FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
doinita510
Scris: Friday, October 23, 2015 5:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/17/2015
salut Oly!!! ieri s-a transferat doar unul, din pacate, ieram sigura ca vor fi doi, dar d-nul Irene m-a incurajat ca e unul dar bun, nustiu asteptarea e mare, ma simt parca as avea febra, siinii tensionati, si ieri am avut colice pe jos, cred ca inca de la medicamente,imi pare o vesnicie asteptarea, dar nustiu nu sunt prea optimista, dar sper din tot sufletul ca Domnul va auzi rugaciunea mea....
tu cum stai? astepti alt ciclu?
sofy
Scris: Saturday, October 24, 2015 8:33 AM
Nivel

Inregistrat: 12/25/2014
Buna fetelor,felicitari celor cu test pozitiv si bafta si putere pt mai departe celor in protocol.
Si eu va urmaresc frecvent...insa viata de mami este full time...nu mai apuc sa am ragaz sa va scriu. Avem un bebe vesel....insa uneori durerillle de burtica nu ne lasa sa fim veseli...ne pregatim cu emotie de botez...si nu stim cand au trecut deja 10 saptamani...acusi se fac 10 luni ca la tine Rodixon...si nu o sa imi dau seama cand au trecut.
Vise implinite fetelor
Hope26
Scris: Sunday, October 25, 2015 6:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2015
Buna seara fetele mele dragicoeur ,
Ohooo ce de vesti bune aici dupa cele triste intamplate nu demult, prin care am trecut si eu.
Mi-e dor de voi, de discutiile cu voi, de povestile voastre.Mi-e dorvde prieteniile pe care le-am legat aici.
Intai de toate felicitari tuturor noilor mamici, si suuuuunt cateva.Voi dati aripi noilor intrate si intariti credinta in visul nostru: SE POATE !!!
Apoi vreau sa le spun multa bafta si credinta celor care acum trec prin asta.Fetelor stiu ca e greu, dar stiu si ca se poate,chiar daca la mine-inca-nu.
Rodica draga mea mi-a dor de randurile tale calde, pupicei si lui Miriam si tie si lui Eugen.Va doresc tot binele din lume...inca un pic si facem 1 anisor...super partybounce
Din ''gasca'' noastra vad ca nu prea a mai scris nimeni, eu ma gandesc la ele si sper sa le fie bine.
Va pupic !
doinita510
Scris: Wednesday, October 28, 2015 8:06 AM
Nivel

salut dragele mele!!! astazi sunt in a 6-a zi de la transfer , sunt la jumatate deabia, dar fara nici o speranta...am suportat o raceala grava, care cred ca mi-a afectat embrionasul, tusesc tare si nu am nici un simptom, ieri m-a durut burta ca la ciclu,am avut doar niste ameteli puternice, dar asta cred ca slabiciunile ,tuturor va doresc curaj si rabdare si Domnul sa va pazeasca!!!
adela08
Scris: Wednesday, October 28, 2015 1:11 PM
Nivel

Inregistrat: 4/8/2015
doinita510 wrote:
salut dragele mele!!! astazi sunt in a 6-a zi de la transfer , sunt la jumatate deabia, dar fara nici o speranta...am suportat o raceala grava, care cred ca mi-a afectat embrionasul, tusesc tare si nu am nici un simptom, ieri m-a durut burta ca la ciclu,am avut doar niste ameteli puternice, dar asta cred ca slabiciunile ,tuturor va doresc curaj si rabdare si Domnul sa va pazeasca!!!

buna doinita! Sa stii ca nu ai niciun motiv sa fii inca ingrijorata, nu tb neaparat sa ai simptome si nici pe raceala nu poti da vina. Fii pozitiva si asteptam vesti bune!
Oly28
Scris: Wednesday, October 28, 2015 5:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/18/2015
Buna Doinita.nu iti fa griji fii calma si asteapta ziua testului.Stresul nu te ajuta.
Eu am facut histeroscopie luni si deja astept ciclul urmator pentru a face transferul.Atit de tare astept am impresia ca timpul sta pe loc.As vrea numarul tau poate vorbim si trece mai repede timpul.
doinita510
Scris: Tuesday, November 3, 2015 1:34 PM
Nivel

buna fetelor!!! nu am scris demult,si voi sunteti mai pasive, am avut probl. cu internetul, eu miine merg sa fac testul, ieri am facut un test de urina si nu mi-a iesit nimic, nustiu dar cred ca nimic nu s-a prins, din cauza febrei si a tusei,mi-e groaza de ziua de miine....voi cum stati?

