FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
doinita510
Scris: Monday, September 21, 2015 8:52 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/17/2015
LILI spune-mi te rog ai avut mari dureri de ovare la stimulare? caci la mine de la un simplu clostilbegyt ma frig tare ovarele? cum ai depasit? stimularea cu injectii o faci acasa sau mergi la ei? P.S.scuze pentru asa multe intrebari
rodixon
Scris: Monday, September 21, 2015 11:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/24/2014
nica111 wrote:

Rodixon, am reexpediat mail-ul! Nu stiu de ce nu a ajuns primul!

nu a ajuns nici acesta - incearca si pe adresa sotului : eugino28@yahoo.com
Pe facebook ne gasesti EUGEN PAVEL - eu personal nu am adresa de FB (este a sotului)
te pup!
rodixon
Scris: Monday, September 21, 2015 11:57 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
LiliMarlene wrote:

Buna Doinita!

Eu am semnat contractul si am inceput procedura de la urmatorul ciclu menstrual. Este posibil insa sa te chema doamna doctor si cu 5-7 zile inainte pentru un control (eu fusesem la ea in iulie la o prima consultatie si stia ca totul este ok). Apoi trebuie sa-i scrii un mesaj in ziua cand vine ciclul menstrual si ea iti va spune cand sa vii la o ecografie. La mine a fost a doua zi a ciclului. Atunci am inceput si primele injectii. Daca mai ai nevoie de informatii iti stau la dispozitie. Sunt convinsa ca si doamna doctor o sa-ti ofere toate informatiile necesare. Cu mine a fost foarte comunicativa si mi-a raspuns la toate e-mailurile (cand eram la ea in cabinet parca uitam cateva intrebari si ajungeam acasa si ii trimiteam e-mail ....emotiile bata-le vina).

Eu am avut ieri punctia pentru oocite si totul a decurs bine. Mai greu a fost cu emotiile pana la punctie. Marti avem embriotransferul. Sper ca totul sa decurga bine.

Acum am o stare de disconfort dar inteleg ca e normal. Sper maine sa fie mai bine.

Intrebari pentru fetele care au trecut prin embriotransfer: cam cat dureaza? Inteleg ca nu am voie cu deodorant si parfum, dar restul cosmeticelor sunt permise? In zilele de dupa voi ati renuntat de asemenea la parfum, cosmetice prea parfumate?

Multumesc!

O seara faina!

Mult suces Lili - ma bucur ca esti pozitiva si cu siguranta vei reusi!
La ET este foarte simplu, nu se face anestezie, dureaza in jur de 10-15 minute toata procedura (verificare ecografie si introducere embrioni)- fara cosmetice!
Cate ovocite ai avut?
Cati embrioni s-au fecundat?
Oly28
Scris: Monday, September 21, 2015 1:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/18/2015
Buna Doinita.Sa ne auda d-zeu.Saptamina aceasta trebuie sa incheem contractul si deja vad ce imi zice D-na Diana.Tu ai incheeat contractul?
mimi36
Scris: Monday, September 21, 2015 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 4/5/2015
Buna ziua fetele.am trimis si eu astazi programare pe mail la D.Diana dar inca nu a raspuns . Voi cum ati facut programare ?
Oly28
Scris: Monday, September 21, 2015 1:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/18/2015
Salut fetelor.Ma bucur pentru voi ca sunteti tari si ati invins aceasta durere si citind mesajele voastre imi da si mie puteri sa merg mai departe sa imi indeplinesc cel mai frumos vis.Doinita inca nu stiu ce analize va fi nevoie sa le dau D-na Diana mia zis cind voi semna contractul vom discuta despre restul.Mia zis ca vor fi nevoie de niste analize si tratamentul va incepe din ziua a 4.Zilele acestea voi merge sa inchei contractul si voi sti mai multe.
mimi36
Scris: Monday, September 21, 2015 1:32 PM
Nivel

