Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 83
| ?i daca nu s fost deajuns suferin?a mea, atunci am aflat ca nici embrioni nu am congelati |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2015 Mesaje: 110
| Olesea imi pare foarte rau va trebui sa incepi procedura din nou.Eu am embrioni congelati dar mii frica de un nou esec.Si din ce motiv nu au putut congela? |
|
| oly inca nu stiu, deja vom vedea , greu cu banii, e un lux sa ai copii mai ales cu salariile noastre, dar sper sa mai incerc odata credca tot in martie |
|
| Asa este Olesea comparativ cu salariile noastre e foarte scump. |
|
Inregistrat: 12/17/2015 Mesaje: 12
| Mul?umesc dalma ?i voua sarbatori fericite ?? |
|
Inregistrat: 12/17/2015 Mesaje: 12
| Oly Olesea îmi pare rau dar ginditiva ca mai este speran?a a?a ca capul sus intilniti sarbatorile ?i oleaca ve?i mai uita din durere nu sa primit anul ecesta la anul sigur se primeste va îmbra?i?ez ?i sarbatori fericite |
|
| Multumim AnaG, sarbatori fericite! |
|
| oly ai fost la control? |
|
Inregistrat: 7/30/2015 Mesaje: 20
| olesea123 wrote:?i daca nu s fost deajuns suferin?a mea, atunci am aflat ca nici embrioni nu am congelati
Olesea, poate ca este mai bine ca s-a intamplat asa. In conditiile in care embrionii erau de calitate inferioara, erau mari sanse ca urmatorul rezultat sa fie negativ. Cu siguranta din aceasta cauza nici n-au putut fi congelati. E posibil ca la urmatoarea prelevare oocitele sa fie de calitate mai buna si astfel embrionii sa fie de calitate superioara. Ai grija de tine, mananca sanatos, razi, bucura-te de tot ceea ce este in jur, astfel incat sa fii pregatita pentru stimulare si prelevare. Mult succes! |
|
| Buna Olesea!!!Nu am fost ma gindeam sa merg azi sau miine dar nu vreau putin m-am linistit si nu vreau sa rascolesc inainte de sarbatori astept sa treaca sarbatorile si voi merge ca oricum nu vom face transferul in momentul apropiat cind ma voi simti pregatita atunci!Tie tia venit mestruatia? |
|
| Multumesc dalma . Nici nu vreau sa îmi amintesc,cita putere are o femeie, sa plinga mereu si sa se prefaca ca totul e bine |
|
| Oly am simptome ca trebuie sa apara, defapt aceste simptome le am dupa o saptamâna de la transfer dar eu totu?i as face un control dupa cm.
|
|
| Apropo la ce clinici se poate de mai încercat, de peste hotare, România,sau Moldova |
|
| Olesea in Moldova poti face la Repromed la Mosin si la Terramed Pastrama.Te gîndesti sa schimbi medicul?Olesea citi ani ai?
|
|
| La terramed se afla ginecologul meu, credca voi trece sa intreb |
|
|