FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andriana
Scris: Saturday, April 8, 2017 8:48 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/1/2016
Sabrina87 wrote:
Luckyme sa dea Domnul, transferul l-am facut joia trecuta pe 30 martie, azi se fac 9 zie de la transfer.

sa dea Domnul!Totusi, cred ca trebue sa atragi atentia daca pui corect medicamentele, sa nu scapi ceva,ca daca uiti ceva, vine menstruatia,ai grija.Parca iar eu incerc,eu am tot mai putin lapte si cred ca fata se va intarca degraba, practic 1-2 ori pe zi numai ia sinul, asa ca cred ca la toamna mai incerc, cu toate ca virsta mea nu e buna, dar si cu Angelica am reusit la 38 de ani, cine stie?Tare greu am ajuns s-o tin in brate,,asa e-cuiva I se da usor, cuiva greu, cuiva nu I se da deloc-hotareste cel de Sus pina la urma, sa te ajute si pe tine!
Sabrina87
Scris: Saturday, April 8, 2017 5:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2017
Adriana sa dea Dumnezeu, eu medicamentele le iau dupa cum mi-a spus d. Diana, nu fac nici o greseala, dar cine stie? Sa fiti sanatosi impreuna cu fetita voastra si sa dea Domnul la toamna si fratiorul, succes!
shurshunea
Scris: Monday, April 10, 2017 11:57 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/6/2014
Sabrina eu nu stiu de ce cred ca esti insarcinata...eu taman ca la rezultat pozitiv nu am avut nici un siptom .. si am avut pete roz la 7- 8 zi dupa transfer.. iar la rezultatul negativ de acum am avut mai toate simptomele si sinii credeam ca imi buhnesc..
andriana
Scris: Monday, April 10, 2017 1:02 PM
Nivel

shurshunea wrote:
Sabrina eu nu stiu de ce cred ca esti insarcinata...eu taman ca la rezultat pozitiv nu am avut nici un siptom .. si am avut pete roz la 7- 8 zi dupa transfer.. iar la rezultatul negativ de acum am avut mai toate simptomele si sinii credeam ca imi buhnesc..

Shurshunea, ce mai faci? Cind mai incerci?Succese!
shurshunea
Scris: Monday, April 10, 2017 2:50 PM
Nivel

adriana sunt bine mi-am revenit sunt gata pentru o noua incercare ... ma duc in concediu sa fiu si mai gata si dupa incepem pregatire cu ajutorul domnului!

Merci mult!
Sabrina87
Scris: Monday, April 10, 2017 9:36 PM
Nivel

shurshunea wrote:

Sa dea Domnul, imi pare rau de rezultatul negativ, eu stiu cum e sa treci prin asta, miine voi face testul si voi afla rezultatul, sper sa fie pozitiv.Succes la urmaoarea incercare.Hands
Aurelia-84
Scris: Tuesday, April 11, 2017 7:55 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2017
Dana_1983 wrote:
Buna, fetelor. Am descoperit de putin timp acest forum si vreau sa va spun ca va admir pe fiecare dintre voi pentru curajul vostru si pentru ca va deschideti sufletul in privinta unui subiect atat de delicat, si anume visul de a fi mama. Povestea mea este urmatoarea: am 33 de ani si de 5 ani incerc sa raman insarcinata dar momentan fara reusita. Am fost la cativa medici care mi-au spus ca e totul ok, sa fim relaxati (lucram in domeniul bancar iar stresul si presiunea erau f mari) pt ca se va intampla curand. Prin noiembrie 2016 mi-am schimbat medicul ginecologic care mi-a recomandat sa fac AMH-ul si am descoperit ca e fff mic 0.35...a cazut cerul pe mine...Am descoperit forumul prin luna ianuarie 2017 si am contactat-o pe Rodixon, care este super draguta si ii multumesc din suflet ca m-a indrumat spre d-na dr Diana. Nu am cuvinte sa spun ce incredere si curaj ne-a transmis d-na dr Diana inca de la prima vizita facuta la MedPark. Cu un AMH atat de mic nu avem timp de pierdut sau de mai multe incercari cu alti medici dar profesionalismul d-nei dr Diana, sinceritatea, intelegerea si umanitatea (pe care ffff putin medici o mai au) de care a dat dovada, ne-au facut atat pe mine cat si pe sotul meu sa simtim ca am luat cea mai buna hotarare venind aici. Pana acum am facut 2 vizite la Medpak (prima vizita a fost imediat dupa ovulatie si la eco s-a vazut un singur folicul, a doua vizita a fost in ziua a 5-a a cm si din pacate nu s-a vazut niciun folicul...). D-na dr. Diana mi-a spus ca la AMH-ul meu daca aveam 42 de ani nu imi dadea sanse dar avand in vedere varsta sa ne pastram o speranta si ca vrea sa fie sigura ca a facut tot ce se poate asa ca mai merg din nou saptamana viitoare( in functie de cum vine cm) pentru monitorizarea foliculilor. In functie de aceste monitorizari urmeaza sa-mi dea raspuns daca am vreo sansa sau nu cu fiv. Mai este cineva dintre voi care are un AMH atat de mic?.........