Oly28 wrote:
Programearea pentru consultatie?
da
mimi36
Scris: Monday, September 21, 2015 1:35 PM
Nivel

mimi36 wrote:
da
de mult urmaresc acest forum.si am hotarit sa-mi mai iau o data inima in dinti poate o fi si la noi cu doamne ajuta
mimi36
Scris: Monday, September 21, 2015 4:37 PM
Nivel

Oly28 wrote:
programare la d-na diana 022-40-00-40
multumesc mult Oly28
LiliMarlene
Scris: Monday, September 21, 2015 5:31 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2015
rodixon wrote:

Mult suces Lili - ma bucur ca esti pozitiva si cu siguranta vei reusi!
La ET este foarte simplu, nu se face anestezie, dureaza in jur de 10-15 minute toata procedura (verificare ecografie si introducere embrioni)- fara cosmetice!
Cate ovocite ai avut?
Cati embrioni s-au fecundat?

Multumesc pentru incurajare si informatii. Eu am avut 25 oocite si acum avem 15 embrioni. Maine vom afla si calitatea lor. Nu sunt eu foarte tanara (34) dar se pare ca am rezerva ovariana buna. M-am temut chiar de hiperstimulare (ma simteam extrem de umflata, chiar daca nu eram chiar asa) dar astazi chiar m-am simtit mai bine. Doamna doctor a oprit LA timp stimularea in ziua a 8 a.
Doar injectiile cu progesterone imi dau de furca. Nu dor pe loc, dar ma doare dupa (parca as fi cazut pe posterior). So pe voi v-a durut? Mai am 2, rezist eroic.

Succes tuturor!
LiliMarlene
Scris: Monday, September 21, 2015 5:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2015
doinita510 wrote:
LILI spune-mi te rog ai avut mari dureri de ovare la stimulare? caci la mine de la un simplu clostilbegyt ma frig tare ovarele? cum ai depasit? stimularea cu injectii o faci acasa sau mergi la ei? P.S.scuze pentru asa multe intrebari

Nu sunt multe intrebari - e normal sa le avem. Si emotii bineinteles.

Eu am avut stimulare cu Puregon, apoi orgalutran pentru a preveni ovulatia prematura. Primele injectii mi le-a facut asistenta, apoi singura Acasa. Nu e greu - acul e mic.
In primele 4 zile a fost bine. M-a durut capul vreo 2 zile, apoi cred ca s-a obisnuit corpul. Ai grija - pentru durere nu ai voie decat paracetamol. Nu ibuprofen. Cel mai bine sa o intrebi pe DNA doctor cand vrei sa iei o pastila anume.

O tensiune in ovare am inceput sa simt din a5a zi. Ma simteam si balonata.
Cel mai bine scrie-i dnei doctor daca durerea te nelinisteste. Eu una din ce am citit, am interes CA e de bine sa simtim diverse la ovare - e semn ca reactioneaza la tratament.
Fii tare, nu fa efort, relaxeaza-te (Eu am zis ca nu prea ma influenteaza si emotional hormonii,dar am avut 1-2 momente de isterie - saracul sot)

Curaj si succes!
doinita510
Scris: Monday, September 21, 2015 9:29 PM
Nivel

lili iti multumesc pentru raspuns,cu isteriile te inteleg perfect la mine deja au aparut, eu iti tin pumnii strins pentru miine,ne scrii cum a decurs... cu Domnul!!!
Oly eu inca nu am semnat contractul mma gindesc ca in primele zile din octombrie, am vrut sa intreb ce ne da analiza AMH (inafara de rezerva ovariana)? multumesc
shurshunea
Scris: Tuesday, September 22, 2015 8:06 AM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
Doinita510 sincer nu cred ca la prima consultatie dna Diana nu te-a consultat fara sa ai contract semnat ??? prima oara aud de asa ceva caci am intilnit multe fete la Medpark si pe forum si insusi nu e omul cela care are doar bani in ochi .. poate simplu ai asteptat sa ti spuna mai multe ...
E un medic de la dzeu eu sincer nu am intilnit asa medici ca ea in viata mea , devotata lucrului sau , corecta , mari inimoasa si mereu deschisa pentru pacientii sai , oo da cita rabdare are cu noi Doamne Doamne , sincer nu stiu ...

