|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/24/2017 Mesaje: 8
| Fetelor Salut! Este cineva pe aici caruia ia reusit Fiv cu endometrioza? |
Inregistrat: 6/28/2016 Mesaje: 20
| oleelya wrote:Fetelor Salut! Este cineva pe aici caruia ia reusit Fiv cu endometrioza?
Buna, eu nu sunt sigura de diagnosticul meu- imi spuneau alti medici ca suspecta endometrioza, am si citeva ultrasonografii cu endometriom pe ovarul drept de 2 cm,dar apoi a disparut, aveam si dureri dupa menstruatie.Dr.Diana mi-a spus ca nu vede endometriom, dar nu exclude ca as putea avea endometrioza,insa nu e nevoie sa stim daca chiar am sau nu endometrioza- dupa ani de infertilitate tot FIV vom face, asa ca a spus sa evit laparoscopia care imi va da sanse prea mici, si, posibil, va afecta negativ rezerva ovariana.La Medpark nu am avut transfer proaspat, au transferat 2 embrioni congelati si acum astept sa nasc.Citeam ca endometrioza scade din sanse,dar oricum fiecare femeie are numai sansele ei, si principalul e sa aiba embrion care se va putea implanta si dezvolta ulterior, asa ca nu te speria de endometrioza. Va felicit pe toate cu ocazia sarbatorilor trecute , succese tuturor, forte si curaj aspirantelor! |
| Mul?umesc mult Corina84 de raspuns.Sper sa fie cu succes.Am mai citit multa informa?ie ?i apar diferite ginduri.Uneori poate e mai bine sa nu ?tii multe:) Luna aceasta am programare la D-na Diana ?i deja voi vedea care sint ?ansele mai exacte.Iti urez na?tere u?oara ?i mult succes tuturor fetelor care sunt active pe forum. Foarte mult conteaza cind vezi ca al?ii au reu?it. O zi frumoasa! Pe curind |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| oleelya wrote:Fetelor Salut! Este cineva pe aici caruia ia reusit Fiv cu endometrioza? Eu am endometrioza (focare de endometrioza) si am reusit prin Fiv |
| Tania din prima ai reu?it? Asa prin curaj cind aud de cazuri cu reusita pozitiva |
| oleelya wrote:Tania din prima ai reu?it? Asa prin curaj cind aud de cazuri cu reusita pozitiva
Da, din prima..Am facut FIV acum in martie...2 embrioni, s-au prins ambii, dar am ramas cu unul foarte rapid..Azi avem 10 saptamani si sper sa fie bine pana la sfarsit...Bafta si tie |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 83
| Inga88 wrote:Dupa cat timp de la FIV Vroiam sa intreb ce simtome a avut. salut Inga 88, credca nu e tirziu sa-ti raspund dupa 5 luni de la ultimult transfer am ramas insarcinata, simptome ca la ciclu chisr si cind testul a aratat povitiv , l-am facut la vre-o 6 zile intirziere,cam asa la mine |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 83
| adinutzza wrote:Nu mai este nimeni pe aici care a trecut printr-o laparoscopie pentru trompele uterine? Tare m-ar ajuta niste incurajari, niste sfaturi...e dureros, cat dureaza refacerea, cat stai in spital dupa? adinutzza inainte de fiv am facut laparoscopie am avut anestezie totala,am stat internata 3 zile , am 3 semne micute :D, dar la momentul cela la mine nu a ajutat procedura data , din pacate |
|
| Tania2105 wrote:Da, din prima..Am facut FIV acum in martie...2 embrioni, s-au prins ambii, dar am ramas cu unul foarte rapid..Azi avem 10 saptamani si sper sa fie bine pana la sfarsit...Bafta si tie Super Tania! Va fi totul bine pina la sfirsit.Sarcina usoara iti doresc si ginduri pozitive. Din a cita zi a CM ati inceput protocolul? Ati mai facut careva analize inainte de a incepe? |
|
| oleelya wrote: Super Tania! Va fi totul bine pina la sfirsit.Sarcina usoara iti doresc si ginduri pozitive. Din a cita zi a CM ati inceput protocolul? Ati mai facut careva analize inainte de a incepe?
Pana la Fiv-ul respectiv au fost 3 ani de incercari si o sarcina pierduta, asa ca am avut ditamai dosarul de analize, de toate felurile si toate culorile Aveam totul pregatit..Asa ca am facut doar analize uzuale inainte de FIV..Stimularea a inceput din ziua 2 |
|
| Tania2105 wrote:Pana la Fiv-ul respectiv au fost 3 ani de incercari si o sarcina pierduta, asa ca am avut ditamai dosarul de analize, de toate felurile si toate culorile Aveam totul pregatit..Asa ca am facut doar analize uzuale inainte de FIV..Stimularea a inceput din ziua 2 Multumesc mult pentru info! Am si eu fel de fel analize facute. Insa oricum deja voi vedea sigur la consultative ce imi va recomanda d-na medic.+- 4ani fara de rezultate :( |
|
Inregistrat: 12/19/2015 Mesaje: 37
| Buna fetelor! Ar trebui sa incep Fiv luna viitoare. DIn cele care ati facut deja imi poate spune cineva cat dureaza procedura, de la prima zi pana la transfer? Multumesc |
|
| adinutzza wrote:Buna fetelor! Ar trebui sa incep Fiv luna viitoare. DIn cele care ati facut deja imi poate spune cineva cat dureaza procedura, de la prima zi pana la transfer? Multumesc Eu am început pe 22 februarie si am terminat pe 11 martie exact..Bafta |
|
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 99
| adinutzza wrote:Buna fetelor! Ar trebui sa incep Fiv luna viitoare. DIn cele care ati facut deja imi poate spune cineva cat dureaza procedura, de la prima zi pana la transfer? Multumesc
Buna, nu dureaza mai mult de 20 de zile, cam asa.Succes!Ati decis totusi sa incercati, mult success! Tanya, felicitari si sarcina usoara!Oleelya, success si tie, salut la toate fetele! |
|
| andriana wrote:
Buna, nu dureaza mai mult de 20 de zile, cam asa.Succes!Ati decis totusi sa incercati, mult success! Tanya, felicitari si sarcina usoara!Oleelya, success si tie, salut la toate fetele!
Merci mult andriana!!!Succese mari tuturor ce vor încerca ?i celor ce sunt in asteptare. |
|
|