|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am plecat de aici. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 99
| Diancik, eu te inteleg bine si stiu ca gindurile te coplesesc,iti doresc numai bine.Trebuie sa ai la mina istoria, eu tot timpul luam,e dreptul nostru si ne pot ajuta pe viitor, vorbeste cu dinsa despre tot,nu te arunca din parte in parte,si e mai corect sa te lamuresti.Alege unde iti place si sa ai numai succes! |
Inregistrat: 7/6/2015 Mesaje: 24
| Salut fetelor! Eu sunt una dinte fetele care vara trecuta a facut pentru prima data fiv la Medpark care s-a soldat cu un esec si cred ca eram vreo 7 fete in acea perioada pe forum care la fel la toate era rezultat negativ, ei bine peste 3 luni am incercat iarasi procedura la Medpark si rezultatul a fost sarcina biochimica,HCG a fost mic. Dupa al 2 Fiv nu ma simteam foarte bine,am lasat sa treaca vreo 2 luni sa-mi revin,dupa asta am fost sa fac ultrasonografie la un medic ginecolog si care imi depisteaza in uter polipi si nu stiu ce mai ce, ca am iesit de la ea plingind,peste o zi am zis sa ma duc la d-na Diana sa-mi examineze uterul si nespunindu-i ca am facut in alta parte ultrasonografie, si suprizaaaaaa imi zice ca uterul e curat,ca nu am polipi,ca totul e bine,frumos si am crezut-o, dupa vreo 3 luni am zis sa mai fac o ulstrasonografie la al 3 medic ginecolog deja sa ma linistesc,ca ceva imi mine imi zicea ca nu e bine si iarasi imi depisteaza polipi!!!!!!!!! Eu am ramas socata si sincer dezamagita de Medpark!!! Am avut tare mare incredere in ei,ma gindeam ca cind ma voi decide voi face si al 3 Fiv tot la ei,acuma am alata parere deja !Asa ca fetelor care scrieti ca cineva face publicitate rea Medparkului si nu stiu ce mai,aici e un forum care ne scriem prin ce am trecut noi!!!Si nu e ok sa luati la harta pe cineva care la fel ca si mine a ramas dezamagita! Nu avea sa scriu,daca nu avea sa citesc cum ii sariti in cap persoanei care si-a scris isoria ei cu Medparkul!! O zi buna va doresc! |
| karroll wrote:Salut fetelor! Eu sunt una dinte fetele care vara trecuta a facut pentru prima data fiv la Medpark care s-a soldat cu un esec si cred ca eram vreo 7 fete in acea perioada pe forum care la fel la toate era rezultat negativ, ei bine peste 3 luni am incercat iarasi procedura la Medpark si rezultatul a fost sarcina biochimica,HCG a fost mic. Dupa al 2 Fiv nu ma simteam foarte bine,am lasat sa treaca vreo 2 luni sa-mi revin,dupa asta am fost sa fac ultrasonografie la un medic ginecolog si care imi depisteaza in uter polipi si nu stiu ce mai ce, ca am iesit de la ea plingind,peste o zi am zis sa ma duc la d-na Diana sa-mi examineze uterul si nespunindu-i ca am facut in alta parte ultrasonografie, si suprizaaaaaa imi zice ca uterul e curat,ca nu am polipi,ca totul e bine,frumos si am crezut-o, dupa vreo 3 luni am zis sa mai fac o ulstrasonografie la al 3 medic ginecolog deja sa ma linistesc,ca ceva imi mine imi zicea ca nu e bine si iarasi imi depisteaza polipi!!!!!!!!! Eu am ramas socata si sincer dezamagita de Medpark!!! Am avut tare mare incredere in ei,ma gindeam ca cind ma voi decide voi face si al 3 Fiv tot la ei,acuma am alata parere deja !Asa ca fetelor care scrieti ca cineva face publicitate rea Medparkului si nu stiu ce mai,aici e un forum care ne scriem prin ce am trecut noi!!!Si nu e ok sa luati la harta pe cineva care la fel ca si mine a ramas dezamagita! Nu avea sa scriu,daca nu avea sa citesc cum ii sariti in cap persoanei care si-a scris isoria ei cu Medparkul!! O zi buna va doresc!
