|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 27
| AnaG wrote:Salut fetelor daca cineva î?i mai aduce aminte de mine eu am scris povestea mea în decembrie vam spus ca vreu sa vin în Moldova sa încerc ear cu spitalul eata cam venit în luna iunie am facut o vizita la doamna Diana ea ma sfatuit sa fac mai întii histeroscopie am facut a doua luna iulie am început tratamentul acum sint insarcinata ma tem sa ma bucur am fost azi ear la control ?i mea zis ca sint doi .
Felicitariiiii!!!!!!! Cit de mult ma bucur pentru tine. Eu tot am facut acuma in iunie si pe 6 am dat analiza si a esit negativ acuma sint distrusa nu mai stiu in ce sa cred. Dar tu esti la prima incercare sau ai mai facut? |
|
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 27
| AnaG wrote:Salut fetelor daca cineva î?i mai aduce aminte de mine eu am scris povestea mea în decembrie vam spus ca vreu sa vin în Moldova sa încerc ear cu spitalul eata cam venit în luna iunie am facut o vizita la doamna Diana ea ma sfatuit sa fac mai întii histeroscopie am facut a doua luna iulie am început tratamentul acum sint insarcinata ma tem sa ma bucur am fost azi ear la control ?i mea zis ca sint doi .
Scuze am citit acuma istorioara ta si am inteles ca ai trecut si tu prin multe lucruri mai putin placute sa stii ca ma bucur enorm de mult cind aud ca sint si rezultate pozitive la Medpark caci eu dupa doua esecuri facute peste hotare si doua facute la Medpark deja nu mai cred in nimeni. La tine la Medpark sa primit din prima? si ceau zis ces cu trompele sint permiabile sau ele nu au nici o treaba cu toata chestia asta. Multumesc mult. |
|
Inregistrat: 7/25/2016 Mesaje: 54
Felicitari Ana G! Ma bucur atit de mult pentru tine ca imi dau lacrimile de bucurie! De fiecare data cind citesc de rezultate imbucuratoare ma coplesesc emotiile pozitive si traiesc cu speranta ca si mie imi va reusi. Tu zici ca ai fost acum in august si ti-a confirmat sarcina, dar mie mi-au zis ca in august sint in concediu! Urmeaza sa incep in septembrie.Ana G la tine ce prablema a fost. |
|
| Tanti86 wrote:
Felicitariiiii!!!!!!! Cit de mult ma bucur pentru tine. Eu tot am facut acuma in iunie si pe 6 am dat analiza si a esit negativ acuma sint distrusa nu mai stiu in ce sa cred. Dar tu esti la prima incercare sau ai mai facut?
Tanti 86, fii tare si nu-ti pierde speranta. Stiu, e usor sa dai sfaturi, dar avem nevoie in aceste momente de sustinere. Cine ne poate intelege mai bine decit noi, cele cara isi doresc atit de mult un copil! Cineva spunea ca ne trebuie un vis ca sa suportam realitatea si acesta e visul nostru-de a avea un copilas. |
|
Inregistrat: 12/17/2015 Mesaje: 12
| Salut tromboze mi lea scos cu doi ani în urma cind am facut fiv la repromed |
|
Inregistrat: 12/17/2015 Mesaje: 12
| Salut Milisa eu procedura am începuto pe 2 iulie dar pe 28 cind am fost la prima analiza deacum numai cu domni?oara Jan am vorbit pin în septembrie eu cred ca transfer no sa fie |
|
| AnaG wrote:Salut Milisa eu procedura am începuto pe 2 iulie dar pe 28 cind am fost la prima analiza deacum numai cu domni?oara Jan am vorbit pin în septembrie eu cred ca transfer no sa fie Multumesc AnaG pentru raspuns! Ai grija de tine! Sa ne auzim de bine! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 83
| Irinka88 wrote: la mine au fost mai multe incercari,embrioni slabi putini ori deloc dar am mers inainte si slava domnului am reusit.Retraesc sa nu perd sarcina,ca embrionii au fost slabuti dar sper sa fie cu bine, am ajuns la 8saptamini.
