|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2015 Mesaje: 37
| Offf!Îmi pare atât de rau! Speram sa fie o încurajare si pentru mine...Mai ai congelati? Am vazut multe fete aici care au reusit cu congelati. Cu doamna Diana ai vorbit? Ce crede ca nu a mers bine? Stiu ca e foarte greu dar fii tare si nu Îti pierde speranta ca într o zi vei fi mama! Te îmbratisez cu tot dragul! |
|
Inregistrat: 10/8/2017 Mesaje: 35
| Da,mai am congelati,am speranta in ei, iti urez succes!!! |
|
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 99
| Zizi,imi pare rau.Eu am avut matinca 5 FIv pana am nascut,stiu cum e greu si cum pare ca nu mai este esire,dar va fi,vei vedea ca va fi.Cuiva i se da mai greu. Eu de data asta am obtinut numai 6 embrioni si am transferat 4,virsta e impotriva mea,din ei sa prins unul credca.Am fost sa dau eri ca am avut niste scurgeri si nu am mai rabdat.Cind m-a sunat si a spus ca e pozitiv ,a zis ca la virsta mea cam peste 30% de sarcini se avorteaza si acum avem de asteptat,depinde de el daca va creste mai departe ori nu.Drept ca de data asta sint mult mai linistita. |
|
| Zizi17 wrote:Adriana ce reprezinta UZI? E controlul cu ultrasonorafia |
|
| Fetelor,va multumesc pe toate pentru felicitari,sper sa mearga bine si sa creasca.Sa fie cu succes la voi! |
|
Inregistrat: 12/19/2015 Mesaje: 37
| Si la mine e negativ. <0.1. Doamne, sunt atat de trista! Nu inteleg de ce ....totul a mers foarte bine pe parcursul procedurii, toate erau in parametrii normali...mie-a atat de greu sa inteleg!!!Doara cine a trecut prin aceasta dezamagire , ma poate intelege! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| adinutzza wrote:Si la mine e negativ. <0.1. Doamne, sunt atat de trista! Nu inteleg de ce ....totul a mers foarte bine pe parcursul procedurii, toate erau in parametrii normali...mie-a atat de greu sa inteleg!!!Doara cine a trecut prin aceasta dezamagire , ma poate intelege! Ufff cunosc bn dezamagirile astea. Eu nu am trecut chear prin ce treci tu dar am sufetit si eu enorm de multttt pana am reusit sa am un pui al meu....am trecut prin doua avorturi spontane si o extrauterine am ramas su o singura trompa. desi credeam ca nu o sa fiu mami niciodata . am sperat si am mers inainte si visul meu a devenit realitate... Capu sus si adunete e greu dar trebuie sa mergi inainte si cand o sa fie va fi cu siguranta |
|
Inregistrat: 10/8/2017 Mesaje: 35
| Buna Adina!totulo sa fie bine ai sa vezi,fi puternica,mergem inainte si eu am fist foarte suparata dar mai am speranta in embrioni congelati |
|
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 27
| Salut fetelor, cine este acuma in protocol la Medpark? Sau deja asteapta testul? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2014 Mesaje: 203
| Tanti86 wrote:Salut fetelor, cine este acuma in protocol la Medpark? Sau deja asteapta testul?
Buna Eu sunt in protocol la medpark, chiar acum sunt pe drum spre chisinau sper ca pt ultima data înainte de punctie.... |
|
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 27
| diana_oana wrote:
Buna Eu sunt in protocol la medpark, chiar acum sunt pe drum spre chisinau sper ca pt ultima data înainte de punctie....
Iti doresc mult succes si sa fie intrun ceas bun si cu beta pozitiva,atunci ne mai tii la curent cum afli tezultatul. Dar cite oocite ati obtinut? |
|
Inregistrat: 10/8/2017 Mesaje: 8
| La moment sunt si eu in protocol. Cine din voi a folosit pregnyl? La injectare sunt dureroase? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Unic wrote:La moment sunt si eu in protocol. Cine din voi a folosit pregnyl? La injectare sunt dureroase? Eu am ramas insarcinata natural. dar ptr mentinerea sarcinei am facut pregnyl injectabil in fesa ...incepand din saptamana 4 pana in saptamana 12 de sarcina si faceam o injectie la 4z si nu e deloc dureroasa e suportabila....succes !!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2014 Mesaje: 203
| Tanti86 wrote:
Iti doresc mult succes si sa fie intrun ceas bun si cu beta pozitiva,atunci ne mai tii la curent cum afli tezultatul. Dar cite oocite ati obtinut?
Buna.Multumesc frumos sa dea Bunul Dumnezeu sa fie beta pozitiv. O sa va tin la curent cu ce se intampla. Deocamdata nu am facut punctia, sunt inca in tratament si nu stiu nr de oocite pe care le voi obtine. |
|
Inregistrat: 10/8/2017 Mesaje: 8
| Cine s-a mai confruntat cu acestea: am citeva zile dupa ET, dar sunt foarte agitata- noaptile nu le pot dormi, si foarte nervoasa .
|
|
|