FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
galina82
Scris: Monday, September 28, 2015 5:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/4/2015
Salut tuturor,fetelor.ma bucur pentru voi care ati nascut si doresc noroc celor care intra in tratament.Termenul meu se apropie, cu baietelul parca tot e bine.Am avut luni grele- sotul meu s-a diagnosticat cu boala grea , speram mult sa se faca mai bine si macar sa tina copilul in brate.Doctorii nu prea dau sanse,dar noi credem.Demult nu am dat pe la voi, iar acum parca miam amintit zilele de primavera cind eram asa de fericiti!Multa sanatate voua!computerlove
rodixon
Scris: Monday, September 28, 2015 6:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
doinita510 wrote:
dragele mele cum credeti valoarea de 2.47 la AMn este normala am primit raspunsul electronic la analiza, multumesc mult

este foarte bine! valoarea este foarte buna- ai rezerva ovariana suficienta!
Mult succes!
rodixon
Scris: Monday, September 28, 2015 6:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
galina82 wrote:
Salut tuturor,fetelor.ma bucur pentru voi care ati nascut si doresc noroc celor care intra in tratament.Termenul meu se apropie, cu baietelul parca tot e bine.Am avut luni grele- sotul meu s-a diagnosticat cu boala grea , speram mult sa se faca mai bine si macar sa tina copilul in brate.Doctorii nu prea dau sanse,dar noi credem.Demult nu am dat pe la voi, iar acum parca miam amintit zilele de primavera cind eram asa de fericiti!Multa sanatate voua!computerlove

Draga mea - ma bucur pentru copilasul vostru ca va veni pe lume dar m-ai intristat enorm cand am auzit de sotul tau!
Dumnezeu face minuni iar speranta moare ultima - din tot sufletul ii doresc sa ajunga sa fie sanatos si sa fie socru mare la nunta baiatului!
Rugati-va la cel de sus si sperati din toata inima ca va fi bine!
Va imbratisez!
doinita510
Scris: Tuesday, September 29, 2015 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2015
salut!!! galina imi pare rau de situatia prin care treci, dar fii sigura ca totul va fi bine, Dumnezeu e mare si are grija de noi,fii puternica ca ai pentru cine, rodixon iti multumesc pentru raspuns ca chiar imi faceam griji de rezultat, tu cum te descurci?
Lili cum draga te simti nu scrii nimic esti modesta nu?
oly si tie salut sunt de la moldova, dar tu?
Oly28
Scris: Wednesday, September 30, 2015 8:45 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/18/2015
Salut Doinita.Da si eu sunt din Moldova Chisinau.Cum dispozitia?Eu am intrat in protocol si ne rugam la D-zeu sa fie intr-un ceas bun.La moment merge tot bine.Poate ne intilnim la Medpark.Eu simbata dimineata trebuie sa fiu la D-na Diana.Esti la primul FIV?
doinita510
Scris: Thursday, October 1, 2015 11:16 AM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2015
salut dragele mele!!! lili nu ne mai scrii, ai emotii esti in asteptare? cind faci analiza? sa ne scrii neaparat,oly ma bucur pentru tine sa fie cu noroc,eu cred ca saptamina viitoare merg sa incheiem contractul,da poate ne intilnim la medpark, din a cita zi incepi protocolul?
ce rezultat la amn ai avut?
Oly28
Scris: Thursday, October 1, 2015 1:05 PM
Nivel

Buna Doinita.Multumesc.Din a doua zi de ciclu am inceput tratamentul.ce inseamna AMN?Nu cred ca am dat aceasta analiza.Eu am dat doar hepatitele sifilis sida si grupa de singe.
LiliMarlene
Scris: Friday, October 2, 2015 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2015
doinita510 wrote:
salut dragele mele!!! lili nu ne mai scrii, ai emotii esti in asteptare? cind faci analiza? sa ne scrii neaparat,oly ma bucur pentru tine sa fie cu noroc,eu cred ca saptamina viitoare merg sa incheiem contractul,da poate ne intilnim la medpark, din a cita zi incepi protocolul?
ce rezultat la amn ai avut?

