Nivel: Membru
Inregistrat: 9/9/2015 Mesaje: 23
| Oly28 wrote:Doinita nu trebuie sa iti faci griji la fiecare e diferit.La mine a mers totul bine 12 foliculi 9 embrioni buni si pina aici a fost binele nu mi ia putut transfera in uter nu intra cateterul in uter.De simbata nu ma pot opri de plins am sperat pina in ultima secunda ca imi va transfera embrionii dar nu a fost sa fie.Deja vedem ce facem mai departe,sper din tot sufletul sa fiu mama acum incerc sa imi revin sa pot continua mai departe.Daca cinstit nu am auzit un asemenea caz ca la mine sa nu se poata transfera embrionii.Fetelor care ati avut asemenea caz ajutati-ma si pe mine.Va multumesc.
Buna Oly,
Nu am mai intrat de ceva timp si acum am vazut mesajul tau. Imi pare sincer rau. Totusi, ma gandesc ca trebuie sa gaseasca o solutie. Tu cand ai facut histerosalpingografia ai avut astfel de probleme? Am citit la niste clinici din strainatate ca exista cazuri unde pacienta trebuie anesteziata si la embrio-transfer, cand sunt dificultati. Poate asta este solutia? Doamna doctor ce zice?
Iti tin pumnii! Succes! |
|
Inregistrat: 9/9/2015 Mesaje: 23
| doinita510 wrote:salut dragele mele!!! chiar e trist aici pe la noi, lili tu cum te simti, cind faci ultrasonografia? poate sunt 2? ce vei face mai departe? ramii la evidenta la medpark sau treci la alt spital? ma adresezi deja la mamici cu experien?a, spune-?i-mi va rog se deosebe?te prin ceva sarcina conceput in mod natural de cea prin FIV? na?terea este obligatoriu prin cezariana sau singura? va multumesc pentru raspuns, Oly, draga mea eu ma duc deabia a 2 oara la proceduri, tu esti mai aproape de visul nostru,transferul cind il faci? nu te-au sunat?
Buna Doinita,
Eu voi face la finalul acestei saptamani ultrasonografia la dna. Diana. M-am inscris insa pentru urmarirea sarcinii la un doctor din Iasi. Imi este mai comod asa. Succes si tin pumnii ca totul sa iasa bine! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/18/2015 Mesaje: 110
| Buna Lili! Cind am facut histerosalpinografia a fost totul bine.D-na Diana zice ca e din cauza la stimulare ovarele au schimbat forma uterului.Solutii sunt mai multe deja vedem pe parcurs cel mai important sa ma fac bine apoi gasim si solutiile.Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa iti implinesti visul.Eu de fiecare data cind ma duc la D-na Diana intreb azi aveti bucurie adica test de sarcina pozitiv si ma bucur pentru aceste femei chiar daca nu le cunosc fiindca imi da si mie puterea de a merge mai departe. |
|
| Buna fetelor.Ce mai faceti?ce mai nou pe la voi?Doinita cum la tine cind ai punctia? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Buna fetelor multumesc pu felicitari si cuvinte calde Rodixon abia astept sa-ti cumpar cartea nu am intrat demult caci botsul nostru de diamant imi fura tot timpul! Sunt obosita uneori dar e cea mai placuta oboseala pe care am simtit-o vreo data ! M-am ihdragostit la prima vedere de campionul nostru si nu ma pot satura de el..mirosul lui e ceva exceptional. .cit de tare le doresc fetelor care abia sunt in asteptarea unui raspuns pozitiv sa simtiti si voi curind aceste sentimente unice!
Nica cum luptati cu colicele? ele pe mine ma doboara ...tare mi-e mila de Daniel cind il vad cum se chinuie..
Oly si Galina voua putere o sa fie tot bine!
Fetele cu rezultat pozitiv felicitari!
