FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
elenis
Scris: Wednesday, March 2, 2016 9:30 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/15/2016
Buna fetele, eu am mers la prima consultatie la medpark,la indrumarea fetelor de pe forum (multumesc Radiox pt incurajari).Intr-adevar dna Doctor raspunde foarte repede la mesaje, un adevarat profesinist.Acum Mi-a dat sa iau Biosteron sau DHEA ati luat si voi asa ceva? unde le gasesc ?am intrebat si nimeni nu stie de ele,doar pe internet le-am gasit
dalma
Scris: Friday, March 4, 2016 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 7/30/2015
sandy33 wrote:
Buna,
Fetelor, am si eu o intrebare pt voi...in urma injectarii progesteronului intramusular, in timpul protocolului pt embriontansferul din noiembrie m-am trezit cu niste noduli fesieri f durerosi si care nici ac dupa trei luni nu au disparut!...ati trecut vreuna din voi prin asa ceva?sa consult un medic?astept raspunsurile voastre!va pup

Buna, sandy33 - nu am trecut prin asta, dar cred ca ar trebui sa intrebi medicul de familie pentru a sti cum sa procedezi in continuare.

Mimi36 - felicitari si sarcina usoara in continuare!

[quote]Buna fetele, eu am mers la prima consultatie la medpark,la indrumarea fetelor de pe forum (multumesc Radiox pt incurajari).Intr-adevar dna Doctor raspunde foarte repede la mesaje, un adevarat profesinist.Acum Mi-a dat sa iau Biosteron sau DHEA ati luat si voi asa ceva? unde le gasesc ?am intrebat si nimeni nu stie de ele,doar pe internet le-am gasit

Elenis, cred ca poate ar fi trebuit sa cauti medicamentele in farmaciile din Chisinau.

Sa aveti o primavara frumoasa!

Yamahaia
Scris: Friday, March 18, 2016 8:20 AM
Nivel

Inregistrat: 3/18/2016
Buna dimineata.

Nu stiu daca pe acest topic posteaza si barbati dar...de ce nu (mi-am zis).

Povestea noastra este, pe scurt, o sarcina extrauterina cu ablatie tubara. Dupa mai multe incercari am realizat ca si trompa ramasa prezenta probleme. Am incercat varianta cu instilatiile dar fara succes.

In concluzie am gasit acest forum si, desi eram interesati de alta clinica din Rep. Moldova, am hotarat sa facem o prima vizita la Medpark sa o cunoastem pe doamna Al Faraj ca om si benenteles sa faca sotia un control. Am avut si dosarul cu tot istoricul.
Doamna a fost cum ne-am asteptam respectiv calma, optimista dar si realista in ceea ce priveste sansele de reusita asa cum sunt cunoscute peste tot.

A fost interesant faptul ca analizele si spermograma nu ne-a pus sa le repetam (in principiu nu aveau peste un an analizele). Singurele analize (care nici nu le avea sotia)) a recomandat sa fie facute. La fel de curios, nu a sugerat sa le facem neaparat la clinica si asta spune ceva.

In concluzie am hotarat sa facem procedura avand in vedere faptul ca este singura varianta.

Maine mergem la "Ziua usilor deschise", daca mai merge cineva sa spuna.
rodixon
Scris: Friday, March 18, 2016 12:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
Buna ziua,

Ma bucur Yamahaia ca ati ales aceasta clinica.
In nenumarate randuri am spus in postarile mele ca nu sunt "ahtiati dupa bani" - nu vor analizele la clinica lor, nu vor "n"analize care sa te coste bani; nu te costa nimic nici o consultatie.... Acest aspect si noi l-am apreciat foarte mult tinand cont de ceea ce plateam la alte clinici, medici pe unde am tot umblat.
Va doresc succes si cat mai repede indeplinirea celui mai frumos vis, acela de a devein parinte!
Yamahaia
Scris: Friday, March 18, 2016 1:42 PM
Nivel

Multumim.
Ana09
Scris: Saturday, March 19, 2016 8:59 PM
Nivel

Inregistrat: 12/6/2015
Buna seara, tuturor!
Succes, Yamahaia! Ati sesizat bine si noi am fost placut impresionati de tot ce inseamna Medpark! Eu mi-am facut analizele in tara si ii trimiteam dnei dr. Diana rezultatele pe email. La laboratorul lor am facut doar analizele care erau in protocol. Cu ajutorul intregii echipe,cu speranta si multa credinta in Bunul Dumnezeu am reusit sa intru in trimestrul 3 de sarcina. Abia asteptam momentul mult visat. Si voua va dorim reusita!
Yamahaia
Scris: Monday, March 21, 2016 7:38 AM
Nivel

Multumim.

