FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
diana_oana
Scris: Tuesday, October 3, 2017 8:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2014
adinutzza wrote:
Dragele mele, cele care ati facut FIV, va mai aduceti aminte la cate zile dupa punctie ati avut transferul de embrioni? eu ar trebui sa am vineri sau sambata punctia....Dupa transfer ati stat in pat sau ati fost la serviciu?nu stiu cum sa procedez...sa imi iau un concediu medical sau sa merg la serviciu dupa transfer...M ar ajuta mult experienta voastra.
Multumesc!!

Draga mea eu la primul FIV am facut transfer la 6 zile dupa punctie, dar se face si la 2 sau trei zile.
Nu e bine cica sa stai in pat, eu nu m-am dus la serviciu dar nici nu am stat in pat.Cheek Kiss
Vb ?i tu cu Diana ?i vezi ce spune
diana_oana
Scris: Tuesday, October 3, 2017 8:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2014
adinutzza wrote:

Multumesc, Diana, pentru ganduri. Sunt in perioada stimularii. Joi am fost din nou la doamna docctor si continui tratamentul pentru stimulare. Voi merge din nou luni la monitorizare si ne apropiem de ziua punctiei....Dumnezeu sa ne ajute pe amnadoua sa ne implinim visul!
Te pup si te imbratisez cu drag!

Sa de-a Dumnezeu sa ne indeplinim visul cat mai repede. Tu mai ai putin si o sa treci la gravidute majoreta . Te pup ?i te imbratisez
Melissa
Scris: Tuesday, October 3, 2017 8:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/25/2016
adinutzza wrote:
Dragele mele, cele care ati facut FIV, va mai aduceti aminte la cate zile dupa punctie ati avut transferul de embrioni? eu ar trebui sa am vineri sau sambata punctia....Dupa transfer ati stat in pat sau ati fost la serviciu?nu stiu cum sa procedez...sa imi iau un concediu medical sau sa merg la serviciu dupa transfer...M ar ajuta mult experienta voastra.
Multumesc!!
Eu am avut transferul la 3 zile dupa punctie. La serviciu, dupa trnsfer, nu am mers.Am fost 5 zile in concediu medical.Cred ca asa e mai bine.Or important acum e obtinerea unei sarcini si nu jobul.Adinuta success!!!Si sa fie cu ochisori!!!
bby88
Scris: Wednesday, October 4, 2017 2:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
adinutzza wrote:
Multumesc!!

Eu am avut transferul la 3 zile de la punctie. Dar poate fi si la 2,5 sau 6 in func?ie de ce decid Dna Diana si mai ales embriologul. Eu dupa transfer am stat la clinica 2 ore pe pat si dupa am plecat 300km pana acasa. Facând transferul vineri, am prins Weekend, m-am odihnit cat am putut si am ie?it la plimbare zilnic. Din a treia zi adica de luni am avut program normal de munca, cumparaturi, mers cu ma?ina in multe locuri zilnic, gatit. Mie mi s-a spus doar in prima zi sa stau întinsa si cat mai linistita, iar din a doua zi sa imi reiau activita?ile. Singurele restric?ii au fost legate de ridicat greuta?i (sa nu fie mai grele de 3kg) si sa nu fac mi?cari bru?te. Mult succes sa ai!!majoreta
adinutzza
Scris: Saturday, October 7, 2017 6:21 PM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2015
Dragele mele,
Am avut vineri punctia, au fost extrase 17 ovocite din care 14 mature si astazi ne-au sunat ca avem 9 embrioni. Totusi, doamna Diana a zis sa mergem luni dar s ar putea sa facem transferul miercuri. A mai patit cineva asa? Sa fie la 5 zile si nu la 3? Inseamna ca nu sunt de calitate?IMi fac tot felul de ganduri.
Punctia a decurs ok, nu mi-a fost rau dupa anestezie, am stat 2 ore in pat dupa care am plecat acasa. Azi insa m-am trezit balonata si cu durere de ovare dar cred ca e normal, pana la urma a fost totusi o interventie...
Asteptam cu nerabdare ziua de luni...sa vedem ce ne spune doamna Diana...Doamne ajuta sa vin cu vesti bune!
Va imbratisez pe toate cele care inca ne incurajati si ne impartasiti din experienta voastra!
iloveyou
Zizi17
Scris: Sunday, October 8, 2017 9:59 AM
Nivel

Inregistrat: 10/8/2017
Buna ziua tuturor!As vrea sa stiu a mai facut cineva transfer de embrioni sapt trecuta la medpark? Cum va simtiti?
Zizi17
Scris: Sunday, October 8, 2017 10:03 AM
Nivel

Bby88 cum te simti? Cand ai facut mai exact transferul, eu pe 3 oct.

