
Scris: Monday, September 11, 2017 9:25 AM
Nivel

dalma wrote:
Geanina23, eu stiam ca la Medpark se efectueaza si inseminare artificala, sper sa nu se fi schimbat ceva intre timp. Poti trimite un mail la ei cu intrebarile tale, asa e cel mai sigur. E bine de notat ca inseminarea artificiala are sanse mai mici de reusita decat FIV. Succes!

Multumesc dalma! Am luat legatura cu dna Diana, mi-a recomandat sa mai fac niste analize iar decizia o va lua dansa. Doar ca nu gaseam pe nicaieri daca s-ar face si inseminare in cazul in care ar fi necesar. Multumesc pt raspuns! Succes tuturor!
diana_oana
Scris: Sunday, September 17, 2017 12:01 AM
Nivel

bby88 wrote:

Buna! Eu i-am scris doamnei Diana pe mail pentru a avea totul pregatit si i-am ata?at dinainte ce aveam facut pana atunci. In principiu vrea amh, vitamina d, analize de secre?ii, cultura de col, Chlamidya, mycoplasma, ureaplasma, profilul torch, nu mai stiu daca si profil hormonal. Ii poti da un mail cu istoricul tau si analizele deja existente si iti va Raspunde imediat cu ce analize ii mai trebuie. Mult succes! Vei fi pe maini extraordinare acolo!

Iti multumesc din suflet pt informatii. Am fost saptamana aceasta la doamna doctor, care este intr-adevar o persoana extraordinara. Luna viitoare cu ajutorul Bunului Dumnezeu incepem procedura de fertilizare.
Mai este cineva care se pregateste de FIV in octombrie????
Eu am mari emotii Buddy1
Geanina23
Scris: Monday, September 18, 2017 9:36 PM
Nivel

Buna fetelor!! Revin si eu cu o intrebare si sper va rog sa ma ajutati pt ca sunt intr-o dilema. Urmeaza sa fac histerosalpingografia la dna Diana.imi puteti spune, daca stiti, daca se face pe nemancate..sau fara sa
Beau..nu vad sa aiba vreo legatura..dar totusi..mai bine sa fiu pregatita.va multumesc mult.a mai facut cineva hsg la dansa? Cum a fost?? Pupici
diana_oana
Scris: Tuesday, September 19, 2017 2:20 PM
Nivel

Geanina23 wrote:
Buna fetelor!! Revin si eu cu o intrebare si sper va rog sa ma ajutati pt ca sunt intr-o dilema. Urmeaza sa fac histerosalpingografia la dna Diana.imi puteti spune, daca stiti, daca se face pe nemancate..sau fara sa
Beau..nu vad sa aiba vreo legatura..dar totusi..mai bine sa fiu pregatita.va multumesc mult.a mai facut cineva hsg la dansa? Cum a fost?? Pupici

Buna. Poti sa mananci si sa bei linistita inainte de histerosalpingografie. Pupici si multa bafta
adinutzza
Scris: Tuesday, September 19, 2017 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2015
Buna! u am mai intrat demult deoarece nu am putu incepe procedura vara aceasta. In iulie nu am putu noi, in august au fost ei in concediu. Acum suntem foarte fericiti ca am semnat contractul sambata si asteptam cu nerabdare prim zi de menstruatie pentru a incepe tratamentul. Doamne ajuta peste o luna sa va dau vesti bune!
Geanina23
Scris: Tuesday, September 19, 2017 10:06 PM
Nivel

diana_oana wrote:

Buna. Poti sa mananci si sa bei linistita inainte de histerosalpingografie. Pupici si multa bafta

Merci frumos! Am foarte multe emotii...sper sa fie totul bine! Sunteti niste dragute!! Sa avem succes toate fetele!!
Geanina23
Scris: Tuesday, September 19, 2017 10:07 PM
Nivel

adinutzza wrote:
Buna! u am mai intrat demult deoarece nu am putu incepe procedura vara aceasta. In iulie nu am putu noi, in august au fost ei in concediu. Acum suntem foarte fericiti ca am semnat contractul sambata si asteptam cu nerabdare prim zi de menstruatie pentru a incepe tratamentul. Doamne ajuta peste o luna sa va dau vesti bune!

Mult noroc si sa auzim vesti bune!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.