Nivel: Membru
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 99
| tanti,ce mai faci?Rodixon, multumesc mult, sper sa nasc cu bine |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2015 Mesaje: 110
| Buna ziua Andriana.Am citit ca pui clexane tia zis si tie sa le pui pina la nastere?Eu foarte greu le gasesc in farmacii,nici la depozit nu sunt.De unde le procuri?Cite saptamini aveti?Noi tot 3 embrioni am transferat valoarea analizeu in ziua a 11 a fost 126 nu stim citi sau prins. |
|
| Clexan voi pune pina la nastere,am cumparat mai multe cind testul a fost pozitiv, am inca pe 15 zile,poate va apare,atunci am gasit usor.Sa fie sanatos,macar unul! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Oly28 wrote:Buna ziua Andriana.Am citit ca pui clexane tia zis si tie sa le pui pina la nastere?Eu foarte greu le gasesc in farmacii,nici la depozit nu sunt.De unde le procuri?Cite saptamini aveti?Noi tot 3 embrioni am transferat valoarea analizeu in ziua a 11 a fost 126 nu stim citi sau prins. Oly - cu siguranta doar 1 - vei vedea ! Sa dea Domnul sa fie acesta bine! Si eu am pus Clexane de cand s-a confirmat sarcina la primul ecograf; Initial le cumparam de la Chisinau - nu se gaseau in Romania; apoi de prin luna a 4-a am aflat ca le pot procura gratis cu reteta de la medical de familie ( doar 27 /luna gratis) - si au inceput sa se gaseasca si in Romania ( mult mai ieftine decat la Chisinau); eu din luna 7 am dublat doza, destul de greu cu injectiile dar daca nu le faceam cred ca pierdeam sarcina. Oly ti-am scris si pe mail
V apup!
|
|
| Sper si eu sa apara eu acum am dat comanda si le stringe de prin raioane ceea ce a ramas in stok. |
|
| Buna Rodixon.Nu am primit mesajul inca pe mail.Da si mie doamna Diana mia zis ca le voi pune pina la nastere,nu e o problema fac tot ce imi spune si tot ce trebuie doar sa fie bine.In Moldova nu sunt date gratuit la noi doar acid folic care sunt cele mai eftine. |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 83
| Fetele incercati pe str. Stefar cel Mare intersectie cu V.ALexandri este farmacie unde puteti sa faceti comanda, eu de acolo luam ce nu se gaseste prin Chisinau, succese |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Oly28 wrote:Buna Rodixon.Nu am primit mesajul inca pe mail.Da si mie doamna Diana mia zis ca le voi pune pina la nastere,nu e o problema fac tot ce imi spune si tot ce trebuie doar sa fie bine.In Moldova nu sunt date gratuit la noi doar acid folic care sunt cele mai eftine. ti-am trmis zilele trecute de pe yahoo; azi am retransmis de pe mail-ul de la serviciu - a ajuns? |
|
| Oly,ai fost la UZI?Eu abia astept,trebue sa ma duc vineri,crapa rabdarea,mii dor sa vad odorasul |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Fetelor salut demult nu am scris dar au fost multe in viata mea in perioada data.. S-a imbolnavit grav tata si in timp de 2 luni a plecat spre doamne doamne..nici nu a reusit s- AL vada pe Dany in realitate caci ne-a interIs s-al ducem LA el LA spital, l-a vazut doar pe video , Skype, poze..a fost o perioada foarte dificila pu mine .. Dupa aceea eu am aflat CA LA serviciu au gasit repede persoana in loc si e clar CA nu mai am unde reveni.. Am avut o ocazie sa plecam din Tara si am profitat de ea..vrem un viitor mai bun pu sensul vietei noastre plus pu mine era CA o scapare..
Acum suntem bine , baiatu creste asa de repede avem 6 luni, ne tiriim , avem 100 de emotii pe secunda, stam pe fund, iubim bratica si implim ziua parintelor cu fericire! Am sa incerc sa atasez poze daca imi va reusi..
Imi pare extrem de rau pu fetele care s-au confruntat cu esecul unica va zic continuation sa luptati pu fericirea voastra !!
Sunt foarte fericita pu fetele care au reusit si ma bucur CA pe unele cum pe NatyC am reusit sa le inspir.
Vreu sa intreb fetele care au facut FiV cu embrionii congelati cum v-ati prigatit? Care e procedura ma ghindesc in iarna sa incerc dar asa vrea sa stiu care e procedura? Sunt fete care au facut FiV cu embrionii congelati dupa ce au nascut, dupa ce perioada a-ti facut? shurshunea attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 7/14/2015 Mesaje: 9
| Buna la toti ma bucur pentru toti care au reusite si imi pare rau pentru esuari. Nu pierdeti speranta ca ea moare ultima. Va urezi numa bini si cu Doamne ajute cum zice dna Diana. Eu rar de tot scriu dar va urmaresc zilnic citind toate emotile voaste buni si triste. Dupa cum va sunt mesajile asa si mie dispozitia mea macar ca nu va stiu pe fiecare in parte da oricum ma intristezi cind citesc sau zimbesc cind sunt emoti pozitive . Va urez SUCCES.
Salutare shurshunea chear mabucur mult nespus pentru dulceata ta de sunteti frumusei sa fiti sanatosi sa cresteti mari. Imi pare rau pentru pierderea celor dragi. Dar astai veata unu vine altu pleaca Domnu nile aranjaza pe toate. Doamne ajuta voua la gindul vostru pentu iarna SUCCES.(sincer ma bucur sa te aud)
Noi suntem in a 6 luna de sarcina o sa avem un baitel. Mereu cind sunt in vizita la Medpark ma uit pe panoul cu copii si ma inspir cu ginduri pozitive mai ales cind vad fetita lui rodixon imi zimbeste de bucurie, sa va traiasca sa aveti numai bucurii. MULTUMESC MULT shurshunea si rodixon ca la timpul meu as fost mereu pe fir si mam inspiram si mam incurajam de la sustinirea voastra scrisa zilnic.
|
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Multumim sa ne ajute Dzeu
Si voua va doresc sarcina usoara, inca putin si iti vei tine sensul vietii in brate! Scuze poate am scapat NatyC dar ce asteptati?
Pe panou suntem si noi, Dany acolo e in primele zile de viata costumas alb cu ursulet albastru pe mijloc , DNA Diana il tine in brate.. |
|
| Buna la toata lumea.Noi asteptam gemeni.Deja sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine pina la urma. |
|
| shurshunea eu am facut cu embrioni congelati transferul e foarte simplu te monitorizeaza doamna Diana si deja cind endometrul e crescut bine se decide ziua transferului. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor ce ma bucur cand aud de reusite! |
|
|