FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Inulia
Scris: Monday, April 13, 2015 10:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
MARIA CLAUDIA wrote:
HRISTOS A INVIAT DIN PACATE NU AM O VESTE BUNA AL TREILEA FIV NEREUSIT DAR ORICUM AM INCREDERE IN DUMNEZEU SI TREBUIE SA MERG MAI DEPARTE VA TIN PUMNI VOUA SI MA ROG SA VA AJUTE DUMNEZEU SI VOUA SA REUSITI MACAR VOI DACA LA MINE NU SA PUTUT FACE NIMICplans
Maria Claudia imi pare nespus de rau...sa stii ca si eu am 3 fivuri nereu?ite,dar mi-am regasit încrederea si puterea de a lupta mai departe ceea ce-?i doresc si ?i-e
olga85
Scris: Tuesday, April 14, 2015 9:57 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/27/2014
Hristos a inviat!!!
Fetitele cine tine legatura cu Nelly, imi spuneti si mie la ce etapa este, cind face testul? Istoria ei seamana foarte mult cu a mea, deaceea ma interesez Hands
Nelly
Scris: Tuesday, April 14, 2015 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/20/2015
Hristos a Inviat Scumpelor!!!!!!dance
Mii de scuzesorry ca am disparut! angel Multumesc la toate ca nu ati uitat de mine si m-ati sustinut...
Nu am dat semn de viata ca nu prea aveam cu sa va bucur.
A fost o perioda dificila pentru mine... si acum pot sa va impartasesc totul. Hilar
Am cazut moral cind timp de 10 zile fiind stimulata cu menopur si luam dubla doza pentru a avea un rezultat.si foliculii nu cresteau, mergeam peste o zi la control. aveam 2-3 foliculi de 8mm, care nu cresteau, Rezerva ovariana e mica la mine.
Din ziua a 11-14 continuam tot asa cu menopur , doamna Diana mi-a spus sa luam o pauza. M-am ridicat cind la ziua a 14 aveam deja clar 3 foliculi marisori. Pin in final am ajuns cu 6 foliculi. 3 dreapta si 3 pe stinga, desi ovarul sting mii foarte mic. Aveam macar ceva sanse.
Simbata pe 11 aprilie am avut punctia. De pe ovarul sting nu au preluat nici un oocit.S-au primit 3 oociteCray Blushing de tot. si de Sfintele Paste am primit un sunet de la Jana ca am un embrion...Bye2 parca mi-a plecat pamintul de sub picioare.
Si uite azi am avut transferu...cu Doamne Ajute sper in curajosul meu lipicioshearts sa invingem batalia , dar si timpu
Iren spune ca e intre calitatea 1-2..avea 6celule. Am intrebat de Dna Diana cum e bine sau nu, ea spune ca e inca dimineata si nu luam in calcul.
Mi-a fost greu ca sa ma impac cu ideea ca am doar unu, dar sa fie 2-3 si nici unu lipicios???Blushing
Fetelor de azi nu mai sunt singura!!!!!!!Hilar DistanceKiss computerlove Testul il fac pe 25 aprilieyes computerlove
In perioada acesta am fost sustinuta de persoane dragi mie...
In primul rind un mare mare MULTUMESC Nadiushei...ei i-am facut par alb...Lol Hilar
Alaturi mi-au fost si Hope,floare3 ANA-ana,flower si Madalina grup topai mersi dragele mele.
Toate fetele de aici imi sunteti dragi. La burtici sarcina usoara si multa sanatate
Viitoarelor burtici rabdare, credinta intr-un ceas bun la toate, si cum spune Nadiusaangel un beta grasut.coeur
topai Va urez o zi cu soare, pace si liniste sufleteasca.campfire
VA puuuuuppppp
Inulia
Scris: Tuesday, April 14, 2015 1:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
Nelly wrote:
Mii de scuzesorry ca am disparut! angel Multumesc la toate ca nu ati uitat de mine si m-ati sustinut...
A fost o perioda dificila pentru mine... si acum pot sa va impartasesc totul. Hilar
Am cazut moral cind timp de 10 zile fiind stimulata cu menopur si luam dubla doza pentru a avea un rezultat.si foliculii nu cresteau, mergeam peste o zi la control. aveam 2-3 foliculi de 8mm, care nu cresteau, Rezerva ovariana e mica la mine.
Din ziua a 11-14 continuam tot asa cu menopur , doamna Diana mi-a spus sa luam o pauza. M-am ridicat cind la ziua a 14 aveam deja clar 3 foliculi marisori. Pin in final am ajuns cu 6 foliculi. 3 dreapta si 3 pe stinga, desi ovarul sting mii foarte mic. Aveam macar ceva sanse.
Simbata pe 11 aprilie am avut punctia. De pe ovarul sting nu au preluat nici un oocit.S-au primit 3 oociteCray Blushing de tot. si de Sfintele Paste am primit un sunet de la Jana ca am un embrion...Bye2 parca mi-a plecat pamintul de sub picioare.
Si uite azi am avut transferu...cu Doamne Ajute sper in curajosul meu lipicioshearts sa invingem batalia , dar si timpu
Iren spune ca e intre calitatea 1-2..avea 6celule. Am intrebat de Dna Diana cum e bine sau nu, ea spune ca e inca dimineata si nu luam in calcul.
Mi-a fost greu ca sa ma impac cu ideea ca am doar unu, dar sa fie 2-3 si nici unu lipicios???Blushing
Fetelor de azi nu mai sunt singura!!!!!!!Hilar DistanceKiss computerlove Testul il fac pe 25 aprilieyes computerlove
In primul rind un mare mare MULTUMESC Nadiushei...ei i-am facut par alb...Lol Hilar
Alaturi mi-au fost si Hope,floare3 ANA-ana,flower si Madalina grup topai mersi dragele mele.
Toate fetele de aici imi sunteti dragi. La burtici sarcina usoara si multa sanatate
Viitoarelor burtici rabdare, credinta intr-un ceas bun la toate, si cum spune Nadiusaangel un beta grasut.coeur
VA puuuuuppppp
Nelly intrun ceas bun...Doamne ajuta!O sa ma rog pentru tine!
Hope26
Scris: Tuesday, April 14, 2015 1:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2015
Nelly bine ai revenit printre noi...Abia asteptam sa scrii, lumea aici era ingrijorata pt tine .
Ti-am mai spus eu, unu bun si cu lipici...atat trebuie ca sa-ti vezi visul implinit.Asa o sa si fie.
De ziua ta vei avea cel mai minunat dar, va fi un cadou frumos si pt mine.
Vom numara impreuna zilele...si nu uita...poti sa-mi faci si mie peri albi, doar sa fie cu sarcina coeur
adela08
Scris: Tuesday, April 14, 2015 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 4/8/2015
Nelly wrote:
VA puuuuuppppp

