Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| olesea123 wrote:andriana noi am obtinit 9 embrioni si 8 iau pastrat pe toti, dar aici nici unul, si mi-a zis ca nustie cauza, dupa transfer nu a venit sa ma vada deloc d.Diana , dar aici medicul a fost de vreo 6 ori timp de 2 ore, si cel mai importat mi-a spus cauza, eu nu vreau sa scriu sa discurajez multe fete care sunt in protocol.Am intilnit si fete care au ginicolog la medpark dar fiv au facut in alta parte .pentru mine clinica acesta ma-i are de invatat inca....si da pentru toti e greu mai ales financiar, eu acum platesc dar stiu pentru ce , eu la medpark am folosit gonal si stiu care e pretul lui, deci eu dupa calcule am aruncat o gramada bani in vint , dara sta e alta poveste .Nu pot sa spun de rau la medpark da ,e super ok , ai dat banul si ai uitat de toate , nu astepti in rind, atitudine buna, dar nu aceasta noi ne dorim.... succese la toti Draga mea, daca nu iti doresti atitudine buna atunci ce iti doresti? Sa te uite medicul pe masa de ginecologie si sa plece la alt pacient in birou? Sa platesti fiecare consultatie la dublu: uzi + discutia cu medicul? sa cumperi tot de la farmacia lor unde medicamentele sunt cele mai scumpe din oras ? sa te umfli de la atatia hormoni pe care ti-i da? sa umbli cu o foaie in care ai o schema de tratament si nu cu niste date concrete ale evolutiei stimularii (nr ovocite, dimensiuni, endometru, etc))- ne vei da dreptate intr-o zi! Nu crezi ca toate costurile cumulate fac mai mult decat la Medpark? dar fiecare este dator sa incerce unde considera el mai bine!
Tuturor - mult success! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| Buna fetelor, nu am scris deoarece nu aveam nimic util de spus. Chiar va inteleg pe toate:pentru cele cu nereusita medicul sau echipa sunt rai, pentru fetele cu rezultat pozitiv-viceversa. Eu despre Repromed nu prea mi-am facut pareri bune(iarasi poate din cauza esecului), insa la ei am urmarit mai mult goana dupa bani-platesti multitudine de analize care nu garanteaza nimic, mi-au interzis sa cumpar medicamente pentru fiv de unde vreau eu, chiar ma amenintau ca ma vor penaliza cu o majorare de suma la contract, pe atunci medpark nu era nici in pomina. Ambele au atit reusite cit si esecuri, dar totusi cred ca medpark lucreaza dupa standarte mai apropiate de cele europene, unde ati mai vazut fetelor sa transfere in clinicile de top cite 4-5 embrioni si mai multi, daca esti sigur ca embrionii sint buni si ai facut toate investigatiile care inlatura alta posibila cauza a esecului, atunci pentru ce sa risti. Nu sarcina e scopil final, ci nasterea unui copil sanatos, fara vreo omucidere pe parcurs-scuze, dar asta e strict parerea mea. Primul fiv e ca o sondare, putine reusesc, sansa de a avea o sarcina dupa fiv creste cumulativ in primele trei incercari. Ziceam ca nu mai vreau sa fac la medpark al treilea fiv si totusi sunt aproape la final de protocol deja(recunosc ca cochetam cu ideea de a merge la repromed, dar am decis sa mai incerc inca o data), fusesem la dn-a Diana si am vb cam ce mi-as dori sa schimb in acest protocol, la care dumneaiei a fost foarte receptiva si am simtit atita implicare ca deja imi era si incomod. Inca nu stiu rezultatul daca e pozitiv sau nu, dar cred ca nici intr-un caz nu as alege repromed, probabil as cauta solutii peste hotare(nu vorbesc acum de kiev, caci sunt la acelasi nivel cu ai nostri). Citesc alte forumuri si mai ales in cele rusesti gasesc informatie despre fete care sint in protocol: cum se simt, care sunt medicamentele administrate, teste de sarcina si valorile hgc. Nu prea vezi sa se dicute despre medici si mai ales nu am observat atacuri la adresa lor. Trebuie sa fim constiente ca fiv este o ramura a medicinii foarte tinara(15 ani de experienta inca nu spune nimic), rezultatele sunt mici, iar rata esecurilor e destul de mare si in ciuda faptului ca se descopera posibile cauze ale esecurilor, se introduc onovatii si tehnologii noi, pasii sint infimi si ramin inca foarte multe necunoscute. Va doresc mai multa pace sufleteasca si putere sa luptati pina la capat fara a vanirosi puterile cu ura si suparari. Noi venind la medici analizam bine pasul, nu ne trag ei de mineca. |
