Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| sofy wrote:Fetelor sambata am nascut un baietel perfect sanatos....de 49 cm si 3000gr,am nascut prin cezariana la spital de stat pt ca asta a fost indicatia medicului...sa nu am complicatii. Eu ma recuperez , sper sa ne dea drumul acasa cat nai rpd...usor vine si lapticul...bebe e bine...#bebe Calin# Am scris messj si dr diana....si a rsspuns imediat. Va pup Draga mea sofy-ieseanca mea -ma bucur foarte mult pt voi, s-a implinit miracolul, nici nu-mi imaginez bucuria din sufletul vostru. Calin bine ai venit sanatos pe lume, sa-ti dea Dzeu un pic de frumusete, un pic de istetime, un pic de fericire...cate un pic din fiecare.Si sa-ti bucuri mereu parintii care au luptat din greu pt tine. Recuperare rapida si acum nu mai ai scapare:iesim la un suc :003: Pupici. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/25/2014 Mesaje: 62
| Buna fetelor, Multumim de urari....azi avem o saptamana...a fost solicitanta...dar ne revenim cu picioarele pe pamant...iti faci temele dinainte dar cand vezi faptura gingasa parca nu mai stii nimic...desi subconstientul lucreaza...e greu...dar e un greu tare frumos....nu va pot expli a in cuvinte....rodixon stie despre ce vorbesc...iar voua dragutele va doresc sa va vedeti visul cu ochii. Va pup |
|
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| sofy wrote:Buna fetelor, Multumim de urari....azi avem o saptamana...a fost solicitanta...dar ne revenim cu picioarele pe pamant...iti faci temele dinainte dar cand vezi faptura gingasa parca nu mai stii nimic...desi subconstientul lucreaza...e greu...dar e un greu tare frumos....nu va pot expli a in cuvinte....rodixon stie despre ce vorbesc...iar voua dragutele va doresc sa va vedeti visul cu ochii. Va pup
Sofy! Sincere felicitari!!! Sa va creasca mare si sanator voinicelul, iar voi sa va bucurti de el!!! Abia asteptam si noi miracolul sa se intimple! |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Sofy cit de fericita sunt pentru voi sa va ajute dzeu si in continuare si sa aveti cit mai multe bucurii de la ingerasul vostru.. abia asteptam si noi fericirea in casa nastra.
Nica Vicky tin pumnii pentru voi |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| buna!! sper sa ma primiti si pe mine printre voi, am si eu nevoie de ceva sfaturi de la voi, vreau sa fac si eu fiv, am trecut printrun avort spontan si o sarcina extrauterina si am ramas cu o singura trompa, si de aproape 2 ani nu am mai ramas insarcinata si imi doresc foarte mult un bebe, si cred ca fiv mar ajuta, poate imi spuneti si mie ce pasi ar trebui sa urmez si ce clinica ar fi mai buna si la ce Dr sa merg, as vrea sa fac fiv in bucuresti |
|
Inregistrat: 1/12/2015 Mesaje: 79
| Salut Lili, am citit intrebarea ta si la aspirante, dar parca ar fi mai potrivit sa iti raspund aici. Eu am facut fiv in 2 clinici, asa ca pot sa iti spun din experienta ca nu sunt careva "pasi" de urmat, fiecare medic/echipa are abordarea sa, la una din clinici premergator fiv mi-au dat sa fac un sir de analize: hormoni, virusi, verificarea aparatului reproducator la USG in dinamica, permiabilitatea trompelor, rezerva ovariana-AMH, si pe parcursul acestor investigatii obligatoriu luam acid folic si vitamine (de care iti plac mai mult), in cealalta clinica privesc sarcina ca un proces fiziologc natural pentru care nu sunt obligatorii investigatii amanuntite, deci m-au urmarit citeva cicluri(pentru ca am o rezerva mai slabuta) si cind a fost luna cu cei mai multi foliculi prezenti, am inceput protocolul propriu-zis...nu pot spune care metoda e mai buna, parca e bine si sa te feresti de unele probleme de sanatate care TEORETIC reduc sansele pentru sarcina, insa nimeni nu poate spune ca femeile care au obtinut sarcina natural nu au prezentat nici una din problemele enumerate..cred ca cel mai important este confortul psihologic care ti-l ofera un anumit medic si reducerea pe cit posibil a oricarui stres (chiar daca si asta nu este demonstrat, dar eu cred ca e important). Mergi la consultatie la mai multi medici de profil, si dupa vei hotari unde sa te opresti...a si sa stii ca pe noi intuitia nu ne cam inseala, multe fete care au simtit ca "acesta este medicul cu care voi reusi", asa si a fost, bafta! |
|
