|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Melissa, iti tin pumnii sa iti iese beta mare! nu te demoraliza, indiferent de simptome, cele de la inceputul sarcinii pot fi asemanatoare cu cele de menstruatie. cati embrioni ai transferat? la analize ai avut totul bine? |
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/25/2016 Mesaje: 54
| andy07 wrote:Melissa, iti tin pumnii sa iti iese beta mare! nu te demoraliza, indiferent de simptome, cele de la inceputul sarcinii pot fi asemanatoare cu cele de menstruatie. cati embrioni ai transferat? la analize ai avut totul bine? Da Andy 07 parca toate analizele au fost bune. Am transferat 2 embrioni.Sper sa fie bine.Multumesc de incurajare!Andy esti la prima incercare. |
| Melissa wrote:Da Andy 07 parca toate analizele au fost bune. Am transferat 2 embrioni.Sper sa fie bine.Multumesc de incurajare!Andy esti la prima incercare. da, prima. am mai facut stimulari ovariene si o inseminare. 0 (zero) rezultate. |
Inregistrat: 6/23/2016 Mesaje: 12
| Melissa wrote:Salut Luckyme si bine ai venit in rindul fivoaselor! Eu tot sint la Medpark, am avut cu citeva zile in urma ET si acum astept ziua a 12 cind voi face analiza .Asteptarea e cea mai dificila! Tratamentul de stimulate l-am suportat bine dar acum e cam greu, ma cam dor ovarele ca la ciclu simi pare uneori ca-mi vine ciclu si tare mi-e frica de esec.Dar ma rog Domnului sa fie totul bine.
Draga Melissa, multumesc de primirea calduroasa! Ce fel de protocol ai avut si ce probleme? Noi suntem amandoi cu infertilitate: eu AMH mic, el oligoastenozoospermie. Suntem la prima incercare si imi doresc sa fie bine, dar imi dau seama ca e un vis sa am bebe din prima! Doamna doctor a fost foarte draguta, simt ca pot discuta cu dumneaei deschis si ma bucur ca imi raspunde la intrebari cu rabdare.
Nu te ingrijora de simptome, uneori sunt asemanatoare cu cele de la ciclu. Va fi foarte bine, iti tin pumnii! |
|
| Ce faci Rodixon? Am citit povestea ta pe paginile forumului si am vazut ca ai ajutat si alte fete sa devina mamici. Ai o inima mare! Ti-am vazut frumusetea de fetita la Medpark in fotografii - veselia intruchipata! Sunteti bine? |
|
| Luckyme wrote:
Draga Melissa, multumesc de primirea calduroasa! Ce fel de protocol ai avut si ce probleme? Noi suntem amandoi cu infertilitate: eu AMH mic, el oligoastenozoospermie. Suntem la prima incercare si imi doresc sa fie bine, dar imi dau seama ca e un vis sa am bebe din prima! Doamna doctor a fost foarte draguta, simt ca pot discuta cu dumneaei deschis si ma bucur ca imi raspunde la intrebari cu rabdare.
Nu te ingrijora de simptome, uneori sunt asemanatoare cu cele de la ciclu. Va fi foarte bine, iti tin pumnii!
Salut Luckyme! Eu am avut protocol scurt,undeva 20 de zile.Am si eu un ANN mic si trompe impermiabile.Eu tot sint la primul FIV.Da, intr-adevar d-na Diana este marinimoasa si sufletista,sa-i dea Domnul multa sanatate! |
|
| Melissa wrote:Salut Luckyme! Eu am avut protocol scurt,undeva 20 de zile.Am si eu un ANN mic si trompe impermiabile.Eu tot sint la primul FIV.Da, intr-adevar d-na Diana este marinimoasa si sufletista,sa-i dea Domnul multa sanatate! Luckyme atit de mult vreau si eu ca visul nostru, a tuturor, sa devina cit de curind realitate! |
|
| Luckyme wrote:Ce faci Rodixon? Am citit povestea ta pe paginile forumului si am vazut ca ai ajutat si alte fete sa devina mamici. Ai o inima mare! Ti-am vazut frumusetea de fetita la Medpark in fotografii - veselia intruchipata! Sunteti bine? Da,Rodixon e intr-adevar un exemplu pentru noi.Si fetita ei e atit de dulce,o comoara de copil!Sa fie sanatoasa si norocoasa! |
|
| Melissa wrote:Salut Luckyme! Eu am avut protocol scurt,undeva 20 de zile.Am si eu un ANN mic si trompe impermiabile.Eu tot sint la primul FIV.Da, intr-adevar d-na Diana este marinimoasa si sufletista,sa-i dea Domnul multa sanatate!