|
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 99
| olesea123 wrote:andriana noi am obtinit 9 embrioni si 8 iau pastrat pe toti, dar aici nici unul, si mi-a zis ca nustie cauza, dupa transfer nu a venit sa ma vada deloc d.Diana , dar aici medicul a fost de vreo 6 ori timp de 2 ore, si cel mai importat mi-a spus cauza, eu nu vreau sa scriu sa discurajez multe fete care sunt in protocol.Am intilnit si fete care au ginicolog la medpark dar fiv au facut in alta parte .pentru mine clinica acesta ma-i are de invatat inca....si da pentru toti e greu mai ales financiar, eu acum platesc dar stiu pentru ce , eu la medpark am folosit gonal si stiu care e pretul lui, deci eu dupa calcule am aruncat o gramada bani in vint , dara sta e alta poveste .Nu pot sa spun de rau la medpark da ,e super ok , ai dat banul si ai uitat de toate , nu astepti in rind, atitudine buna, dar nu aceasta noi ne dorim.... succese la toti
Olesea,teme-te de Dumnezeu, ce pot sati spuna ei de medpark,decat niste minciuni,rusine daca isi permit sa ponegreasca .A venit de 6 ori ca sa fie sigur ca tio bagat in cap niste prostii, ma erti, dar chiar mam scirbit acum.Copilul meu e din embrioni congelati si cred ca si multe alte fete, adica daca aveai embrioni buni, ii congelau si ei, dar tu analizeaza ce mai auzi, gindestete .La kiev nu au congelat nimic, la medpark prima oara tot, Dna Diana a spus ca se intampla rezultate diferite la aceias femee, nu a spus un cuvint rau de nimeni, diferenta e mare, fac numele cu munca si nu cu vorbe rele si minciuni.Eu stiu ca gonal e scump,dar nu cred ca acolo e mai eftin FIV ca la medpark,ruda mea a cheltuit 75 mii lei acolo fara rezultat,far contract la mina, fara extras din istorie,altele prind gravide, acolo toate-s gravide?.Acolo tot ai avut esec, care a fost cauza, oare ce au mai spus?Cred ca cu inima deschisa poti scrie de bine de ei aici sau pe alt forum, dar nu fa namiocuri fara fondare,nu faci bine, tot la tine se intoarce raul,nu trebue birfe .Am vazut multe gravide la Dns Diana si cu esecuri tot am vazut, eu eram una din ele, dar am simtit ca acolo am incredere si am mers la biruinta mea, si alte fete tot de aici, vezi si pozele adevarate,nu fa rau, au scris de succes si insucces,asai viata,am retrait pentru esecuri si am bucurat de succes dar de birfe chiar nu are nimenea nevoe.Sper ca ai ales corect si chiar o sa ma bucur cind ai sa scrii ca esti gravida,da nu ne pune negreata in suflete.Deschide o tema despre repromed aici pe forum, scrieti de bine,cu cit mai mult vor sti fetele mai usor vor alege,dar orice cuvint are greutatea lui, si Doamne-ajuta! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 83
| asa este peste tot unde ai avut succes acolo e bine. Bafta |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2015 Mesaje: 110
| Buna Ziua.Vreau sa imi expun si eu parerea referitor la discutiile aprinse.Inteleg foarte bine fetele care sunt dupa esec am trecut si eu si cu parere de rau am simtit aceasta durere, indignare, si la momentul de fata gasesti pe toti vinovati si te intrebi de ce oare si incepi a cauta unde a fost greseala.Cu ajutorul lui Dumnezeu al sotului si al doamnei Diana am mai incercat si acum sunt insarcinata cu gemeni si suntem foarte fericiti.Si am ajuns la concluzia ca doamna Diana face tot posibilul deja depinde de embrioni daca le place in uterul mamei si voia lui Dumnezeu.Dupa esec cautam si noi sa incercam in alta parte sa schimbam clinica medicul dar am inteles ca nu conteaza medicul(medicul face tot ce le este in puteri),si va doresc si voua fetelor care inca nu aveti test pozitiv nu invinuiti medicul sau clinica Dumnezeu are surprize pentru fiecare. Putere si rabdare si dorinta mare pe care o aveti si ve-ti reusi.
