|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 99
| Irinka,super,lasca o sa fie bine,rabdarea se rasplateste,poate a creste.la mine o data a fost pozitiv dar nu se mai dezvolta, drept ca rezultatulo fost mult mai putin ca al tau,rabdare si liniste. |
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 83
| Oly28 wrote: Salut Irinka felicitari fii cit mai calma valoarea e buna la mine cu gemeni a fost 126.Si acum asteptam un baie?el al doilea bebe nu vrea sa ne arate sexul vrea sa ne faca surprize.
oly28 ce frumos la tine sa primit ca nu vrea sa va arate :D, e fetita , deobicei asa suntem noi femeiele cu surprize :), sarcina usoara iti doresc! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2015 Mesaje: 110
| olesea123 wrote: oly28 ce frumos la tine sa primit ca nu vrea sa va arate :D, e fetita , deobicei asa suntem noi femeiele cu surprize :), sarcina usoara iti doresc!
Multumesc mult Olesea si iti doresc cit mai curind sa ai un test pozitiv si o inimioara sau doua in burtica asa cum sa primit la noi.Stii ca e posibil un esec lam simtit amîndoua in aceeasi perioada ne linisteam cum puteam. Rabdare Dumnezeu are si pentru tine o surpriza. |
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 83
| Oly28 wrote: Multumesc mult Olesea si iti doresc cit mai curind sa ai un test pozitiv si o inimioara sau doua in burtica asa cum sa primit la noi.Stii ca e posibil un esec lam simtit amîndoua in aceeasi perioada ne linisteam cum puteam. Rabdare Dumnezeu are si pentru tine o surpriza.
Oly neaparat v-oi veni cu rezultat pozitiv, promit :), multumesc mult! |
Inregistrat: 6/18/2016 Mesaje: 19
| Oly28 wrote: Salut Irinka felicitari fii cit mai calma valoarea e buna la mine cu gemeni a fost 126.Si acum asteptam un baie?el al doilea bebe nu vrea sa ne arate sexul vrea sa ne faca surprize.
oly Mul?umesc mult eu nu am mai fost azi sa repet so?ul a spus sa fac tot fix Cum spune dr diana,a?tept luni.sper pina atunci sa nu nebunesc pling ba de bucurie ba de frica |
Inregistrat: 6/18/2016 Mesaje: 19
| Noaptea mam sculat la viceu ?i am vazut pete cafenii am sunat pe dr diana ?i a spus ca se intimpla des sa ma culc ?i sa continui medicamentele la uzi totuna nu se vede. AM PLINS ?I A SPUS FARA SA MA DUC SA REPET ANALIZA CA NOAPTEA TOT O FAC A E?IT 217 ?I AM SUNAT ACUM ?I A ZIS CA E TARE BINE.AM ÎNCA ELIMINARI DAR A SPUS SA CONTINUI NUMAI CE AM ?I SA A?TEPT, A?I AVUT ASA CE A?I FACUT.? |
|
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Irinka88 wrote:Noaptea mam sculat la viceu ?i am vazut pete cafenii am sunat pe dr diana ?i a spus ca se intimpla des sa ma culc ?i sa continui medicamentele la uzi totuna nu se vede. AM PLINS ?I A SPUS FARA SA MA DUC SA REPET ANALIZA CA NOAPTEA TOT O FAC A E?IT 217 ?I AM SUNAT ACUM ?I A ZIS CA E TARE BINE.AM ÎNCA ELIMINARI DAR A SPUS SA CONTINUI NUMAI CE AM ?I SA A?TEPT, A?I AVUT ASA CE A?I FACUT.? irinka calmeazate stai relaxata si in pat culcata ,mie de la 11 saptamini pina la 20 saptamini am avut scurgeri intense de singe apoi cu cafeniu,am asculat-o pe dm.diana si am facut in tocmai ce a spus ea...acuma am o fata de 9 luni care fuge prin casa,asa ca relazeazate si totul va fi bine!!!! Si ascult-o pe dm.Diana!!! |
|
| Irinka88 wrote:Noaptea mam sculat la viceu ?i am vazut pete cafenii am sunat pe dr diana ?i a spus ca se intimpla des sa ma culc ?i sa continui medicamentele la uzi totuna nu se vede. AM PLINS ?I A SPUS FARA SA MA DUC SA REPET ANALIZA CA NOAPTEA TOT O FAC A E?IT 217 ?I AM SUNAT ACUM ?I A ZIS CA E TARE BINE.AM ÎNCA ELIMINARI DAR A SPUS SA CONTINUI NUMAI CE AM ?I SA A?TEPT, A?I AVUT ASA CE A?I FACUT.?
