Nivel: Membru
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 27
| ellypretty wrote:Fetelor, dar dupa prelevarea oocitelor cum v-ati simitit? Eu am o burta de parca as fi gravida luna a patra, nici ma pot apleca.
Buna la mine la fel era burta foarte tare imflata si balonata plus ca aveam careva dureri de ovare si foarte repede fugeam la veceu caci ma apasa pe vezica urinara dar peste vreo 5-6 zile mio trecut tot |
|
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 51
| dar d-na Diana mea spus daca am nevoe de un sfat ,eu pot sa o sun sau sa-i scriu. |
|
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 99
| Avem 8 saptamani, tot e bine, sint asa de fericita!Am fost azi ca Dna Dana mine nu poate, trebue sa fie la un program TV si a rugat sa vin azi.Catea,lasa ca vei vedea si tu o esire |
|
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 51
| andriana,Felicitari!ma bucur mult pentru tine.. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| andriana wrote:Avem 8 saptamani, tot e bine, sint asa de fericita!Am fost azi ca Dna Dana mine nu poate, trebue sa fie la un program TV si a rugat sa vin azi.Catea,lasa ca vei vedea si tu o esire Felicitari Adriana - ma bucur enorm de mult pentru tine si pentru toate fetele care reusesc! Miane poimaine ne vei spune ca ai nascut - timpul trece! Oly - tu mergi sambata sa le auzi inimioara? ce momente pline de emotii - parca retraiesc emotiile mele de la prima ecografie cu inimioara... Shurshunea - draga mea, m-am bucurat atat de mult cand am vazut ca sunteti bine! Ti-am scris mai multe pe mail! Dragele mele - mie nu-mi vine sa ma despart de acest forum! Aici mi-am spus toate ofurile si bucuriile, am devenit dependent de voi! Timpul vedeti, trece repede- parca ieri eram insarcinata eu, apoi, shurshunea, sofy, Adriana ( de care nu mai stiu nimic), nica, si multe altele ( ma scuzati ca nu v-am enumerat pe toate); Am plans pentru celelalte - Hope (Alina - de care imi este tare dor), sandy, Tania, .... Timpul trece, se lupta cu noi , vrea sa ne invinga dar noi trebuie sa nu-l lasam - ridicati-va dupa fiecare esec in viata si luptati cu tot mai multa forta - satisfactia finala este de neexprimat in cuvinte! Noi de Pasti vom face CO in Moldova la ORHei - pensiunea 2 Haiduci - asa am simtit anul acesta sa mergem in locuri in care nu am mai fost si mai mult, pe meleaguri in care mie si sotului meu ne-au adus cel mai mare DAR pe care poate sa-l primeasca un pamantean intr-o viata! Va cuprind pe toate!
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2015 Mesaje: 110
| Buna Rodixon.Da miine pentru prima data vom auzi cum bat inimioarele,abia astept. Andriana cum te simti nu ai toxicoza?la mine sa inceput veselia greturi dureri de stomac de cap somnolenta dorm de fiecare data cind am ocazia.
|
|
Inregistrat: 3/31/2016 Mesaje: 8
| Oly28 wrote:shurshunea eu am facut cu embrioni congelati transferul e foarte simplu te monitorizeaza doamna Diana si deja cind endometrul e crescut bine se decide ziua transferului. Felicitari sa-ti fie sanatosi o sarcina usoara
|
|
| Alinare wrote:Felicitari sa-ti fie sanatosi o sarcina usoara Multumesc si tie iti doresc succes si cit mai curind sa ne dai vestea cea mare!!! |
|
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 27
| Buna fetelor, puteti sami spuneti si mie de cit timp este nevoie pentru a face fiv cu embrionii congelati? problema este ca noi nu locuim in tara MD si as vrea sa vin sa fac si transferul cu embrioni si vreau sami eau liber de la munca dar nustiu de cit timp aproximativ e nevoie. Multumesc mult. Si sarcina usoara la toate fetele insarcinate,sa fiti sanatoase voi si picii vostri. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Tanti86 wrote:Buna fetelor, puteti sami spuneti si mie de cit timp este nevoie pentru a face fiv cu embrionii congelati? problema este ca noi nu locuim in tara MD si as vrea sa vin sa fac si transferul cu embrioni si vreau sami eau liber de la munca dar nustiu de cit timp aproximativ e nevoie. Multumesc mult. Si sarcina usoara la toate fetele insarcinate,sa fiti sanatoase voi si picii vostri.
Salut sunt in aceeasi situatie si am intrebat-o pe doamna Diana , mi-a zis ca e nevoie de vreo 20 de zile sa fiu in Tara de la prima zi a mentruatiei. |
|
| Tanti86 wrote:Buna fetelor, puteti sami spuneti si mie de cit timp este nevoie pentru a face fiv cu embrionii congelati? problema este ca noi nu locuim in tara MD si as vrea sa vin sa fac si transferul cu embrioni si vreau sami eau liber de la munca dar nustiu de cit timp aproximativ e nevoie. Multumesc mult. Si sarcina usoara la toate fetele insarcinate,sa fiti sanatoase voi si picii vostri. Salut.De ex. la mine pe data de 23 februarie prima zi a CM si pe data de 21 martie ziua transferului.Cel mai bine sa ai la dispozitie o luna. |
|
| cind am facut prima oara transfer de embrioni decongelati,a tinut vreo 25 zile de la menstruatie, de data asta cu sarcina a fost ziua 16 de menstruatie-cred ca la fiecare e diferit.Oly, ai mai fost la UZI? |
|
| Oly, la mine tot e cam cu greturi,dar mia spus sa nu fac nimic,numai daca voi varsa mai mult-asa, sa maninc mai des portii mici |
|
| andriana wrote:Oly, la mine tot e cam cu greturi,dar mia spus sa nu fac nimic,numai daca voi varsa mai mult-asa, sa maninc mai des portii mici Buna Andriana.Da am fost simbata am vazut cum bat inimioarele la ambii.La mine la fel e cu toxicoza greturi vome dureri de stomac.Asa mia zis si mie Doamna Diana sa maninc portii mici de mai multe ori pe zi dar oricum nu pot scapa de greata. |
|
| Salut Olesea123!Cum la tine ai inceput tratamentul? |
|
|