FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shurshunea
Scris: Monday, August 31, 2015 4:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/6/2014
Waw ce fetitsa bravo aveti si rabdatoare deci tot ok dna Diana revine pe data de 2 , reuseste Hilar

abia astept sa veniti cu noutatea ca mare !
shurshunea
Scris: Tuesday, September 8, 2015 1:48 PM
Nivel

Inregistrat: 11/6/2014
Salutare de mult nu scrie nimeni aici .. eu ieri m-am intilnit in medparc cu doua prietene ambele au facut FIVul in aceeasi zi una e insarcinata cu gemeni a doua cu un bebe, ambele trebuie sa nasca in noiembrie ...deci celea cu rezultat negativ credeti ca intr-o zi o sa auziti "Felicitari dvs sunteti insarcinata!"
luca
Scris: Tuesday, September 8, 2015 5:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/3/2015
Salutare!!Shurshunea Multumesc de noutati bune!Clap
rodixon
Scris: Wednesday, September 9, 2015 12:16 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Buna fetelor,
Intr-adevar, este multa liniste pe forum..
Shurshunea - abia astept sa ne spui ca ai nascut si ca ai trait cele mai frumoase clipe din viata ta- mai este putin!
Alina (Hope) ce mai faci?
Sunt convinsa ca toate fetele cu rezultate negative vor trai cat mai curand si momentul cand l-i se vor spune ca sunt insarcinate! - dar, pana atunci sa nu-si piarda credinta, dorinta si increderea in cel de sus si in medicul pe care il vor alege!
Noi luni pe 14.09 la ora 12:00 vom fi la Medpark (impreuna cu Miriam), vom veni cu finii nostri care nu pot avea copii si vor sa incerce si ei aceasta metoda a fertilizarii in vitro!
Daca cineva doreste sa ve vedem noi in jur de ora 12:00 suntem la Dna Diana!
Va pup pe toate cu mare drag si URMATI-VA VISUL! CREDETI IN VISUL VOSTRU MAI MULT DECAT IN ORICE SI ATUNCI, CU SIGURANTA EL VA DEVENI REALITATE si veti auzi propriul copil cum va striga MAMA!
LiliMarlene
Scris: Tuesday, September 15, 2015 3:46 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2015
Buna,

Sunt noua pe acest forum si sper sa postez bine acest mesaj.

Vreau sa va multumesc pentru informatiile utile si atitudinea pozitiva pe care forumul mi-a inspirat-o. Pe mine acestea m-au ajutat sa iau o decizie si sa apelez la Medpark si la doamna doctor Al Faraj. Sper sa fie intr+un ceas bun.

Eu sunt acum in protocol, urmand sper in cateva zile sa am punctia pentru prelevarea oocitelor. Este procedura de care imi este putin frica si indraznesc sa va intreb: cum a fost la punctie? Ati fost adormite? Ati simtit ceva in timpul procedurii?

Multumesc anticipat!

O zi frumoasa tuturor!
nica111
Scris: Tuesday, September 15, 2015 6:35 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2014
LiliMarlene wrote:
Buna,

Vreau sa va multumesc pentru informatiile utile si atitudinea pozitiva pe care forumul mi-a inspirat-o. Pe mine acestea m-au ajutat sa iau o decizie si sa apelez la Medpark si la doamna doctor Al Faraj. Sper sa fie intr+un ceas bun.

Eu sunt acum in protocol, urmand sper in cateva zile sa am punctia pentru prelevarea oocitelor. Este procedura de care imi este putin frica si indraznesc sa va intreb: cum a fost la punctie? Ati fost adormite? Ati simtit ceva in timpul procedurii?

Multumesc anticipat!

O zi frumoasa tuturor!

Bun venit si sa fie intr-un ceas bun LiliMarlene!!!! Procedura de prelevare nu este dureroasa si se face sub anestezie generala! Eu nici dupa procedura nu am avut careva dureri, doar burta balonata, ce creaza un disconfort. Bafta tie!!! Sa fie cu doamne ajuta!!!