Karol, nu am vrut sa sar in cap la nimeni si imi pare rau de esecurile tale dar postarile celea au fost chiar prea..am sunat, nu a raspuns, gata fac concluzie ca e special, concurentul a zis ca polip, gata,ea a gresit si e o rea.ea e om si poate gresi, cine e perfect?Poate si la tine a gresit, poate nu, mie atunci mia spus, ca numai polipii mari pot sa scada rata de succes si o procedura poate avea complicatii si se face daca chiar trebue si ca multe operatii se fac fara a trebui.Poate mai bine sa discutam aici despre polipi, sa cautati informatie?unii medici vor sa fie totul "curat", altii mai conservatori.eu stiu ca au o rata de succes foarte buna si asta a fost important, mie tot nu mia fost usor deloc si am fost si eu pe la altii si am auzit pareri diferite,ca trebue sa tai trompele si tot asa,am ales tot acolo.Cred ca nu am sarit in cap nimanui care scria ca a fost rezultat negativ sau ca are dubii, probleme,dar oleaca de simtire critica trebue sa avem.Citeam sieu si parca vroiam sa scriu, dar tot aminam.Dar pe mine ea ma ajutat si acum mai merg la ea uneori,stiu ca are lucru greu,vad acolo fete cu burte si mai care pling,si tot am dreptul sa scriu ce stiu si cum vad,chiar nu putem sa ne dam sama ca daca nu a raspuns are treaba si sa sunam mai tirziu, ca nu poate sta cu telefonul la mana daca are procedura?Te inteleg ,e greu,si am scris ca trebue sa scrie fiecare,dar nu cu birfeli .Nu poate un om sa placa la toti,asa alegem fiecare unde ne place si avem incredere, e normal.Stie cineva o clinica cu 100% succese, sa ne spuna.As avut mari dubii daca toate de aicea erau gravide.Cu tot sufletul le inteleg pe diancik, olesea ,pe tine,dar e tare usor sa zoesti pe cineva,dar eu cred ca merita si un cuvint bun.Numai bine la toate |
Inregistrat: 6/18/2016 Mesaje: 19
| SALUT SI NOROC VOUA TUTUROR. Eu am 28 de ani Dar am sanse mici.din cauza a 3laparoscopii Pentru endometrioza am ramas numai cu o bucatica din ovarul sting si amh 0,06.am trecut prin 6 incercari in clinicI diferite si la Dr diana ultimile3.luptam Pentru fiecare ovul.data trecuta din 2 foliculi 0 ovule, Acum din 3foliculi am transferat 2 embrioni si astept vineri rezultatul. Bucurativa ca aveti sanse.Dr diana a spus ca daca nu eram tinara spunea sa renunt.principalul sa fie ovule.am vrut sa stiti ca poate fi si maI rau Eu deacum mam deprins si nu mai retraesc. Am sa mai incerc 2 ori si daca nu am sa adoptam.nu stiu daca is cei mai buni Dar ma simt mai linistit si reducerile sint importante Pentru mine am platit acum 44000 lei. |
Inregistrat: 3/27/2016 Mesaje: 11
| Buna ziua. Am scris mai inainte de citeva ori, dar apoi am renuntat tocmai de aceea ca sa nu supar pe nimeni din cauza ca nu am avut rezultate pozitive. Am 29 de ani si de mai mult de 5 ani ne luptam cu infertilitatea. Am fost la mai multi medici si toti au avut acelasi verdict: doat FIV-ul ne poate ajuta. Anul acesta, din ianuarie,am inceput procedurile la Medpark. A durat pina la 13 aprilie, cind m-a sunat dna Diana sa ma anunte ca rezultatul este 0. Bineinteles ca am plins. Ma-am inchis in casa si am plins ore in sir. Si acum pling, cind imi amintesc de durerea imensa si de goliciunea din suflet pe care am simtit-o atunci. M-am simtit o tradatoare fata de familia mea, pentru ca totul a fost facut corect (sint sigura de asta!), dar organismul meu a ales sa-si duca viata din totdeauna. Dupa ciclul menstrual am fost la control la dna Diana, am vorbit mult. Cel mai greu a fost sa stau pe coridoare, sa trec prin acele locuri unde adineaori treceam cu speranta. Mi-am revenit, ca a trecut ceva timp, dar (fara sa va fie cu suparare mamiceor fericite), urasc sa vad plimbindu-se