Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 83
| Da, sunt la primul |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2015 Mesaje: 110
| Buna Dimineata Olesea123 nu ai somn?Eu sunt in concediu si tot nu pot dormi ma trezesc dimineata dar cînd sunt la munca tare greu e cu trezirea..Cum te simti?mai ai rabdare? |
|
Inregistrat: 12/19/2015 Mesaje: 37
| Bine v-am gasit, dragelor!!!Citesc de multa vreme acest forum si vazand atatea fete fericite, imi doresc si eu sa ajung la d-na doctor Diana!!! De 5 ani , am si eu aceasta mare dorinta de a deveni mama, insa din pacate, nu am adunat decat un dosar de analize!!Am inteles ca e foarte importanta analiza AMH, pe care eu nu o am. As vrea sa imi spuneti daca ar trebui sa o fac inainte, sa merg cu ea facuta sau sa astept sa mi-o recomande doamna doctor!!! |
|
| Oly, tu stai mai mult in pat, daca esti in concediu? Eu mai mult sunt in miscare si aseara am dansat toata noapte nu ma tineau picioarele, am alungat putin stresul din mine.Mai am pina simbata viitoare sa-mi vad rezultat, dar sper sa-mi gasesc ocupatie sa treaca mai repede timpul. Tu cum te simti? eu am asa niste dureri citeodata parca vrea sa-mi vina ciclu. |
|
Inregistrat: 12/6/2015 Mesaje: 12
| Buna ziua tuturor! Pentru Adinutza: cred ca ar fi bine sa faci aceasta analiza doar la recomandarea dr. Diana. Daca ai de gand sa te duci la o consultatie o intrebi pe Diana si fii sigura ca dânsa iti va prescrie ce analize sa faci. Eu nu am facut aceasta analiza ci doar cele recomandate de dr. Diana inainte de a incepe procedura-tratamentul pt Fiv. Cazurile sunt diferite de aceea e bine sa discuti cu dr.tot ce te intereseaza, dr. Diana e o draguta si iti raspunde la orice nelamurire. Succes si numai bine! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Buna Astazi scumpica de Miriam face 1 anisor, ii spunem ''La multzi ani'', sa ii dea Domnu sanatate,fericire,impliniri si bucurii pt parinti.A trecut timpul atat de repede,iar parintii ei sunt in extaz si ii multumesc necontenit lui Dumnezeu pt minunea lor. Ma bucur alaturi de voi Rodica ( Rodixon) si Eugen...va pupa tusha Alina pe toti.
adinutzza aceasta analiza amh este recomandata in functie de varsta si eventuale incercari inainte esuate...sa se vada rezerva ovariana.Daca te apropii de 35 de ani e bine de stiut valoarea ei.Oricum dna Diana iti va indica ce anaize sa faci: de ex, mie mi le-a scris intr-un mail...
Doar bine! |
|
| Buna Olesea primele 7 zile am stat mai mult prin pat si plimbari pe afara. |
|
Inregistrat: 12/17/2015 Mesaje: 12
| Buna fetelor! ma numesc Ana nu de mult am început sa citesc acest forum ?i ma bucur sa aud ca sint rezultate bune ca parca îmi da ?i mie speran?a sa vin de data aceasta la medparc. Povestea mea e cam trista acum in ianuare implinesc 36 ?i so?ul 35 am facut în italia 3 fiv dintre care am ramas la al doilea insarcinata pina la 23 saptamâni am fost nevoita sa întrerup sarcina pentru ca era format rau (mali formationi) am fost distrusa trecind prin a?a ceva, a treia oara am facut cu ingerat nu sa primit am hotarit sa las italia sa vin la repromed am venit cu toata speran?a ca se va primi asta a fost acum un an jumate în urma la Dr Mosin am facut ear de 2 ori odata proaspeti odata ingetati ?i ear nu sa primit, dar sa va spun drept a fost mai mult o scurgere de bani intru timp foarte scurt am facut aceste 2 fiv diferen?a sa opservat de italia cu analizele cu banii . Am lasat Moldova ?i acum is la Anglia oleaca meam revenit citind acest forum ma gindesc sa vin sa încerc la medparc a?a cu calma nu din fuga cum sa primit la repromed. Fetelor pentru cele care a?i reu?it va doresc sanatate voua ?i la injerasii vostri !!!pentru cele fete care a?teapta cu nerabdare rezultatele sa fie numai bune !!! ?i pentru cele care se gindesc sa încerce încerca?i ca nu e la to?i tot una ,la mine a?a sa primit sint mai pu?in norocoasa! ???? ??
|
|
Inregistrat: 12/17/2015 Mesaje: 12
| Ma scuza?i dar nustiu de ce sa transmis a?a textul nustiu poate o sa intelejeti |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| adinutzza wrote:Bine v-am gasit, dragelor!!!Citesc de multa vreme acest forum si vazand atatea fete fericite, imi doresc si eu sa ajung la d-na doctor Diana!!! De 5 ani , am si eu aceasta mare dorinta de a deveni mama, insa din pacate, nu am adunat decat un dosar de analize!!Am inteles ca e foarte importanta analiza AMH, pe care eu nu o am. As vrea sa imi spuneti daca ar trebui sa o fac inainte, sa merg cu ea facuta sau sa astept sa mi-o recomande doamna doctor!!! |
|
| La cit timp dupa transfer a-?i fost anun?ate de restul embrionilor. Daca au fost congela?i sau nu? Dupa 7 zile de la transfer înca nu sunt anun?ata. |
|
| Buna fetelor.Cu parere de rau am test negativ si nu pot intelege care e motivul.transfera?i 2 embrioni de calitatea 1. |
|
| Oly îmi pare atât de rau, nu pot sa cred |
|
| Mersi e foarte dureros am sperat pîna la urma ca sunt însarcinata sunt descurajata nici nustiu ce sa fac mai departe. |
|
| Oly e?ti la primul fiv? eu mai am pina simbata , am facut un test, so?ul nerabdator ?i a e?ti negativ, ?i deja sunt dezamagita.... |
|
|