Buna Doinita!

Scuze, dar nu am mai intrat pe forum pentru ca si asa sunt destul de agitata cu toata asteptarea asta. Maine ar trebuie sa fac testul (de fapt duminica, dar de unde un laborator deschis duminica).
In rest, incerc sa nu ma uit la simptome si alte semne, dar e greu - asteptarile sunt mari cand investesti atat de mult financiar, fizic si mai ales emotional. Stiu rational ca multe simptome similare cu sarcina sunt date de Estrogenul si Progesteronul pe care le iau, dar tot imi fac sperante.

Promit sa scriu ce rezultat am. Succes cu protocolul!

Este cineva din Iasi pe forum? Poate sa-mi spuna daca la Ominiclinic am sanse sa primesc sambata rezultatul in aceeasi zi? Mersi anticipat!

Va urez succes tuturor computerlove !
Sa-mi tineti pumnii maine Hands
Oly28
Scris: Friday, October 2, 2015 11:04 AM
Nivel

Lili succes.vroiam sa va intreb in a cita zi se face punctia sau la fiecare diferit?Dupa transfer se mai fac injectii sau doar pastile?Mersi mult
LiliMarlene
Scris: Friday, October 2, 2015 12:32 PM
Nivel

Oly28 wrote:
Lili succes.vroiam sa va intreb in a cita zi se face punctia sau la fiecare diferit?Dupa transfer se mai fac injectii sau doar pastile?Mersi mult

Buna Oly!
Cred ca punctia depinde de fiecare in parte, de cum raspunde la tratament. La mine a fost destul de repede - am inceput tratamentul pe 10 sept si pe 19 sept am avut punctia. Dar depinde de ce evolutie vede dna doctor la ecograf. Sa fii atenta la tot ce spune doamna doctor si sa ai incredere in ea. Mai ales sa ai grija la injectia de declansare (ovitrelle) - ora si ziua sunt foarte importante, deoarece la 35 -36 de ore de la ea vei avea cel mai probabil programata punctia.

Dupa punctie am avut de luat asa (dar asta este cazul meu, poate tu vei avea ceva diferit - dna doctor o sa-ti explice si o sa ai si scrise indicatii): antibiotic 5 zile - pastile, plasturi Climara cu estrogen -se lipesc pe piele, o forma de Medrol - pastile 4 zile, capsule intravaginale cu Progesteron.
Am avut si 5 injectii cu Progesteron. Acestea se fac intramuscular si ai nevoie de cineva care sa se priceapa - eu am apelat la o cunostinta si apoi in ziua transferului si dupa am rugat-o pe dsoara asistenta de la Medpark care a fost o draguta. Acestea nu dor - acul e fin. Dupa injectie eu am avut o senzatie asa ca o febra musculara in zona injectiei sau parca as fi cazut pe ea. Senzatia trece cam in 2 zile.

Succes si daca mai ai intrebari raspund cu cea mai mare placere. Pe mine m-au ajutat mult informatiile din forum si sper sa pot ajuta si eu la randul meu.

O zi faina!
mimi36
Scris: Monday, October 5, 2015 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 4/5/2015
chatten
LiliMarlene wrote:

Buna Oly!
Cred ca punctia depinde de fiecare in parte, de cum raspunde la tratament. La mine a fost destul de repede - am inceput tratamentul pe 10 sept si pe 19 sept am avut punctia. Dar depinde de ce evolutie vede dna doctor la ecograf. Sa fii atenta la tot ce spune doamna doctor si sa ai incredere in ea. Mai ales sa ai grija la injectia de declansare (ovitrelle) - ora si ziua sunt foarte importante, deoarece la 35 -36 de ore de la ea vei avea cel mai probabil programata punctia.

