FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Subiectul anterior · Subiectul urmator
rodixon
Scris: Wednesday, October 19, 2016 9:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
Luckyme wrote:
Ce faci Rodixon? Am citit povestea ta pe paginile forumului si am vazut ca ai ajutat si alte fete sa devina mamici. Ai o inima mare! Ti-am vazut frumusetea de fetita la Medpark in fotografii - veselia intruchipata! Sunteti bine?

Buna Lucyme,
M-am bucurat cand mi-am vazut numele scris aici pe forum.
Suntem bine - Azi pe 19 oct Miriam implineste 1 an si 10 luni- nici nu stiu cand a trecut timpul;- ea spune ca deja are 2 ani!
Vorbeste aproape orice, ne intelegem cu ea de minune, spune poezii, povesti; ii place sa asculte povesti; cand sunt suparata pe ea ma striga pe nume- este o minune de copil!
Parca este cu noi de o viata! este cea mai mare minune pe care o poate da DUMNEZEU unui pamantean!
In schimb nu este usor dar este extrem de placut! O oboseala placuta!
Te imbratisez cu mare drag pe tine si pe toate fetele care doresc din tot sufletul sa fie strigate MAMA!
Orice doresti - intreaba-ma!

rodixon
Scris: Wednesday, October 19, 2016 9:35 AM
Nivel

Melissa wrote:
Da,Rodixon e intr-adevar un exemplu pentru noi.Si fetita ei e atit de dulce,o comoara de copil!Sa fie sanatoasa si norocoasa!

Multumesc Melissa, doresc tuturor sa reuseasca si sa aiba in final un copil sanatos, istet, vesel si sociabil cum este copilul meu!
Tu ce faci?
Ai facut testul? Ce varsta ai?
Nu am apucat sa citesc toate postarile tale dar tare ma bucur ca pot sa fiu printer voi cu gandul si cu sufletul..
Noi ne tot gandim la embrionii congelati ce ii avem.... vom decide lunile viitoare ce vom face- imi este un pic teama de varsta mea!
Te pup!

Melissa
Scris: Thursday, October 20, 2016 4:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/25/2016
rodixon wrote:

Multumesc Melissa, doresc tuturor sa reuseasca si sa aiba in final un copil sanatos, istet, vesel si sociabil cum este copilul meu!
Tu ce faci?
Ai facut testul? Ce varsta ai?
Nu am apucat sa citesc toate postarile tale dar tare ma bucur ca pot sa fiu printer voi cu gandul si cu sufletul..
Noi ne tot gandim la embrionii congelati ce ii avem.... vom decide lunile viitoare ce vom face- imi este un pic teama de varsta mea!
Te pup!

Salut Rodixon.Ma bucur foarte mult ca sunteti bine!Am fost saptamina aceasta si am dat testul!A iesit pozitiv!!!Sint atit de bucuroasa!Am atitea emotii!
Melissa
Scris: Thursday, October 20, 2016 5:06 PM
Nivel

Melissa wrote:
Salut Rodixon.Ma bucur foarte mult ca sunteti bine!Am fost saptamina aceasta si am dat testul!A iesit pozitiv!!!Sint atit de bucuroasa!Am atitea emotii!
Rodixon eu te-as sfatui sa incercati si cu embrionii cricongelati.Cind va creste Miriam o sa va intrebe de ce nu are si ea o sora sau un frate!Nu va ginditi mult,timpul trece.
Melissa
Scris: Thursday, October 20, 2016 5:31 PM
Nivel

Luckyme,tu ce mai faci!
andriana
Scris: Friday, October 21, 2016 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2016
Fetelor, salutari si succese!Sarcina o duc foarte greu , practic tot timpul in spitale, mereu apare o complicatie.Posibil ca va fi cezariana mai devreme putin,luni ori marti, azi fac iar analize si vor hotari.Sper sa se termine cu bine.Voua va doresc multa sanatate si putere!Mii tare teama,ma rog sa fie bine bebelulangel
rodixon
Scris: Friday, October 21, 2016 11:24 AM
Nivel

Melissa wrote:

Bravo - te felicit din tot sufletul! deja am pielea de gaina pe mine de bucurie - inteleg emotia si teama - va fi bine cu incredere in Dzeu, in Dna Diana si in tine!
Te cuprind!
rodixon
Scris: Friday, October 21, 2016 11:26 AM
Nivel

andriana wrote:
Fetelor, salutari si succese!Sarcina o duc foarte greu , practic tot timpul in spitale, mereu apare o complicatie.Posibil ca va fi cezariana mai devreme putin,luni ori marti, azi fac iar analize si vor hotari.Sper sa se termine cu bine.Voua va doresc multa sanatate si putere!Mii tare teama,ma rog sa fie bine bebelulangel

Mult succes - stiu cat de grea este asteptarea mai ales cand sunt complicatii - curand iti vei tine copilul in brate si vei uita de toate! Roaga-te la cel de sus sa fie bine! Nasterea este o binecuvantare adusa oricarei femei!
andriana
Scris: Friday, October 21, 2016 12:58 PM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2016
rodixon wrote:

Bravo - te felicit din tot sufletul! deja am pielea de gaina pe mine de bucurie - inteleg emotia si teama - va fi bine cu incredere in Dzeu, in Dna Diana si in tine!
Te cuprind!

