|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Zizi17 wrote:Si tu Lili tot fiv la medpark? Nu am reusit sa citesc postarile tale Nu eu am ranas natural. sincer in ultimul timp eram dispusa sa fac si fiv dar am gasit un Dr de milioane un Dr si un om de nota 1000 care ma incurajat ca se poate si natural la mine si asa a si fost dupa o operatie de laparoscopie si o histeroscopie ....prin care a indepartat un polip endometrial de in 1cm pe 1,5 mm care era cauza mea reala de nu reuseam sa duc o sarcina la bun sfarsit....dupa operatie am ramas insarcinata dupa numai 2 luni dar nu a fost cu noroc...am fost devadtata si la un pas sa renunt dar el ma incurajat sa merg inainte...si dupa inca trei luni am ramas iar si am dus sarcina pana la 38 de saptamani.... si acum am o minunatie de cocosel si sunt lesinata dupa el dr din Bucuresti Tutunaru Daniel |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/8/2017 Mesaje: 35
| Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de el |
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Zizi17 wrote:Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de el Multumesc!!! asemenea ...cand o sa ai puiu tau o sa vezi ca tot ce ai facut nu a fost in zadat si sa meritat tot sacrificiu facut sa iti vezi visu inplinit.. sa fi mamy e cel mai frumos sentiment...sa vezi ca acea mogaldeata mica are multa nevoie de mamy lui |
Inregistrat: 12/19/2015 Mesaje: 37
| Buna, Zizi! Ce faci? Te astept cu vestea buna sa prind si eu curaj! |
| Buna,Adina!inca astept, nu au afisat cei de la synevo,tot am senzatia ca o sa vina menstruatia din clipa in clipa
|
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 99
| Zizi17 wrote:Buna,Adina!inca astept, nu au afisat cei de la synevo,tot am senzatia ca o sa vina menstruatia din clipa in clipa Succes!Analiza mea e pozitiva, cam slabuta, dar am dat cu o zi mai inainte,e 61,9 asa ca astept prima UZI peste 10zile. |
| Felicitari! Mult succes in continuare iti doresc,sa ai un bebe sanatos |
| Adriana ce reprezinta UZI? |
| andriana wrote:Succes!Analiza mea e pozitiva, cam slabuta, dar am dat cu o zi mai inainte,e 61,9 asa ca astept prima UZI peste 10zile. Felicitari! Ce veste minunata!Doamne-ajuta sa fiti sanatosi amandoi!Sa inteleg ca iese testul si o zi mai devreme? Eu trebuie sa dau sambata si tare greu cu rezultatele analizelor de sambata....as da si eu vineri.. |
|
| Zizi17 wrote:Buna,Adina!inca astept, nu au afisat cei de la synevo,tot am senzatia ca o sa vina menstruatia din clipa in clipa Nu vine menstruatia ...nu are voie...Doamne ajuta de inca o veste buna! Iti tin pumnii!! |
|
| Multumesc de incurajari!!! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| andriana wrote:Succes!Analiza mea e pozitiva, cam slabuta, dar am dat cu o zi mai inainte,e 61,9 asa ca astept prima UZI peste 10zile. Felicitari! Sarcina usoara |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Zizi17 wrote:Buna,Adina!inca astept, nu au afisat cei de la synevo,tot am senzatia ca o sa vina menstruatia din clipa in clipa E normala starea asta. Nu vine menstruatia. Bafta multa!! Sa iasa pozitiv |
|
| Off,sper sa fie asa |
|
| Este negativ |
|
|