Nivel: Membru
Inregistrat: 4/11/2017 Mesaje: 7
| Aurelia-84 wrote: Aceasta e suma scrisa în contract! Fetelor s-a intimplat la cineva sa întrerupa FIV dupa stimulare in caz ca nu sunt ovocite? În cazul asta cît din suma de ramburseaza?
Eu azi îs doar cu întrebari)) Dna Diana va spus sa da?i analize la frotiu, citologie, femoflor? Eu am dat azi ?i am în?eles ca vin in 3 saptamâni,de prime?te ca pina la venirea ciclului menstrual nu reu?esc sa le primesc. Cînd a?i semnat contractul a?i fost cu so?ul? Mi-a spus sa o contactez pe Dna Janna în privin?a contractului, dar nu am în?eles trebuie sa am ?i banii cu mine? |
|
Inregistrat: 7/25/2016 Mesaje: 54
| Aurelia,daca ai incheiat deja contractul acolo este explicat,dar daca ai neclaritati incercuieste punctul neclar si cind mergi la urmatoarea consultatie intreaba si doamna medic explica,eu asa am facut. Da Aurelia trebuie sa fie si sotul.Da si trebuie sa ai si suma necesara.Daca ti-a zis sa o suni pe domnisoara Jana inseamna ca veti incheia contractul. |
|
| Melissa wrote:Aurelia,daca ai incheiat deja contractul acolo este explicat,dar daca ai neclaritati incercuieste punctul neclar si cind mergi la urmatoarea consultatie intreaba si doamna medic explica,eu asa am facut. Da Aurelia trebuie sa fie si sotul.Da si trebuie sa ai si suma necesara.Daca ti-a zis sa o suni pe domnisoara Jana inseamna ca veti incheia contractul. Mul?umesc de raspuns!
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Aurelia-84 wrote: Mul?umesc de raspuns!
Buna Aurelia...De curând am facut si eu Fiv si când semnezi contractul e un punct unde scrie de sumele rambursate în functie de unde se opreste procedura..Daca nu raspunzi la stimulare si nu se obtin ovocite parca suma rambursata era de 19.200 lei.Nu stiu exact.Sper sa nu gresesc..Si cum au zis fetele mai devreme, trebuie sa fie si sosul la semnarea contractului si imediat dupa achiti suma totala..Bafta |
|
| Tania2105 wrote: Buna Aurelia...De curând am facut si eu Fiv si când semnezi contractul e un punct unde scrie de sumele rambursate în functie de unde se opreste procedura..Daca nu raspunzi la stimulare si nu se obtin ovocite parca suma rambursata era de 19.200 lei.Nu stiu exact.Sper sa nu gresesc..Si cum au zis fetele mai devreme, trebuie sa fie si sosul la semnarea contractului si imediat dupa achiti suma totala..Bafta
da, asa era scris in contract, ma gindeam ca ceva eu nu inteleg corect. Ti-a reusit FIV-ul? eu am sanse foarte mici si vreau sa fiu realista dar oricum speranta moare ultima! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| VA DORESC TUTUROR UN PASTE FERICT! Im pare extrem de rau de esecurile unora dintre voi si retraiesc momentele fericite a unui test pozitiv pentru cele care reusiti! In urma cu 3 ani, in noaptea de Pasti purtam in pantec un sufletel care avea 7 zile de la ET! Dar nu stiam .... Am stiu la o saptamana dupa, si de atunci ma simt cea mai implinita FEMEIE! Nu renunati la visul vostru si nu va pierdeti nicicand speranta- dar cel mai important- NU VA PIERDETI CREDINTA! Va imbratisez pe toate si credeti-ma retraiesc prin voi si esecurile (pentru ca am am avut si eu) dar si emotiile sarcinii; si In plus retraiesc intalnirile cu Dna Diana - imi e dor de Dna Diana, de echipa, de acele saptamani, luni in care ne-am tot intalnit .... si imi e dor de Moldova- sunteti primitori, omenosi, gospodari si cu credinta in suflet! |
|
| rodixon wrote:VA DORESC TUTUROR UN PASTE FERICT! Im pare extrem de rau de esecurile unora dintre voi si retraiesc momentele fericite a unui test pozitiv pentru cele care reusiti! In urma cu 3 ani, in noaptea de Pasti purtam in pantec un sufletel care avea 7 zile de la ET! Dar nu stiam .... Am stiu la o saptamana dupa, si de atunci ma simt cea mai implinita FEMEIE! Nu renunati la visul vostru si nu va pierdeti nicicand speranta- dar cel mai important- NU VA PIERDETI CREDINTA! Va imbratisez pe toate si credeti-ma retraiesc prin voi si esecurile (pentru ca am am avut si eu) dar si emotiile sarcinii; si In plus retraiesc intalnirile cu Dna Diana - imi e dor de Dna Diana, de echipa, de acele saptamani, luni in care ne-am tot intalnit .... si imi e dor de Moldova- sunteti primitori, omenosi, gospodari si cu credinta in suflet!
