FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inga88
Scris: Saturday, January 21, 2017 11:24 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/21/2016
Eu am facut de recent tre sa astept rezultatul ... eu aveam o curiozitate ce a?i facut si cum v-a?i sim?it dupa transfer pâna la analiza
Elena_lia
Scris: Sunday, January 22, 2017 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2016
Draga Inga,
Am scris de citeva ori aici pe forum, dar foarte putin. Anul trecut, chiar de pe 24 ianuarie, am facut prima vizita la Medpark. Emotii, ginduri, vorbe, cautari pe internet, lecturi de pe site-uri si cite si mai cite... Toata povestea a durat pina pe la sfirsitul lui octombrie, caci daca stiu data si ora concreta pentru fiecare vizita, de la inceput, atunci sfirsitul nu-l tin minte in date. Pentru ca e fara niciun rezultat. Doream atunci sa-mi scriu pasul, dar uitasem parola si m-am concentrat la altceva, ca sa nu-mi ies din minti. Am avut 6 embrioni congelati, analizele nu erau tare bune si au fost inghetati toti. Pentru prima data mi s-au transferat 2 embrioni. Am facut intocmai cum a zis dna doctor. Totusi, dupa o saptamina mi-au iesit multe cosuri pe spate, pe git, pe fata. Simteam ceva in burta - durere ca de ciclu, sinii, la fel, ca a ciclu. Si primul rezultat - negativ. Am intrat in camera mea si am plins in hohote 2 zile. Cel mai greu e ca la serviciu si acasa stiau citeva persoane si trebuia apoi sa le explic ce s-a intimplat si de ce.Vara am petrecut-o de minune: am avut parte si de mare, si de munte, de emotii positive, dupa care transferul 2. Nu stiu cum s-au simtit alte fete dupa primul esec, dar eu am venit la al doilean tratament pentru transfer cu ciuda. Am facut, la fel, cum mi-a zis medicul. Dar sa stii cele mai grele si mai dureroase au fost cele 2 saptamine de dupa transfer. De asta data mi s-au transferat 3 embrioni, al patrulea nu a fost recongelat dupa primul transfer. Sa stii ca imediat ce trecut o saptamina, am facut teste de sarcina, cite 2 pe zi. Imagineaza-ti cit stres pentru fiecare liniuta. Citeam si cautam pe site-uri orice informatie despre FIV, cautam semne pe corpul meu, e pozam, le cmparam. Si asta nu spuneam nimanui, caci stiam ca sunt nebuna de legat. Scriu astazi, deja linistita si trecuta de soc, pentru ca am invatat 2 lucruri din acest FIV cu 2 transferuri: 1.Sarcina, daca este, o simti (mai ales daca ai urmarit cu atentie corpul tau inainte si dupa cicul menstrual). Mai bine zis simti daca vei avea ciclu in zilele apropiate sau nu simti nimica, daca embrionul s-a prins de endometru. Si 2. daca esti in primele zile de dupa transfer, inchide totul si bucura-te ca maar aceste 2 saptamini vei avea emotia sarcinii. Departeaza-te de tot ce FIV si sarcina. Traieste. Eu nu am sa am niciodata copii, nici sarcina ?i nici tratamente FIV. Iti doresc din toata inima 2 liniute.
olesea123
Scris: Monday, January 23, 2017 7:31 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
SimplyLove Elena_Lia,îmi pare foarte rau de cele întâmplate su cel mai bine te în?elege cel ce a trecut prin asta, niciodata nu spune niciodata, eu am trecut prin primul transfer cu 12 embrioni ?i doar 2 sau pastrat care au fost transfera?i, al 2 fiv cu 8 embrioni, am avut 2 transferuri nereu?it.Am încercat tot atunci sa am unul proaspat dintre care embrionul nu sa primit. cit stres ca deja ma gândeam ca ceva totu?i nu este în regula. Dar bebe a venit singur fara medici, medicamente, suntem micu?i dar speram sa ajungem cu bine pina în 9 luni. De simptome pot sa spun ca la to?i e diferit.Cu o saptamâna înainte de a-mi veni ciclu avem dureri foarte mari de burta, sinii fix ca înainte de ciclu ?i iata ca se încheia aproape trimestru 1 ?i tot acelea?i simptome ca înainte de ciclu le mai am.Succese. Va aparea minunea cind nici nu a sa te a?tep?i.
natalica
Scris: Monday, January 23, 2017 8:49 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
Buddy1 [quote=olesea123]SimplyLove Elena_Lia,îmi pare foarte rau de cele întâmplate su cel mai bine te în?elege cel ce a trecut prin asta, niciodata nu spune niciodata, eu am trecut prin primul transfer cu 12 embrioni ?i doar 2 sau pastrat care au fost transfera?i, al 2 fiv cu 8 embrioni, am avut 2 transferuri nereu?it.Am încercat tot atunci sa am unul proaspat dintre care embrionul nu sa primit. cit stres ca deja ma gândeam ca ceva totu?i nu este în regula. Dar bebe a venit singur fara medici, medicamente, suntem micu?i dar speram sa ajungem cu bine pina în 9 luni. De simptome pot sa spun ca la to?i e diferit.Cu o saptamâna înainte de a-mi veni ciclu avem dureri foarte mari de burta, sinii fix ca înainte de ciclu ?i iata ca se încheia aproape trimestru 1 ?i tot acelea?i simptome ca înainte de ciclu le mai am.Succese. Va aparea minunea cind nici nu a sa te a?tep?i.
Felicitari!!
natalica
Scris: Monday, January 23, 2017 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 11/4/2016
cât ma bucur pentru cele cu rezultate pozitive, celorlalte aflate la ananghie ..sa fie puternice ca Doamne are grija sa le puna pe toate la casa lor..Succese si mie si voua!!!
Elena_lia
Scris: Wednesday, January 25, 2017 9:42 PM
Nivel

