FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mimi36
Scris: Sunday, March 26, 2017 6:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/5/2015
Buna ziua fetele. Demult nu am mai scris, dar v-am citit postarile. Îmi pare rau pentru shurshunea. Am fost ?i eu acum o luna ?i jumatate în aceia?i situa?ie ca ?i tine. Cu rezultatul 2.6 beta. Am fost o data la control la d-na Diana ?i era o doamna cu baie?el iar eu eram cu fetita cu caruciorul. Nu erai tu????
shurshunea
Scris: Sunday, March 26, 2017 11:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/6/2014
Mimi36 daca la sf de ianuarie eram eu. :) Fetitsa micuta era 5 luni daca eu tin minte ? Stiu ca dna mi-a zis ca mai au o fata mare acasa ..

Imi pare rau! Tot a-ti facut transfer de embrioni congelati? Ce v-a spus mai departe Dna Diana ? mai aveti embrioni congelati?

mimi36
Scris: Monday, March 27, 2017 12:04 PM
Nivel

Da atunci am venit la control ca la câteva zile am avut transfer. Asa e mai avem fata cea mare în curând va face 19.
Am transferat 2 congelati ?i a mai ramas doar unul. Nu ?tiu daca lau mai congelat iar, caci trebuia sa merg la control dupa ciclu însa asta mica a facut angina ?i nu am mai vrut s-o port pe drumuri. Chiar ?i vremea o luna în urma era cu capricii. Atunci mi-am zis ca o sa merg mai târziu la ea. Nu am cu cine lasa buburuza mica acasa. Scuze daca sunt gre?eli scriu de pe tel la calculator nu prea îmi ajunge timp. Dar sa ?tii ca de când incepusei stimularea ?i pana la rezultate pozitive am trait emo?iile împreuna cu tine. Poate chiar acest forum ma facut sa merg mai departe.(fiind dupa 2 nereu?ite la repromed)
shurshunea
Scris: Monday, March 27, 2017 1:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
Daa e mica lumea asta :))

Voi bravo ca v-ati decis inca la un transfer fiind fetitsa asa micuta.

Eu mereu am avut frica cum s-al ridic in brate pe asta mic fiind insarcinata ..aveam frica de perdere.. si poate undeva subcontient nu m-am ghindit corect de asta si a iesit 0.1 rezultatul. Mama zice ca daca au de prins se tin si cu miinele si cu picioarele ..

Mai faceti alt fiv ?
mimi36
Scris: Monday, March 27, 2017 8:42 PM
Nivel

shurshunea wrote:
Daa e mica lumea asta :))

Voi bravo ca v-ati decis inca la un transfer fiind fetitsa asa micuta.

Eu mereu am avut frica cum s-al ridic in brate pe asta mic fiind insarcinata ..aveam frica de perdere.. si poate undeva subcontient nu m-am ghindit corect de asta si a iesit 0.1 rezultatul. Mama zice ca daca au de prins se tin si cu miinele si cu picioarele ..

Mai faceti alt fiv ?
Nu cred ca mai fac altul, voi vedea ce e cu embrionul ramas. Fata cea mare anul acesta termina liceul. Vrea sa dea la medicina contractul e scump, nu prea tragem nadejde la buget cu toate ca are medie buna. Tu mai ai fulgusori ???
rodixon
Scris: Tuesday, March 28, 2017 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
shurshunea wrote:
azi am dat test 0.1 NEGATIV , transfer de embrioni congelati

crio protocol ..

nu stiu ce am facut incorect..