Salut fetelor! Sunt noua pe acest forum, abia azi l-am descoperit! Citind istorioarele vostre ma regasesc si eu printre ele, iar cazul tau Dana imi e cel mai aproape! Am 32 de ani, in urma cu 10 ani am fost supusa unei laparascopii-diagnosticul chisturi endometriale pe ambele ovare. La un an dupa interventie am reusit sa ramin insarcinata natural. Am un baietel de 8 ani, dar de citiva ani incerc sa ii mai facem un fratior sau surioara dar nu reusim. Am mers la medicii prin raion spunea ca e totul bine ca se va primi,apoi am dat niste analize la LH,FSH care au iesit marite. Concluzie> in urma laparascopiei am ramas cu un ovar, si cu o rezerva ff.mica AMH=0,05(analiza am dat-o la recomandarea dnei Diana). La Chisinau m-am tratat la Repromed 2 ani la dna Sorici, dar fara rezulat. La ultima consultatie mi-a zis sa iau 6 luni contraceptive, precum ca sunt in perioada preclimacterica, si va trebui sa trec la substituire hormonala-adica nici-o sansa!!! Am vazut-o pe dna Diana la televizor, mi-a placut ca persoana si am facut o consulatie la ea. Mi-a recomandat sa nu beau nici un medicament , sa vedem cum va decurge ciclul menstrual(aveam deja dereglari). La ultima consulatie mi-a spus ca ovarul isi revine un pic, si ca e posibil sa incerc un FIV. Mi-a dat speranta si forta sa sper si sa merg mai departe!e O PERSOANA EXCEPTIONALAangel Mi-a dat o lista de analize, unele am reusit sa le dau altele inca nu! Miine am iarasi programare la ea! sper sa nu fi schimbat cevaHands
shurshunea
Scris: Wednesday, April 12, 2017 8:06 AM
Nivel

Sabrina ce se aude la tine ?

Aurelia ma bucur ca ne-ai gasit .. eu scriu rar dar ma stradui sa tin ritmu ! Bravo ca lupti pu al doilea copil .. eu vreu 3 si am sa fac tot sa -i am ! Sa va ajute Dzeu!

Doamna Diana e o femeie extraordinara ... eu o ador pu felul ei de a fi ..nici o data nu mi-a zis nu cind am avut nevoie de svatul ei ... chiar cind am fost la ea la control saptamina trecuta se vedea ca se simte prost pentru rezultatul meu negativ..si vorbea si vorbea sa ma linisteasca ...intr-un moment imi parea ca eu sunt mai linistita ca ea deja ...

Sabrina87
Scris: Wednesday, April 12, 2017 8:08 AM
Nivel

Medpark, FIV 3 - ESUAT.
Fetelor nu-mi pot reveni, aveam foarte mari sperante ca de data asta voi reusi, deacum ma credeam insarcinata, imi faceam planuri, nustiu ce sa mai cred.
shurshunea
Scris: Wednesday, April 12, 2017 8:13 AM
Nivel

Sabrina imi pare rau! Trebuie sa te iai in miini si sa continui lupta! Eram sigura ca ai rezultat pozitiv.

Eu stiu o doamna vb cu ea de pe forum rusesc.. ea a facut la Medpark 4 incercari , 2 din proaspeti , 2 din congelati.. in total are vreo 8 cu cele de la Kiev si Repromed
La ultimul era disperata si nici nu urma nimic ..chiar si a lucrat in gradina pentru ca era sigura ca e esec.. a fost pozitiv ..ferecirea ei a durat pin la 12 saptamini cind s-a vazut o mal formatie la copilas .. ii ziceai sa faca avort ...a mers la dna Diana si a intrebat ce fac femeile in asa cazuri , dna Diana a zis ca de regula avort dar a avut un caz unde o doamna o lasat si s-a nascut copil perfect sanatos.. fata a zis ca si a ei va fi sanatos mergeau la biserica se rugau si dzeu i-a binecuvintat cu un copilas perfect sanatos! Lupta si Credinta nu trebuie sa ne lese nici o data!