Sa fie intr-un ceas bun si sa auzim vesti bune!
Hope26
Scris: Tuesday, April 14, 2015 2:11 PM
Nivel

adela08 wrote:

Sa fie intr-un ceas bun si sa auzim vesti bune!

Adela si la tine...acusica faci testul topai Te-ai hotarat unde mergi sa-l faci?
lana1
Scris: Tuesday, April 14, 2015 3:14 PM
Nivel

Inregistrat: 4/7/2015
Buna fetelor. ?i felicitari cu sfinta sarbatoare de Pa?ti! N-am scris deoarece nu prea bine ma sim?eam,îndeosebi aveam gre?uri ?i slabiciuni.n-am facut transferul, a?teptam luna viitoare. Acum încep sa-mi revin dupa stimulare.voua succes ?i daca ceva nou va scriu.
OLESEA
Scris: Tuesday, April 14, 2015 5:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2015
Nely,sa te ajute Domnul, el atotputernic!Claudia, ai inima tare mare, tarie si puteri sa ai!Lana, nu te teme, o sa fie bine, mai ales daca tio fost asa de rau, success inainte.Eu nu mai am singerare de 2 zile,tot is imflata, da nu tare rau, se rabda.astept vineri sa vad inima Hands Rodixon,sa cresteti mari si sanatosi!Adela,o sa ma rog pentru tine!
Nadia-p
Scris: Tuesday, April 14, 2015 7:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
buna seara dregelorDistanceKiss
Nelly eu cred din adins ca o sa fie bine, ca saptamina viitoare vei primi cel mai minunat cadouyes
Hope si mie imi este dor de tine, a fost bine in mica mea vacanta, mare, soare parcuri si Dunarea, mie mult imi place Rominia,si mereu ma intrestez cind revin in tara, imi place Drobul romanesc si pasca e delecioasa, am parte de nasi foarte bravoangel
Inulea tu ce faci?
Olesea ma rog pru tine asteptam vesti si iti doresc sa vezi fericirea la ecograf
Olguta tu ce faci?
Taniusa vezi ca sarbatorile se termina si sper sa si ne vedem:)
fetelor credinta si Dumnezeu sa fie mereu cu noi toate
va imbratisez cu drag
adela08
Scris: Tuesday, April 14, 2015 7:49 PM
Nivel

