Nivel: Membru
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 99
| oly, mabucur,sa ai puteri sa nasti cu bine!Restul fetele-ma bucur sa citesc ca e bine,eu cand voi scriati ca s-a primit treseam prin esecuri si asa speram!Eu stiu, poate ca nimenea din voi ca trebue sa ai multa rabdare-doctorul face cum trebue,dar copilasii trebue sa se prinda singuri!Abia astept vineri sa fac UZI iar! |
|
| Catea,tu ai inceput FIV?poate retraiesti,sa nu te temi,spera,va fi usor |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2015 Mesaje: 110
| Multumesc Andriana si tie o sarcina usoara si bebe sanatos.Intradevar asa este tot depinde de embrion la mine prima data din doi embrioni nu sa prins nici unul deja a doua oara am transferat 3 si sau prins 2 totul depinde de Dumnezeu in primul rind. Mamicile cu gemeni cum va descurcati cu doi? |
|
Inregistrat: 7/14/2015 Mesaje: 9
| shurshunea noi asteptam baitel. Poate si lam vazut pe panou pe Dani da nustiam precis care e al vostru. Decum stim si lom cata cu ochi. |
|
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 51
| Salutari,Eu am fost la d-na Diana la consultatie si ea mea spus ca nu poate face nimic cu mine..ca ei nu fac cu donar, eu nam ovule..la mine ciclu menstrual merge cu ajutorul garmonilor pe care le beau..daca nu le beau la mine nu merge ciclu..ea aspus la Medpark absolut deloc nu ne ocupam de niciun fel de donari..Cind am facut in 2013 am luat de la sora ovule si a fost esec,dar acum nustiu cum sa procedez..poate sa eau donar de la alta clinica care se ocupa.Mult m-am gindit ca sa eau de la sora dar e pacat mare..nustiu ce sa fac mai departe. |
|
| andriana multumesc de sustinere,iti doresc succesc mai departe. si sa fie totul bine la toate. |
|
| luca wrote:Salutari,Eu am fost la d-na Diana la consultatie si ea mea spus ca nu poate face nimic cu mine..ca ei nu fac cu donar, eu nam ovule..la mine ciclu menstrual merge cu ajutorul garmonilor pe care le beau..daca nu le beau la mine nu merge ciclu..ea aspus la Medpark absolut deloc nu ne ocupam de niciun fel de donari..Cind am facut in 2013 am luat de la sora ovule si a fost esec,dar acum nustiu cum sa procedez..poate sa eau donar de la alta clinica care se ocupa.Mult m-am gindit ca sa eau de la sora dar e pacat mare..nustiu ce sa fac mai departe. Catea,nici nu stiu ce sa spun-eu cred ca trebue sa faci cum spune inima si constiinta.Aici nu se pot face sfaturi.Eu stiu ca la medpark nu fac nimica cu donare, asa au ales ei, dar asta nu inseamna ca nu poti incerca in alta parte,ori daca te temi ca e pacat, sa adoptati,nu stiu.Tii tare greu.Da care e problema-ai peste 40 de ani? |
|
| andriana,eu acum in aprilie inplinesc 30 de ani,eu ma gindeam sa eau de la sora ovule dar e pacat si nustiu cum ea peurma asa uite toata viata la copilu meu..acum ma gindesc poate sa iau ovule straine..
|
|
| la mine pina in 2009 ovarele erau bune,am avut operatie am prins sarcina extrauterina si a crapat trompa stinga si a influentat la ovare se ele au fost tare stresate si nu functioneaza. |
|
| Imi este foarte greu,ca stiu niciodata in veata na-m sa pot sa dau viata la copilul meu. |
|
| luca wrote:Imi este foarte greu,ca stiu niciodata in veata na-m sa pot sa dau viata la copilul meu. Nu stiu ce sa scriu,ma tot gindesc la asta,ce nedreapta poate sa fie viata,cineva tot face aborturi, dar altcineva vrea asa de tare si nu poate.Eu nu tare stiudaca e mare pacat ori nu sa faci cu donare,dar ma gindesc ca daca se naste un copil, asa minune nu se intimpla fara voia lui Dumnezeu.Nu stiu, dar cea care face avort oare nui mai mare pacat, dar cea care i,mbla indodii,oare nui pacat mare,dar copii lasti la casa de copii sa se chinue acolo?Cred ca nimenea nu stie raspuns,altora lii tare usor sa spuna cai pacat,dar oare e asa,mai spuneau ca pamintul nu e rotund.Tu fa cum simti ca trebue sa faci,vorbeste cu sotul tau.Dar sa te gindesti tare bine.Eu stiu ca e tare greu, tie tii cel mai greu,dar totdeauna avem un rost in viata si tu tot ai rostu tau,totvei gasi o cale ceva, ca trebue sa traim mai departe,cineva are boala grea, cineva sta la inchisoare, cineva se chinue, toti au o scarba a lor.Roaga Dumnezeu sati arate calea ta. |
|
| andriana, iti multumesc din toata inima pentru sfaturile tale.Tu ai dreptate ca trebuie sa ma gindesc bine ce trebuie sa fac mai departe.Sotul imi spune sa ma gindesc la bine.Trebuie sa ma rog Domnului de sus sa-mi arate calea. |
|
| luca wrote:andriana, iti multumesc din toata inima pentru sfaturile tale.Tu ai dreptate ca trebuie sa ma gindesc bine ce trebuie sa fac mai departe.Sotul imi spune sa ma gindesc la bine.Trebuie sa ma rog Domnului de sus sa-mi arate calea. |
|
Inregistrat: 3/1/2016 Mesaje: 4
| Fetelor, dar dupa prelevarea oocitelor cum v-ati simitit? Eu am o burta de parca as fi gravida luna a patra, nici ma pot apleca. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Multumesc mult fetelor!
Deja cum a vrea domnu dar eu tare as vrea gemeni..macar CA realize cit e de greu.
Oly , Naty felicitari sa va ajute Dzeu! |
|
|