Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 83
| rodixon, ma scuza-ti eu nu am citit eu am simtit, fiecare pacient isi alege medicul si are tot dreptul, si prin citi medici am trecut toti mai ascultat, altii sunt mai reci altii iti zimbesc frumos, dar pentrum mine cel mai mult conteaza rezultatul !!! |
|
Inregistrat: 3/27/2016 Mesaje: 11
| Rodixon, ai dreptate. Atunci cînd am citit raspunsul dlui doctor, m-am sim?it o bucata de carne care aduce bani, indiferent de care va fi rezultatul. Însa nu am avut niciodata dubii fa?a de profesionalismul oricaruia dintre medicii la care am fost sau despre care am auzit. Fiecare dintre ei are rezultate bune, dar ?i esecuri. ?i fiecare dintre ei au pacien?i care, atunci cînd î?i tin odoarele în brate, le spune în gînd multumesc. La noi, mul?i moldoveni se tem sa mearga la Medpark pentru ca cred ca este foarte costisitor. Eu am ales sa fac FIV-ul aici pentru ca imi este foarte comod atunci cind merg de acasa spre spital. Sunt profesoara ?i dna Diana mi-a promis ca va ?ine cont de orarul meu, a?a ca sa nu am probleme la serviciu. Ma anun?a din timp despre consulta?ii, ca sa pot fi schimbata la ore. Si chiar din prima clipa am avut incredere in ea, am ascultat-o ?i am facut totul intocmai. Saptamina asta va fi transferul si am mari emotii. Nu am avut niciodata o sarcina, nu stiu cum sa ma comport, cum sa-mi tin in friu sentimentele. Si tare mi-e frica de esec. Am vazut atitea testuri negative... ?i, fetelor, va multumesc pentru sustinere. Mi-e frica sa vorbesc de toate acestea cu sotul. Nu pentru ca nu m-ar intelege sau nu m-ar sustine... |
|
Inregistrat: 2/3/2015 Mesaje: 51
| Multumesc din toata inima Rodixson,iti doresc numai bine. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Elena_lia wrote:Rodixon, ai dreptate. Atunci cînd am citit raspunsul dlui doctor, m-am sim?it o bucata de carne care aduce bani, indiferent de care va fi rezultatul. Însa nu am avut niciodata dubii fa?a de profesionalismul oricaruia dintre medicii la care am fost sau despre care am auzit. Fiecare dintre ei are rezultate bune, dar ?i esecuri. ?i fiecare dintre ei au pacien?i care, atunci cînd î?i tin odoarele în brate, le spune în gînd multumesc. La noi, mul?i moldoveni se tem sa mearga la Medpark pentru ca cred ca este foarte costisitor. Eu am ales sa fac FIV-ul aici pentru ca imi este foarte comod atunci cind merg de acasa spre spital. Sunt profesoara ?i dna Diana mi-a promis ca va ?ine cont de orarul meu, a?a ca sa nu am probleme la serviciu. Ma anun?a din timp despre consulta?ii, ca sa pot fi schimbata la ore. Si chiar din prima clipa am avut incredere in ea, am ascultat-o ?i am facut totul intocmai. Saptamina asta va fi transferul si am mari emotii. Nu am avut niciodata o sarcina, nu stiu cum sa ma comport, cum sa-mi tin in friu sentimentele. Si tare mi-e frica de esec. Am vazut atitea testuri negative... ?i, fetelor, va multumesc pentru sustinere. Mi-e frica sa vorbesc de toate acestea cu sotul. Nu pentru ca nu m-ar intelege sau nu m-ar sustine...
