FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andriana
Scris: Friday, December 16, 2016 4:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/1/2016
olesea123 wrote:
andriana , speram ca Oly ne va da de stire :D, da eu dupa 2 nereusite, acum in decembrie ma pregateam de al 3 fiv si asa si ciclu nu ni-a mai venit, am ramas insarcinata, asa a vrut natura, cu toate ca cu 1 an jumate mi-am facut laparoscopie si o trompa a inlaturat-o , dar una a ramas astupata cu aderinte.Nici acum nu-mi vine a crede.Mare este Dumnezeu

Olesea,e super!!Da, mare e Dumnezeu!!!Sa duci cu bine!!!!
olesea123
Scris: Friday, December 16, 2016 5:22 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
?i voi sa fi?i sanatoase ?i cu timpul poate un fra?ior o surioara, eu nu am gasit povestea ta, ?i-au ramas embrioni congela?i? La mine ma rog sa fie bine, înca e devreme abia am auzit inimioara, nici nustiu a cui mai tare batea :D,sunt momente frumoase ?i unice
Inga88
Scris: Friday, December 16, 2016 6:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/21/2016
andriana wrote:
Inga, eu am luat contraceptive tablete da nu mai tin minte cauza poate mai bine o intrebi de dna diana,poate ai cve chist ori ceva cu endometrul,stiu ca am luat si eu ,dar nu tin minte de ce si cind.iti urez succes!Melisa,e baiat ori fetita/
Lukyme,ai fost la uzi,citi ai?Oly,nastere usoara!Noi ne pregatim de anul nou prima data cu fetita noastra,am pus si brad,parca iar sintem copiii,atitea emotii in toata ziua

La mine e totul in regula... cred ca eram emotionata si din cauza la asta am avut doar 2 zile de ciclu... sper cu urmatorul sa-mi stapanez emotiile
Melissa
Scris: Friday, December 16, 2016 7:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/25/2016
Olesea,ma bucur foarte mult pentru tine!Sarcina usoara!Inga,sa fie intr-un ceas bun si cu Doamne ajuta,vorba dnei Diana!
lisa
Scris: Saturday, December 17, 2016 7:08 AM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2016
buna
doneaza cineva ovocite?
olesea123
Scris: Saturday, December 17, 2016 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
melissa multumesc din suflet si tie iti doresc o sarcina usoara, ai reusit din prima ?
Inga88
Scris: Sunday, December 18, 2016 8:26 PM
Nivel

Mul?umesc Melissa chiar sa fie într-un ceas bun... ca tare imi pare imposibil.. imi dau curaj citind reu?itele voastre. Doresc la toate sanatate si noroc.
andriana
Scris: Friday, December 23, 2016 12:15 PM
Nivel

Inga, nu spune imposibil, nu te programa la rau,trebuie sa ai nadejde.
Fetelor,Craciun fericit si un An Nou cu succese!
andriana
Scris: Monday, December 26, 2016 11:49 AM
Nivel

Lackyme, ce mai faci, nu ai mai scris dupa testul pozitiv, sper ca nu s-a intamplat nimic rau.Si nici Oly nu a mai scris, cred ca e ocupata.Fericire si sanatate voua la toate!
Inga88
Scris: Tuesday, December 27, 2016 10:16 PM
Nivel

Lumanari sa fiti fericite de sarbatori, si un an nou mai bun si numai lucruri pozitive
andriana
Scris: Saturday, December 31, 2016 2:11 PM
Nivel

Inga88 wrote:
Lumanari sa fiti fericite de sarbatori, si un an nou mai bun si numai lucruri pozitive

Un An Nou plin de bucurii, sanatate si impliniri tuturor!
Luckyme
Scris: Sunday, January 1, 2017 12:17 PM
Nivel

Inregistrat: 6/23/2016
andriana wrote:
Lackyme, ce mai faci, nu ai mai scris dupa testul pozitiv, sper ca nu s-a intamplat nimic rau.Si nici Oly nu a mai scris, cred ca e ocupata.Fericire si sanatate voua la toate!

La multi ani, tuturor fetelor si va doresc ca anul acesta sa va aduca indeplinirea visului de a avea un copil!

La mine lucrurile nu sunt tocmai bune. Dupa o perioada de fericire in care totul parea sa fie ok, m-am uitat cu atentie pe fotografiile de la ecograf si am vazut ca la masuratori embrionul este mai mic cu doua saptamani decat ar trebui. Doamna doctor care ma monitorizeaza nu mi-a spus la momentul ecografiei, ori nu a vrut sa ma sperie, ori nu stie nici ea daca la sarcinile fiv copilul e mai mic. Tot zicea ca nu a trecut mult de la transfer si alte cele... Saptamana asta am fost la alt doctor care mi-a spus lucrurile clar, si anume ca fatul e in urma cu doua saptamani si ca de-acum se poate intampla orice, poate sa fie bine sau rau, dar vestile nu sunt prea bune. S-a vazut inimioara batand, dar desi eram in saptamana a 8-a, nu am auzit-o, pentru ca fatul era cu marimea pentru saptamana a 6-a. Sunt foarte trista si nu pot decat sa ma rog sa fie bine. Voi mai merge saptamana viitoare sa vedem ce s-a intamplat. La 7 saptamani de sarcina am aflat si ca am trombofilie si am inceput sa fac injectii, zilele trecute am inceput sa iau si antibiotic pentru o infectie urinara, parca s-au adunat toate...

Imi pare rau ca nu vin cu vesti bune, sper ca la voi macar sa fie totul in regula, sa va bucurati de sarcini!
Inga88
Scris: Sunday, January 1, 2017 9:17 PM
Nivel

Lockme imi pare rau ca nu sunt vesti bune. ?in pumnii pentru tine , sa te ajute Dumnezeu si sa fie într-un ceasbun
andriana
Scris: Monday, January 2, 2017 9:25 AM
Nivel

Lackyme, imi pare rau si mie, dar poate inca mai are o sansa bebeul tau, nu perde speranta, se bate inimioara!Mai bine monitorizai sarcina la Dna Diana,stiu ca nu spune nu nimanui, era mai sigur.Pe de alta parte stiu ca putin se poate face la inceput de graviditate, depinde de cit de in putere este embrionul.Tin pumnii strinsi pentru tine, eu stiu bine cit e de greu, fii puternica!!!
elenis
Scris: Monday, January 16, 2017 10:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2016
Buna fetele!multe realizari in noul an si sa ne Binecuvinteze Domnul cu copilasii mult doriti.
Vreau sa va intreb daca a facut cineva Fiv recent dec-ian?eu ar trebui sa merg dar nu am curaj.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.