Multumesc, natalica. Sa-ti dea Dumnezeu un copilas sanatos si iti doresc sa fii intotdeauna fericita alaturi de el. Familia mea nu ma sustine pentru un alt FIV si nici bani nu avem pentru el. Dupa 4 ani de cautari a motivului ca nu prind sarcina eram convinsa ca FIV-ul va reusi.Dna doctor mi-a zis sa fac o analiza CARIOTIP, caci cu asa rezultate ale analizelor trebuia sa iasa bine. Informatii despre aceasta analiza nu prea sunt pe internet. Am aflat doar costul ei. Poate ca cineva de a facut CARIOTIP?
Tania2105
Scris: Wednesday, January 25, 2017 10:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
Elena_lia wrote:
Multumesc, natalica. Sa-ti dea Dumnezeu un copilas sanatos si iti doresc sa fii intotdeauna fericita alaturi de el. Familia mea nu ma sustine pentru un alt FIV si nici bani nu avem pentru el. Dupa 4 ani de cautari a motivului ca nu prind sarcina eram convinsa ca FIV-ul va reusi.Dna doctor mi-a zis sa fac o analiza CARIOTIP, caci cu asa rezultate ale analizelor trebuia sa iasa bine. Informatii despre aceasta analiza nu prea sunt pe internet. Am aflat doar costul ei. Poate ca cineva de a facut CARIOTIP?

Da, noi am facut Cariotip (Analiza cromozomiala în sânge)...Cariotipul genetic se face din sange periferic si determina eventualele anomalii cromozomiale care ar putea exista la vreunul dintre soti...Un rezultat bun ar trebuie sa fie asa: Femeie cu cariotip normal: 46,XX
Barbat cu cariotip normal: 46,XY
olesea123
Scris: Friday, January 27, 2017 7:17 PM
Nivel