Noi cu ajutorul lui Dumnezeu, pe 09.09.2015 am devenit cei mai fericiti parinti!!! Avem cea mai dulce si mai scumpa printesa!!!
LiliMarlene
Scris: Tuesday, September 15, 2015 8:02 PM
Nivel

Felicitari! Multa sanatate si noroc printesei si parintilor bineinteles!
Multumesc mult pentru raspuns! Emotiile Sunt mari si incurajarile sunt binevenite.
o seara frumoasa!

vicky88
Scris: Tuesday, September 15, 2015 11:01 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2014
Buna fetelor !!! Pe 10.09.2015 am devenit si noi parinti a unei printese pe nume Daria!!! Suntem cei mai fericiti nici nu am putut sa imi imaginez cita bucurie si fericire poate sa aduca un copil in casa!! Ma inchin in fata dm.Diana cu ajutorul ei am devenit parinti, ii multumesc ca in timpul nasterei nu ma lasat si ma incurajat,impreuna cu dm
DIANA pot spune ca am avut o nastere usoara,numai vazind-o si avind-o aproape de mine la nastere imi era mult mai usor sa trec prin tot procesul nasterii !!!! Este un medic de la Dumnezeu care se dedica trup si suflet meseriei sale!!!! Va doresc la toate ca visul vostru de a deveni mama sa se realizeze cit mai curind. Un copil este o minune !!!! Suntem cei mai fericiti si ii multumim lui Dumnezeu pentru fetita noastra si ca ne-a ajutat sa intilnim un medic cu inima mare !!!!
LiliMarlene
Scris: Wednesday, September 16, 2015 10:20 AM
Nivel

Felicitari! Multa sanatate si noroc!

Eu sunt noua pe acest forum dar va urmaresc de cateva luni si ma simt parca deja un membru, de asta imi permit sa te felicit.

O zi frumoasa!
rodixon
Scris: Wednesday, September 16, 2015 4:16 PM
Nivel

LiliMarlene wrote:
Buna,

Multumesc anticipat!

O zi frumoasa tuturor!

LiliMarlene - bine ai venit printre noi!
La punctie va fi anestezie generala si nu vei simti nimic!
Ai incredere in Dna Diana si in cel de suus si vei vedea ca totul va fi bine!
Asteptam vesti bune de la tine- te pup!
rodixon
Scris: Wednesday, September 16, 2015 4:18 PM
Nivel

nica111 wrote:

Bun venit si sa fie intr-un ceas bun LiliMarlene!!!! Procedura de prelevare nu este dureroasa si se face sub anestezie generala! Eu nici dupa procedura nu am avut careva dureri, doar burta balonata, ce creaza un disconfort. Bafta tie!!! Sa fie cu doamne ajuta!!!

Noi cu ajutorul lui Dumnezeu, pe 09.09.2015 am devenit cei mai fericiti parinti!!! Avem cea mai dulce si mai scumpa printesa!!!

Felicitari Nica, sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea asa cum ne bucuram noi de Miriam!
sa aiba mult noroc si sanatate iar voua va doresc sanatate si putere de munca pentru a-i oferi tot ce este mai bun!
Cum o cheama?
Te pup!
rodixon
Scris: Wednesday, September 16, 2015 4:23 PM
Nivel

vicky88 wrote:
Buna fetelor !!! Pe 10.09.2015 am devenit si noi parinti a unei printese pe nume Daria!!! Suntem cei mai fericiti nici nu am putut sa imi imaginez cita bucurie si fericire poate sa aduca un copil in casa!! Ma inchin in fata dm.Diana cu ajutorul ei am devenit parinti, ii multumesc ca in timpul nasterei nu ma lasat si ma incurajat,impreuna cu dm
DIANA pot spune ca am avut o nastere usoara,numai vazind-o si avind-o aproape de mine la nastere imi era mult mai usor sa trec prin tot procesul nasterii !!!! Este un medic de la Dumnezeu care se dedica trup si suflet meseriei sale!!!! Va doresc la toate ca visul vostru de a deveni mama sa se realizeze cit mai curind. Un copil este o minune !!!! Suntem cei mai fericiti si ii multumim lui Dumnezeu pentru fetita noastra si ca ne-a ajutat sa intilnim un medic cu inima mare !!!!