Sarcina usoara pana la capat! Ce asteptati sa vina?

Am fost la "Ziua usilor deschise" unde am mai aflat alte informatii. Vineri vom merge sa semnam contractul si cu incredere vom reusi.
Yamahaia
Scris: Monday, March 21, 2016 8:17 AM
Nivel

Am omis sa intreb. Cum ati platit la Medpark? Card sau conversie lei romanesti cu lei moldovenesti? Daca s-a efectuat conversie unde ati facut?

Multumesc.
rodixon
Scris: Monday, March 21, 2016 1:07 PM
Nivel

Noi am platit cu cardul o parte si o parte am schimbat la banca Victoaria din incinta clinicii (la parter)
Majoritatea platilor in Chisinau (benzina, market) le-am facut cu cardul de cate ori am fost si a fost OK.
Mult succes!
Ana09
Scris: Monday, March 21, 2016 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 12/6/2015
Buna seara! Multumim......asteptam o fetita!
In ziua cand am facut contractul am platit cu cardul intreaga suma la ei la secretariat.....sa aveti un card care sa mearga pt tranzactii in afara tarii.
Totul a fost ok. Ma bucur ca v-ati hotarat sa incepeti procedura fiv. Tinem legatura.....va dorim numai bine si reusita!
olesea123
Scris: Tuesday, March 22, 2016 12:35 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
buna fetelor
spuneti-mi va rog cum pot sa sun in Rominia din Republica Moldova??? si mai pot gasi Bravelle in RO . multumesc mult, nu e la tema intrebarea mea dar nustiu unde sa ma adresez, multumesc din suflet
luca
Scris: Friday, March 25, 2016 9:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
buna seara fetelor!am venit in tara,si vrau sa plec la Medpark imi doream demult. Vrau sa va intreb cind ati scris pe doamna Al Faraj pe mail..ce ati scris ei?trebuie de povestit istoria mea.Nustiu cum sa procedez..
Elena_lia
Scris: Sunday, March 27, 2016 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2016
Buna, am citit, în decursul ultimei luni, toate discu?iile de pe forum. M-am bucurat pentru cuplurile care au reu?it ?i mi-a parut, sincer, rau pentru nereu?itele altora. La 25 de ani m-am casatorit, ?i, evident, ne-am dorit cu so?ul ?i un copla?, dar lunile treceau ?i treceau fara nici un rezultat. La jumatate de an dupa nunta m-am adresat unui medic ginecolog pe care îl consideram "de familie", pentru ca toate femeile din familia noastra î?i rezolva problemele de sanatate la el. Bineîn?eles ca ne-a trimis din start sa dam analize de spermograma ?i la boli infec?ioase.Rezultate bune. Iara?i alte analize. Apoi al?i medici, alte analize, fara nici un rezultat. La un an ?i jumatate m-au trimis sa verific trompele. Aparent totul era bine, ca la al treilea de an, dupa atîtea teste facute în zadar, sa mi se spuna ca trebuie urgent de facut laparoscopie, pentru ca problema e în trompe. Am facut-o. Medicii care m-au operat erau optimi?ti, mi-au dat garan?ie ca, timp de un an, voi fi însarcinata. Nu am a?teptat un an. O colega de-amea mi l-a recomandat pe doctorul Roman Pastrama. Am mers ?i la el. Acesta, citind doar foi?a de interven?ia chirurgicala, mi-a zis ca pot face ?i alte 10 laparoscopii, ca oricum nu voi prinde natural sarcina. Rezolvarea problemei e doar FIV-ul.Obosita ?i indignata, am zis ca nu sunt gata de procedura, pîna la un moment în care am sim?it în toate moleculele corpului meu marea dorin?a de a fi mama. Am scris doctorului Pastrama pe mail problema mea ?i i-ampus unele întrebari care la moment ma interesau, dar el mi-a raspuns ca e foarte ocupat ?i ca nu are timp de mesaje pe internet. Daca vreau copii sa ma programez prin telefon. E adevarat ca colega mea, care se chinuia de 8 ani cu aceea?i problema, a ramas însarcinata în urma unor lungi tratamente la doctorul Pastrama, dar eu am vrut ?i un ata?ament omene?te fa?a de mine ?i de so?u meu, nu numai rezultate bune.
Am mers atunci la Medpark ?i, la a doua vizita, am semnat contractul (pe 12 februarie anul curent). Aici am gasit în?elegere, dispozi?ie buna ?i oameni cumsecade. Pîna la extragerea oocitelor eram fericita ?i ma vedeam deja însarcinata (pe 29 februarie). S-au extras 15 oocite ?i s-au format 6 embrioni. Sus?inerea so?ului este enorma. Dar din cauza ca estrogenul era ridicat, transferul de embrioni s-a amînat pentru luna martie. Vizitez Medparcul de doua ori pe saptamîna. Sîmbata asta dna Diana mi-a zis ca totu-i bine, endometrul este la marimea necesara ?i, cel tîrziu vineri, pe 1 aprilie se va face transferul. Nu ?tiu daca din cauza hormonalelor, sau a prelungii termenului de tratament FIV, dar ma simt obosita ?i cu mult, mult, mult maipu?in entuziasm. Sîmbata aceasta pe coridor a?teptînd, am vazut o pereche a ie?it de la dna Diana tri?ti. El a apucat-o de mîna, iar ea, la scari, a rabufnit în plîns. Nu ?tiu de ce m-am vazut ?i pe mine în situa?ia lor. Dar am avut ?i un moment de extrema fericire, tot pe coridor: era un medic care ducea un copila? micu? ?i-l ?inea atît de strîns, ?i vorbea cu el...
Azi am hotarît sa va scriu voua, celora afla?i în situa?ii similare, pentru a-mi elibera sufletul de amalgamul de sentimente contrarii ce-mi apasa sufletul.
olesea123
Scris: Sunday, March 27, 2016 4:56 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Elena totul va fi bine....?i crede în visul tau, eu tot încep im aprilie un nou protocol dupa o nereu?ita...?i sper va totul de data aceasta va fi bine.Eu am în?eles din propria experienta ca nu trebuie sa ne suparam pe medici din cauza ca nu pot raspunde prin email, dar adevarul este ca cei care nu au timp au reu?ite mai multe....a?teptam rezultatul tau, multa bafta
rodixon
Scris: Monday, March 28, 2016 12:45 PM
Nivel