pe drum grupuri de mamici cu carucioare, urasc sa ascult discutii despre cum cineva a nascut, cum s-a dus la maternitate si despre cum maninca copilasii mici, sau dorm desi pe fiecare in parte (si copii, si mamici) ii iubesc nespus de mult, vorbesc cu ei, ma joc, rid, glumesc, ma simt copil. Sint profesoara si nu cred ca am suparat vreodata vreun copil numai din simplul motiv ca eu nu am copii. Aici, pe forum, s-a discutat mult saptamina asta. Cind am deschis azi, m-au mirat foarte mult ca sint atitea pagini scrise. Eu cu familia mea ne-am odihnit saptamina asta la mare. Aici, fiind deja in concediu, am deschis cutiuta cu gindurile despre FIV si am decis ca vreau luna urmatoare sa mai incerc odata. Mai am trei embrioni inghetati ?i vroiam sa fac pauza pina in august sau septembrie, dar in august medicii de la Medpark sint in concediu, iar in septembrie incepe munca si zbuciumul la scoala. M-am gindit ca luna iulie e cea optima. Fetele care au facut transfer cu embrioni conghelati, ce credeti? Cite luni ati facut pauza? Ce ati schimbat? Cum a trecut? Cea mai mare problema este ca sotul vrea sa renunte la alte FIV-uri. Zice ca daca nu ne reuseste nici al doilea transfer, nu mai incercam. Nu este impotriva unui copil infiat. Atit de mut as vrea sa fie cu succes... |
Inregistrat: 6/18/2016 Mesaje: 19
| Nu Ai vina deloc, nu crede asta.foloseste sansa ta si poate va fi bine. Eu dara ce ar trebui sa fac, sa ma spinzur?inteleg bine situatia, nici nu prea sper asa e soarta mea.va fi bine la tine. Vezi cind ei au concediu, matinca in iulie, de congelati nu stiu, nu am avut asa noroc |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2015 Mesaje: 110
| Elena_lia wrote:Buna ziua. Am scris mai inainte de citeva ori, dar apoi am renuntat tocmai de aceea ca sa nu supar pe nimeni din cauza ca nu am avut rezultate pozitive. Am 29 de ani si de mai mult de 5 ani ne luptam cu infertilitatea. Am fost la mai multi medici si toti au avut acelasi verdict: doat FIV-ul ne poate ajuta. Anul acesta, din ianuarie,am inceput procedurile la Medpark. A durat pina la 13 aprilie, cind m-a sunat dna Diana sa ma anunte ca rezultatul este 0. Bineinteles ca am plins. Ma-am inchis in casa si am plins ore in sir. Si acum pling, cind imi amintesc de durerea imensa si de goliciunea din suflet pe care am simtit-o atunci. M-am simtit o tradatoare fata de familia mea, pentru ca totul a fost facut corect (sint sigura de asta!), dar organismul meu a ales sa-si duca viata din totdeauna. Dupa ciclul menstrual am fost la control la dna Diana, am vorbit mult. Cel mai greu a fost sa stau pe coridoare, sa trec prin acele locuri unde adineaori treceam cu speranta. Mi-am revenit, ca a trecut ceva timp, dar (fara sa va fie cu suparare mamiceor fericite), urasc sa vad plimbindu-se pe drum grupuri de mamici cu carucioare, urasc sa ascult discutii despre cum cineva a nascut, cum s-a dus la maternitate si despre cum maninca copilasii mici, sau dorm desi pe fiecare in parte (si copii, si mamici) ii iubesc nespus de mult, vorbesc cu ei, ma joc, rid, glumesc, ma simt copil. Sint profesoara si nu cred ca am suparat vreodata vreun copil numai din simplul motiv ca eu nu am copii. Aici, pe forum, s-a discutat mult saptamina asta. Cind am deschis azi, m-au mirat foarte mult ca sint atitea pagini scrise. Eu cu familia mea ne-am odihnit saptamina asta la mare. Aici, fiind deja in concediu, am deschis cutiuta cu gindurile despre FIV si am decis ca vreau luna urmatoare sa mai incerc odata. Mai am trei embrioni inghetati ?i vroiam sa fac pauza pina in august sau septembrie, dar in august medicii de la Medpark sint in concediu, iar in septembrie incepe munca si