FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tanti86
Scris: Saturday, April 2, 2016 8:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/1/2016
Oly28 tie citi embrioni tiau trasferat? Daca tia transferat 2 atunci inseama ca sau prins amindoi? Ce mamica fericita esti. Ai grija de tine acuma mai mult ca orisicind. Apropo tu simptome ceva ai avut? Dar acuma? Si cind tia zis sa vii la D.Diana? Succese.
Oly28
Scris: Saturday, April 2, 2016 9:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/18/2015
Multumesc Tanti.nustiu daca pot sa le numesc simptome de la inceput aveam balonari si constipatie apoi sau mai regulat si au inceput durerile de sini nu mari ca si inainte de ciclu urinari dese noaptea.Dar unicul simptom diferit de prima data cînd a fost test negativ data aceasta am avut în?epaturi in uter vreo cîteva zile si a trecut.Acum ma simt bine peste o saptamîna mergem sa facem prima ultrasonografie.am
Introdus 3 embrioni.Mai ai embrioni congelat?
Tanti86
Scris: Saturday, April 2, 2016 9:25 PM
Nivel

Oly28 da au ramas 2 congelati de 5 zile. Sa ma scuzi ca asa multe intrebari iti pun dar...... ma simt asa inutila si caut multe raspunsuri la intrebari. Dar nu stii asa cazuri in care HCG era mica si peurma sa ridicat mare exista asa ceva asa minune? Caut sperante de ce sa ma atirn.
Alinare
Scris: Sunday, April 3, 2016 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/31/2016
Buna luca iti explic eu cum ajungi la Medpark. Cobori sub pod la Circ, te ridici pe scari pe linga Bioprotect treci prin statie, pe linga subterana si tot mergi inainte pe linga cladirile inalte care sunt acolo, apoi faci coltul la vale si la fel mergi tot inainte tot pe trotuar, treci prin fata la Universitatea de sport si educatie fizica apoi o sa fie putin spre dreapta, dar deja se vede cladirea inalta. Eu asa am mers, dar inapoi sa ajung gara am mers prin curte la Universitate si apoi pe jos pina la gara.Drum Bun
luca
Scris: Sunday, April 3, 2016 4:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
Multumesc mult Alinare,si sa ne ajute Domnul.
Alinare
Scris: Sunday, April 3, 2016 6:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/31/2016
luca wrote:
Multumesc mult Alinare,si sa ne ajute Domnul.

Ai semnat contractul ?
luca
Scris: Sunday, April 3, 2016 6:47 PM
Nivel

nu am semnat ,prima data plec la consultatie la Medparc..
andriana
Scris: Sunday, April 3, 2016 8:07 PM
Nivel

Tanti,incearca sa te linistesti.Penultima oara am avut 24,apoi a crescut la 49,apoi la 91 si apoi a fost 53 si tot a scazut.Eu ma bucuram ca creste,dar Dna Dana spunea ca nu vrea sa fac planuri mari,ca e slab si foarte rar cand e bine in asa situatie,asa si a fost.Ultima data am pus 3 congelati,nu mai credeam in succes,iar doctorita imi spunea ca ea crede pina la urma.Cind testul a fost pozitiv ma rugam ca poate sau prins toti si la primul UZI era unul si oleaca m-am scirbit,dar dna Dana a spus ca asa e cel mai bine,trei e greu de dus si-s multe complicatii,dar au decis sa puna 3 ca cred ca sansele nus mari.A spus ca au avut numai un caz de tripleti si ca si acum retraieste sa fie bine la dinsii,sint in Romania.Eu nu am avut semne de sarcina deloc,doctorita spunea ca ele nici nu pot fi la transfer de congelati,ele sint in capul nostru ca retraim mult si ne prea concentram pe corp.DE data asta chiar nu a fost nimic deosebit,simteam numai ca tot va fi rau, dar soarta ahotarit mai bine.Bine ca ai congelati,a mei au fost toti de ziua 3.Catea,succes si tie,abia incepi, nu te teme ,multe prind din prima
luca
Scris: Sunday, April 3, 2016 8:42 PM
Nivel