|
|
| |
|
| madalina88 wrote:Buna fetelor, nu am scris deoarece nu aveam nimic util de spus. Chiar va inteleg pe toate:pentru cele cu nereusita medicul sau echipa sunt rai, pentru fetele cu rezultat pozitiv-viceversa. Eu despre Repromed nu prea mi-am facut pareri bune(iarasi poate din cauza esecului), insa la ei am urmarit mai mult goana dupa bani-platesti multitudine de analize care nu garanteaza nimic, mi-au interzis sa cumpar medicamente pentru fiv de unde vreau eu, chiar ma amenintau ca ma vor penaliza cu o majorare de suma la contract, pe atunci medpark nu era nici in pomina. Ambele au atit reusite cit si esecuri, dar totusi cred ca medpark lucreaza dupa standarte mai apropiate de cele europene, unde ati mai vazut fetelor sa transfere in clinicile de top cite 4-5 embrioni si mai multi, daca esti sigur ca embrionii sint buni si ai facut toate investigatiile care inlatura alta posibila cauza a esecului, atunci pentru ce sa risti. Nu sarcina e scopil final, ci nasterea unui copil sanatos, fara vreo omucidere pe parcurs-scuze, dar asta e strict parerea mea. Primul fiv e ca o sondare, putine reusesc, sansa de a avea o sarcina dupa fiv creste cumulativ in primele trei incercari. Ziceam ca nu mai vreau sa fac la medpark al treilea fiv si totusi sunt aproape la final de protocol deja(recunosc ca cochetam cu ideea de a merge la repromed, dar am decis sa mai incerc inca o data), fusesem la dn-a Diana si am vb cam ce mi-as dori sa schimb in acest protocol, la care dumneaiei a fost foarte receptiva si am simtit atita implicare ca deja imi era si incomod. Inca nu stiu rezultatul daca e pozitiv sau nu, dar cred ca nici intr-un caz nu as alege repromed, probabil as cauta solutii peste hotare(nu vorbesc acum de kiev, caci sunt la acelasi nivel cu ai nostri). Citesc alte forumuri si mai ales in cele rusesti gasesc informatie despre fete care sint in protocol: cum se simt, care sunt medicamentele administrate, teste de sarcina si valorile hgc. Nu prea vezi sa se dicute despre medici si mai ales nu am observat atacuri la adresa lor. Trebuie sa fim constiente ca fiv este o ramura a medicinii foarte tinara(15 ani de experienta inca nu spune nimic), rezultatele sunt mici, iar rata esecurilor e destul de mare si in ciuda faptului ca se descopera posibile cauze ale esecurilor, se introduc onovatii si tehnologii noi, pasii sint infimi si ramin inca foarte multe necunoscute. Va doresc mai multa pace sufleteasca si putere sa luptati pina la capat fara a vanirosi puterile cu ura si suparari. Noi venind la medici analizam bine pasul, nu ne trag ei de mineca.