Elena-lia - va fi bine, vei vedea! Este o procedura simpla si din acel moment vei simti ca in pantecul tau exista o viata! AI incredere in tine si in bunul Dumnezeu! imi amintesc ca, in urma cu 2 ani pe 28 martie am avut ultimul CM apoi in 19 decembrie a venit minunea vietii noastre! Nu stiu cand a trecut timpul si s-au intamplat atatea de atunci.... deja la 1 an si 3 luni Miriam ma cam supara pentru ca este foarte ambitioasa, obraznica si cu multa personalitate si daca simte ca m-am suparat ( de fapt eu o fac pe suparata)vine, intinde gurita si imi da o "pupa" - normal, supararea dispare, si oboseala.. pana zilele trecute ma striga MAMA (initial spunea MOAMA) - acum cand se alinta striga MAMI! - este smechera, receptive si asa de mica nea- gasit punctele slabe.. Este minunat! va doresc sa traiti cat mai repede posibil aceste momente- sunt de neimaginat! |
|
| Rodixon, Va multumesc mult pentru incurajare. Sint înconjurata zilnic de catre copii, de diferite vîrste si de mame care vorbesc de placerea si bucuria de a-ti tine pruncul in brate.Nu am avut niciodata un stfel de sentiment, pentru mine este nou si de aceea am mari emotii. Am fost ieri la spital pentru ultima consultatie inainte de transfer. Mi s-a dat o multime de medicamente, si, desi mi s-a explicat clar cum sa le iau, cind le-am desfacut, am ramas derutata. Le-am aranjat conform recomandarilor si parca-parca m-am lamurit. Cel mai mult ma deranjeaza Climara. Cum le-ai suportat pe burta? Eu acuma am 5 si trebuie sa le tin pina vineri, dar is exact acolo unde haina e mai strinsa si la dezbracat-imbracat imi pare mereu ca se iau din urma. Ne mai desparte o zi de marele eveniment!!!!! Atît de mult sper sa fie cu doua liniute... Apropo, asteptindu-mi cuminte rindul pentru a intra la medic, am vazut pe ecranul din coridor povestea voastra (asa cred, pentru ca pe fetita tot Miriam o chema ?i era deja marisoara ?i foarte draguta). Si inca o intrebare: Eu stiu ca medicii zic sa nu ne complicam si sa fim linistite in timpul cit asteptam testul, dar dupa tranfer ar trebui sa stau culcata citeva zile, sa ies la plimbare sau sa ma comport obisnuit si sa-mi continui activitatile zilnice? La fel si mincarea: Ai tinut un regim alimentar special (ceva e bine de mincat ?i ceva nu)?
|
|
| Succes,Elena_lia!! |
|
| buna seara,mie mi-a raspuns Doamna Diana si ma programat pe saptamina viitoare dar am emotii...nu m-am asteptata ca o sa-mi raspunda repede.Multumesc rodixson. |
|
| Buna,Oly28 azi am citi mesajul tau in privat si nupot sa-ti raspund in privat ca am putine mesaje scrise pe forum.Multumesc frumos pentru incurajare |
|
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 99
| Buna ziua,eu nu am scris ca nu am avut curaj.De demult va citesc.Vreau sa va sustin pe toate ca sa aveti puteri sa luptati pentru fericire.Eu am 38 ani si de vreo 15 ani tot ma chinui.Am facut FIV in alta tara in 2013 si a fost negativ.O cunostinta ne-a indreptat la medpark si am inceput in 2014-prima data a fost negativ, am mai facut o data si a fost iar negativ , dar atunci am avut mai multi embrioni si 8 au fost congelati.Am facut 2 transferuri de embrioni congelati si o data a fost negativ , iar a doua oara a fost slab(24,6) si nu s-a mai dezvoltat.Eram la capat de nervi.Dna Dana imi spunea ca mai trebuie si oleaca de noroc sa nimereasca un embrion puternic sa se prinda,nu mai ascultam.Doamne, ce chin!Sotul meu a mers la ea intr-o zi si a vorbit si a venit si a spus ca vom pune si cei 3 ramasi,ea a spus ca e osansa pentru noi.Nu mai credeam in nimic, dar testul a fost pozitiv 108 si azi am fost la a doilea UZI si am un bebelus la crea inima se bate si creste bine.Nu prea am vrut sa scriu, ma cam tem de ceva parca, dar am citit aici ca o fata tot are transfer si se teme si m-am gandit ca e mare pacat sa nu-I dau curaj, ii doresc sa fie bine din prima si sa nu sa se teama, ca Dna Dana va face cum trebue.Eu cu mare greu am ajuns aici si cu tot felul de ganduri si citeala pe internet de nebuneam,iar doctorita tot imi spunea ca sa nu fac nimica, numai ce imi spune si sa am incredere ca ma ajuta cu tot cum se poate.Va pup cu drag ,am fost si eu alaturi de voi. |