| madalina88 wrote:Salut Lili, am citit intrebarea ta si la aspirante, dar parca ar fi mai potrivit sa iti raspund aici. Eu am facut fiv in 2 clinici, asa ca pot sa iti spun din experienta ca nu sunt careva "pasi" de urmat, fiecare medic/echipa are abordarea sa, la una din clinici premergator fiv mi-au dat sa fac un sir de analize: hormoni, virusi, verificarea aparatului reproducator la USG in dinamica, permiabilitatea trompelor, rezerva ovariana-AMH, si pe parcursul acestor investigatii obligatoriu luam acid folic si vitamine (de care iti plac mai mult), in cealalta clinica privesc sarcina ca un proces fiziologc natural pentru care nu sunt obligatorii investigatii amanuntite, deci m-au urmarit citeva cicluri(pentru ca am o rezerva mai slabuta) si cind a fost luna cu cei mai multi foliculi prezenti, am inceput protocolul propriu-zis...nu pot spune care metoda e mai buna, parca e bine si sa te feresti de unele probleme de sanatate care TEORETIC reduc sansele pentru sarcina, insa nimeni nu poate spune ca femeile care au obtinut sarcina natural nu au prezentat nici una din problemele enumerate..cred ca cel mai important este confortul psihologic care ti-l ofera un anumit medic si reducerea pe cit posibil a oricarui stres (chiar daca si asta nu este demonstrat, dar eu cred ca e important). Mergi la consultatie la mai multi medici de profil, si dupa vei hotari unde sa te opresti...a si sa stii ca pe noi intuitia nu ne cam inseala, multe fete care au simtit ca "acesta este medicul cu care voi reusi", asa si a fost, bafta! multumesc de sfat tu ai reusit sa ramsi insarcinata din aceste 2 incercari? |
|
| Lili din pacate nu am reusit, de fapt incercari au fost 3, primul in ciclu natural cu un rezultat slabut in ce priveste embrionii, a doua incercare s-a soldat cu sarcina heterotopica (adica un embrion in uter-neviabil, si unul in trompa dreapta-sanatos si voinic) dar sa stii ca nu ma tem de alta exrauterina...cind va fi sarcina cu siguranta va fi unde trebuie si cu bebei foarte sanatosi , iar ultima data am simtit ca inca nu este momentul, dar aveam un numar bunicel de foliculi, i-am zis medicului despre ezitarile mele si ea a zis ca incepem atunci cind sunt pregatita..era inainte de anul nou si atit de mult am dorit sa fac sotului un cadou asa ca am hotarit ca incepem imediat(atita prostie era in capul meu de parca sotul nu se va bucura de sarcina chiar daca nu va fi de Paste, zi de nastere sau nu stiu ce alta zi importanta), insa s-a primit absolut contrariul...jumatate de an nici nu mai dorea sa auda de fiv...acum incepe sa incolteasca aceasta dorinta la el, ma gindesc sa mergem la munca peste hotare sa stringem ceva banuti si mi-as dori in primavara sa mai incerc un fiv..sau cind imi va dicta inima si bineinteles ovarele. |
|
| madalina88 wrote:Lili din pacate nu am reusit, de fapt incercari au fost 3, primul in ciclu natural cu un rezultat slabut in ce priveste embrionii, a doua incercare s-a soldat cu sarcina heterotopica (adica un embrion in uter-neviabil, si unul in trompa dreapta-sanatos si voinic) dar sa stii ca nu ma tem de alta exrauterina...cind va fi sarcina cu siguranta va fi unde trebuie si cu bebei foarte sanatosi , iar ultima data am simtit ca inca nu este momentul, dar aveam un numar bunicel de foliculi, i-am zis medicului despre ezitarile mele si ea a zis ca incepem atunci cind sunt pregatita..era inainte de anul nou si atit de mult am dorit sa fac sotului un cadou asa ca am hotarit ca incepem imediat(atita prostie era in capul meu de parca sotul nu se va bucura de sarcina chiar daca nu va fi de Paste, zi de nastere sau nu stiu ce alta zi importanta), insa s-a primit absolut contrariul...jumatate de an nici nu mai dorea sa auda de fiv...acum incepe sa incolteasca aceasta dorinta la el, ma gindesc sa mergem la munca peste hotare sa stringem ceva banuti si mi-as dori in primavara sa mai incerc un fiv..sau cind imi va dicta inima si bineinteles ovarele. cam cat ai dat pe fiv? Ufff te inteleg prin ce ai trecut asa suntem noi pt ca ne dorim prea mult un bebe ne grabim il vrem atuncu pe loc nu stam bn la capitolul rabdare:) |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Buna Lili, Daca esti din Ploiesti intr-adevar este mai usor sa ajungi in Bucuresti. Si eu am mers la vreo 2 clinici in Bucuresti (sunt din Galati) dar atitudinea medicilor si costurile de acolo nu m-au incurajat deloc sa fac FIV la Bucuresti (initial am mers la MedNewLife unde numai prima consultatie la profesorul Rafael RonEl m-a costat 100 euro si o spermograma 50 euro); La medpark consultatia este gratuita si poate dura in jur de 1 ora iar spermograma 60 ron. Asa ca am ales Chisinau la o distanta egala cu cea de la Bucuresti fata de Galati dar din prima clipa (primul FIV la repromed Chisinau) am simti mult mai multa incredere in medic, echipa chiar daca eram in alta tara si trebuia sa trecem o vama. Drept pentru