Irinka,fii mai linistita,totuna nu e nimica de facut,depinde de embrion cit e de "campion",hai ca o sa fie bine Olesea,totul o sa fie bine si sa auzim degraba de succesul tau |
|
Inregistrat: 6/28/2016 Mesaje: 20
| Succese la toata lumea.Am o intrebare grea pentru mine.Sint acum la medpark la prima incercare ,dupa 3 nereusite(1 la repromed si 2 la berestovoi),a mers parca bine,am obtinut 10 ovocite si din ele 7 embrioni.Cind am venit azi la transfer,Dna Diana a spus ca am 5 embrioni de calitate buna si ma sfatue sa nu facem transfer de proaspeti, dar sa-i congelam pe toti 5 si sa facem transfer luna viitoare la 2 din ei,ca voi avea sanse mult mai bune cu congelati si ca progesteronul meu cind am facut ultima analiza a esit tare mare 3,4 si asta scade mult din sansa mea.Eu am o ruda care a nascut la ei cu embrion congelat,dar inca pina acum nimeni nu mi-a propus asa ceva si am emotii.ea spune ca ultimul timp cind e posibil, mai des fac transfer de congelati decit proaspeti, asa cresc sansele si spera ca dupa 3 esecuri asta sa fie rezolvarea.O cred, vad ca se starue, dar am retrairi,poate a mai facut cineva asa?a spus ca nimeni nu poate garanta o sarcina , dar asa va sti ca am avut sanse mai mari.Sper ca asa este.Multumesc |
|
| Sarcina mea e din embrioni congelati drept ca am avut si transfer de proaspeti si multe esecuri, la medpark s-a primit de la transferul patru la numar dar sa primit.Nu stiu despre progesteron si nu stiu daca la mine sa facut.Ei stiu mai bine cum e mai bine.irinka tace sper ca nu a patit ceva. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| corina84 wrote:Succese la toata lumea.Am o intrebare grea pentru mine.Sint acum la medpark la prima incercare ,dupa 3 nereusite(1 la repromed si 2 la berestovoi),a mers parca bine,am obtinut 10 ovocite si din ele 7 embrioni.Cind am venit azi la transfer,Dna Diana a spus ca am 5 embrioni de calitate buna si ma sfatue sa nu facem transfer de proaspeti, dar sa-i congelam pe toti 5 si sa facem transfer luna viitoare la 2 din ei,ca voi avea sanse mult mai bune cu congelati si ca progesteronul meu cind am facut ultima analiza a esit tare mare 3,4 si asta scade mult din sansa mea.Eu am o ruda care a nascut la ei cu embrion congelat,dar inca pina acum nimeni nu mi-a propus asa ceva si am emotii.ea spune ca ultimul timp cind e posibil, mai des fac transfer de congelati decit proaspeti, asa cresc sansele si spera ca dupa 3 esecuri asta sa fie rezolvarea.O cred, vad ca se starue, dar am retrairi,poate a mai facut cineva asa?a spus ca nimeni nu poate garanta o sarcina , dar asa va sti ca am avut sanse mai mari.Sper ca asa este.Multumesc Corina - fa asa cum spune Dna Diana! Am discutat si au cu dansa si mi-a spus ca sansele sunt mult mai mari cu embrioni congelati si practicandu-se asa se obtin rezultate mult mai bune! Ai incredere in ea si vei vedea ca va fi bine! Mult succes! |
|
Inregistrat: 9/9/2015 Mesaje: 23