natalica wrote:
Buddy1 [quote=olesea123]SimplyLove Elena_Lia,îmi pare foarte rau de cele întâmplate su cel mai bine te în?elege cel ce a trecut prin asta, niciodata nu spune niciodata, eu am trecut prin primul transfer cu 12 embrioni ?i doar 2 sau pastrat care au fost transfera?i, al 2 fiv cu 8 embrioni, am avut 2 transferuri nereu?it.Am încercat tot atunci sa am unul proaspat dintre care embrionul nu sa primit. cit stres ca deja ma gândeam ca ceva totu?i nu este în regula. Dar bebe a venit singur fara medici, medicamente, suntem micu?i dar speram sa ajungem cu bine pina în 9 luni. De simptome pot sa spun ca la to?i e diferit.Cu o saptamâna înainte de a-mi veni ciclu avem dureri foarte mari de burta, sinii fix ca înainte de ciclu ?i iata ca se încheia aproape trimestru 1 ?i tot acelea?i simptome ca înainte de ciclu le mai am.Succese. Va aparea minunea cind nici nu a sa te a?tep?i.
Felicitari!!

multumesc natalica si la toate le doresc 2 liniute!!!
Elena_lia
Scris: Friday, January 27, 2017 8:01 PM
Nivel

Fetelor, multumesc pentru sustinere si intelegere. Probabil va mai trece ceva timp si am sa prind curaj pentru o noua incercare. Adevarat spuneti voi, doar cel ce trece prin asta il poate intelege pe un semen de-al sau. Atat de mult imi doresc ca rindurile celora ce le ies testele cu o liniuta sa se micsoreze...
Olesea, cand am scris mesajul anteror, te incurcasem cu Natalica. Te invidiez (cu invidie albă) pentru că nu te-ai dat batuta si fericirea ta a venit totusi, fara medici.
Si urez tuturor succes si puteri noi, mai ales celora care nu mai stiu de unde sa le ia. Cheek Kiss
Inga88
Scris: Saturday, January 28, 2017 8:33 AM
Nivel

Elena_lia nu te descuraja. Încercarea vina nare. Eu de 9 ani tot incerc si mereu raspunsuri negative dar nu ma las batuta.am sa lupt pana nu voi avea si eu in brate un baby. Eu ma rog la Dumnezeu sa-mi dea puteri....
so?ul meu zice ca toti banii pe care ii vom face ii vom cheltui pentru o noua încercare.
andriana
Scris: Saturday, January 28, 2017 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2016
Inga88 wrote:
Elena_lia nu te descuraja. Încercarea vina nare. Eu de 9 ani tot incerc si mereu raspunsuri negative dar nu ma las batuta.am sa lupt pana nu voi avea si eu in brate un baby. Eu ma rog la Dumnezeu sa-mi dea puteri....
so?ul meu zice ca toti banii pe care ii vom face ii vom cheltui pentru o noua încercare.

Inga, iti doresc sa fie cu succes-te sfatui sa nu cauti simptome, la mine a fost la fel cind aveam esec si cind am ramas gravida, nu te stresa fara rost.
Elena Lia, te inteleg si eu, eu am avut esecuri multe, stiu bine cit e de greu, dar succesul a fost cind nu ma mai asteptam, aproape cu sila m-a dus sotul la ultimul transfer, si acuma ma ia frica ca nu o aveam pe fata mea daca renuntam.
Olesea, sa duci cu bine, ma bucur ca esti bine.
Natalica, tu ce mai faci?Succes tie tot!
Eu mai intru si mai citesc cind am timp, recunosc ca interesul meu a scazut mult, acum cind am fata mea si am vazut ca intotdeauna fetele cu succes nu mai scriu, au deja alte interese.E normal, dar eu cred ca trebue sa ne sustinem toate.Am trecut prin atita amar, acum imi pare ca nu cu mine a fost ,am incercat in diferite locuri si am cu ce sa compar atitudinea si sinceritatea Dr.Diana, cita rabdare avea cind faceam isterici si-i reprosam si o chinuiam cu inrebari-imi parea ca eu stiu tot,ca nu face cum trebue.E drept ca si ea mi-a permis sa fiu mai obraznica, recunosc, e mai moale si nu ofenseaza,la alti doctori nici nu puteam asa, ca nici nu vorbeau-fa asa si gata.O data, cind eram gravida, am venit la dinsa si iam spus ca tare o apreciez, iar ea mia spus-daca nu ramineai gravida oare cit de tare ma urai acum, dar chiar merit asta?/cind erau esecuri tot bine faceam, dar dupa transfer natura decide, nu eu si nici embrionii nu-i facem noi, sint de la parintii lor, la toti diferiti. Am simtit un fior, am inteles cit de greu ii este si ei.si poate ca o uram daca nu reuseam, si-mi luam asa si un pacat pe suflet.E omanoasa cu suflet mare,stiu ca nu amagesc,nu au incalcat contractul ,a fost tare rabdatoare.Am in ea toata increderea.Aveti rabdare, nu va perdeti gindirea clara si numai succese la toate care ne citesc.grup
Inga88
Scris: Wednesday, February 1, 2017 12:24 PM
Nivel