Ce medicamente ai luat pentru stimulare? Eu voi pune plasturi Climara cu o saptamana inainte de menstruatie, insa dupa aceea nu stiu ce medicatie voi avea. In ce zile ai fost la control? Sunt asa de nerabdatoare si as vrea sa aflu cat mai multe... |
|
| Luckyme wrote:
Ce medicamente ai luat pentru stimulare? Eu voi pune plasturi Climara cu o saptamana inainte de menstruatie, insa dupa aceea nu stiu ce medicatie voi avea. In ce zile ai fost la control? Sunt asa de nerabdatoare si as vrea sa aflu cat mai multe...
Climara am luat din prima zi a CM,apoi Gonal. |
|
| Climara e pt endometru? cred ca si eu am nevoie, am de obicei endometrul f subtire la ovulatie-5,5-6 mm. |
|
Inregistrat: 6/28/2016 Mesaje: 20
| Va salut pe toate.va scriu cum a fost transferul.pe 20aug am inceput climara dupa schema pe care mi-a scris-o DNA Diana inainte de concediu,m-a vazut pe 2 sep si apoi treptat am pus 5climara,pe 9sep am inceput medicatia pentru transfer,12sep transfer 2 crio embrioni,pe 24 sep hcg 371 si azi am vazut inima bebe.in sfarsit,tin visul meu de aripi..Sper cumva sa ajut pe cineva cu aceste informatii,sa se simta mai increzut.am atatea emotii,am trecut prin mult greu,sint recunoscatoare din inima
|
|
| corina84 wrote:Va salut pe toate.va scriu cum a fost transferul.pe 20aug am inceput climara dupa schema pe care mi-a scris-o DNA Diana inainte de concediu,m-a vazut pe 2 sep si apoi treptat am pus 5climara,pe 9sep am inceput medicatia pentru transfer,12sep transfer 2 crio embrioni,pe 24 sep hcg 371 si azi am vazut inima bebe.in sfarsit,tin visul meu de aripi..Sper cumva sa ajut pe cineva cu aceste informatii,sa se simta mai increzut.am atatea emotii,am trecut prin mult greu,sint recunoscatoare din inima
Felicitari, Corina! Ma bucur asa mult sa aud inca un rezultat pozitiv la Medpark!!! Voi incepe si eu stimularea in prima parte a lunii noiembrie, sper sa vin si eu cu vesti bune! Medicamentele primite pentru stimulare cum le transportai? Eu ma gandesc sa ma duc cu o lada frigorifica, am auzit ca se tin la rece. |
|
| corina84 wrote:Va salut pe toate.va scriu cum a fost transferul.pe 20aug am inceput climara dupa schema pe care mi-a scris-o DNA Diana inainte de concediu,m-a vazut pe 2 sep si apoi treptat am pus 5climara,pe 9sep am inceput medicatia pentru transfer,12sep transfer 2 crio embrioni,pe 24 sep hcg 371 si azi am vazut inima bebe.in sfarsit,tin visul meu de aripi..Sper cumva sa ajut pe cineva cu aceste informatii,sa se simta mai increzut.am atatea emotii,am trecut prin mult greu,sint recunoscatoare din inima Salut Corina.Ma bucur mult pentru tine. Si eu saptamina viitoare urmeaza sa dau analiza hcg.Ma uit ca e un rezultat bun.E un bebe sau gemeni! |
|
| Luckyme wrote:Felicitari, Corina! Ma bucur asa mult sa aud inca un rezultat pozitiv la Medpark!!! Voi incepe si eu stimularea in prima parte a lunii noiembrie, sper sa vin si eu cu vesti bune! Medicamentele primite pentru stimulare cum le transportai? Eu ma gandesc sa ma duc cu o lada frigorifica, am auzit ca se tin la rece. Nu Luckyme,nu ai nevoie de lada frigorifica.Eu le puneam la frigider de cum ajungeam acasa.Cred ca nu va fi nimic.Acum doar e mai rece.i |
|
|