andriana,eu am avut FIV la clinica Repromed dar a fost esec in 20013.multumesc de incurajare.
Tanti86
Scris: Sunday, April 3, 2016 11:26 PM
Nivel

andriana wrote:
Tanti,incearca sa te linistesti.Penultima oara am avut 24,apoi a crescut la 49,apoi la 91 si apoi a fost 53 si tot a scazut.Eu ma bucuram ca creste,dar Dna Dana spunea ca nu vrea sa fac planuri mari,ca e slab si foarte rar cand e bine in asa situatie,asa si a fost.Ultima data am pus 3 congelati,nu mai credeam in succes,iar doctorita imi spunea ca ea crede pina la urma.Cind testul a fost pozitiv ma rugam ca poate sau prins toti si la primul UZI era unul si oleaca m-am scirbit,dar dna Dana a spus ca asa e cel mai bine,trei e greu de dus si-s multe complicatii,dar au decis sa puna 3 ca cred ca sansele nus mari.A spus ca au avut numai un caz de tripleti si ca si acum retraieste sa fie bine la dinsii,sint in Romania.Eu nu am avut semne de sarcina deloc,doctorita spunea ca ele nici nu pot fi la transfer de congelati,ele sint in capul nostru ca retraim mult si ne prea concentram pe corp.DE data asta chiar nu a fost nimic deosebit,simteam numai ca tot va fi rau, dar soarta ahotarit mai bine.Bine ca ai congelati,a mei au fost toti de ziua 3.Catea,succes si tie,abia incepi, nu te teme ,multe prind din prima

Multumesc frumos de incurajare andriana, eu cred ca asa a vrut Dumnezeu asa ca data viitoare la sigur va fi bine. Eu sint o fire pozitiva dar timpul deja isi pune amprentele si simt ca tre sa fac ceva sa nu las sa treaca timpul caci el fuge prea repede. Fetelor eu va doresc succese mari la toate si luptati pentru visul vostru caci la sigur se va indeplini. Succese mari.
rodixon
Scris: Monday, April 4, 2016 10:13 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
andriana wrote:
Buna ziua,eu nu am scris ca nu am avut curaj.De demult va citesc.Vreau sa va sustin pe toate ca sa aveti puteri sa luptati pentru fericire.Eu am 38 ani si de vreo 15 ani tot ma chinui.Am facut FIV in alta tara in 2013 si a fost negativ.O cunostinta ne-a indreptat la medpark si am inceput in 2014-prima data a fost negativ, am mai facut o data si a fost iar negativ , dar atunci am avut mai multi embrioni si 8 au fost congelati.Am facut 2 transferuri de embrioni congelati si o data a fost negativ , iar a doua oara a fost slab(24,6) si nu s-a mai dezvoltat.Eram la capat de nervi.Dna Dana imi spunea ca mai trebuie si oleaca de noroc sa nimereasca un embrion puternic sa se prinda,nu mai ascultam.Doamne, ce chin!Sotul meu a mers la ea intr-o zi si a vorbit si a venit si a spus ca vom pune si cei 3 ramasi,ea a spus ca e osansa pentru noi.Nu mai credeam in nimic, dar testul a fost pozitiv 108 si azi am fost la a doilea UZI si am un bebelus la crea inima se bate si creste bine.Nu prea am vrut sa scriu, ma cam tem de ceva parca, dar am citit aici ca o fata tot are transfer si se teme si m-am gandit ca e mare pacat sa nu-I dau curaj, ii doresc sa fie bine din prima si sa nu sa se teama, ca Dna Dana va face cum trebue.Eu cu mare greu am ajuns aici si cu tot felul de ganduri si citeala pe internet de nebuneam,iar doctorita tot imi spunea ca sa nu fac nimica, numai ce imi spune si sa am incredere ca ma ajuta cu tot cum se poate.Va pup cu drag ,am fost si eu alaturi de voi.

