FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tania2105
Scris: Wednesday, May 10, 2017 7:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
andriana wrote:

Buna, nu dureaza mai mult de 20 de zile, cam asa.Succes!Ati decis totusi sa incercati, mult success!
Tanya, felicitari si sarcina usoara!Oleelya, success si tie, salut la toate fetele!

Multumescdance Doamne ajuta!!!
adinutzza
Scris: Friday, May 12, 2017 6:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/19/2015
Am facut laparoscopia la Chisinau si totul a decurs foarte bine, numai ca am ramas fara trompe, aveam hodrosalpinix in ambele. Am fost operata de domnul doctor Maxim Calaras si am fost impresionata de modul in care isi ingrijesc pacientii. Nu am avut durerri foarte mari, ameteala in prima zi si cam atat....Acum ne pregatim de Fiv..
Sunt pe aici fete care au reusit cu FIV fara trompe? As avea nevoie de incurajari...
Nu
mimi36
Scris: Saturday, May 13, 2017 1:01 AM
Nivel

Inregistrat: 4/5/2015
adinutzza wrote:
Am facut laparoscopia la Chisinau si totul a decurs foarte bine, numai ca am ramas fara trompe, aveam hodrosalpinix in ambele. Am fost operata de domnul doctor Maxim Calaras si am fost impresionata de modul in care isi ingrijesc pacientii. Nu am avut durerri foarte mari, ameteala in prima zi si cam atat....Acum ne pregatim de Fiv..
Sunt pe aici fete care au reusit cu FIV fara trompe? As avea nevoie de incurajari...
Nu
buna adinutzza. Eu sint fara trompe si am reusit din prima la Medpark . Avem acum o fetita gingasa dragalasa si foarte cuminte.
adinutzza
Scris: Saturday, May 13, 2017 6:44 PM
Nivel

Multumesc de incurajare mimi36. Sa va traiasca fetita sanatoasa!Am mare incredere in cei de la Medpark!
corina84
Scris: Saturday, May 13, 2017 10:12 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2016
Tania2105 wrote:

Multumescdance Doamne ajuta!!!

Felicitari!!!

corina84
Scris: Saturday, May 13, 2017 10:17 PM
Nivel

adinutzza wrote:
Nu

Iti doresc FIV cu succes, eu ma pregatesc de nastere si voi naste tot la Medpark,intr-adevar au standarde inalte .Imi pare rau ca ai pierdut trompele, dar , daca era hidrosalpinx,aceasta era solutia.Bafta!
adinutzza
Scris: Sunday, May 14, 2017 8:58 AM
Nivel

corina84 wrote:

Iti doresc FIV cu succes, eu ma pregatesc de nastere si voi naste tot la Medpark,intr-adevar au standarde inalte .Imi pare rau ca ai pierdut trompele, dar , daca era hidrosalpinx,aceasta era solutia.Bafta!

Multumesc! Doamne ajuta! Nastere usoara si sanatate!
mimi36
Scris: Sunday, May 14, 2017 4:50 PM
Nivel

Inregistrat: 4/5/2015
adinutzza wrote:
Multumesc de incurajare mimi36. Sa va traiasca fetita sanatoasa!Am mare incredere in cei de la Medpark!
Multumesc mult adinutzza.Domnul sa-ti ajute si sa te vedem cu un beta grasuttopai
andriana
Scris: Monday, May 15, 2017 11:43 AM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2016
corina84 wrote:

Corina, nastere usoara!Succese tuturor!
shurshunea
Scris: Monday, May 15, 2017 1:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/6/2014
adinutsa eu tot sunt fara trompe .. dupa o laproscopie din cauza hidrosalinsului unde mi-au scos o trompa si alta a fost scoasa in urma la o sarcina extrauterina.. in noiembrie 2014 am avut ultima , in ianuarie 2015 FIV si am un baiat voinic de 1.7 luni
shurshunea
Scris: Monday, May 15, 2017 1:12 PM
Nivel

corina nastere usoara !! la cine nasti ?
corina84
Scris: Monday, May 15, 2017 5:44 PM
Nivel

shurshunea wrote:
corina nastere usoara !! la cine nasti ?

Multumesc, nasc cu dna Diana, am programat cezariana pentru inceput de iunie, am emotii, pana acum nu am avut complicatii importante, a decurs bine
adinutzza
Scris: Tuesday, May 16, 2017 9:46 AM
Nivel

shurshunea wrote:
adinutsa eu tot sunt fara trompe .. dupa o laproscopie din cauza hidrosalinsului unde mi-au scos o trompa si alta a fost scoasa in urma la o sarcina extrauterina.. in noiembrie 2014 am avut ultima , in ianuarie 2015 FIV si am un baiat voinic de 1.7 luni

Multumesc de incurajari.....acum sunt mult mai increzatoare cand va vad pe voi cele care ati reusit! Iti doresc sanatate si numai bine tie si bebelusului tau!
shurshunea
Scris: Tuesday, May 16, 2017 12:39 PM
Nivel

corina84 wrote:

Multumesc, nasc cu dna Diana, am programat cezariana pentru inceput de iunie, am emotii, pana acum nu am avut complicatii importante, a decurs bine

Corina ai toata increderea in dna Diana , eu am nascut la ea... mie tare mi-a placut.La nastere cezariana sunt mereu 2 medici , la mine a fost si dna Nikitina..
Melissa
Scris: Tuesday, May 16, 2017 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 7/25/2016
Cite zile ai fost internata Shurshunea si cit de repede te-ai recuperat. Eu tot in iunie urmeaza sa nasc ma gindeam la d.Diana,dar locuiesc departe de capital.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.