Vichy ce frumos spui! Stiu ceea ce simti pentru ca am trait si traiesc zilnic cele mai frumoase si unice momnete din viata!
daria va va lumina casa si viata de acum incolo, ea va va asigura voua nemurirea pe acest pamant!
Sa fie sanatoasa si cu mult noroc!
noi luni am fost la Medpark iar intalnirea lui Miriam cu toata echipa FIV m-a facut sa traiesc cu nostalgie toata perioada procedurii FIV si a sarcinii iar eu necontenit multumesc bunului dzeu ca am intalnit un astfel de medic!
Eu si Miriam va pupam pe amandoua!
sofy
Scris: Wednesday, September 16, 2015 5:04 PM
Nivel

Inregistrat: 12/25/2014
Ce noutati fetelor...felicitari proaspetelor mamici...sa fiti sanatoase si voi si bebelinele. Baietelul nostru are deja o luna....creste vazand cu ochii si nu imi vine sa cred ce minune de copil avem. Multumim si noi in fiecare zi bunului Dzeu,ca ne-a indrumat pasii spre Medpark.
Sunt momente grele la inceput de cariera de mamica...insa este atat de frumos incat nu poti exprima in cuvinte si nici nu am putut intelege pana nu am devenit mama.
Nu renuntati la visul vostru de a deveni parinti. Nimeni nu ar tb sa fie lipsit de asa sentimente.
LiliMarlene
Scris: Wednesday, September 16, 2015 6:53 PM
Nivel

rodixon wrote:

LiliMarlene - bine ai venit printre noi!
La punctie va fi anestezie generala si nu vei simti nimic!
Ai incredere in Dna Diana si in cel de suus si vei vedea ca totul va fi bine!
Asteptam vesti bune de la tine- te pup!

Multumesc pentru incurajare, Rodixon!
Cred ca v-am vazut luni pe hol la Medpark in echipa completa (erau si finii vostri, am inteles din postarile de pe forum). Eu eram cu sotul si mama mea pe care am scos-o la plimbare sa vada Chisinaul (si Medpark-ul bineinteles). Eram in blugi si cu o bluza foarte galbena :)
Ma gandeam chiar sa ma apropii si sa-ti spun ca urmaresc forumul, ca am citit de cateva luni postarile voastre, dar a dat timiditatea peste mine si n-am indraznit.
Chiar mi-a dat curaj sa va vad si pe voi cu fetita si a mai intrat o doamna cu un baietel sa o salute pe dna doctor. Era o atmosfera foarte optimista. Cred ca toate cele care trec sau au trecut prin protocol stiu cat de importanta este si latura asta emotionala.

Inca o data felicitari tuturor proaspetelor mamici!
Iar celor care sunt ca mine in plin proces de indeplinire, speram noi, a unui frumos vis le urez mult succes!

O seara faina!
nica111
Scris: Wednesday, September 16, 2015 8:56 PM
Nivel

Inregistrat: 12/10/2014
rodixon wrote:

Felicitari Nica, sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea asa cum ne bucuram noi de Miriam!
sa aiba mult noroc si sanatate iar voua va doresc sanatate si putere de munca pentru a-i oferi tot ce este mai bun!
Cum o cheama?
Te pup!

Mersi mult Rodixon! E de nedescris tot ce se intimpla acum cu mine, cu noi! Emilia face azi o saptamina! Stam ore in sir si o admiram! E un ingeras! E sufletul nostru! Si de multe ori uitindu-ma la micuta mea, ma gandesc si la dna Diana si ma intreb cum atadus-o Dumnezeu in calea noastra si acum incep sa cred in minuni!!! Atunci cind am fost cea mai disperata fiinta de pe planeta, doar dna diama a stiut si a reusit sa ma faca sa cred si sa sper k visul meu va deveni realitate. Daca e sa va vb sincer, eu inca nu am realizat k sunt mamica, mi se pare un vis prea frumos...e ceva ce nu poate fi redat in cuvinte!!!

PS: Rodixon, as vrea sa vb cu tine in privat, daca e posibil, sa imi dai un e-mail sau adresa FBook, te rog!

Inca o data multumesc fetelor p-u urari!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.