salut Irinka 88, cum putem sa ne întâlnim am nevoie de ajutorul tau. Mul?umesc |
|
Inregistrat: 9/16/2016 Mesaje: 1
| Salut fetelor ami puteti da adresa de e-mail a doamnei Diana Al Faraj multumesc anticipat |
|
| Buna fetelor! Am fost si eu astazi la prima consultatie la d-na Diana AlFaraj. Ati avut dreptate e o doamna marinimoasa si sufletista. Mi-a placut atitudinea intregii echipe. Urmeaza sa dau niste analize, apoi sa revin la o alta consultatie! Voi ce mai faceti!!!!!!! Ce rezultate aveti! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Va salut, fetelor! si eu voi face fiv, dar la bucuresti. as vrea sa va rog sa imi spuneti si mie care e protocolul de fiv la medpark chisinau. in ce zi se incepe stimularea, cu ce tratament. stiu ca tratamentul e individualizat pt fiecare pacienta in parte, dar as fi curioasa de cateva exemple, cum ati facut voi. Bafta tuturor! |
|
Inregistrat: 6/23/2016 Mesaje: 12
| andy07 wrote:Va salut, fetelor! si eu voi face fiv, dar la bucuresti. as vrea sa va rog sa imi spuneti si mie care e protocolul de fiv la medpark chisinau. in ce zi se incepe stimularea, cu ce tratament. stiu ca tratamentul e individualizat pt fiecare pacienta in parte, dar as fi curioasa de cateva exemple, cum ati facut voi. Bafta tuturor!
Buna, Andy!
Voi face in curand un fiv la medpark si pot sa iti spun cam cum va fi in cazul meu. Voi incepe stimularea in ziua a doua sau a treia si va un in protocol scurt cu antagonisti (nu stiu inca care anume), care va dura in jur de 20 de zile. Voi merge cam la trei zile la monitorizare. Atat stiu deocamdata. Succes!
Mai este cineva care merge la Medpark in perioada asta?
Succes tuturor! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| iti multumesc pt raspuns, Luckyme! si eu fac tot protocolul scurt, incep din ziua 2 (sper sa nu imi vine menstruatia sambata, ca atunci ne ducem in z3- adica abia luni o sa pot face dozarile hormonale si ecografia, fara de care dr mea nu imi incepe stimularea, si am inteles ca ideal e sa se inceapa in z2 stimularea).
imi verificam acum analizele de la dosar si am limfocitele NK 20%. imi scrie status imun normal. din cele citite pana acum pe net de la alte fete, am inteles ca acestea ar trebui sa fie mai mici, ca multora la valoarea asta li se da tratament cu medrol/prednison sau perfuzie cu intralipid pe durata fiv-ului. voi vi s-au dat astea? |
|
| andy07 wrote:Va salut, fetelor! si eu voi face fiv, dar la bucuresti. as vrea sa va rog sa imi spuneti si mie care e protocolul de fiv la medpark chisinau. in ce zi se incepe stimularea, cu ce tratament. stiu ca tratamentul e individualizat pt fiecare pacienta in parte, dar as fi curioasa de cateva exemple, cum ati facut voi. Bafta tuturor! Salut Andy eu stimularea am inceput-o in ziua a 3 a ciclului menstrual, depinde , la fiecare difera!Succes si multa rabdare! |
|
| Luckyme wrote:
Buna, Andy!
Voi face in curand un fiv la medpark si pot sa iti spun cam cum va fi in cazul meu. Voi incepe stimularea in ziua a doua sau a treia si va un in protocol scurt cu antagonisti (nu stiu inca care anume), care va dura in jur de 20 de zile. Voi merge cam la trei zile la monitorizare. Atat stiu deocamdata. Succes!
Mai este cineva care merge la Medpark in perioada asta?
Succes tuturor!
Salut Luckyme si bine ai venit in rindul fivoaselor! Eu tot sint la Medpark, am avut cu citeva zile in urma ET si acum astept ziua a 12 cind voi face analiza .Asteptarea e cea mai dificila! Tratamentul de stimulate l-am suportat bine dar acum e cam greu, ma cam dor ovarele ca la ciclu simi pare uneori ca-mi vine ciclu si tare mi-e frica de esec.Dar ma rog Domnului sa fie totul bine. |
|
|