Buna Irina,

Ma bucur ca te aud dar imi pare rau ca nu ai reusit.
Noi inca nu am incercat... ne e teama ... vom vedea - anul acesta vom decide!
Nu cred ca ai facut nimic gresit - asa vrea cel de sus!
Tu esti bine? ce face baietelul? V-ati intors in Moldova?
Te pup si fruntea sus!
Dana_1983
Scris: Wednesday, March 29, 2017 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2017
Buna, fetelor. Am descoperit de putin timp acest forum si vreau sa va spun ca va admir pe fiecare dintre voi pentru curajul vostru si pentru ca va deschideti sufletul in privinta unui subiect atat de delicat, si anume visul de a fi mama. Povestea mea este urmatoarea: am 33 de ani si de 5 ani incerc sa raman insarcinata dar momentan fara reusita. Am fost la cativa medici care mi-au spus ca e totul ok, sa fim relaxati (lucram in domeniul bancar iar stresul si presiunea erau f mari) pt ca se va intampla curand. Prin noiembrie 2016 mi-am schimbat medicul ginecologic care mi-a recomandat sa fac AMH-ul si am descoperit ca e fff mic 0.35...a cazut cerul pe mine...Am descoperit forumul prin luna ianuarie 2017 si am contactat-o pe Rodixon, care este super draguta si ii multumesc din suflet ca m-a indrumat spre d-na dr Diana. Nu am cuvinte sa spun ce incredere si curaj ne-a transmis d-na dr Diana inca de la prima vizita facuta la MedPark. Cu un AMH atat de mic nu avem timp de pierdut sau de mai multe incercari cu alti medici dar profesionalismul d-nei dr Diana, sinceritatea, intelegerea si umanitatea (pe care ffff putin medici o mai au) de care a dat dovada, ne-au facut atat pe mine cat si pe sotul meu sa simtim ca am luat cea mai buna hotarare venind aici. Pana acum am facut 2 vizite la Medpak (prima vizita a fost imediat dupa ovulatie si la eco s-a vazut un singur folicul, a doua vizita a fost in ziua a 5-a a cm si din pacate nu s-a vazut niciun folicul...). D-na dr. Diana mi-a spus ca la AMH-ul meu daca aveam 42 de ani nu imi dadea sanse dar avand in vedere varsta sa ne pastram o speranta si ca vrea sa fie sigura ca a facut tot ce se poate asa ca mai merg din nou saptamana viitoare( in functie de cum vine cm) pentru monitorizarea foliculilor. In functie de aceste monitorizari urmeaza sa-mi dea raspuns daca am vreo sansa sau nu cu fiv. Mai este cineva dintre voi care are un AMH atat de mic?.........
rodixon
Scris: Thursday, March 30, 2017 1:26 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Dana_1983 wrote:
Buna, fetelor. Am descoperit de putin timp acest forum si vreau sa va spun ca va admir pe fiecare dintre voi pentru curajul vostru si pentru ca va deschideti sufletul in privinta unui subiect atat de delicat, si anume visul de a fi mama. Povestea mea este urmatoarea: am 33 de ani si de 5 ani incerc sa raman insarcinata dar momentan fara reusita. Am fost la cativa medici care mi-au spus ca e totul ok, sa fim relaxati (lucram in domeniul bancar iar stresul si presiunea erau f mari) pt ca se va intampla curand. Prin noiembrie 2016 mi-am schimbat medicul ginecologic care mi-a recomandat sa fac AMH-ul si am descoperit ca e fff mic 0.35...a cazut cerul pe mine...Am descoperit forumul prin luna ianuarie 2017 si am contactat-o pe Rodixon, care este super draguta si ii multumesc din suflet ca m-a indrumat spre d-na dr Diana. Nu am cuvinte sa spun ce incredere si curaj ne-a transmis d-na dr Diana inca de la prima vizita facuta la MedPark. Cu un AMH atat de mic nu avem timp de pierdut sau de mai multe incercari cu alti medici dar profesionalismul d-nei dr Diana, sinceritatea, intelegerea si umanitatea (pe care ffff putin medici o mai au) de care a dat dovada, ne-au facut atat pe mine cat si pe sotul meu sa simtim ca am luat cea mai buna hotarare venind aici. Pana acum am facut 2 vizite la Medpak (prima vizita a fost imediat dupa ovulatie si la eco s-a vazut un singur folicul, a doua vizita a fost in ziua a 5-a a cm si din pacate nu s-a vazut niciun folicul...). D-na dr. Diana mi-a spus ca la AMH-ul meu daca aveam 42 de ani nu imi dadea sanse dar avand in vedere varsta sa ne pastram o speranta si ca vrea sa fie sigura ca a facut tot ce se poate asa ca mai merg din nou saptamana viitoare( in functie de cum vine cm) pentru monitorizarea foliculilor. In functie de aceste monitorizari urmeaza sa-mi dea raspuns daca am vreo sansa sau nu cu fiv. Mai este cineva dintre voi care are un AMH atat de mic?.........