|
| Buna fetelor..Andriana ma bucur pentru voi tare..Sa dea Dumnezeu sa fii sanatoasa, sa ai puisor sanatos, si sa ai o sarcina usoara!!! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2015 Mesaje: 110
| Salut fetelor.O perioada nu am scris a fost o perioada grea in care am incercat sa gasesc puteri sa merg mai departe si cu ajutorul celor dragi sotul si mama mi-am revenit si am incercat din nou a fost o perioada de frica, fericire ca am din nou o sansa.Azi am facut testul de sarcina si pe la orele 11 30 am primit un apel de la doamna Diana si ma gindeam sa raspund sau nu mi-am luat inima in dinti si am raspuns si am primit cea mai mare noutate e pentru prima data in viata cind pling de fericire test pozitiv nu pot descrie prin cuvinte ceea ce simt acum imi pare un vis.As vrea sa dau un sfat fetele care sunt in asteptare nu cautati semne de sarcina eu nu am nici un semn chiar eri am sunat doamnei Diana si iam zis ca mie imi vine CM ca am intepaturi in ovare.Curaj si rabdare celor care sunt in asteptare miracole exista. |
|
Inregistrat: 4/1/2016 Mesaje: 27
| Buna fetelor.Aseara rasfoind prin internet citind tot felul de postari am dat de voi de acest Forum, ma bucur foarte mult pentru voi fetelor ca ati obtinut rezultate pozitive si va doresc doar sanatate si bucurii.Eu tot am facut FIV la medpark miine tre sa ma duc sa dau analiza de singe sa vedem rezultatul mult asteptat. Simptome nu am avut si nici nu am doar ca de aseara putin asa discomfort in zona ovarelor nu e durere dar nustiu cum sa explic, gindurii am mii si sute de tot felul si rele si bune dar cert este ca deja no mai ramas asa mult si aflama si noi secretul.eu sint la a 3 incercare, dar la Medpark sint la prima incercare celelalte doua leam facut in alta tara(Spania) nereusite. Am decis sami incerc norocul aici la noi in MD. Va doresc la toate mult succes si mult noroc caci d.Diana mereu zice caci tre sa depinda si de noroc. |
|
| Salutare tuturor!!! Azi a fost forfota mare la Medpark. Sarmana dna Diana, a muncit ca o albinuta! Înainte noastra era o pereche care au avut opera?ia de extragere a oocitelor. II URAM MULT SUCCES!!!! Am urmat ?i eu cu TRANSFERUL!!!! Doi embrioni. Mi-au mai ramas citiva congelati. Spre mirarea mea sînt foarte lini?tita. Si sotul pare linistit. Ma bucur enorm pentru toate cumplurile care au reusite ?i FELICITARI!!! Iara, noua, celora aflati in asteparea testului pozitiv, ne urez succes. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2015 Mesaje: 110
| Tanti86 nu retrai eu tot asa am putin discomfort in ovare si am test pozitiv.Eu tot miine trebuia sa fac testul dar nu am avut rabdare si am mers azi........Pe data de 21 cind am facut eu transferul mai fusese in 3 transferuri cred ca si tu ai facut pe 21 martie Stiu ce simti asteptarea e foarte grea mai ales 4 ore pina vine rezultatul testului iti pare un an.Sa dea Dumnezeu sa ne bucuri miine cu un test pozitiv. |
|
Inregistrat: 3/31/2016 Mesaje: 8
| Buna seara! Va citesc istoriile de mult timp, am decis sa va scriu si eu, sa va urez oocite sanatoase si puternice celor care urmeaza medicamente, liniste celor care ati facut transfer si tes pozitiv. Sun si eu o pacienta de pe holurile spitalurilor si am ajuns si la MedPark. Is dupa un fiv la alta clinica si acu dorim sa facem unul aici, ajutati de dmn. Diana si echipa ei.Ma bucur ca fiecare isi descrie detaliat situatia si starea emotionala, ca doar noi stim prin ce trecem si astfel ne racorim. Va urez toate cele bune. |
|
|