Cineva intrebase daca o sarcina fiv difera de una naturala- raspund nu difera cu nimic si nu este neaparat sa nasteti prin cezariana!
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| shurshunea wrote:Buna fetelor multumesc pu felicitari si cuvinte calde Rodixon abia astept sa-ti cumpar cartea nu am intrat demult caci botsul nostru de diamant imi fura tot timpul! Sunt obosita uneori dar e cea mai placuta oboseala pe care am simtit-o vreo data ! M-am ihdragostit la prima vedere de campionul nostru si nu ma pot satura de el..mirosul lui e ceva exceptional. .cit de tare le doresc fetelor care abia sunt in asteptarea unui raspuns pozitiv sa simtiti si voi curind aceste sentimente unice! Nica cum luptati cu colicele? ele pe mine ma doboara ...tare mi-e mila de Daniel cind il vad cum se chinuie.. Oly si Galina voua putere o sa fie tot bine! Fetele cu rezultat pozitiv felicitari! Cineva intrebase daca o sarcina fiv difera de una naturala- raspund nu difera cu nimic si nu este neaparat sa nasteti prin cezariana! shurshunea - ma bucur ca te aud si sunteti bine! Colicile tin pana pe la 3 luni - si noi am trecut foarte greu de aceasta perioada - imi amintesc cum noaptea, bagam feonul de uscat parul in priza si ma apropiam cu el de burtica ei, se incalzea si apoi se linistea; ii spuneam intr-una "mami, hai sa alungam colacarii acestia, sa plece la alti copii obraznici pentru ca tu esti cumintica si nu trebuie sa vina la tine!" Da, este cel mai frumos sentiment pe care il poate trai o femeie, o familie implinita! Miriam deja pe 19 oct va implini 10 luni, spune mama, tata, gata, si multe alte cuvinte pe care le repeta dupa noi! este ca puturosica, nu merge in manute (de-a busilea) dar cu premergatorul face inspectie in toata casa, si in mare viteza; mananca aproape orice si este foarte vesele si alintata. Shurshunea - va pupam pe amandoi si va imbratisam! Nica - sa stii ca nu am primit mesajul tau nici pe FB si nici pe yahoo; iti scriu pe privat o alta adresa de mail (cea de serviciu) LiliMarlene - ma bucur nespus pentru tine- vei trai de acum incolo cea mai emotionanta si fericita perioada din viata ta! Fetelor ganditi-va ca Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi si asa cum este scris " in stele" se va intampla! Va imbratisez pe toate cu mare drag! |
|
Inregistrat: 9/17/2015 Mesaje: 26
| buna fetelor!!! sunt bine, marti am punctia,astept si numar zilele, ma uit in calendar si le numar in fiecare zi de la capat, parca ar trece mai repede timpul,ma simt balonata,si pieptul rau ma doare,in rest asteptam cu sufletul la gura...Oly tu ai vorbit cu d-na Diana? ce ti-a spus?m-ai incercati? ce au facut cu embrionasii tai? sper din suflet sa fie bine la tine si la toate fetele succes!!! va tin la curent, noapte buna!!!
|
|
| Buna fetelor!!!Ma bucur enorm pentru voi cele care ati reusit sa va tineti puiul in brate. Doinita am vb cu D-na Diana si vedem deja ce vom face mai departe solutii sunt.Embrionasii sunt congelati. Tie succese la punctie sa nu iti fie frica nu vei simti nimic sincer si eu aveam frica inainte de a merge la puctie dar dupa ce am avut transfer esuat am zis mai bine inca 3 punctii.Am avut soc plingeam nu stiam unde sa merg sa imi treaca aceasta durere si sigur mi-am gasit alinarea in bratele mamei acum mi-am revenit putin, totusi nu e un test de sarcina negativ si cu ajutorul Doamnei Diana m-am calmat oricum o sa facem tranferul. |
|
Inregistrat: 4/5/2015 Mesaje: 29
| doinita510 wrote:buna fetelor!!! sunt bine, marti am punctia,astept si numar zilele, ma uit in calendar si le numar in fiecare zi de la capat, parca ar trece mai repede timpul,ma simt balonata,si pieptul rau ma doare,in rest asteptam cu sufletul la gura...Oly tu ai vorbit cu d-na Diana? ce ti-a spus?m-ai incercati? ce au facut cu embrionasii tai? sper din suflet sa fie bine la tine si la toate fetele succes!!! va tin la curent, noapte buna!!!