zbuciumul la scoala. M-am gindit ca luna iulie e cea optima. Fetele care au facut transfer cu embrioni conghelati, ce credeti? Cite luni ati facut pauza? Ce ati schimbat? Cum a trecut? Cea mai mare problema este ca sotul vrea sa renunte la alte FIV-uri. Zice ca daca nu ne reuseste nici al doilea transfer, nu mai incercam. Nu este impotriva unui copil infiat. Atit de mut as vrea sa fie cu succes... Buna Elena_Lia. Te inteleg foarte bine prin ce treci si gindurile care le ai si frica ca niciodata nu iti vei tine copilasul in brate si nu vei simti ce inseamna sa fii mama.Am trecut si eu prin asa momente dar cu ajutorul lui Dumnezeu sunt insarcinata cu gemeni.La fel ca si tine nu suportam discutii despre copii evitam sa ma duc undeva cu familiile care au copii dar pina la urma cred ca toate femeile care trec prin asa momente se confrunta cu aceasta.Vreau sa iti zic sa nu iti faci griji eu am prins gemenii cu embrioni congelati cu toate ca citeam pe net si gasisem informatie ca cele mai multe succese sunt cu embrioni proaspeti si deja ne gindeam sa facem din nou stimulare dar doamna Diana nea convins ca succesele sunt mai mari cu congelati si asa a fost sa fie.Si sfatul meu nu trebuie sa taraganezi cu transferul cu cit mai repede cu atit mai bine asa nea sfatuit si pe noi Doamna Diana.am facut un transfer in decembrie pe 21 decembrie test negativ apoi din data de 23 februarie am inceput al doilea transfer. Iti doresc succes si multa rabdare ginduri pozitive stiu ca e greu dar e posibil. |
|
| Oly, Irinka, multumesc mult pentru incurajare. M-am decis deja pentru transfer. Astept urmatorul ciclu menstrual, preventiv o voi suna pe dna Diana, pentru a afla cind au concediul. Mie mi se pare ca, cu cit trece mai mult timp, cu atit te deprinzi cu situatia si cu incetul renunti. Cel putin asa sint eu, imi doresc ceva foarte mult, dar daca nu obtin foarte curind, ma focusez in alta parte.
|
|
| Elena lia, eu am scris prima oara aici de dragul tau,cu toate ca citeam regulat de vreo 2 ani, in care am trecut prin multe, atunci asteptai rezultatul si tare te temeai.Asa si mam gindit ca a fost fara succes, ca nu ai mai scris atunci.Eu am scris ca am trecut prin citeva esecuri,sarcina mea e din al treilea transfer de embrioni congelati.Tare sper sa nu treci prin asa greu ca mine,dar si multumesc Domnului ca mia dat puteri sa nu renunt, altfel nu mai aveam campionul in burta(dna Diana tot spunea ca voi fi gravida cind se va nimeri un embrion puternic sa se prinda,un campion).fii mai optimista.Irinka,esti tare puternica,poate cumva... |
|
| Multumesc mult, Andriana. Nu prea ma cred o pesimista, dar trebuie sa ma pling undeva, trebuie sa-mi vars amarul, gindurile plingacioase, durerea ce-mi apasa sufletul. Nu prea am cu cine discuta despre temerile mele. Sotul munceste mult, vine acasa obosit si eu nu vreau sa-l înnebunesc vorbind neincetat despre problema noastra, depsre dorinta nebuna de a avea copii. Asta nu inseamna ca nu vorbim deloc, dar intre toate trebuie sa existe o masura. În plus, am decis sa nu spun nimanui ca vrem sa incercam din nou. E tare greu sa explici celora care stiu ce nu a mers, de ce si cum... Mai am timp la dispozitie pina la CM ?i mi-am propus sa incep tratamentul (transferul) cu ginduri bune, in liniste si odihna. Nu stiu care e formula ideala care duce la succes în acest caz, insa sint sigura ca eu voi face totul asa cum se cere. Multe fete vorbesc aici si despre Dumnezeu. Chiar inainte de a incepe FIV-ul, cineva mi-a spus ca e mare pacat ceea ce vreau sa fac, de aceea mi-e frica sa ma rog, sa cer, sa ma duc la o manastire... Desi cred ca e mai pacat sa faci avort sau sa arunci copilasul caruia i-ai dat viata in urna de gunoi. PS: Va multumesc din suflet ca imi sunteti alaturi si ma ascultati. Asta imi da puteri si incredere. |
