Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 83
| Cu medicul ai vorbit?ce ?i-a spus? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2015 Mesaje: 110
| Da sunt la primul fiv.Raspunsul medicului a fost asa se mai întîmpla ''''nustiu ce sa cred sunt distrusa nici nu mai am lacrimi. |
|
| Oly ai embrioni congelati? LA MEDPARK ai mers, pe mine nici nu mau anun?at daca am sau nu, ?i cam cuvântul acesta "se mai întâmpla "e dureros pentru noi |
|
| Da mai am 6 congelati.Olesea123 esti din Moldova sau rominia? |
|
| Moldova |
|
| Gîndeste pozitiv olesea la fiecare soarta e diferita. |
|
| Un sfat pentru fetele in asteptare nu cautati semne de sarcina sau sa va conduceti dupa semnele cuiva fiecare organizm e diferit. |
|
Inregistrat: 12/22/2015 Mesaje: 1
| Buna ziua!Am si eu o intrebare ,este cineva pe aici care la 45 de ani isi doreste copii?...sau mai bine zis mai exista sanse? |
|
| Buna fetelor.Am o rugaminte sunt fete care au reusit sa ramîna insarcinate cu embrioni congelati?Ma gîndesc daca tot a fost bine si sarcina nu sa implantat sa fie motivul ca embrionii au fost congelati.Sincer nustiu ce sa cred simt un gol imens in suflet nici nu doream sa ma trezesc dimineata.Numai cel ce trece intelege ce durere sa astepti 8 ani sperînd la ziua cind vei face rost de bani pentru fiv si sa te sune de la clinica si sa zica ,,,Asa se mai întîmpla,,,cind totul a decurs bine embroni de calitatea 1 . |
|
| Oly , eu inca nu ma pot linisti de la rezultatul tău |
|
| Oly cind ai dat analiza si cind ti-au sunat sa-ti zica rezultatul? |
|
Inregistrat: 7/30/2015 Mesaje: 20
| Buna ziua la toate fetele!
Oly, imi pare tare rau pentru rezultatul negativ, insa a ramane insarcinata din prima nu este o garantie. Dupa cate stii infertilitatea are o multime de cauze cunoscute si mai sunt si vreo 15-20% din cazuri cu cauze necunoscute. E greu de acceptat un rezultat negativ, iar medicii poate nu sunt cei mai buni comunicatori de fiecare data. Nici nu le putem pretinde asta. Ei sunt medici, trateaza pacienti. Asa ca capul sus, sterge-ti lacrimile si mergi mai departe. Mai ales ca transferul de embrioni congelati poate avea sanse mai mari de succes, pentru ca atunci corpul tau nu mai e stresat dupa stimulare. Nu-ti pierde speranta, ar fi cel mai greu de suportat, mai greu decat 10 rezultate negative.
Olesea, e posibil ca din 10 embrioni sa nu fie niciunul de calitatea intai. La aceasta stimulare poate ca ai fost mai stresata, ai mancat mai saracacios sau eu stiu, cauzele pot fi multiple, dar la o prelevare viitoare oocitele pot fi mai bune. Depinde de corpul tau. Cei de la Medpark sunt foarte transparenti, care este situatia pe-aceea ti-o spun. Nu cauta defecte in afara, incearca sa te incarci de optimism si sa speri intr-un rezultat pozitiv. Cheia este la tine.
Mara_a, o femeie are sanse sa ramana insarcina daca inca mai are menstruatie si implicit ovulatie. Daca esti hotarata mergi degraba la un consult, nu mai lasa timpul sa treaca.
Rodixon, La multi ani frumosi si sanatosi dragei de Miriam! Sa va aduca numai bucurii!
Hope26 multa speranta si mult optimism iti doresc. Nu trebuie sa lasi 3 insuccese sa te doboare. Puterea vine din speranta, asa ca nu ti-o pierde.
AnaG, Adinuzza, Sabymary mult succes in tot ceea ce faceti.
Ana09, sarcina usoara in continuare!
Craciun Fericit si un An Nou mai bun va doresc!
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| mara_a wrote:Buna ziua!Am si eu o intrebare ,este cineva pe aici care la 45 de ani isi doreste copii?...sau mai bine zis mai exista sanse?
Buna, Sansele scad intr-adevar foarte mult o data cu varsta, dar sunt cazuri-putine,dar sunt- in care s-a reusit si peste 40 ani-cel mai elocvent caz este al lui Rodixon. Ti-ai facut AMH-ul? Este una din analizele care la aceasta varsta este foarte importanta si bineinteles istoricul vostru de cuplu... Rodixon sigur iti va raspunde din suflet la toate intrebarile. Numai bine!
PS: dalma acum am vazut si mesajul tau,multumesc de ganduri.Sarbatori frumoase si tie! |
|
| Dalma multumesc de sustinere tu ai reusit sa ramîi însarcinata? Din a cita oara? Olesea123 analiza de sînge am dato dimineata la ora 9 si la 13 rezultatul.Dar le-am sunat de 3 ori nu mai aveam rabdare nu puteam sa îmi gasesc locul facusem un test de sarcina de urina si îmi iesise negativ ' si sau inceput emotiile. |
|
Inregistrat: 12/17/2015 Mesaje: 12
| Salut la toate fetele! |
|
|