|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/8/2017 Mesaje: 35
| Multa sanatate in continuare Melissa, tu ai facut transfer cu congelati?Cine a mai facut transfer recent,va multumesc! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| adinutzza wrote:Dragele mele, Am avut vineri punctia, au fost extrase 17 ovocite din care 14 mature si astazi ne-au sunat ca avem 9 embrioni. Totusi, doamna Diana a zis sa mergem luni dar s ar putea sa facem transferul miercuri. A mai patit cineva asa? Sa fie la 5 zile si nu la 3? Inseamna ca nu sunt de calitate?IMi fac tot felul de ganduri. Punctia a decurs ok, nu mi-a fost rau dupa anestezie, am stat 2 ore in pat dupa care am plecat acasa. Azi insa m-am trezit balonata si cu durere de ovare dar cred ca e normal, pana la urma a fost totusi o interventie... Asteptam cu nerabdare ziua de luni...sa vedem ce ne spune doamna Diana...Doamne ajuta sa vin cu vesti bune! Va imbratisez pe toate cele care inca ne incurajati si ne impartasiti din experienta voastra! Exact ca la mine. 17 ovocite din care 14 mature. Mult succes! Oricand spun cei de la clinica sa faceti transferul e perfect. Stiu ei ce fac. Noi am facut in ziua a 3-a dupa multe discutii pentru ca eu tot citisem ca e mai bine sa faci in ziua 5 asa ca ideal e sa faci exact cand spune embriologul. Fiecare femeie si fiecare embrionas sunt diferiti el va face in asa fel incat sa aleaga varianta cea mai buna pentru voi. Iti tin pumnii |
| Zizi17 wrote:Bby88 cum te simti? Cand ai facut mai exact transferul, eu pe 3 oct.
Buna. Eu am facut transferul in iulie. Deja avem aproape 15 saptamani de sarcina. Succes saptamana asta la testare! |
| Bby88 e primul fiv? Ai facut cu embrioni congelati? |
| Zizi17 wrote:Bby88 e primul fiv? Ai facut cu embrioni congelati? Da, primul fiv a fost. Am pus doi embrioni proaspe?i de ziua a 3-a si s-au prins amandoi. Tu cand faci testul de sange? |
| Sambata eu sunt la al doilea fiv, primul l-am facut la iasi dar nu s-a prins |
Inregistrat: 10/8/2017 Mesaje: 8
| Fetele, mai este valabila informa?ia de a lua credit de la victoriananc, iar comisionul il achita medpark (pt FIV)? Informa?ia am citit-o aici prin forum . |
Inregistrat: 12/19/2015 Mesaje: 37
| bby88 wrote:Exact ca la mine. 17 ovocite din care 14 mature. Mult succes! Oricand spun cei de la clinica sa faceti transferul e perfect. Stiu ei ce fac. Noi am facut in ziua a 3-a dupa multe discutii pentru ca eu tot citisem ca e mai bine sa faci in ziua 5 asa ca ideal e sa faci exact cand spune embriologul. Fiecare femeie si fiecare embrionas sunt diferiti el va face in asa fel incat sa aleaga varianta cea mai buna pentru voi. Iti tin pumnii Mi-am facut griji degeaba, embrionii au fos ok si azi am facut ET. Mi-au fost transferati 2 embrioni si 3 congelati, ceilalti 4 erau mai slabi...Testul trebuie sa il fac pe 21 asa ca pana atunci rabdare, credinta si speranta! Te imbratisez si multumesc ptr incurajari! |
| Buna adina,mult succes! Ambii embrioni erau grad 1,cate celule? Ia mine au fost 2 unul de grad 1 cu 8 celule si unul grad 2 tot 8 celule.mult succes, sa ne auzim cu vesti bune |
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 99
| adinutzza wrote:Mi-am facut griji degeaba, embrionii au fos ok si azi am facut ET. Mi-au fost transferati 2 embrioni si 3 congelati, ceilalti 4 erau mai slabi...Testul trebuie sa il fac pe 21 asa ca pana atunci rabdare, credinta si speranta! Te imbratisez si multumesc ptr incurajari!
Adinutzza,sa-ti fie cu noroc! |
| Zizi17 wrote:Buna adina,mult succes! Ambii embrioni erau grad 1,cate celule? Ia mine au fost 2 unul de grad 1 cu 8 celule si unul grad 2 tot 8 celule.mult succes, sa ne auzim cu vesti bune
zizi,succes!Eu am nascut o fetita de 1 an aproape,totFIV,am avut multe incercari, dar tot din embrioni congelati am nascut.Acum am facut iar FIV,am deja 39 de ani si nu am vrut sa mai astept, mai ales ca fetita s-a intarcat singura,am facut histeroscopie si iar in lupta...Poate are noroc de un frate sau o sora !Intele ca daca la o virsta mai tinara cu greu am avut succes,acum nu am sanse mari,dar ne-am gindit sa incercam. |
| Unic wrote:Fetele, mai este valabila informa?ia de a lua credit de la victoriananc, iar comisionul il achita medpark (pt FIV)? Informa?ia am citit-o aici prin forum .
Succes!Nu stiu nimic de asta. |
|
Inregistrat: 7/25/2016 Mesaje: 54
| Zizi17 wrote:Multa sanatate in continuare Melissa, tu ai facut transfer cu congelati?Cine a mai facut transfer recent,va multumesc! Zizi eu am avut transfer cu embrioni proaspeti..Dar am inteles ca cei congelati au o rata mai mare de succes! |
|
| Zizi17 wrote:Buna adina,mult succes! Ambii embrioni erau grad 1,cate celule? Ia mine au fost 2 unul de grad 1 cu 8 celule si unul grad 2 tot 8 celule.mult succes, sa ne auzim cu vesti bune Buna, Zizi! La mine au fost doi de 8 celule, grad 1...important este sa fie campionii, indiferent de grad!Iti tin pumnii si sa dea Dumnezeu sa ai un beta grasut sambata. |
|
| Fetele din IAsi, stiti cumva un laborator unde se poate face testul beta hcg si sa dea rezultatele cat mai repede? MA gandesc sa il fac in Iasi, sa nu mai merg pana la Chisinau.... Sunt tare grele aceste zile de asteptare... |
|
|