"cei care nu au timp au reusite mai multe" - Olesea123 unde ai citit asa ceva?
Nu au timp pentru ca nu vor sa-si faca timp;
Cei care iti scriu inseamna ca nu sunt foarte ocupati sau nu sunt buni profesionisti?
Medicii difera unii de altii, ca de altfel toti oamenii - ei sunt toti profesionisti, au urmat o facultate de medicina, au depus un juramant dar ceea ce ii diferentiaza pe cei mai mult este OMENIA, MODESTIA,ASCULTAREA PACIENTULUI - unii au aceste calitati iar pacientii ii cauta, iar ei au timp chiar sa le scrie
Ceilalati, chiar daca sunt la fel de buni profesionisti dar te trateaza de sus, cu aroganta, rece, - si parca iti e teama sa ii intrebi ceva - mai astepti sa-ti si scrie? nu o vor face niciodata.
Noi oamenii simtim chimia din primul moment....
Va doresc mult success tuturor!
Elena - Lia - dna doctor a stiut de de nu ti-a facut ET-ul! A fost mai bine asa!
Ai incredere ca totul va fi bine!
Am citit si eu cate ceva de Pastrama - dar plimband-se din clinica in clinica pentru cati mai multi bani crezi ca astepta sa-ti faca ET-ul atunci cand trebuia - eu nu cred - poate o facea la al-2-lea sau al treilea FIV- cred ca m-ai intels ce am vrut sa-ti spun!
Fetelor - bucurati-va ca sunteti aproape de aceasta clinica unde profeseaza un OM adevarat - Dna Diana Al faraj
Sunt fete in Romania (Ramnicu Valcea, Ploesti, etc) cu care tin legatura si care ar dori sa ajunga la Chisinau la r le este foarte greu fiind distanta foarte mare - si au in spate experienta unor medici din Romania - profesionisti de altfel dar fara suflet.
La medpark vin pacienti din Bucuresti - chiar zilele acestea incep procedura....
Luca - scrie pe mail dnei Diana Povestea ta in linii mari (ii povestesti apoi cand te vezi cu danda) si cere-i o programare - mult success!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.