Melisa, te felicit din suflet, ma ierti, mi-a scapat postarea ta !Tin pumnii pentru toate, va cuprind.Azi citesc si parca eri a fost totul, mia ramas ultimii 100 de metri din marafon.Succese!
Melissa
Scris: Friday, October 21, 2016 3:38 PM
Nivel

Adriana ,iti urez o nastere usoara!!!Sa ne tii la curent.Mult curaj!
Luckyme
Scris: Friday, October 21, 2016 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 6/23/2016
Melissa wrote:
Luckyme,tu ce mai faci!

Felicitari, Melisa!!! majoreta

Ma bucur foarte mult pentru tine, sa va dea Dumnezeu sanatate si tie si lui bebe! Sarcina usoara si fara complicatii! Sa ne tii la curent cu tot ce se intampla!

Eu am facut testul Papanicolau si astept rezultatele, iar de la inceputul lunii noiembrie voi merge la monitorizare. Sper ca rezultatul de la Papanicolau sa fie bun si totul sa mearga bine cu stimularea. In unele zile sunt coplestita de griji si de emotii, iar in altele uit complet ce ma asteapta. Sunt parca sigura ca va fi bine, sper sa nu fiu dezamagita total... O stresez pe mail pe dna doctor si imi raspunde cu rabdare la toate problemele, este minunat sa pot discuta cu dumneai asa!

As avea o intrebare mai ciudata, mai personala la voi, fetelor.... Cand ati fost la monitorizare sau la punctie, sau la transfer, v-ati epilat? Eu ma tot gandesc ca poate nu e bine sa ma epilez in acea perioada, ca sa nu apara infectii sau mai stiu eu ce. Daca v-ati epilat, ce ati folosit? V

Va imbratisez pe toate!
Melissa
Scris: Friday, October 21, 2016 4:59 PM
Nivel

Luckyme foloseste din acele de unica folosinta.Se vind mai multe impreuna.Foloseste cite unul la fiecare epilare si arunca-o.Si dupa poti folosi crema din cele de dupa epilare.
corina84
Scris: Sunday, October 23, 2016 8:31 AM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2016
Buna dimineata!Felicitari lui MelissaBravoo Eu sint insarcinata cu unul,vineri am fost la UZI si e bine.Andriana,nastere usoara!
despre epilare-ma rad cu cele de unica folosinta cam la 15-20 zile,dar nu cred ca e important,oricum te sfatui sa o intrebi despre toate pe Dna Diana si sa faci numai cum spune, nu face nimic "clandestin".Citisem multe pe forum de brinca ursului si alte remedii naturiste si vroiam sa le iau inainte de stimulare ,ma gindeam ca oricum nu fac rau.Bine ca am intrebat-o,a spus ca nu recomanda nimic naturist,ele nu sint studiate iar un studiu chiar a aratat ca femeile care au folosit erburi au sanse mai mici la succes.Fii atenta,cit nam citi si nam cunoaste,nu sintem medici.Multa bafta!
Rodixon,fa transferul, succes!
dalma
Scris: Sunday, October 23, 2016 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 7/30/2015
Luckyme wrote:

Felicitari, Melisa!!! majoreta

Ma bucur foarte mult pentru tine, sa va dea Dumnezeu sanatate si tie si lui bebe! Sarcina usoara si fara complicatii! Sa ne tii la curent cu tot ce se intampla!

Eu am facut testul Papanicolau si astept rezultatele, iar de la inceputul lunii noiembrie voi merge la monitorizare. Sper ca rezultatul de la Papanicolau sa fie bun si totul sa mearga bine cu stimularea. In unele zile sunt coplestita de griji si de emotii, iar in altele uit complet ce ma asteapta. Sunt parca sigura ca va fi bine, sper sa nu fiu dezamagita total... O stresez pe mail pe dna doctor si imi raspunde cu rabdare la toate problemele, este minunat sa pot discuta cu dumneai asa!

As avea o intrebare mai ciudata, mai personala la voi, fetelor.... Cand ati fost la monitorizare sau la punctie, sau la transfer, v-ati epilat? Eu ma tot gandesc ca poate nu e bine sa ma epilez in acea perioada, ca sa nu apara infectii sau mai stiu eu ce. Daca v-ati epilat, ce ati folosit? V

Va imbratisez pe toate!

Luckyme, te poti epila cu un bic de unica folosinta cu cateva zile inainte de consult. In acest fel eventualele rani provocate de lama se pot vindeca intre timp. Nu trebuie sa te razi de fiecare data cand mergi la consult, o poti face o data pe luna, de exemplu.

Felicitari tuturor fetelor care au ramas gravide si mult succes celor care sunt in protocol!

Andriana, nastere usoara! Mult succes!
Luckyme
Scris: Monday, October 31, 2016 6:10 PM
Nivel

Inregistrat: 6/23/2016
rodixon wrote:

Buna Lucyme,
M-am bucurat cand mi-am vazut numele scris aici pe forum.
Suntem bine - Azi pe 19 oct Miriam implineste 1 an si 10 luni- nici nu stiu cand a trecut timpul;- ea spune ca deja are 2 ani!
Vorbeste aproape orice, ne intelegem cu ea de minune, spune poezii, povesti; ii place sa asculte povesti; cand sunt suparata pe ea ma striga pe nume- este o minune de copil!
Parca este cu noi de o viata! este cea mai mare minune pe care o poate da DUMNEZEU unui pamantean!
In schimb nu este usor dar este extrem de placut! O oboseala placuta!
Te imbratisez cu mare drag pe tine si pe toate fetele care doresc din tot sufletul sa fie strigate MAMA!
Orice doresti - intreaba-ma!

Rodixon, cum se stabileste ziua 1 a ciclului menstrual? Daca menstra vine seara pe la 9 se mai considera ziua respectiva ca fiind prima zi?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.