Sper ca macar la cineva a inceput cu bine anul nou si au rezultate pozitive. Azi am fost si am facut testul . Si am primit raspunsul de la doamna Diana ca nu are cu ce ma bucura..rezultatul negativ. si mi-a spus ca pentru o noua incercare peste doua luni. Problema e la mine cu ovocitele ... cine are asa probleme si a reusit
olesea123
Scris: Wednesday, February 1, 2017 6:31 PM
Nivel

inga88 imi pare rau de rezultat.dar ce sunt cu ovocitele???
Oly28
Scris: Thursday, February 2, 2017 8:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/18/2015
andriana wrote:
Lackyme, ce mai faci, nu ai mai scris dupa testul pozitiv, sper ca nu s-a intamplat nimic rau.Si nici Oly nu a mai scris, cred ca e ocupata.Fericire si sanatate voua la toate!

Salut.îmi cer scuze ca nu am scris.Noi suntem bine avem doua luni si 3 zile avem o fetita si un baiat suntem foarte fericiti si multumim lui Dumnezeu pentru darul primit si Doamnei Diana înca odata mam convins ca este un om cu suflet mare.
Rar întru aici sunt ocupata cu picii unica jucarie al lor sunt eu.
Îmi pare rau pentru fetele cu test negativ nu va pierde ti speranta rezultatul se merita.pe noi Dumnezeu mea rasplatit cu doi ingerasi dupa 8 ani de încercari si nereusite.Durerea se uita si inainte vezi doar bucurie si gînduri si te rogi sa iti dea Dumnezeu putere sa iti vezi copilasii mari si sanatosi.
Viata prinde un nou contur pe primul plan sunt copii si familia.Olesea draga mea felicitari iti aduci aminte de zilele cînd plîngeam si ne scriam durerea Dumnezeu e mare sarcina usoara.cîte saptamîni ai si ce asteptati?
Va doresc succes pentru cele care sunt in asteptare 2 saptamîni lungi si grele.
olesea123
Scris: Thursday, February 2, 2017 10:41 AM
Nivel

sa fiti sanatosi Oly, ma bucur foarte mult pentru familia ta, cind ai fost l-a ecografie si ai scris ca vei avea un baietel dar al doilea nu stiai ca credca nu era pozitia care trebuie, eu ti-am scris ca v-a fi fetita :D , ca asa suntem noi femeile Love. Offf imi aduc aminte cite lacrimi au fost, eu cind mi-am facut testul ca asa am simtit pur si simplu sa-l cumpar, sincer nu am crezut am zis ca nu are de undeLol . Dar acum ma chinui cu o toxicoza nebuna si imi dau seama ca creste cineva acolo coeur . Sunt in 14 saptamini , inca nustiu ce v-a fi , dar asta este cel mai putin important. Voua crestere usoara si cit mai multe clipe frumoase !!!! computerlove SimplyLove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.