|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/27/2016 Mesaje: 2
| Ma scuzi dar cate incercari intra in acest pachet de exeplu daca prima incercare esueaza apoi a doua deja cat se achita? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2015 Mesaje: 110
| TatianaC wrote:Ma scuzi dar cate incercari intra in acest pachet de exeplu daca prima incercare esueaza apoi a doua deja cat se achita? Salut.Doar o singura încercare daca ai norocul sa ai embrioni congelati costa mai ieftin faci doar transfer.Succes |
|
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 99
| Buna seara,noi crestem,am adaugat 800 grame ,nici nu credeam ca pot simti atita bucurie ,ma rog sa creasca sanatoasa si norocoasa.Tatiana, un pachet e o incercare si daca nu se primeste a doua oara e reducere de 10 procente.Daca ai embrioni congelati e si mai bine,e mult mai eftin,undeva 16mii lei era.Stiu ca in alta parte te va costa mai scump dar nu e mai bine.Inga suces tie,fetele care sint in protocol-mult succes voua.Oly cand nasti?Nastere usoara! |
|
Inregistrat: 6/23/2016 Mesaje: 12
| Fetelor, si la mine testul este pozitiv, din prima!!!
Beta 60.7 in ziua 11. Doamna dr a spus ca e foarte multumita, sa continui tratamentul si sa merg la ecografie saptamana viitoare. Doamna Diana este un medic extraordinar, are darul de a te linisti si de a-ti da aripi! Nu am mai intalnit medic ca dumneaei, nu stiu cum tine minte atatea cazuri si protocoale diferentiate, pentru fiecare dupa nevoie. Succes celor care urmeaza, sa fiti sanatoase si sa va vedeti cu bebelasi sanatosi in brate! |
|
| Luckyme wrote:Fetelor, si la mine testul este pozitiv, din prima!!!
Beta 60.7 in ziua 11. Doamna dr a spus ca e foarte multumita, sa continui tratamentul si sa merg la ecografie saptamana viitoare. Doamna Diana este un medic extraordinar, are darul de a te linisti si de a-ti da aripi! Nu am mai intalnit medic ca dumneaei, nu stiu cum tine minte atatea cazuri si protocoale diferentiate, pentru fiecare dupa nevoie. Succes celor care urmeaza, sa fiti sanatoase si sa va vedeti cu bebelasi sanatosi in brate!
Felicitari !!! Sarcina cit mai usoara!Numaidecit sa pui toate medicamentele, ai grija de tine. |
|
| Fetelor care a nascut cezariana-cit timp ati avut scurgeri de singe,medicul meu spune ca e normal si o luna,eu ma cam ingrijorez.... |
|
Inregistrat: 7/25/2016 Mesaje: 54
| Luckyme wrote:Fetelor, si la mine testul este pozitiv, din prima!!!
Beta 60.7 in ziua 11. Doamna dr a spus ca e foarte multumita, sa continui tratamentul si sa merg la ecografie saptamana viitoare. Doamna Diana este un medic extraordinar, are darul de a te linisti si de a-ti da aripi! Nu am mai intalnit medic ca dumneaei, nu stiu cum tine minte atatea cazuri si protocoale diferentiate, pentru fiecare dupa nevoie. Succes celor care urmeaza, sa fiti sanatoase si sa va vedeti cu bebelasi sanatosi in brate! Felicitari Luckyme!Ma bucur atit de mult pentru tine! Bravo! |
|
Inregistrat: 11/21/2016 Mesaje: 33
| Salut.. am încheiat contractul pentru FIV. Mi sa spus sa le telefonez in prima zi de ciclu si a doua zi am fost la consulta?ie Si a treia zi am mai fost si mi-a spus doamna Diana ca o sa începem cu ciclu urmator ca sa fie sigura ca va merge bine. Pentru 21 de zile mi-a prescris Regulon contraceptive. Nu prea multe explica?ii mi-a dat. cineva ia prescris Regulon? |
|
| Inga, eu am luat contraceptive tablete da nu mai tin minte cauza poate mai bine o intrebi de dna diana,poate ai cve chist ori ceva cu endometrul,stiu ca am luat si eu ,dar nu tin minte de ce si cind.iti urez succes!Melisa,e baiat ori fetita/ Lukyme,ai fost la uzi,citi ai?Oly,nastere usoara!Noi ne pregatim de anul nou prima data cu fetita noastra,am pus si brad,parca iar sintem copiii,atitea emotii in toata ziua |
|
| andriana wrote:Inga, eu am luat contraceptive tablete da nu mai tin minte cauza poate mai bine o intrebi de dna diana,poate ai cve chist ori ceva cu endometrul,stiu ca am luat si eu ,dar nu tin minte de ce si cind.iti urez succes!Melisa,e baiat ori fetita/ Lukyme,ai fost la uzi,citi ai?Oly,nastere usoara!Noi ne pregatim de anul nou prima data cu fetita noastra,am pus si brad,parca iar sintem copiii,atitea emotii in toata ziua Salut Andriana!Am fost acum la 12 saptamini, am intrebat, dar a zis ca e devreme. Andriana, tu ai facut la 12 saptamini dublu test ori nu.Eu l-am dat si ma gindeam trebuia ori nu... |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 83
| OLY ce repede a trecut timpul, sarcina usoara si copilasi sanatosi fetele care sunte-ti in protocol succese si crede-ti in visul vostru !!! |
|
| Melisa, eu am facut dublu test si aesit rau dar nu am facut amniocenteza, nu am vrut sa risc .Slava Domnului fetita nu are nimica, acum gingureste |
|
| andriana wrote:Melisa, eu am facut dublu test si aesit rau dar nu am facut amniocenteza, nu am vrut sa risc .Slava Domnului fetita nu are nimica, acum gingureste Sa fie sanatoasa aurasul tau!!!!M-ai linistit, voi vedea si eu rezultatul.Sper sa fie bun... |
|
| olesea123 wrote:OLY ce repede a trecut timpul, sarcina usoara si copilasi sanatosi fetele care sunte-ti in protocol succese si crede-ti in visul vostru !!!
Olesea, ce mai faci?Sper ca ai reusit, scriai ca ai mai incercat undeva.Sper ca Oly a nascut cu bine si natural.Eu tare greu am suportat cezariana.Melisa, va fi bine, nu retrai |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 83
| andriana , speram ca Oly ne va da de stire :D, da eu dupa 2 nereusite, acum in decembrie ma pregateam de al 3 fiv si asa si ciclu nu ni-a mai venit, am ramas insarcinata, asa a vrut natura, cu toate ca cu 1 an jumate mi-am facut laparoscopie si o trompa a inlaturat-o , dar una a ramas astupata cu aderinte.Nici acum nu-mi vine a crede.Mare este Dumnezeu
|
|
|