Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2015 Mesaje: 37
| am reusit sa ma programez la prima consultatie, sambata , 18 martie. Doamne ajuta! Fetele din Romania, imi puteti spune cum ati platit eventualele analize? Ati avut lei moldovenesti sau se pate plati cu cardul! Va multumesc! |
|
Inregistrat: 7/30/2015 Mesaje: 20
| Adinutzza, se poate plati cu cardul, iar daca vrei sa schimbi bani, poti schimba si la punctul de schimb valutar din interiorul spitalului. Succes! |
|
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 99
| rodixon wrote: da Adriana, le-am facut pe toate- nu te teme! trebuiesc facute! cred ca o singura data a facut febra in seara aceea dar apoi nu a avut nimic; Si eu aveam emotii, este normal; doamne fereste - daca este sa se intample ceva nu putem evita dar ele ajuta pe mai tarziu! Cat are copilul tau? Este fetita? in ultimul rand intru mai rar pe aici ...
Rodixon, am nascut o fetita prin cezariana si a facut 5 luni.Eu sint bolnavicioasa si cam toata sarcina am avut probleme, pneumonie.Si dupa nastere amindoua am fost bolnave, asa ca I-am facut primele vaccinuri mai tirziu.degraba trebue sa faca iar vaccine si am griji, dar voi face cred.Am vazut la noutati ca au murit multi copii de rujeola in Romania,nu au fost vaccinati.Am prietene care nu au vaccinat copiii si ma sperie..Eu cred ca o sa-i fac vaccinul. |
|
| adinutzza wrote:am reusit sa ma programez la prima consultatie, sambata , 18 martie. Doamne ajuta! Fetele din Romania, imi puteti spune cum ati platit eventualele analize? Ati avut lei moldovenesti sau se pate plati cu cardul! Va multumesc! Mult succes! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 83
| rodixon wrote: olesea123 - tu de fapt ce vrei? ce te nemultumeste? nickname-ul tau pare rusesc/moldovenesc dar ti-ai trecut ca esti din Iasi... iesecul este ESEC in romaneste/moldoveneste. cine te-a pus sa te infiltrezi azi?
rodixon de la dmv personal nu vreau nimic Intra-ti pe mama.md si vede-ti cite reusite au acum medparkul , acolo fetele in ultimul timp scriu numai de essec. Eu m-am condus de forumul acesta cind am facut fiv, si imi pare rau ca nu m-am informat mai bine, in general am ajuns la concluzia ca trebuia sa consult si alti medici. Fetele trebuie sa stie ca sunt si esecuri ca aici numai de rezultate pozitiv se scrie Anume ce nu va place numele meu??? sau daca suntem moldoveni sau romani avem vr-un semn pe undeva ca ne deosibim ???? |
|
| olesea123 wrote: rodixon de la dmv personal nu vreau nimic Intra-ti pe mama.md si vede-ti cite reusite au acum medparkul , acolo fetele in ultimul timp scriu numai de essec. Eu m-am condus de forumul acesta cind am facut fiv, si imi pare rau ca nu m-am informat mai bine, in general am ajuns la concluzia ca trebuia sa consult si alti medici. Fetele trebuie sa stie ca sunt si esecuri ca aici numai de rezultate pozitiv se scrie Anume ce nu va place numele meu??? sau daca suntem moldoveni sau romani avem vr-un semn pe undeva ca ne deosibim ????