|
| Elena, eu tot ma gindesc ce sati scriu-fiecare hotaraste pentru sine.Eu cred ca nu se poate zamisli un copil fara voia lui Dumnezeu.daca nu e sortit, copil totuna nu va fi.Dar cine are cancer sau alta boala, nu tot Dumnezeu ia dat o cumpana,de ce se trateaza si nu se impaca cu soarta?De ce numai cei cu sterilitate trebue sa se impace?Ardeau pe rug cine spunea ca pamantul e rotund, si preotimea au pacatele lor.Nu stiu, eu nu cred ca am facut ceva rau, numai dumnezeu poate da viata. |
|
Inregistrat: 6/23/2016 Mesaje: 12
| Dragele mele,
De curand am ales si noi sa incepem investigatiile pentru fiv, si am ales repromed si dna dr Natalia Sorici la recomandarea unei prietene care este mamica datorita lor. Am citit mult inainte sa merg, si am vazut ca desi exista esecuri la ambele clinici, la nivel de atitudine si relatie cu pacientul pare sa fie mult mai bine la medpark decat la repromed. Am vzut si ca unele fete au spus ca nu au documente de la repromed, iar una dintre voi a spus ca nu a primit "istorie", sau ca "nu exista istorie". Ce inseamna acest lucru? As vrea sa stiu din timp, sa fiu atenta la toate detaliile. Va multumesc si le felicit pe mamicile victorioase, iar celorlalte fete le urez pitici in burtici cat mai curand! |
|
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Luckyme wrote:Dragele mele,
De curand am ales si noi sa incepem investigatiile pentru fiv, si am ales repromed si dna dr Natalia Sorici la recomandarea unei prietene care este mamica datorita lor. Am citit mult inainte sa merg, si am vazut ca desi exista esecuri la ambele clinici, la nivel de atitudine si relatie cu pacientul pare sa fie mult mai bine la medpark decat la repromed. Am vzut si ca unele fete au spus ca nu au documente de la repromed, iar una dintre voi a spus ca nu a primit "istorie", sau ca "nu exista istorie". Ce inseamna acest lucru? As vrea sa stiu din timp, sa fiu atenta la toate detaliile. Va multumesc si le felicit pe mamicile victorioase, iar celorlalte fete le urez pitici in burtici cat mai curand!
Salut eu la dm.Sorici am umblat un an si jumatate am incercat tot ce e posibil stimulari inseminari chiar si fiv,nu sa primit ,ea nu prea se pricepe in fiv,nu o recomanda,mai bine dac vrei la repromed incearca o consultatie la dm.racila..dar numai nu la dm.sorici ea are prea putina experienta in fiv si plus se comporta foarte urit si agresiv cu pacientele...eu la jumate de procedura am ajuns sa-mi se spuna ca daca nu-ti place ea embrionii si termina la alt cineva procedura,doar am pierdut timp si bani umblind la ea la consultatii...mai analizeaza la cine ai dori sa faci procedura....o recomand din toata inima pe dm.Diana,acuma avem o fetita de 9 luni!! Si o cunostinta de a mea a facu fiv la dm.diana recent si are acuma gemeni. Asa ca analizeaza bine la cine ai vrea sa faci.la repromed nici contract nu dau se face totul cu ochii inchisi. |
|

Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| Din pacate pentru mine rezultatul e iarasi negativ, al treilea deja , nici urma de implantare. In suflet e un gol imens, nici macar nu am putut sa pling. Parca nu imi vine sa cred ca mi se intimpla mie, nu am asteptat zeci de ani pina a ma adresa la medici cu problema noastra, aproximativ dupa 3 ani de incercari noi an mers pe la medici, am luat tot felul de medicamente si tratamamente si fara rezultat. Si d-na Diana e dezamagita, dar asa a ales sa raspunda organismul meu sau embrionii..nu stiu. Offf. Succese fetelor, nu toti sunt asa ghinionisti ca mone. |
|
|