Eu te cuprind ...si doar pot sa -mi imaginez prin ce treci!
Sabrina87
Scris: Wednesday, April 12, 2017 8:58 AM
Nivel

Multumesc de incurajari.Nu cred ca voi mai face vre-o data FIV nu din motive financiare dar m-am dezamagit cu totul si e foarte greu sa treci prin asa ceva. Chiar daca cu timpul ma voi razgindi si voi mai incerca o sa aleg alta clinica sau in alta tara, nu vreau sa spun ca la medpark nu s-au comportat bine din contra d. Diana e un om cu suflet mare, am vazut-o ca se ruga pentru mine sa se primeasca, si-a dat toata staruinta dar dupa 3 esecuri as vrea sa vad si in alta parte.
Ftelor eu aici ma retrag pe o perioada, va doresc succes din toata inima.
andriana
Scris: Thursday, April 13, 2017 10:49 AM
Nivel

Sabrina87 wrote:
Multumesc de incurajari.Nu cred ca voi mai face vre-o data FIV nu din motive financiare dar m-am dezamagit cu totul si e foarte greu sa treci prin asa ceva. Chiar daca cu timpul ma voi razgindi si voi mai incerca o sa aleg alta clinica sau in alta tara, nu vreau sa spun ca la medpark nu s-au comportat bine din contra d. Diana e un om cu suflet mare, am vazut-o ca se ruga pentru mine sa se primeasca, si-a dat toata staruinta dar dupa 3 esecuri as vrea sa vad si in alta parte.
Ftelor eu aici ma retrag pe o perioada, va doresc succes din toata inima.

Sabrina,sa te ajute Domnul sa treci si prin asta,stiu ca e foarte greu.Eu am avut atatea esecuri!Nu ai scris precis care e problema, dar cind ai scis ca au pus 4 embrioni la 30 ani , am inteles ca embrionii cred ca au probleme mari de dezvoltare si sansele erau mici, poate gresesc, nu stiu, dar chiar ma rugam sa se intimple minunea de Paste si la tine..Incearca sa gasesti puteri, te inteleg,va trece si asta, esti tinara ai totul inainte.
Fetelor-voua impliniri si fericire,sarbatori fericite,Domnul sa va pazeasca!
Aurelia-84
Scris: Thursday, April 13, 2017 11:29 AM
Nivel

shurshunea wrote:
Sabrina ce se aude la tine ?

Aurelia ma bucur ca ne-ai gasit .. eu scriu rar dar ma stradui sa tin ritmu ! Bravo ca lupti pu al doilea copil .. eu vreu 3 si am sa fac tot sa -i am ! Sa va ajute Dzeu!

Doamna Diana e o femeie extraordinara ... eu o ador pu felul ei de a fi ..nici o data nu mi-a zis nu cind am avut nevoie de svatul ei ... chiar cind am fost la ea la control saptamina trecuta se vedea ca se simte prost pentru rezultatul meu negativ..si vorbea si vorbea sa ma linisteasca ...intr-un moment imi parea ca eu sunt mai linistita ca ea deja ...

sa te ajute Dumnezeu în realizarea visului tau, ma refer la 3). Fetelor, care a?i trecut deja prin procedura spune?i va rog cum e procedura cu plata, achit în ziua cînd semnez acordul? Unde? Toata suma-70000 de lei? Mi-a ramas o analiza ?i daca e buna cred ca încep procedura la venirea ciclului. Am mare emo?ii, mii frica mai tare de nr.foliculilor, si de calitatea lor adica daca voi raspunde la stimulare cu un Anumit atît de mic.Poate ma ajuta Dumnezeu ?i pe mine.
Melissa
Scris: Thursday, April 13, 2017 1:18 PM
Nivel

Inregistrat: 7/25/2016
Aurelia suma o achiti in ziua cind intri in protocol si apoi medicul iti spune ce ce ai de facut,analize,monitorizarea foliculilor.Dureaza undeva 20 de zile,apoi asteptarea-cea mai grea-va fi sau nu -pozitiv.Nu prea inteleg,parca era mai putin de 70 mii. Suma o achiti toata in casa.
Aurelia-84
Scris: Thursday, April 13, 2017 4:13 PM
Nivel

Melissa wrote:
Aurelia suma o achiti in ziua cind intri in protocol si apoi medicul iti spune ce ce ai de facut,analize,monitorizarea foliculilor.Dureaza undeva 20 de zile,apoi asteptarea-cea mai grea-va fi sau nu -pozitiv.Nu prea inteleg,parca era mai putin de 70 mii. Suma o achiti toata in casa.

Aceasta e suma scrisa în contract! Fetelor s-a intimplat la cineva sa întrerupa FIV dupa stimulare in caz ca nu sunt ovocite? În cazul asta cît din suma de ramburseaza?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.