Stii, Olesea,ma gindeam ca nu voi mai reactiona la postarile tale, dar chiar sint indignata.Eu citesc si mama.md si nu e adevarat ce scrii, de ce minti????sau faci asta fiindca cei din Romania nu stiu rusa?Scriu si de esecuri-ele sint,peste tot sint , dar mai multe au succes, sau tu inadins nu observi succesele?Tu si acolo pe mama.md scrii aberatii, ca se gindesc numai la bani , sa-ti fie rusine!!!!Unde e gratuit, unde e mai eftin,cu totul inclus?Stii bine ca la repromed si altii e mai scump si nu stii cit te va costa precis ca platesti totul aparte si se tot aduna, aduna, iar succesele sint mult mai rare!!!Nu vreau sa scriu de rau, dar acesta e adevarul, si nu invers, cum scrii tu.Am scris ce a patit prietena mea si stiu si alte cazuri.Am fost de multe ori in sarcina la dr.Diana ca mereu am fost bolnava si doream un sfat, niciodata nua aspus sa platesc la casa,de "multumiri"in buzunare nici vorba-asa e practica la altii, am fost dupa ce am nascut cu niste flori si o cutie de ciocolata, cu toate ca vroiam sa achit,nu mi-a permis,dar contractul e numai la testul de sarcina, ce pacat e sa spui ca se gindesc numai la bani!!!O ponegresti pe nedrept pe femeia asta, ce pacat, e postul mare, ce faci tu/???..fiv costa, medicamentele, mediile, aparatajul si daca vrea o clinica sa aiba rezultate trebue sa investeasca in ceia ce e mai bun si mai nou,acesea sint costuri.De ce nu scrii ca cei ce au avut esecuri au reduceri mari la medpark si nu le au la altii!!Nu tot adevarul iti place!!!De repromed sau altii nu mai scrie acolo nimeni de vre-un an, nu e straniu,toti discuta numai de medpark, aici nu ai mai facut o tema noua despre ei, de ce?De ce nu scrii acolo de esecul tau de la repromed, asa cum a fost, cum transfera multi embrioni ca asa sa creasca rata de succes, ca altfel nu pot, riscind cu sanatatea femeilor si copilasilor?De ce faci asta??Ce interes ai??Aici tot nu toate fetele au scris de succese, citeste si vei vedea ca au scris multe de esecuri, eu tot le-am avut, dar fetele se impartasesc cu situatia lor,dar nu scornesc minciuni. |
|
Inregistrat: 11/21/2016 Mesaje: 33
| Adriana multumesc ca te gandesti si là mine. N-am scris din motiv ca nu am nimic nou dar intru si citesc din cand in cand. Astept sa treaca termenul pentru o noua incercare. Mai de vreme de Mai nu pot.Acum sa si scumpit contractul... |
|
Inregistrat: 11/21/2016 Mesaje: 33
| Adriana Imi pare rau ca ati nu vati simtit bine si mai ales sarcina dar cel mai important ca ai miracolul vietii in brate... va doresc multa sanatate si noroc |
|
| Inga88 wrote:Adriana multumesc ca te gandesti si là mine. N-am scris din motiv ca nu am nimic nou dar intru si citesc din cand in cand. Astept sa treaca termenul pentru o noua incercare. Mai de vreme de Mai nu pot.Acum sa si scumpit contractul... Inga, eu te inteleg bine, e greu.Stiu ca pacientii care au avut esec au reduceri la medpark, trebuie sa te interesezi la dr.Diana, intreab-o.Sa fie norocul alaturi de tine!
|
|
Inregistrat: 12/19/2015 Mesaje: 37
| Doar ce m-am intors de la prima intalnire cu doamna doctor Diana! Impresii...o profesionista, cu suflet mare si deschis. Din pacate nu am primit un raspuns foarte bun dar nici unul rau. Trebuie sa mai facem cazeva analize: AmH, o noua spermograma etc. Ce e mai rau e ca sunt suspecta de hidrosalpinix, dar a spus ca nu se pronunta pana nu ma mai vede o data....offf...A mai avut cineva de aici asa ceva? Acest forum este o adevarata sursa de informatii si incurajare! Va imbratisez pe toate! |
|
| adinutzza wrote:Doar ce m-am intors de la prima intalnire cu doamna doctor Diana! Impresii...o profesionista, cu suflet mare si deschis. Din pacate nu am primit un raspuns foarte bun dar nici unul rau. Trebuie sa mai facem cazeva analize: AmH, o noua spermograma etc. Ce e mai rau e ca sunt suspecta de hidrosalpinix, dar a spus ca nu se pronunta pana nu ma mai vede o data....offf...A mai avut cineva de aici asa ceva? Acest forum este o adevarata sursa de informatii si incurajare! Va imbratisez pe toate! Adinuta, eu una cred ca cu putin te pot ajuta, stiu numai ca dr.Diana nu e mare iubitoare de operatii, dar stiu ca hidrosalpinxul scade din rata de succes, eu cind aveam esecurile tot ma gindeam ca poate e din cauza hidrosalpinxului, dar la mine la usg nu se vedea nimica.Fa amh si pe urma veti vedea.Noroc! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| andriana wrote: Rodixon, am nascut o fetita prin cezariana si a facut 5 luni.Eu sint bolnavicioasa si cam toata sarcina am avut probleme, pneumonie.Si dupa nastere amindoua am fost bolnave, asa ca I-am facut primele vaccinuri mai tirziu.degraba trebue sa faca iar vaccine si am griji, dar voi face cred.Am vazut la noutati ca au murit multi copii de rujeola in Romania,nu au fost vaccinati.Am prietene care nu au vaccinat copiii si ma sperie..Eu cred ca o sa-i fac vaccinul.