Multumim de incurajari! Sarbatori frumoase va doresc la toate alaturi de cei dragi! Un paste fericit! |
|
Inregistrat: 12/19/2015 Mesaje: 37
| Am reusit sa fac toate analizele indicate de doamna doctor si miercuri mergem din nou la Chisinau. Amh ul a iesit bun, valoare 6, acum vom vedea ce se intampla cu trompele. Este cineva aici care a ramas insarcinata cu hidrosalpinix sa imi dea si mie un pic de curaj? Doamne-ajuta sa ne implinim toate acest mare vis, de a fi mame! Va imbratisez! Paste fericit si luminat! |
|
| Aurelia-84 wrote:da, asa era scris in contract, ma gindeam ca ceva eu nu inteleg corect. Ti-a reusit FIV-ul? eu am sanse foarte mici si vreau sa fiu realista dar oricum speranta moare ultima! Da, mi-a reusit!!! BAFTA si tie |
|
Inregistrat: 11/21/2016 Mesaje: 33
| Sabrina chiar speram sa ai un rezultat pozitiv...nu tre sa faci planuri pana nu ai rezultatul pozitiv ... si eu am zis ca nu voi mai incerca sunt obosita sa tot sper... cu fiecare ciclu am criza de nervi. Eu iti doresc sa te i-ai in mani cât de curand si sa incerci din nou ca incercarea nu are vina...eu vreau sa mai incerc o data cat de curand iti doresc noroc,succes si rabdare |
|
| M-am intors de la o noua vizita la Chisinau. Se pare ca pentru hidrosalpinix singura varianta este laparoscopia, pe care o voi face pe data de 8 mai.Ma sperie un pic pentru ca e prima operatie, am inteles ca e cu anestezie totala, dar ma bucura faptul ca dupa atatia ani, in sfarsit un medic a descoperit o problema. Pana acum totul era bine dar noi de 7 ani nu reuseam sa avem un copil . Tot respectul pentru doamna Diana. Daca e totul bine in iunie incepem Fiv. Ganduri bune tuturor! |
|
| Nu mai este nimeni pe aici care a trecut printr-o laparoscopie pentru trompele uterine? Tare m-ar ajuta niste incurajari, niste sfaturi...e dureros, cat dureaza refacerea, cat stai in spital dupa? |
|
| adinutzza wrote:Nu mai este nimeni pe aici care a trecut printr-o laparoscopie pentru trompele uterine? Tare m-ar ajuta niste incurajari, niste sfaturi...e dureros, cat dureaza refacerea, cat stai in spital dupa? Eu am facut doar laparoscopie diagnostica, asa ca nu stiu cat te ajuta...Dar a fost ok pana la urma...Anestezie generala, eu am avut si o zi de spitalizare.Dar au fost fete care au plecat in aceiasi zi acasa..Mici cicatricii de la incizii, recuperarea a fost ok..Nu ai dc sa-ti faci griji..Interventia e laparoscopica, deci minim invaziva...Hai curaj |
|
| Tania2105 wrote:Eu am facut doar laparoscopie diagnostica, asa ca nu stiu cat te ajuta...Dar a fost ok pana la urma...Anestezie generala, eu am avut si o zi de spitalizare.Dar au fost fete care au plecat in aceiasi zi acasa..Mici cicatricii de la incizii, recuperarea a fost ok..Nu ai dc sa-ti faci griji..Interventia e laparoscopica, deci minim invaziva...Hai curaj Multumesc, Tania! Credeam ca nu mai e nimeni pe aici. Multumesc pentru incurajari. |
|
|