Hope26 wrote:

Adela si la tine...acusica faci testul topai Te-ai hotarat unde mergi sa-l faci?

La Medpark voi merge.Dna Diana mi-a spus ca voi primi rezultatul in 6 ore, aici ar fi durat mai mult. Se gandeste la toate,sa ne fie cat mai usor,traieste si ea momentele impreuna cu noi!E un om deosebit!
Offff, grele mai sunt zilele astea!
Nadia-p
Scris: Wednesday, April 15, 2015 7:27 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
buna diminiata dragelor! sa aveti o zi frumoasa! Dumnezeu sa fie mereu alaturi de voi!
Hope26
Scris: Wednesday, April 15, 2015 7:35 AM
Nivel

Buna dimineataaa Gossip
O zi minunata plina de ganduri bune si multa energie.topai
madalina88
Scris: Wednesday, April 15, 2015 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2015
Buna dragele mele, va felicit cu sarbatorle Pascale, cam tirziu,dar mai bine decit niciodata...am fost un picutz ocupata, cu multi oaspeti si multe emotii frumoase..
Nelly, tu stii ca esti un omulet cu totul deosebit, inca nu am intinlnit pe nimeni atit de calm, pozitiv si intr-un cuvint BRAVO...ai o atitudine Jos palaria...cuvintele ”de azi nu mai sunt singura” spun totul si cu adevarat asa este draga mea, intuiesc ca va fi bine la tine, asa simt eu, atit de mult imi doresc sa fii mamica...
Felicitari inca o data proaspetelor burtici, inca putina rabdare celor care sint in asteptarea testului...sa va iasa soarele si pe strada voastra anul acesta.
Nadiusa nu fi trista, suntem atitea fete aici si pe unele le ai chiar foarte aproape ca sa te vezi mai des...clar nu vom suplini lipsa sotului, dar putem sa iti oferim un umar pentru sprijin...dar pina cind tu esti pilonul nostrugrup .
Hope, ana-ana astept cu nerabdare sa inrati in protocol, incet-incet trebuie sa ne mutam la topicul mamicilor, si sa continuam acolo palavrageala noastra ”de suflet si pentru sufletras ”.
Rodixon, ma bucur pentru emotiile care le traiesti acum...cred ca mai ales noi stim sa apreciem adevarata valoare a unor momente parca neinsemnate precum plimbarica sotului cu scumpii nostri copii.
Pe linga toate acum incerc sa gasesc echilibrul interior, habar nu am ce inseamna aceasta si unde sa-l cautHaha , dar cred ca ajuta in viata si mai ales in !misiunea” noastra ...poate intimplator gasesc si berzele noastre ratacite...mama lor ca de mult as face friptura din eleCrazy
Va computerlove cu dor pe toate si va urez numai bineCheek Kiss
MARIA CLAUDIA
Scris: Wednesday, April 15, 2015 4:29 PM
Nivel

Inulia wrote:
Maria Claudia imi pare nespus de rau...sa stii ca si eu am 3 fivuri nereu?ite,dar mi-am regasit încrederea si puterea de a lupta mai departe ceea ce-?i doresc si ?i-e
DA ASA ESTE TREBUIE SA AVEM INCREDERE IN DUMNEZEU SI SA LUPTAM PENTRU CEA CE NE DORIM SINCER EU SUNT OPTIMISTA SI PE VIITOR MA VAD CU COPIII NU STIU DE CE DAR AM SENZATIA CA O SA FIU SI EU MAMICA INTRO ZI ORICUM ITI MULTUMESC FRUMOS PENTRU INCURAJARE IN CLIPELE GRELE INTOTDEAUNA AVEM NEVOIE DE INCURAJARII
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.