FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Oly28
Scris: Thursday, September 24, 2015 8:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/18/2015
Doinita buna seara!cum dispozitia te-ai mai decis cind semnezi contractul?
LiliMarlene
Scris: Thursday, September 24, 2015 9:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/9/2015
luca wrote:
Buna LiliMarlene,spune te rog in care hotel ai ramas unde se afla?Multumesc

Buna Luca! Am stat la un hotel mic (un fel de pensiune) din centru = se numeste Tip Top Hotel. L-am gasit pe Booking.com si e aproape de parcul Mitropoliei. E destul de aproape si de Medpark. E nou si curat. Noua ne-a placut si ca era foarte aproape de zona centrala cu restaurante si am iesit la o plimbare seara pe jos sa ne mai relaxam.

Poti sa-i contactezi direct, poate iti dau un pret mai bun http://tiptophotel.md/index.php/ro/. Noi am platit 800 MDL pe noapte camera dubla. Pe site poza cu holul nu corespunde, dar camerele sunt ca in poza.

O seara faina!

nica111
Scris: Thursday, September 24, 2015 11:38 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2014
rodixon wrote:

in poza de profil sotul este cu Miriam in brate - ea are un batic roz in cap; poza de coperta sunt eu cu sotul
te pup!
in spam nu am nimic; ai incercat si pe adresa sotului: eugino28@yahoo.com

Rodixon, cred ca v-am gasit pe fbook! Am dat un mesaj majoreta
shurshunea
Scris: Friday, September 25, 2015 9:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/6/2014
Salut fetelor -Daniel s-a nascut pe data de 23.09.2015 e un dulce -ambii suntem bine nu stiu sa redau in cuvinte ferecirea pe care o simthearts
merci mult lu dzeu ca am intilnit-o in viata noastra pe dna Diana eu medic exceptional!
sofy
Scris: Friday, September 25, 2015 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 12/25/2014
:01:001023: felicitari pt bebe daniel shurshurnea...rste ferucire...oboseala...dragoste imensa.
nica111
Scris: Saturday, September 26, 2015 12:39 AM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2014
shurshunea wrote:
Salut fetelor -Daniel s-a nascut pe data de 23.09.2015 e un dulce -ambii suntem bine nu stiu sa redau in cuvinte ferecirea pe care o simthearts
merci mult lu dzeu ca am intilnit-o in viata noastra pe dna Diana eu medic exceptional!

majoreta felicitari!!! Sa va creasca mare minunea! Sanatate voua!!! Bravoo
mimi36
Scris: Saturday, September 26, 2015 7:09 AM
Nivel

Inregistrat: 4/5/2015
shurshunea wrote:
felicitari!!!!!!sa creasca mare Daniel sisa va aduca numai bucuriinewclap majoreta
LiliMarlene
Scris: Saturday, September 26, 2015 9:32 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2015
shurshunea wrote:

Felicitari! Multa sanatate si noroc!
rodixon
Scris: Saturday, September 26, 2015 7:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
shurshunea wrote:

Draga mea - felicitari, am asa mari emotii parca am mai nascut eu inca o data!
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate iar Daniel sa va lumineze viata de acum inainte: sa aiba noroc in viata, sa fie inconjurat de iubire, sa fie un copil fericit, sanatos si apoi un adult istet, inteligent care cu siguranta va va iubi enorm si cand va creste va intelege "povestea" venirii lui pe asta lume!
"Cine este de parere ca exista sapte minuni ale lumii nu a trait niciodata nasterea unui copil. Cine spune ca bogatia este totul, nu a vazut niciodata zambetul unui bebelus. Cine crede ca aceasta lume nu mai are salvare, acela a uitat ca speranta vine tocmai de la copii"
Un copil este o dragoste devenita vizibila!
Va imbratisez si va sarut cu mare drag!
luca
Scris: Saturday, September 26, 2015 10:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
shurshunea wrote:
Sa va bucurati de darul pretios ce a aparut in viata voastra! Sa fie sanatos, sa aiba parte numai de bucurii!
luca
Scris: Saturday, September 26, 2015 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
LiliMarlene multumesc frumos!!
doinita510
Scris: Sunday, September 27, 2015 11:53 PM
Nivel

Inregistrat: 9/17/2015
shurshunea felicitari!!! sa va traiasca micutul ingerash si sa va aduca multe bucurii,sperante si iubire caci s a nascut in dragoste si multa rabdare!!! unde ai nascut si natural sau cezariana
doinita510
Scris: Sunday, September 27, 2015 11:59 PM
Nivel

salut oly,noi cred ca vom semna contractul dupa 5 oct,tu cind ai facut programarea la semnarea contractului te au invitat repede sau tot asa ca la consultatie
lili tu cum te simti cum sunt asteptarile imi pot doar imagina ce se face in sufletelul tau...
doinita510
Scris: Monday, September 28, 2015 12:43 AM
Nivel

dragele mele cum credeti valoarea de 2.47 la AMn este normala am primit raspunsul electronic la analiza, multumesc mult
Oly28
Scris: Monday, September 28, 2015 10:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/18/2015
salut oly,noi cred ca vom semna contractul dupa 5 oct,tu cind ai facut programarea la semnarea contractului te au invitat repede sau tot asa ca la consultatie
lili tu cum te simti cum sunt asteptarile imi pot doar imagina ce se face in sufletelul tau...

Buna Doinita.Noi deja am semnat contractul saptamina trecuta.Am sunato pe Jana si a doua zi am semnat si contractul.Iti doresc si tie succes si implinirea celui mai frumos vis de a deveni mamica!!!Sa ne fie intr-un ceas bun pentru toate femeile care isi doresc un copil.Doinita esti din Moldova?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.