Bravo Adriana! Ai luptat cu adevarat, ca o leoaica dar merita toata lupta si toata suferinta, emotiile traite.
Vei vedea, cand iti vei tine copilul in brate apoi cand te va mangaia si iti va spune MAMA vei crede ca intreg UNIVERSUL te vede si se bucura pentru tine!
Sa ai o sarcina usoara, sa traiesti la maxima intensitate fiecare ecografie, fiecare intalnire cu puiutul tau pentru ca aceste clipe sunt unice si frumoase iar de acum incolo, o viata noua va fi pentru voi - o viata implinita!
Va imbratisez pe toate!
rodixon
Scris: Monday, April 4, 2016 10:15 AM
Nivel

Oly28 wrote:
Salut fetelor.O perioada nu am scris a fost o perioada grea in care am incercat sa gasesc puteri sa merg mai departe si cu ajutorul celor dragi sotul si mama mi-am revenit si am incercat din nou a fost o perioada de frica, fericire ca am din nou o sansa.Azi am facut testul de sarcina si pe la orele 11 30 am primit un apel de la doamna Diana si ma gindeam sa raspund sau nu mi-am luat inima in dinti si am raspuns si am primit cea mai mare noutate e pentru prima data in viata cind pling de fericire test pozitiv nu pot descrie prin cuvinte ceea ce simt acum imi pare un vis.As vrea sa dau un sfat fetele care sunt in asteptare nu cautati semne de sarcina eu nu am nici un semn chiar eri am sunat doamnei Diana si iam zis ca mie imi vine CM ca am intepaturi in ovare.Curaj si rabdare celor care sunt in asteptare miracole exista.coeur

Brova Oly28 - felicitari!
Vezi ca se poate - cu credinta si multa incredere!
Te pup - ai grija mai departe!
Oly28
Scris: Monday, April 4, 2016 11:20 AM
Nivel

Salut Rodixon.Multumesc mult de felicitare si sustinere sunt foarte fericita si ma rog lui Dumnezeu sa fie bine pina la urma.
Vreau sa iti spun ca in momentele grele cind cedam si ziceam ca nu mai fac ma uitam la video cu Miriam si ma uitam la voi cit sunteti de fericiti si mi-am zis ca voi merge si eu mai departe.
Acum nu incap in piele de fericire imi vine sa strig in gura mare sa auda toata lumea ca sunt insarcinata ca 8 ani de zile ne vorbeau pe la spate ca uite sarmanii nu au copii deja eram obosita sa vad cum ne privesc toti cu jale.
rodixon
Scris: Monday, April 4, 2016 3:48 PM
Nivel

Oly28 wrote:
Salut Rodixon.Multumesc mult de felicitare si sustinere sunt foarte fericita si ma rog lui Dumnezeu sa fie bine pina la urma.
Vreau sa iti spun ca in momentele grele cind cedam si ziceam ca nu mai fac ma uitam la video cu Miriam si ma uitam la voi cit sunteti de fericiti si mi-am zis ca voi merge si eu mai departe.
Acum nu incap in piele de fericire imi vine sa strig in gura mare sa auda toata lumea ca sunt insarcinata ca 8 ani de zile ne vorbeau pe la spate ca uite sarmanii nu au copii deja eram obosita sa vad cum ne privesc toti cu jale.

Imi imaginez fericirea pe care o traiti - este un vis frumos care s-a transformat in realitate.
Ai grija, toate aceste 9 luni sunt frumoase dar lungi - pe zi ce trece astepti sufletelul din pantecul tau sa-l stangi in brate, sa- mangii, sa-l privesti!
Acum bucurati-va de aceste momente - vor veni apoi multe,...
Imi pare rau ca nu pot posta poze cu Miriam ( am o camera foto care face poze de dimensiuni mari si nu le accepta site-ul)- repeat cuvinte dupa noi, ii fac codite, are parul ondulat si lungut, este cu o personalitate puternica, este poznasa, tot timpul zambeste si se imprieteneste foarte usor;
Daca imi dai o adresa de mail iti trimit cateva poze...

Te pup, Ai grija de tine!
Oly28
Scris: Tuesday, April 5, 2016 10:42 AM
Nivel

Mersi mult Rodixon asa este sunt cele mai frumoase emotii si le doresc la toate femeile sa simta aceasta bucurie.Ti-am trimis adresa electronica in privat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.