| corina84 wrote:Succese la toata lumea.Am o intrebare grea pentru mine.Sint acum la medpark la prima incercare ,dupa 3 nereusite(1 la repromed si 2 la berestovoi),a mers parca bine,am obtinut 10 ovocite si din ele 7 embrioni.Cind am venit azi la transfer,Dna Diana a spus ca am 5 embrioni de calitate buna si ma sfatue sa nu facem transfer de proaspeti, dar sa-i congelam pe toti 5 si sa facem transfer luna viitoare la 2 din ei,ca voi avea sanse mult mai bune cu congelati si ca progesteronul meu cind am facut ultima analiza a esit tare mare 3,4 si asta scade mult din sansa mea.Eu am o ruda care a nascut la ei cu embrion congelat,dar inca pina acum nimeni nu mi-a propus asa ceva si am emotii.ea spune ca ultimul timp cind e posibil, mai des fac transfer de congelati decit proaspeti, asa cresc sansele si spera ca dupa 3 esecuri asta sa fie rezolvarea.O cred, vad ca se starue, dar am retrairi,poate a mai facut cineva asa?a spus ca nimeni nu poate garanta o sarcina , dar asa va sti ca am avut sanse mai mari.Sper ca asa este.Multumesc
Buna Corina,
Nu am mai postat de mult pe forum, dar fetele mai vechi cred ca isi aduc aminte de mine din septembrie - octombrie anul trecut. Atunci am facut prima data FIV la Medpark, am reusit dar am pierdut sarcina la 5 saptamani. Anul acesta in martie am facut transfer de embrioni congelati (ramasi de la Fiv-ul de anul trecut) si am reusit. Avem aproape 4 luni si suntem foarte bucurosi.
Inteleg ca procedura este mult mai putin stresanta pentru organism - echilibrul hormonal este mai bun si sunt sanse mai bune. Asta mi-a spus dna doctor Diana dar am si citit niste studii pe internet. Ei au aparatura performanta si "vitrifica" embrionii (o procedura mult mai moderna decat congelarea de pe vremuri). De exemplu, cei de la Repromed nu congeleaza de obicei embrioni pentru ca de fapt nu au o astfel de aparatura. Doctorii de la Repromed prefera sa transfere si 5-6 embrioni numai sa nu-i congeleze (total inuman si traumatizant).
Nu mai faci injectii cu hormoni - eu am avut doar de aplicat un gel cu estrogen. Apoi la transfer e ca la FIV - progesteron (cateva injectii si ovule), plasturi estrogen etc.
Si inca un bonus - anumiti hormoni ai sarcinii ce tin de dezvoltarea placentara (PAPP-A), care pot fi dati uneori peste cap la procedura FIV cu embrioni proaspeti, nu mai sunt atat de afectati la cea cu embrioni congelati. Asta cand ajungi la dublu-test (daca ai sa vrei sa-l faci) este un aspect important.
Sper ca te-am ajutat sa te linistesti ca doamna doctor iti recomanda ce trebuie. Succes! Sa fie intr-un ceas bun!
Eu inca am emotii la fiecare ecografie. Imi doresc mult ca totul sa fie bine. Ce tine insa de contributia doctorului cu care am facut FIV, sunt convinsa ca doamna doctor Diana a facut si mi-a prescris tot ce s-a putut.
O zi faina!
|
|
| LiliMarlene wrote:
Buna Corina,
Nu am mai postat de mult pe forum, dar fetele mai vechi cred ca isi aduc aminte de mine din septembrie - octombrie anul trecut. Atunci am facut prima data FIV la Medpark, am reusit dar am pierdut sarcina la 5 saptamani. Anul acesta in martie am facut transfer de embrioni congelati (ramasi de la Fiv-ul de anul trecut) si am reusit. Avem aproape 4 luni si suntem foarte bucurosi.