Madalina, succes tie, amintesc ca ai trecut si tu prin grele,matinca ceva scriai de o extrauterina,sa fie bine acum si Numai bine la toti, si Diancik si Olesea si fetele gravide, va cuprind mult! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 83
| cel mai importat este sa obtinem ce ne dorim foarte mult dar unde si cum si cu cine depinde de fiecare din noi cum vad lucrurile..... |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 9
| andriana wrote:
Fetelor, salutari la toate!Eu am avut o luna grea,am avut pneumonie si am stat si la spital,ma temeam tare sa nu pateasca ceva copilasul, dar acuma e bine, am inca slabiciuni,dar au spus ca cu vitamin si hrana buna va trece.Am citit discutia si vreau sa spun o parere, eu cred ca toti trebue sa scrie, ca nu este posibil sa fie la toti numai testuri pozitive.Eu am avut multe esecuri, la kiev si la medpark,2 stimulari la medpark si transfer de embrioni congelati 3, eu stiu cit de greu este.Eu o cred pe diancik ca e o pacienta adevarata,dar vad ca ura ne mai orbeste.Am dat tone de analize la kiev si a fost negativ,si am facut si histeroscopie ca fac la toti acolo.Dar Dna Diana ma prevenit ca nu face analize care numai scurg de bani dar nu ajuta la nimica.Dupa primul esec,cind am vrut sa incep alta stimulare la menstruatie a vazut un polip si nu am inceput,a spus ca des se formeaza dupa stimulare, dar tot des trec singuri in 2-3 luni, peste 2 luni nu mai era,a spus dupa alt esec ca tot nu trebue nimica,si a spus ca nu trebue sa tai trompele,pot sa raman fara rezerva ovariana.Am mers inainte, stiu ca mult depinde de embrionii nostri, numai ca noi vrem ca cauza sa fie orice , dar nu embrionii si unii aleg sa puna toata povara urii pe medic.Asa ca nu stiu daca a trebuit chiar asa de repede de operat,dar cred ca un concurent va vorbi de rau si trebue sa te gindesti si la asta.Tea sunat cind a aflat rezultatul, uneori le mai repeta sau intirzie laboratorul, dar tea sunat, nu cred ca altii macar te vor suna, eu stiu si despre ei, ca nu degeaba am ales medpark de 2ori.E ocupata, chiar nu e drept?Nu cred ca nu a vrut sati dee rezultatele din istorie, chiar te rog sai suni sau scriei pe mail si sa scrii daca ti lea dat ori nu, chiar am sa astept sa vad, dar de la repromed precis ca nu obtii nimica din istorie.Iti doresc sa fie totul cu succes,dar daca nu, oare ce iti vor mai spune?.olesea spune ca au congelat toti embrionii,eu nu cred ca e un fapt bun,nu se poate sa fie toti buni,dar asta a vrut sa auda, si asta au spus dar ii doresc si ei succes.Cred ca veti intelege multe, dar mai pe urma.Cred ca cine vrea sa dea bani pe analize si operatii fara rost trebue sa faca asa,cine alege altfel, tot sa faca asa, la urma urmii fiecare medic are metodele lui face cum stie si numai succes la toate.Sper ca nu am suparat pe nimenea,aici ne ajutam, dar tot nui corect sa ponegrim asa de usor un om.
Nu stiu poate intradevar m-am grabit cu operatia, dar vroiam cit mai repede sa inlatur cauzele care impiedeica la aparitia unei sarcini, fiindca timpul zboara foarte repede si uneori imi pierd sperantele ca voi fi mama. Eu inca o data spun ca o respect pe dmn. Diana ca persoana, este deosebita, calma, binevoitoare, nu o consider intr-u totul pe ea vinovata de esecul meu, stiu ca mult depinde si de organismul nostru. Am citit si eu ca dupa stimulare pot aparea chisturi pe ovare si polipi, dar nu stiu nu putea in trei zile sa apara, simbata am fost la dmn-ei si miercuri am facut ecografie in alta parte si era deacum polipul. Analzele a spus ca mi le da, dar nu mi le-a dat, saptamina viitoare vreau sa merg sa le iau, eu cred ca mi le va d-a, nu stiu de ce Jana nu raspundea la telefon, probabil era ocupata, dar daca ma voi duce la ei la sigur imi vor da analizele, am sa scriu. La repromed nu vreau sa fac FIV, m-am dus la cotrol la dmn. Racila si ea nu mai lucreaza la Centrul Mamei si Copilului si de aceeea am ajuns la Repromed, dar nu vreau sa fac FIV ca chiar nu mai avem bani, cind o sa-i stringem o sa vad unde ma decid sa fac al doilea FIV, daca pina atunci Bunul Dumnezeu nu imi va trimite un ingeras. Tie iti doresc nastere usoara si toate celebune, sa va aiba Domnul in paza.