Adriana - chiar imi pare rau aveti probleme; copilul in primul rand trebuie vaccinat; si eu aveam dubii la un moment dat dar m0am mai documentat si intra-devar trebuiesc facute; la noi in Romania si cand il inscriem la gradinita (Miriam va merge de la toamna - va implini 2 ani si 9 luni) trebuie sa prezentam carnetul cu vaccinuri; Ai botezat-o? ii dai piept? Medicul de familie( aveti un medic al vostru) nu va cheama sa le faceti?;am facut in spital cand am nascut, apoi la 2, 4 luni; parca si la 6 luni am facut unul si apoi la 11 luni; 1 an; Aveti grija de voi! cum o cheama pe fetita ta? Va pup ! |
|
| olesea123 wrote: rodixon de la dmv personal nu vreau nimic Intra-ti pe mama.md si vede-ti cite reusite au acum medparkul , acolo fetele in ultimul timp scriu numai de essec. Eu m-am condus de forumul acesta cind am facut fiv, si imi pare rau ca nu m-am informat mai bine, in general am ajuns la concluzia ca trebuia sa consult si alti medici. Fetele trebuie sa stie ca sunt si esecuri ca aici numai de rezultate pozitiv se scrie Anume ce nu va place numele meu??? sau daca suntem moldoveni sau romani avem vr-un semn pe undeva ca ne deosibim ????
DRAGA mea - eu nu am nimic personal cu moldovenii sau romanii - dar ai trecut ca esti din Iasi - si minti ! nu esti din Iasi! Alege ce medic vrei tu dat observ ca te contrazici in ceea ce scrii sau poate chiar vrei sa spui ceva si nu stii cum sa te exprimi! Eu sunt de parere ca tu trebuie sa consulti un alt tip de medic - in nici un caz ginecolog la acest moment! |
|
| andriana wrote:Inga, eu te inteleg bine, e greu.Stiu ca pacientii care au avut esec au reduceri la medpark, trebuie sa te interesezi la dr.Diana, intreab-o.Sa fie norocul alaturi de tine! si eu am citit ca au reduceri de 10%- intereseaza-te Inga! Im pare rau pentru tine dar vei vedea, cu ajutorul lui Dzeu vei reusi! |
|
| rodixon wrote:
Adriana - chiar imi pare rau aveti probleme; copilul in primul rand trebuie vaccinat; si eu aveam dubii la un moment dat dar m0am mai documentat si intra-devar trebuiesc facute; la noi in Romania si cand il inscriem la gradinita (Miriam va merge de la toamna - va implini 2 ani si 9 luni) trebuie sa prezentam carnetul cu vaccinuri; Ai botezat-o? ii dai piept? Medicul de familie( aveti un medic al vostru) nu va cheama sa le faceti?;am facut in spital cand am nascut, apoi la 2, 4 luni; parca si la 6 luni am facut unul si apoi la 11 luni; 1 an; Aveti grija de voi! cum o cheama pe fetita ta? Va pup !
Multumesc pentru grija-deja am facut vaccinul vinerea trecuta, slava Domnului ca totul e bine, nici febra nu a avut O cheama Angelica, dar e botezata Ana Acum ma ocup numai de ea, credeam ca voi reveni repede la servici, dar nu cred asa acum,trebue sa am grija de ea, traesc cele mai fericite zile acum, grele, dar fericite.Sanatate multa si voua! |
|
|