Zizi17
Scris: Sunday, October 8, 2017 11:20 AM
Nivel

Buna Melissa! Tu cand trebuie sa faci beta?Lol
Zizi17
Scris: Sunday, October 8, 2017 11:20 AM
Nivel

andriana
Scris: Sunday, October 8, 2017 5:25 PM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2016
Zizi17 wrote:

Buna,Zizi!Succes!!Eu am avut transferul si voi da testul de sarcina saptamina viitoare-eu vin dupa al doilea copilas.Nu cauta semne ceva,ca ele nu-s, numai analiza va arata daca s-a primit DistanceKiss .Melisa cred ca a nascut, iar bby18 e insarcinata 12 saptamani.
Zizi17
Scris: Sunday, October 8, 2017 7:00 PM
Nivel

Buna,andriana!multumesc Eu am crampe asemanatoare cu cele menstruale,la tine cum a fost prima data si acum?succeLol s!

Zizi17
Scris: Sunday, October 8, 2017 7:02 PM
Nivel

Andriana sa inteleg ca ai un bebe din fiv?Lol
Melissa
Scris: Sunday, October 8, 2017 9:38 PM
Nivel

andriana wrote:

Buna,Zizi!Succes!!Eu am avut transferul si voi da testul de sarcina saptamina viitoare-eu vin dupa al doilea copilas.Nu cauta semne ceva,ca ele nu-s, numai analiza va arata daca s-a primit DistanceKiss .Melisa cred ca a nascut, iar bby18 e insarcinata 12 saptamani.
Da Adriana am nascut! Avem 4 lunite...Suntem bine,crestem...ziua, activi mai tot timpul...Succese.Esti bravo...
Melissa
Scris: Sunday, October 8, 2017 9:45 PM
Nivel

Zizi17 wrote:
Zizi eu am nascut.Fiv-ul am facut toamna trecuta tot la inceput de octombrie.Eu imi amintesc ca dupa transfer aveam dureri ca la menstruatie.Asa plingeam, credeam ca-mi vine ciclul.Dar uite ca acum ma bucur de bebita.
Unic
Scris: Sunday, October 8, 2017 11:03 PM
Nivel

Salutare, mamici. Va felicit pe toate care ave?i acest statut, de mamica.
Datorita acestui forum, am facut cuno?tin?a cu echipa de la medpark. M-am consultat cu Dna Al Faraj Diana, mi-a recomandat sa fac o histeroscopie diagnostic, care am apelat la dl Calaras, o atitudine foarte buna, placut surprinsa. Spre final rezultate reu?ite. Lista cu analize bune, doar ca AHM 0,44 la virsta de 30 ani.
Istoria mea începe din 2012- cu sarcina extrauterina, hemoragie interna si dureri insuportabile, operata si exterpata trompa, dreapta, unul din ovare e foarte mic si foliculi putini.
In 2015 am prins o sarcina natural (cu un alt partener), dar in 9saptamini am intrerupt sarcina, din motive personale, sau ca sa ma în?elege?i corect, partenerul era dependent de droguri-acest aspect m-a speriat de consecinte la viitorul baby, de?i din 2012-2014 nici decum nu se primea sarcina dorita, si aveam careva neclarita?i.
In 2016 m-am casatorit si zic sa fac o investiga?ie amanun?ita înainte de a concepe: ginecologul mi-a recomandat Hidrotubatie 2 proceduri extramed, credeam ca sunt taiata de vie fara mila, mai rau am facut ca s- a umplut trompa cu lichid , a urmat tratament cu AB, in acel moment am renun?at la acel ginecolog recomandat de alte paciente, si asa am colindat la alti medici, pina am ajuns la CMC de planificarea familiei, ginecologul de acolo mi-a recomandat rentghen la trompa , eu am ales prin alta recomandare sa fac direct laparascopie in 2017 Aprilie, Dna Diana zice ca nu era necesar , dar odata ce o am facuta lasa sa fie.
Sunt indispusa prin cite pareri am trecut, ca erau medici imi spuneau direct ca nu am nici o sansa sa prind sarcina, erau zile depresive, sumbre.

Acum sunt la etapa de a merge in protocol, la acest capitol sunt linistita si plina de ginduri pozitive. La so? spermograma este normospermie cu 3 ani mai mic de cit mine.
Fetele care urmeaza in timpul apropiat la proceduri, va urez mari succese, rabdare si totul va fi bine. Ma bucur mult ca V-am descoperit, cu ginduri bune. Bafta!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.