|
|
| Oly28 wrote:Buna Ziua.Vreau sa imi expun si eu parerea referitor la discutiile aprinse.Inteleg foarte bine fetele care sunt dupa esec am trecut si eu si cu parere de rau am simtit aceasta durere, indignare, si la momentul de fata gasesti pe toti vinovati si te intrebi de ce oare si incepi a cauta unde a fost greseala.Cu ajutorul lui Dumnezeu al sotului si al doamnei Diana am mai incercat si acum sunt insarcinata cu gemeni si suntem foarte fericiti.Si am ajuns la concluzia ca doamna Diana face tot posibilul deja depinde de embrioni daca le place in uterul mamei si voia lui Dumnezeu.Dupa esec cautam si noi sa incercam in alta parte sa schimbam clinica medicul dar am inteles ca nu conteaza medicul(medicul face tot ce le este in puteri),si va doresc si voua fetelor care inca nu aveti test pozitiv nu invinuiti medicul sau clinica Dumnezeu are surprize pentru fiecare. Putere si rabdare si dorinta mare pe care o aveti si ve-ti reusi.
Da recunosc poate in mesajul meu am fost prea dura, am atacat medicul, clinica, dar inca sunt efectele esecului, sunt inca in depresie, nu pot sa imi revin psihologic si cind am inceput a scri mi-am mai amintit odata de esec si e adevarat cum spui tu atunci cind nu se primeste cautam vinovatii, eu am vrut pur si simplu sa scriu prin ce am trecut, ca cititoarele forum-lui citind experientele diferitor fete sa poata sa-si faca o concluzie. Iti doresc sarcina usoara mai departe si nastere usoara, sava aiba Bunul Dumnezeu in paza si sa fiti toti sanatosi! |
|
| olesea123 wrote:andriana noi am obtinit 9 embrioni si 8 iau pastrat pe toti, dar aici nici unul, si mi-a zis ca nustie cauza, dupa transfer nu a venit sa ma vada deloc d.Diana , dar aici medicul a fost de vreo 6 ori timp de 2 ore, si cel mai importat mi-a spus cauza, eu nu vreau sa scriu sa discurajez multe fete care sunt in protocol.Am intilnit si fete care au ginicolog la medpark dar fiv au facut in alta parte .pentru mine clinica acesta ma-i are de invatat inca....si da pentru toti e greu mai ales financiar, eu acum platesc dar stiu pentru ce , eu la medpark am folosit gonal si stiu care e pretul lui, deci eu dupa calcule am aruncat o gramada bani in vint , dara sta e alta poveste .Nu pot sa spun de rau la medpark da ,e super ok , ai dat banul si ai uitat de toate , nu astepti in rind, atitudine buna, dar nu aceasta noi ne dorim.... succese la toti Da Olesea ai dreptate la Medpark ai dat banul si nu ai grija de nimic, toate ti se dau, dar cum spui tu nu aceasta ne -o dorim, cu toate ne dorim un test pozitiv si o sarcina care sa decurga usor si sa ajungem sa ne tinem copilasul in brate. Trebuie sa credem si sunt sigura ca intr-o buna zi bunul Dumnezeu ne va pregati si noua o surpriza, celora care isi doresc sa devina parinti, numai ca avem nevoie de multa, foarte multa rabdare... Succese tuturor si sa ne aiba Dumnezeu pe toti in paza sa! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Continuam aici. |
|
|