Nivel: Membru
Inregistrat: 4/15/2015 Mesaje: 4
| Salut Olga. Dupa cum urmaream postarile tale, eu am fost in aceiasi perioada cu tine. Pe 04 aprilie am primit raspunsul rezultatului -negativ. Dar merg inainte. A fost o durere sufleteasca enorma dar nu am dreptul sa dau mainele in jos. Atita timp cit sunt sanse, exista si speranta.!!!
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Buna dimineata fetite garofite O zi minunata si plina de soare dulce10 imi pare rau de nereusita ta, dar ma bucur ca ai puterea sa mergi mai departe.Bine ai venit intre noi.Capul sus, vom continua, si cu ajutorul lui Dzeu si a medicilor de la Medpark, vom reusi.
|
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| buna diminiata dragelor! Hope sa ai o zi plina de caldura Madalina mulrumesc de susutinere, ai dreptate cind ai zis de fetele de ai aici cu care ma pot vedea mai des, si le multumesc pru asta, chiar sa legat o prietenie frumoasa, toate imi sunt dragi, azi am visat sa m-am dus la al doilea fiv si cu gindul ca voi reusi:) |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Buna dimineata fetitele!Nadiusa Multumesc de ghind is bine....afara ii cald,soare si frumoasa....si eu cum abia termin munca plecam cu mica noastra familie la plimbare....asa ma încarc si de vitamina D.Va pup pe toate si va doresc o zi buna! |
|
Inregistrat: 4/8/2015 Mesaje: 14
| Buna dimineata va doresc o zi plina da bucurii si realizari la toate sa avem incredere in bunul DUMNEZEU ca el ne ajuta pe toate! |
|
Inregistrat: 3/10/2015 Mesaje: 18
| Din pacate pe 12.04 mi-a venit menstruatia, adica a 39 zi! Merg mai departe cu planurile de FIV. Sa avem putere si credinta ca vom reusi, va pup. O zi buna ! |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Manu, Maria Claudia,Dulce-mergeti inainte,cu Doamne-ajuta,nu disperati.Eu numai dorm practic tot timpul, nici nu am vise. |
|

Inregistrat: 4/15/2015 Mesaje: 4
| Buna dimineata fetele. Azi e zi cu soare si sper sa aveti dispozitie maxima. Eu mereu ma rog Domnului sa scuteasca pe acelea ce nu isi doresc copii (doar atitea cazuri de abandonare) si sa ne dee bucuria asta noua, celor ce se roaga ani intregi pentru un miracol de a deveni parinti. Ieri am fost la d.Diana, unde mi-a spus ca peste 2 cicluri vom merge la a doua incercare. Va doresc din suflet la toate mult curaj, putere, credinta ca odata si odata vom stabili o plimbare in parc cu copilasii nostri. Atita timp cit exista sanse, nu trebuie sa dam mainile in jos...pentru ca nu avem dreptul, pentru ca avem un vis. Va salut si ma bucur ca sunt printre voi. Nelly o sa fie bine si pe 25 aprilie o sa ne dai si noua vestea cea mare. Maria Claudia mult curaj si putere de a merge mai departe, nu ai voie sa dai mainele in jos, pentru ca ai un vis- de a tine un bebe in brate. Va fi bine, Domnul le vede pe toate. Nadia visul tau va deveni realitate. E un vis bun, trebuie sa fim optimiste. Numai voia Domnului poate face minuni. Eu mi-am perdut tatal intr-un accident rutier pe cind eram inca copila, dar de cuvintele lui imi aduc aminte mereu: "Totul ce se face se face spre bine", stiu ca uneori ne punem intrebare "cum spre bine?, spre care bine?" dar Domnul le vede pe toate. Si daca nu sa primit acum, trebuie sa mergem mai departe si sa fim optimiste ca se va primi din a 2-a oara. Va doresc la toate o zi frumoasa cu dispozitie buna.!!! |
|
Inregistrat: 4/7/2015 Mesaje: 19
| Buna fetelor. Daca pute?i sa-mi raspunde?i am sa fiu recunoscatoare... La introducerea oocitelor se ia în considera?ie cite dore?ti ?i daca la cineva au fost introdus doar un embrion.va mul?umesc. |
|
Inregistrat: 3/5/2015 Mesaje: 92
| Fetelor,am vazuto acum pe dna Diana la televizor,citeam pe aici ca cineva se trateaza cu plante ceva, fiti atente! http://www.jurnaltv.md/ro/news/2015/4/16/mituri-si-adevaruri-despre-fiv-10114683/#1, inteleg ca vor fi citeva programe
Lana, stiu ca prefera sa puna doi, dar daca vrei unul- discuta cu ei, cred ca nu vor pune doi cu dea sila.Dulce, esti puternica, iti doresc succes.Va pup pe toate!
Inca un filmulet http://www.jurnaltv.md/ro/news/2015/4/16/fiv-solutia-pentru-cuplurile-infertile-10114691/ |
|
Inregistrat: 4/7/2015 Mesaje: 19
| Mersi mult Zinaida.da ?i eu am vazut-o. joc |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Neata fetite, Astazi mi-a ajuns rezultatul si mie la vit D. L-am repetat dupa 1 luna de tratament cu 1000 UI/zi. Nu este deloc multumitor, i-am scris dnei Diana sa vad ce zice. A crescut foarte putin de la 12,3 la 14.5 |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/4/2015 Mesaje: 184
| Buna dimineata fetitele!Hope imi pare rau,dar plus la picaturi mai ie?i un pic pe la soare,am citit ca ajuta.O zi buna tuturor!!! |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| merci Zinaida , respect dnei Diana |
|
Inregistrat: 4/8/2015 Mesaje: 14
| O ZI FRUMOASA SI INSORITA VA DORESC LA TOATE ! |
|
|