Dana , draga mea - am citit randurile tale si mi-au dat lacrimile! Da, am vorbit si putem vorbi oricand doresti.
Ma bucur ca ai demarat si ai mers la dna Diana - mergi cu cea mai mare incredere; starea de bine pe care o da acest medic, femeie, mama, sotie, PRIETENA, OM dupa fiecare discutie si intalnire cu dansa nu cred ca am mai primit-o de la nimeni pe acest pamant! O pretuiesc, o respect si o iubesc din tot sufletul!
Dana - vei vedea, Dzeu face minuni iar Dna Diana este trimisul lui pe acest pamant sa aduca o minune in casa voastra! Ma rog pentru tine, stiu ce inseamna aceste monitorizari; eram atat de fericita cand vedeam cum creste 1 mm endometru dupa 2 zile... ce insemna 1 mm - f putin.... dar starea pozitiva pe care mi-o dadea dna Diana (si nu spun SPERANTA - dansa nu-mi dadea speranta dar "ma hranea" cu o stare de bine si cu o energie pozitiva) si increderea mea ca VOI REUSI a facut ca minunea mea sa se prinda si intr-un endometru de 6-7 mm cand de fapt la embriotransfer ar fi trebuit sa fie de mim 10 mm. E o minune , nu?
Te pup si ne auzim!
Sabrina87
Scris: Wednesday, April 5, 2017 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2017
Salut. Fetelor va rog incurajati-ma, sunt disperata, am 7 zile de la ET dar nu am nci un semn, nici durere de sini, nici burta umflata, nimic. Acum sunt la al treilea FIV la Medpark, anterioarele cu esec. Nustiu ce sa mai gindesc, pina acum am stat linistita dar de azi m-a apucat panica. La celelalte FIV-uri aveam durei de burta, sinii durerosi si mari dar acum nimic. Testul il fac pe 11, pina atunci cred ca inebunesc. Stiu ca organismul e diferit la fiecare din noi dar a mai fost cineva in asa situatie? Care a fost rezultatul?Hands
Subiect:
dalma
Scris: Wednesday, April 5, 2017 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 7/30/2015
Buna Sabrina87,
Chiar nu trebuie sa te panichezi pentru ca nu sunt simptome dupa ET. Trebuie sa stai linistita, sa dormi bine, sa nu faci efort si sa urmezi indicatiile medicului. In rest nu cauta semne pentru ca nu exista. Asa a fost si la mine. Nu am avut nici un semn. Iti doresc succes si sa ne aduci vesti bune.
Sabrina87
Scris: Wednesday, April 5, 2017 11:33 AM
Nivel

Mulumesc mult, sper si eu ca va fi bine.
Melissa
Scris: Wednesday, April 5, 2017 5:20 PM
Nivel

Inregistrat: 7/25/2016
Sabrina,eu la fel nu am avut nici un semn.Poate de data asta va fi cu noroc, de aceea nu ai semne!!!
Sabrina87
Scris: Wednesday, April 5, 2017 7:33 PM
Nivel

Sa va auda Dumnezeu, ma rog zi si noapte, sper sa primim si noi vestea cea buna fiind-ca de foarte multi ani ne luptam si nu ne se mai usuca ochii, de data aceasta sper sa fie lacrimi de bucurie. Hands
corina84
Scris: Wednesday, April 5, 2017 9:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2016
Sabrina87 wrote:
Sa va auda Dumnezeu, ma rog zi si noapte, sper sa primim si noi vestea cea buna fiind-ca de foarte multi ani ne luptam si nu ne se mai usuca ochii, de data aceasta sper sa fie lacrimi de bucurie. Hands

Sa fie cu succes!Si eu stiu bine cat e de grea asteptarea si esecurile, dar acum s-a uitat totul!Relaxeaza-te si roaga-te sa fie embrionii tai puternci, acum nu mai depinde de tine, ci de embrioni.Daca sint puternici,se vor implanta.Sa iai corect medicamentele,odihneste-te.Eu tot stiu ca semnele nu inseamna nimic,nu le cauta.Succes, tinem pumnii!
Eu astept un baietel,sper sa duc cu bine, trebuie sa nasc in mai, la sfarsit-inceput de iunie.Cand plec la Dna Diana(am decis sa nasc la Medpark), imi amintesc cum vedeam fetele cu burtica cand abia eram in protocol si cum le invidiam-invidie alba,bineinteles,imi parea ca eu nu mai ajung sa fiu ca ele.Incearca sa fii pozitiva.
Shurshunea,Mimi-va sunt alaturi,succese.
Sabrina87
Scris: Wednesday, April 5, 2017 9:59 PM
Nivel

Corina felicitari, ma bucur pentru voi. Va multumesc mult pentru incurajari.Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.