FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
luca
Scris: Friday, April 1, 2016 9:02 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/3/2015
Andriana spune te rog cum ajungi la Medpark de la gara de nord din Chisinau daca a circulat asa?.eu traesc nu tare departe de balti,si cind merg la chisinau plec din balti..Multumesc!
andriana
Scris: Friday, April 1, 2016 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 4/1/2016
Oly,te felicit si ma bucur-sa duci graviditatea usor.Tanti iti doresc succes,eu la fel am trecut prin esecuri si acum imi pare bine ca nu am renuntat,cu toate ca eram la un pas de asta.Vreau so sustin pe ElenaLia ca am scris special pentru ea,gandurile ei parca erau ale mele - te rog sa pui medicamentele cum trebuie si gandestete la bine.daca a hotarat ca nu trebuia atunci transferul,cred ca asa chiar a fost mai bine-eu tot am reusit cu embrioni congelati,din 3 s-a prins unu,a castigat numai cel puternic.Eu tot ma cam enervam cu medicamentele,dar am facut cum trebue.Eu tot am pretuit atitudinea buna si am avut cu ce sa compar- eu cred ca ea e asa si nu e special pentru a ademeni pacienti,si asa au multi.Dupa fiecare analiza ma chema la consultatie si discuta despre tot,credca nui era tare placut sa vada istericile mele,dar macar am putut sa vorbesc si sa ma usurez.Acum pun si Clexan,e cam dureros ,dar fac cum spune.Pling si rid de fericire si doresc si voua rabdare si reusite,Alinare Luca,la toate
Oly28
Scris: Friday, April 1, 2016 9:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/18/2015
Multumesc frumos Adriana.Dupa cum inteleg esti însarcinata felicitari si o sarcina usoara.
andriana
Scris: Friday, April 1, 2016 9:25 PM
Nivel

Luca,eu veneam cu masina cu sotul, dar principalul sa ajungi la CIRC,iar de acolo e aproapesi pe jos,ori poti lua un taxi si sa vezi cum se ajunge
andriana
Scris: Friday, April 1, 2016 9:28 PM
Nivel

Oly28 wrote:
Multumesc frumos Adriana.Dupa cum inteleg esti însarcinata felicitari si o sarcina usoara.

Multumesc,azi am implinit 6 saptamini si trebue sa ma pun la evidenta,vreau mai repede sa treaca 2 saptamini sa fac iar UZI!

luca
Scris: Friday, April 1, 2016 9:31 PM
Nivel

Oly28,Felicitari!!Sarcina usosra.
luca
Scris: Friday, April 1, 2016 9:32 PM
Nivel

andriana,multumesc frumos de raspuns..pe mine ma chema Catea.
Oly28
Scris: Friday, April 1, 2016 10:36 PM
Nivel

Multumesc mult Catea.Succese si voua multa rabdare.
Tanti86
Scris: Saturday, April 2, 2016 1:09 AM
Nivel

Oly28 da luni pe 21martie am facut eram programata la 11:00 misepare dar mau luat foarte tirziu caci embriologul era ocupat cu descongelarea altui transfer care trebuia sa faca si am asteptat multisor caci deja ma puneam nervoasa. Multumesc mult de incurajari si ma rog sa fie pozitiv. Doamne ajuta.
Oly28
Scris: Saturday, April 2, 2016 1:48 AM
Nivel

Tanti atunci ai fost inaintea mea am vazut cind ai iesit dupa transfer eu eram acolo de la ora 12.Dupa cum vad nu ai somn.Răbdare miine va fi cea mai lunga zi sa ne tii la curent totul va fi bine.
Tanti86
Scris: Saturday, April 2, 2016 1:47 PM
Nivel

Fetelor nici nustiu ce sa va zic rezultatul e 13 asta inseamna ca e foarte putin si tre sa ma duc luni sa mai dau inca odata dar mia zis sa numi fac mari iluzi caci e foarte putin pentru a fi o sarcina in dezvoltare normala. Pling ca un copil mic caci miam pus toate sperantele. Sunt dezarmata.
olesea123
Scris: Saturday, April 2, 2016 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
nu te dezamagi, la mine era 1 si merg mai departe, capul sus , nici nu stii cum creste pina luni, gindire pozitiva si nu te da batuta... succese !!!
andriana
Scris: Saturday, April 2, 2016 2:49 PM
Nivel

Tanti86 wrote:
Fetelor nici nustiu ce sa va zic rezultatul e 13 asta inseamna ca e foarte putin si tre sa ma duc luni sa mai dau inca odata dar mia zis sa numi fac mari iluzi caci e foarte putin pentru a fi o sarcina in dezvoltare normala. Pling ca un copil mic caci miam pus toate sperantele. Sunt dezarmata.

Tanti,mii jale de tine ,eu am trecut prin mult greu si tot am avut o sarcina slaba,va fi tot bine data viitoare,e mai bine decit negativ,macar stii ca embrionii tai se pot prinde,ai sanse.Prima data la kiev am avut 3 embrioni si a fost negativ,la medpark au fost 5 -2 au pus si restulslabi si a fost negativ,drept ca eu tot am fost de vina ca nu puneam injectiile cum trebue,ma temeam ca doza e prea mare,nici nu stie Dna Dana de asta.Iar de la inceput ,si am facut asa cum a spus si am avut mai multi embrioni buni -dar puternic din ei a fost numai unu, care creste in pintecele meu!Drept ca si varsta mea tot nu e mica.cand am avut pozitiv slab ,am repetat analiza de cateva ori-crestea,dar apoi a scazut,mie tot mia spus sa nu am nadejde mare,ca e slab, dar cred ca e mai bine ca spune asa cum este.S-a trecut si asta.Va veni si ziua ta,eu acum stiu ca face cum trebue, dar mult depinde de embrionii nostri.Dupa esecuri ii spuneam ca trebue ceva de facut altfel, dar ea a insistat sa nu schimbam nimic, ca endometrul asa se primeste bun,iar restul depinde de embrioni, si a avut dreptate.Iti doresc si tie sa ajungi mai repede fericita
Tanti86
Scris: Saturday, April 2, 2016 5:39 PM
Nivel

Oly28 tie cit tia zis D.Diana ca ai rezultatul adica sarcina HCG???
Multumesc.
Oly28
Scris: Saturday, April 2, 2016 8:50 PM
Nivel

Tanti 86 fii tare si eu am trecut decembrie prin esec si stiu ce inseamna dar te rog sa te linistesti si sa mai încerci.prima data a fost valoarea 0.3 adica nici nu au încercat e mbrionii sa se implanteze acum valoarea era 126
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.