LiliMarlene si Oly sa va fie intr-un ceas bun si cu un final pozitiv!

Mimi cred ca ai facut o decizie corecta sa va ajute bunul Dzeu!

Nica , Vicky ce nouati frumoase pe aici sa va creasca fetele sanatoase si sa va aduca multe multe bucurii computerlove
Eu am plins de ferecire pentru voi caci ambele a-ti scris atit de frumos aici , abia astept sa vad si eu ferecirea noastra dance

Noi suntem pe ultima zece de metri daca se poate de zis asa .. Big Laugh dna Diana in fiecare zi asteapta sa o sun sa-i zic ca se incepe dar bebe a noastru asteapta terminu sau .. cred ca o sa fie un baiat in toata legea educat si punctual Haha

Rodixon sorry nu am putut veni la medpark caci dna Diana mi-a zis sa stau culcata , aveam risc de nastere prematura si isi facea griji sa nu nasc prematur inainte de 37 saptamini si eu am stat cumintica pin la 37 saptamini sarmana oricine o suna zilele celea credea ca sunt eu .. deja acum mi-a dat voie sa fiu mai activa si doar se mira ca inca nu am nimic si nu se incepe procesul, cind o sun ride de mine spunind ca alta demult avea sa nasca in cazul meu dar noi nimic , sarmana isi face griji mai mult ca mine ..
hearts Pupici lu Miriam si imi pare rau ca nu am avut posibilitate sa va vad!
doinita510
Scris: Tuesday, September 22, 2015 8:26 AM
Nivel

shurshunea, imi pare rau ca m-ai inteles gresit, eu nu am scris ca nu m-a consultat d-na Diana,ba mai mult si eco mi-a facut, dar am vrut sa discute mai multe,atunci cind ai in suflet un simburel care te roade vreai sa-l potolesti, dar am ales medpark numai pentru ea pentru ca am incredere in echipa lor.Tie iti doresc succes si sper ca intilnirea cu puiutul tau va fi cel mai fericit moment din viata Intr-un ceas bun!!!
Lu&Mi
Scris: Tuesday, September 22, 2015 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 9/22/2015
Servus fetele
De cateva zile am dat peste acest forum, am citit cateva mesaje in care se vorbea despre clinica, despre necazul vostru dar si despre reusitele voastre, despre competenta medicilor, de caldura lor, am sesizat cat de unite sunteti avand un scop, acelasi vis, felicitari!
Eu sunt din Timisoara si in ultima perioada am tot cautat pe internet o clinica in tara sau strainatate care sa imi dea din nou curaj si increderea ca voi reusi totusi.
Foarte tare mi-as dori sa vorbesc cu d-na Dr. Diana Al Faraj, sau sa ii trimit undeva pe o adresa de e-mail mesajul meu cu "povestea mea", in speranta ca ma va incuraja si chiar ajuta, dar sa fiu sigura ca dansa il va citi! Am vazut un reportaj ( interviu) cu dansa, unde se vorbea despre sansele de a ramane insarcina dupa varsta de 40 de ani, tare mult mi-a placut si am inteles ca nu ar fi chiar o cauza pierduta in ceea ce ma priveste. Va rog ma puteti ajuta? cu o adresa de e-mail sau nr. de telefon? conteaza foarte mult in situatia nostra sa ai incredere, iar eu cu ajutorul d-nei Dr. Diana cred ca voi reusi, simt ca dansa isi va apleca atentia asupra problemelor mele si voi avea parte in sfarsit de tratamentul potrivit pentru varsta mea.
As mai avea cateva intrebari, in cazul in care o sa ma accepte la tratament, nu ar fi o problema de cazare in Chisinau? cunoasteti anumite locatii? trebuie sa stai acolo de cand incepi tratamentul pana la embriotransfer, asa este nu?
Va salut inca odata si va multumesc anticipat! pup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.