succes doinita si multa bafta la ziua de mine . Asteptam sa ne bucuri |
|
| buna dragele mele!!!acum pot sa va scriu, ca undeva in suflet mi-a rasarit un bob de speranta,ieri dupa punctie d-na Diana mi-a spus ca am 7 oocite, dar sunt deosebiti la culoare, adica sunt intunecati si nu corespunde astfel ca la toate femeile, am ramas shock, si toata noapte nu am putut sa dorm, dureri de burta mari am avut si nu-mi gaseam loc, acum am primit sunetul de la ei ca din 7 / 3 s-au fertilizat, si miine fac transferul, oare de ce asa repede? stiu ca cind sunt mai bunisori fac in a 3 zi, fetelor cum a fost la voi,scrie-ti-mi ca nu mai stiu ce sa ma gindesc....multumesc din suflet pentru sustinere, chiar am nevoie...
|
|
| Buna Doinita!!!Nu e devreme la a treia zi deja e bine pentru transfer.La mine a fost la a 4 dar nu a fost sa fie transferul.Important ca ai 3 embrioni sanse sunt.Eu am programare pentru histeroscopie sa vedem cauza pentru care nu sa putut efectua transferul.
. |
|
| Doinita esti la primul fiv? |
|
| da, la repromed am facut pe ciclu natural in 2013 cu un singur ovul al meu, si atit.
|
|
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| shurshunea wrote:Buna fetelor multumesc pu felicitari si cuvinte calde Rodixon abia astept sa-ti cumpar cartea nu am intrat demult caci botsul nostru de diamant imi fura tot timpul! Sunt obosita uneori dar e cea mai placuta oboseala pe care am simtit-o vreo data ! M-am ihdragostit la prima vedere de campionul nostru si nu ma pot satura de el..mirosul lui e ceva exceptional. .cit de tare le doresc fetelor care abia sunt in asteptarea unui raspuns pozitiv sa simtiti si voi curind aceste sentimente unice! Nica cum luptati cu colicele? ele pe mine ma doboara ...tare mi-e mila de Daniel cind il vad cum se chinuie.. Oly si Galina voua putere o sa fie tot bine! Fetele cu rezultat pozitiv felicitari! Cineva intrebase daca o sarcina fiv difera de una naturala- raspund nu difera cu nimic si nu este neaparat sa nasteti prin cezariana!
Colicele astea...ne luptam si noi cum putem...apa de marar, bobotic si alte vre-o 5 preparate si muzica de linistire, in special ploaia!! La moi in casa mereu ploua!!! Pe toate dispozitivele am instalat sunete de ploaie si mai facem masaj la burtica, exercitii k bicicleta si...cumva rezistam! Am avut si nopti albe, bebika adormea pe la 6 dimineata. A da, sa nu uit de cintecele de leagan inventate si improvizate la moment, si eu care credeam k niciodata nu voi putea cinta de leagan!!! am trait adevarate experiente!!! Si acestea sunt cele mai frumoase!!! Un bot cu ochi si gurita tine a schimbat viata din radacini d doi maturi!!! Si cind o atasez la san si o vad multumita si ferifita nu-s cuvinte sa redau ce simt! E un miracol!!! E minunat ce mi se intimpmla, inclusiv colicii Voi cum treceti peste? te-ai obisnuit cu noul statut?? |
|
| Buna Doinita!!!Cum te simti cum a trecut transferul? |
|
|