FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andriana
Scris: Monday, March 20, 2017 4:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/1/2016
Inga, ai mai facut cariotipul? Cunoscuta mea tot vrea sa-l dea,unde ai facut si cit a costat?
rodixon
Scris: Tuesday, March 21, 2017 12:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
andriana wrote:

Multumesc pentru grija-deja am facut vaccinul vinerea trecuta, slava Domnului ca totul e bine, nici febra nu a avutDistanceKiss O cheama Angelica, dar e botezata Anacoeur Acum ma ocup numai de ea, credeam ca voi reveni repede la servici, dar nu cred asa acum,trebue sa am grija de ea, traesc cele mai fericite zile acum, grele, dar fericite.Sanatate multa si voua!

Asa este ! sunt cele mai frumaose momente! Sa vezi mai tarziu,cand te va striga MAMA, cand va merge in picioruse, cand va vorbi, cand iti va spune TE IUBESC MAMI! - sa cum deja imi spune Miriam mie, este ceva de nedescris- uiti toate emotiile, trairile, oboseala care ai avut-o si simti ca ai pentru ce trai!
Va doresc multa sanatate si sa cresteti mari!
Cat poti sta cu ea acasa este foarte bine; eu am plecat la serviciu la 11 luni si a fost destul de greu - a trebui sa caut o bona, sa o platesc, pe care nu o cunostea dar de care s-a atasat acum f mult!
D-zeu are grija de toate!
adinutzza
Scris: Thursday, March 23, 2017 8:27 AM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2015
Dragele mele, eu sunt in asteptare....verific zilnic mailul si nimic. Cele care ati facut, stiti cumva in cat timp vine rezultatul la AMH, facut la medpark?
dalma
Scris: Thursday, March 23, 2017 9:32 AM
Nivel

Inregistrat: 7/30/2015
Adinutzza, da un telefon la Medpark - laborator si verifica ce s-a intamplat. Poate adresa de e-mail a fost notata gresit. Succes!
andriana
Scris: Thursday, March 23, 2017 10:13 AM
Nivel

rodixon wrote:

Asa este ! sunt cele mai frumaose momente! Sa vezi mai tarziu,cand te va striga MAMA, cand va merge in picioruse, cand va vorbi, cand iti va spune TE IUBESC MAMI! - sa cum deja imi spune Miriam mie, este ceva de nedescris- uiti toate emotiile, trairile, oboseala care ai avut-o si simti ca ai pentru ce trai!
Va doresc multa sanatate si sa cresteti mari!
Cat poti sta cu ea acasa este foarte bine; eu am plecat la serviciu la 11 luni si a fost destul de greu - a trebui sa caut o bona, sa o platesc, pe care nu o cunostea dar de care s-a atasat acum f mult!
D-zeu are grija de toate!

Multumesc! Eu am hotarit ca voi sta cu ea macar pana la 1 an, poate si mai mult, ma tem de boli,dar mai vedem.Principalul sa ne creasca sanatosi!
andriana
Scris: Thursday, March 23, 2017 10:14 AM
Nivel

adinutzza wrote:
Dragele mele, eu sunt in asteptare....verific zilnic mailul si nimic. Cele care ati facut, stiti cumva in cat timp vine rezultatul la AMH, facut la medpark?

Poate ii scrii lui Dna Diana si o intrebi, pe mail?Tot e mai bine decat sa retraesti asteptind.Sa ai un AMH frumos!
shurshunea
Scris: Thursday, March 23, 2017 3:30 PM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
azi am dat test 0.1 NEGATIV , transfer de embrioni congelati

crio protocol ..

nu stiu ce am facut incorect..
shurshunea
Scris: Thursday, March 23, 2017 4:03 PM
Nivel

fetele peste cit timp dupa esec se incepe ciclu ?
andriana
Scris: Thursday, March 23, 2017 4:41 PM
Nivel

shurshunea wrote:
azi am dat test 0.1 NEGATIV

crio protocol ..

nu stiu ce am facut incorect..

Shurshunea,nu ai scris ca incerci transfer de embrioni congelati,imi pare rau ca acum e negativ.Nu prea tineam minte, am citit acum ultimele tale postari si mi-am adus aminte ca de la incercarea precedenta ai nascut un baietel, vei gasi in el alinare, sati creasca sanatos!Nu crede ca ai gresit cu ceva, eu am avut atatea,cred ca vre-o 5 transferuri, fata mea e de la ultimul transfer crio.Dna Diana imi spunea ca se prind numai campionii,nu toti embrionii se fac copilasi, si ,atunci ma enervam dar acum inteleg ca poate e mai bine, sa se nasca copii sanatosi, ca asta e principalul.Eu nu mai am embrioni congelati, fata o am din ultimii congelati.Ma gindesc daca voi mai incerca,uneori parca mai vreau, uneori ma cam tem sa trec iar prin asa retrairi, dar voi mai incerca, nu vreau ca fata mea sa fie singura pe lume, daca nu se va primi-macar am incercat.dar nu acum, la anul, nu stau bine cu sanatatea si am avut probleme dupa nastere, greu am revenit.Asa ca nu te gindi ca ai gresit, ce ai putut sa gresesti?Nu au putut "fulgutii"sa se prinda, iar pe mine iar ma trec fiorii ce faceam daca nu se primea atunci...Nu stiu, multumesc Domnului ca m-a ajutat.Mai ai congelati?Eu nu mai am.Daca nu, vei incepe iar de la inceput ori nu mai ai curaj?asta ma framinta si pe mine, mai ales ca am si 39 de ani si imi dau sama ca sansele mele nu mai sint bune.
andriana
Scris: Thursday, March 23, 2017 4:42 PM
Nivel

shurshunea wrote:
fetele peste cit timp dupa esec se incepe ciclu ?