Dupa punctie am avut de luat asa (dar asta este cazul meu, poate tu vei avea ceva diferit - dna doctor o sa-ti explice si o sa ai si scrise indicatii): antibiotic 5 zile - pastile, plasturi Climara cu estrogen -se lipesc pe piele, o forma de Medrol - pastile 4 zile, capsule intravaginale cu Progesteron.
Am avut si 5 injectii cu Progesteron. Acestea se fac intramuscular si ai nevoie de cineva care sa se priceapa - eu am apelat la o cunostinta si apoi in ziua transferului si dupa am rugat-o pe dsoara asistenta de la Medpark care a fost o draguta. Acestea nu dor - acul e fin. Dupa injectie eu am avut o senzatie asa ca o febra musculara in zona injectiei sau parca as fi cazut pe ea. Senzatia trece cam in 2 zile.

Succes si daca mai ai intrebari raspund cu cea mai mare placere. Pe mine m-au ajutat mult informatiile din forum si sper sa pot ajuta si eu la randul meu.

O zi faina!
Lili noi asteptam cu nerabdare sa ne dai vestea cea mare . Ca sa prindem si noi un pic de curaj.
Oly28
Scris: Monday, October 5, 2015 1:08 PM
Nivel

Buna Fetelor,cum dispozitia?
Multumesc mult de informatie Lili.hearts Ce Nouatate ai?angel
LiliMarlene
Scris: Monday, October 5, 2015 3:17 PM
Nivel

Oly28 wrote:
Buna Fetelor,cum dispozitia?
Multumesc mult de informatie Lili.hearts Ce Nouatate ai?angel

Buna!

Parca nu ne vine sa credem - sunt insarcinata! Beta-HCG sambata 57,6, astazi (luni) a crescut la 107,6. Doamna doctor mi-a indicat sa mai fac o analiza si miercuri. Era putin ingrijorata sambata deoarece am avut o foarte mica sangerare vineri seara si sambata dimineata - va dati seama ca n-am dormit noaptea, eram sigura ca nu sunt insarcinata si imi vine ciclul.

Apropo, fetelor care ati avut de aplicat progesteron intravaginal - cat de adanc trebuie introdus (estimativ)? Eu am incercat joi si vineri sa-l introduc mai adanc si ma gandesc ca poate am zgariat putin sau iritat cervixul, de aici sangerarea rozalie.

Succes tuturor!
Oly28
Scris: Monday, October 5, 2015 3:51 PM
Nivel

Lili felicitari si o sarcina usoara!!!La cite zile dupa transfer tia aratat testul de sarcina ca esti insarcinata?La Cite zile dupa punctie ai facut transferul?Lili unde ai facut fiv?
Lili imi dau seama prin ce momente frumoase treceti zile pline de sens si culoare.Abia astept si eu acea zi cind voi afla ca sunt insarcinata si peste 9 luni imi voi tine copilul in brate.Numai gindindu-ma la acel moment imi dau ochii in lacrimi.Imi doresc copil de 7 ani si jumatate.
mimi36
Scris: Monday, October 5, 2015 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 4/5/2015
LiliMarlene wrote:

Buna!

Parca nu ne vine sa credem - sunt insarcinata! Beta-HCG sambata 57,6, astazi (luni) a crescut la 107,6. Doamna doctor mi-a indicat sa mai fac o analiza si miercuri. Era putin ingrijorata sambata deoarece am avut o foarte mica sangerare vineri seara si sambata dimineata - va dati seama ca n-am dormit noaptea, eram sigura ca nu sunt insarcinata si imi vine ciclul.

Apropo, fetelor care ati avut de aplicat progesteron intravaginal - cat de adanc trebuie introdus (estimativ)? Eu am incercat joi si vineri sa-l introduc mai adanc si ma gandesc ca poate am zgariat putin sau iritat cervixul, de aici sangerarea rozalie.

Succes tuturor!
felicitari Lili sa fii sanatoasa si sa duci cu bine toata perioada.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.