care al doilea FIV l-am facut tot in Chisinau dar la Medpark - din prima clipa am simtit ca am gasit medicul de care am nevoie si eram aproape sigura ca voi reusi fara sa mai gandesc la varsta. daca puteti faceti un drum pana la Chisinau la medpark cu toate analizele pe care le ai in prezent (nu are rost sa cheltui inainte in plus pe anumite analize, chiar daca sunt facute la diferite clinici Dna Diana le ia in considerare lucru care in Bucuresti nu se intampla, iti impun sa le faci la clinica lor obligatoriu) si apoi te vei convinge singura; nu mai este nevoie de pasaport, poti trece doar cu buletinul. Daca vrei vorbim pe mail : rody72xon@yahoo.com. Vei decide apoi sau macar vei primi ceva sfaturi utile si obiective! ce varsta ai? esti in poza de profil cu o fetita: mai ai un copil? |
|
| Fiv pe ciclu natural in 2011 m-a costat in jur de 1000 dolari, iar fiv-urile cu stimulare, recente, cam 2300-2400 euro cu medicamente. Cel care planific sa-l fac cred ca va costa un pic mai mult de 3000 euro, depinde cite medicamente imi vor trebui...insa nici hotarita 100% nu sunt unde il voi face. |
|
| rodixon wrote:Buna Lili, Daca esti din Ploiesti intr-adevar este mai usor sa ajungi in Bucuresti. Si eu am mers la vreo 2 clinici in Bucuresti (sunt din Galati) dar atitudinea medicilor si costurile de acolo nu m-au incurajat deloc sa fac FIV la Bucuresti (initial am mers la MedNewLife unde numai prima consultatie la profesorul Rafael RonEl m-a costat 100 euro si o spermograma 50 euro); La medpark consultatia este gratuita si poate dura in jur de 1 ora iar spermograma 60 ron. Asa ca am ales Chisinau la o distanta egala cu cea de la Bucuresti fata de Galati dar din prima clipa (primul FIV la repromed Chisinau) am simti mult mai multa incredere in medic, echipa chiar daca eram in alta tara si trebuia sa trecem o vama. Drept pentru care al doilea FIV l-am facut tot in Chisinau dar la Medpark - din prima clipa am simtit ca am gasit medicul de care am nevoie si eram aproape sigura ca voi reusi fara sa mai gandesc la varsta. daca puteti faceti un drum pana la Chisinau la medpark cu toate analizele pe care le ai in prezent (nu are rost sa cheltui inainte in plus pe anumite analize, chiar daca sunt facute la diferite clinici Dna Diana le ia in considerare lucru care in Bucuresti nu se intampla, iti impun sa le faci la clinica lor obligatoriu) si apoi te vei convinge singura; nu mai este nevoie de pasaport, poti trece doar cu buletinul. Daca vrei vorbim pe mail : rody72xon@yahoo.com. Vei decide apoi sau macar vei primi ceva sfaturi utile si obiective! ce varsta ai? esti in poza de profil cu o fetita: mai ai un copil? multunesc de sfat da eu sunt in poza de la profil si cu nepotica mea:) e facuta acum aproape 2 ani la nunta noastra, nu am copii am doar un av spontan si o extrauterina, am auzit de caclinica Gynera ca este buna, voi stiti ceva? aa sunt casatorita in ploiesti dar sunt si eu tot galateanca |
|
| madalina88 wrote:Fiv pe ciclu natural in 2011 m-a costat in jur de 1000 dolari, iar fiv-urile cu stimulare, recente, cam 2300-2400 euro cu medicamente. Cel care planific sa-l fac cred ca va costa un pic mai mult de 3000 euro, depinde cite medicamente imi vor trebui...insa nici hotarita 100% nu sunt unde il voi face. Multumesc!! asa mai invat si eu de la voi un pic, si unde ai facut fiv la ce clinica? eu ce analize am facut pana acum toate au fost bune, spermograma sotului e ok , dar de la operatia de extrauterina nu am mai ramas insarcinata, ai spus ca un embrion a ramas pe trompa cum sa rezolvat ai fost operata? eu am fost la un pas de moarte, am fost chiuretata la 5 saptamani de sarcina a crezut ca am pierdut sarcina si am mai stat cu sarcina inca 5 saptamani in care am sangerat si imi era foarte rau, cand am mers la spital a zis ca e normal sa sangerez dar daca tot mam dus ma internat sa imi faca analize si culmea iesea ca sunt insarcinata dar nici prin cap nu ii trecea ca e extrauterina, pana nu am lesinat nu mai vedeam nu auzeam in momentul ala sa spart trompa si ma bagat in operatie, daca se intampla pe strada sau la servici nu mai eram azi , o asistenta imi spunea ca am avut noroc ca am fost in spital ca aveam 10 minute de trait |
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Vicky tu ce mai faci ? Astept noutatea cea mare! |
|
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| shurshunea wrote:Vicky tu ce mai faci ? Astept noutatea cea mare!
Buna Shurshunea,noi o asteptam cu nerabdare pe dm.Diana sa vina din concediu,suntem in 38 de saptamini si abia asteptam sa ne vedem printesa!!! |
|
|