Nu mai tin minte précis,cred ca era la 2-3-4 zile,cum opream medicamentele.
shurshunea
Scris: Friday, March 24, 2017 8:02 AM
Nivel

andriana merci mult .

Da ai dreptate am facut primul FIV cu succes in 2015 de la care am un baiat perfect sanatos si pentru care ii multumesc in fiecare zi lu dzeu! Eu cred ca undeva in fundul capului eram convinsa ca voi reusi si de data asta , pentru ca daca sa recitesc ce am facut eu atunci si ce am facut acum pu ca sa-mi reuseasca este diferenta...

mai am inca o sansa si cred ca voi face tot sa fie cu succes ..nici nu vreu sa ma ghindesc la fiv nou , trebue sa le dau sansa la cei congelati care ma asteapta!

cite transferuri de crio ai avut ? citi embrioni si de cite zile ti-au pus la cel cu reusita?

ai stat culcata dupa transfer ? eu ma ghindesc ca am stat culcata putin..sau uneori a mai trebui leger sa mai ridic copilul macar ca mamica zice ca daca au de prins se tine cu miinele si cu picioarele embrionashii.
andriana
Scris: Friday, March 24, 2017 9:25 AM
Nivel

Eu am avut 3 incercari cu proaspeti si de la ultima au mai ramas si congelati, matinca 8 si am avut si 3 transferuri cu congelati, din ultimul transfer s-a nascut fata mea.Eram tare distrusa atunci, sotul m-a impus sa incerc si dr.Diana tot a spus ca trebue sa dau sansa embrionilor, ca poate anume printer dinsii e campionul meu.Toate 3 cu congelati au fost asemanatoare, asta ma enerva, ceream sa schimbe ceva, dar imi spunea ca trebue si rabdare, ca daca schimba ceva vor fi sansele mai mici, a avut dreptate, bine ca am ascultat, era un cosmar.Bine ca ai deja copilasul si tare iti doresc sa fie data viitoare cu succes, bine ca mai ai congelati,mult noroc.Eu nu am stat in pat, dr.Diana spunea ca e mai rau daca stai numai culcata, dar sa am grija sa nu ma obosesc, sa nu ridic greu..cam asa ceva, sa pun medicamentele cum trebue, fara sauna, bai ferbinti,erburi..Eu trebue sa incep de la inceput, dar cred ca oricum va fi mai usor, cind o vad pe fetita alaturi.O mai alaptez, s-a nascut putin prematur, mi-i jale so intarc, dar virsta ma grabeste, astept precis pina toamna si atunci hotarasc.
Melissa
Scris: Friday, March 24, 2017 4:55 PM
Nivel

Inregistrat: 7/25/2016
Adriana, spune-mi te rog cit te-a costat cezariana si la ce medic la Balti. Ma gindesc ca la Chisinau e departe. Tu zici ca ai nascut fetita prematur,la cite saptamini.
andriana
Scris: Saturday, March 25, 2017 9:51 AM
Nivel

Melissa wrote:
Adriana, spune-mi te rog cit te-a costat cezariana si la ce medic la Balti. Ma gindesc ca la Chisinau e departe. Tu zici ca ai nascut fetita prematur,la cite saptamini.

Melisa, sa nasti cu bine!
s-au scurs apele, a fost o urgenta.sarcina am consultat de multe ori la medpark, vroiam sa nasc acolo, dar soacra nu avrut,a spus ca aici e mai aproape-tot dimineata au facut cezariana, ajungeam de 3 ori la Chisinau daca ceva, am avut complicatii si infectie la rana.Ma consultam si la Dr.Dragan, dar nu am nascut cu ea, la altcineva, nu vreau sa dau nume, am avut complicatii si nu am pareri bune, dar ma tem ca poate gresesc si asa trebuia sa fie.M-a costat cam la 300euro, drept ca nu a cerut nimeni, eu singura am"multumit", dar tot apoi tratamentele m-au costat multisor.Eu am fost bolnava in sarcina de multe ori si poate ca si cu alt medic se intimpla asa, organismul era slabit.Acum sintem bine, si la tine va fi bine, nu te teme.
Melissa
Scris: Saturday, March 25, 2017 5:22 PM
Nivel

Inregistrat: 7/25/2016
Multumesc Adriana pentru raspuns.Da, am ceva emotii,dar sper sa fie bine.Ai trecut si tu prin multe,dar se vede ca esti o luptatoare.Sa fie aurasul tau sanatos si crestere usoara.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.