Inteleg ca procedura este mult mai putin stresanta pentru organism - echilibrul hormonal este mai bun si sunt sanse mai bune. Asta mi-a spus dna doctor Diana dar am si citit niste studii pe internet. Ei au aparatura performanta si "vitrifica" embrionii (o procedura mult mai moderna decat congelarea de pe vremuri). De exemplu, cei de la Repromed nu congeleaza de obicei embrioni pentru ca de fapt nu au o astfel de aparatura. Doctorii de la Repromed prefera sa transfere si 5-6 embrioni numai sa nu-i congeleze (total inuman si traumatizant).
Nu mai faci injectii cu hormoni - eu am avut doar de aplicat un gel cu estrogen. Apoi la transfer e ca la FIV - progesteron (cateva injectii si ovule), plasturi estrogen etc.
Si inca un bonus - anumiti hormoni ai sarcinii ce tin de dezvoltarea placentara (PAPP-A), care pot fi dati uneori peste cap la procedura FIV cu embrioni proaspeti, nu mai sunt atat de afectati la cea cu embrioni congelati. Asta cand ajungi la dublu-test (daca ai sa vrei sa-l faci) este un aspect important.
Sper ca te-am ajutat sa te linistesti ca doamna doctor iti recomanda ce trebuie. Succes! Sa fie intr-un ceas bun!
Eu inca am emotii la fiecare ecografie. Imi doresc mult ca totul sa fie bine. Ce tine insa de contributia doctorului cu care am facut FIV, sunt convinsa ca doamna doctor Diana a facut si mi-a prescris tot ce s-a putut.
O zi faina!
Lili ma bucur pentru tine iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos.Si noi avem 4 luni am intrat in a 5 si suntem foarte bucurosi.Tu cum te simti nu ai toxicoza? |
|
Inregistrat: 9/9/2015 Mesaje: 23
| Oly28 wrote: Lili ma bucur pentru tine iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos.Si noi avem 4 luni am intrat in a 5 si suntem foarte bucurosi.Tu cum te simti nu ai toxicoza?
Buna, Oly,
Multumesc mult pentru urari! Cu starile de greata stau ceva mai bine. Pana acum mi-era rau dimineata mai tare si un rau general in timpul zilei. De vomat, n-am vomat decat de vreo 4-5 ori. In rest, controlez raul prin rontait. Am observat ca daca rontai convrigi si mananc cate ceva imi este mai bine. Si inca un secret - o bomboana dulce sau un suc dulce reduce greata (cel putin la mine). Cu sucurile si bomboanele incerc insa sa nu fac excese Tie cum iti este? Inteleg ca astepti gemeni. Presupun ca e mai greu cu starile de greata (asa am auzit cel putin ca e la gemeni)? Numai ganduri bune si totul sa decurga bine iti doresc. |
|
| LiliMarlene wrote:Buna, Oly, Multumesc mult pentru urari! Cu starile de greata stau ceva mai bine. Pana acum mi-era rau dimineata mai tare si un rau general in timpul zilei. De vomat, n-am vomat decat de vreo 4-5 ori. In rest, controlez raul prin rontait. Am observat ca daca rontai convrigi si mananc cate ceva imi este mai bine. Si inca un secret - o bomboana dulce sau un suc dulce reduce greata (cel putin la mine). Cu sucurile si bomboanele incerc insa sa nu fac excese Tie cum iti este? Inteleg ca astepti gemeni. Presupun ca e mai greu cu starile de greata (asa am auzit cel putin ca e la gemeni)? Numai ganduri bune si totul sa decurga bine iti doresc. Multumesc Lili da astept gemeni cu toxicoza ma chinui chiar de la inceput sper sa treaca nu am gasit nimic care sa ma simt mai bine sucurile ma ajutau de la inceput acum il vomit indata.Voi ce asteptati?Noi asteptam un baietel al doilea bebe nu vrea sa ne arate.In rest e bine important copii sa fie sanatosi si multumim lui Dumnezeu ca nea oferit sansa de a simti ce inseamna toxicoza si in curind vom simti cel mai frumos sentiment de a fi parinti la doi copilasi. |
|
|