LiliMarlene
Scris: Wednesday, November 4, 2015 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2015
Buna fetelor,

Nu am mai scris pe forum pentru ca eram prea trista. Din pacate am pierdut sarcina acum aproape 3 saptamani (la 5 saptamani). Vom mai incerca poate la inceputul anului viitor cu embrioni congelati.

Momentan imi este greu sa ma gandesc la asta fara sa-mi fie frica de un nou esec. Eram parca mai pregatita sa nu iasa nimic decat sa ne facem sperante si apoi....

Va doresc succes tuturor - Doinita, sper ca testul sa fie pozitiv!

Va pup!
Oly28
Scris: Wednesday, November 4, 2015 8:03 PM
Nivel

Buna Lili imi pare foarte rau,eram la doamna Diana cind ai sunat si iai zis ca ai pierdut sarcina mi-am dat seama ca merge vorba despre tine atunci cind tia zis pe nume.Da te inteleg ce simti si eu am frica de a incerca din nou.In decembrie planificam transferul cu embrioni congelati.Citi embrioni ti-au ramas congelti?
Doinita iti tin pumnii ai facut testul de sarcina?
doinita510
Scris: Thursday, November 5, 2015 8:03 AM
Nivel

buna fetelor!!!nu am cu ce sa va bucur, test negativ, si in rest totul e rau, mi-a spus ca citoplasma ovulelor mele este intunecata si asta poate fi cauza esecului, si probabil nu voi avea niciodata copilul meu biologic, mai ramine sa dau analiza cariotipului, nustiu de ce nu am facut-o de la inceput,am avut un stres si un bocet ieri ca totul s-a uscat in mine,eu va doresc succes si Domnul sa va aiba in paza pe toate!!!
Oly28
Scris: Monday, November 9, 2015 8:51 AM
Nivel

Buna Doinita.Sincer imi pare rau,D-na Diana ce zice?Nu dispera medicina e dezvoltata in ziua de azi!
doinita510
Scris: Monday, November 9, 2015 2:35 PM
Nivel

Salut Oly!!! d-na Diana nu a putut sa-mi explice care este motivul, mi-a spus ca chiar nu stie, si sa fac analiza cariotipului, nustiu ce imi va da aceasta analiza ca asa am inteles de la ea ca mare folos nu va fi si apoi imi poate spune daca mai are rost sa incerc ceva sau nu, dar un lucru nu inteleg, eu am facut la Repromed FIV pe ciclu natural cu un singur ovul de al meu si era fertilizat si fara nici o obie?tie de culoare, forma sau altceva, chiar nu inteleg nimic,din pacate...
Oly28
Scris: Monday, November 9, 2015 8:16 PM
Nivel

Buna Doinita!!!Din pacate in conceperea unui copil chiar sunt multe neclariritati si foarte greu se depisteaza care e motivul ca nu poti avea un copil.Incercam multe pentru a reusi.Nu dispera se face si fiv cu donar rabdare si putere pentru a merge mai departe.Stiu ca e greu cuvintele in asemenea momente nu te ajuta pina singura nu te vei calma asa a fost si in cazul meu am plins pina in momentul ca nu mai aveam lacrimi apoi erau zile in care nu vroiam sa vad pe nimeni nici sa vorbesc cu cineva simteam ca vreau sa stau singura cu mine sa ma gindesc la toate si mi-am luat buletin 2 saptamini am stat acasa fara sa es undeva si mi-am revenit putin si am ajuns la concluzia ca D-zeu are surprize si pentru mine.Si voi merge mai departe in schimb va fi un copil scump si cind zic scump nu ma refer la bani ma refer la faptul ca e foarte dorit de aproape 8 ani.Am incredere in D-na Diana si voi merge la ea mai departe intradevar vrea sa ajunga la rezultate.
Scuze ca te intreb citi ani ai?
doinita510
Scris: Tuesday, November 10, 2015 11:42 AM
Nivel

multumesc draga Oly de incurajare, intr-adevar te calmez doar singura,mi-am dat seama ca daca nu ma opresc de plins ma voi distruge psihic, m-am speriat ca a inceput miinile de la coate sa-mi amorteasca si am spus gata nu ma distrug, cred ca vom merge la procedura de adoptie,am 32de ani sotul 37,am obosit de 8 ani sa fiu obsedata de gindul de a fi mama,succes si iti multumesc mult pentru tot!
Oly28
Scris: Tuesday, November 10, 2015 3:23 PM
Nivel

Doinita ma scuzi ca iti zic de ce nu incerci varianta cu foliculi de la donar se face si in Md si sperma sotului.Dar pina la urma numai tu si sotul decideti cum e mai bine pentru voi.Si noi de aproape 8 ani decind traiesc cu acesta suferinta si vreau sa nu ma gindesc dar nu pot numai es din casa femei insarcinate copii mici si imi amintesc de durerea mea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.