Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| gianina cred ca cel mai bine e sa-tI spuna medicul. |
|
| salutare fetelor ce liniste e aici ... sper ca sunteti toate bine!
Nica , vicky ce mai faceti ati semnat contractul pentru nastere ?
Noi suntem bine crestem mari de tot , deam imi da cite un picior sub oase asa ca sa fiu cuminte cred ca.. ieri am avut o faza amuzanta cu bebelul meu , eram la lucru si cred ca nu-i placea pozitia in care stateam si simt eu ca ma impinge sub coaste el, zic i-am da sa vad ce nu-i place ridic bluzitsa si cind pe burta vad un contur de piciorus din burtica ma pune la brazda!
Dzeu sa aiba grija de voi fetelor si va doresc in curind sa simtiti ceea ce simt eu ! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| shurshunea wrote:salutare fetelor ce liniste e aici ... sper ca sunteti toate bine! Nica , vicky ce mai faceti ati semnat contractul pentru nastere ? Noi suntem bine crestem mari de tot , deam imi da cite un picior sub oase asa ca sa fiu cuminte cred ca.. ieri am avut o faza amuzanta cu bebelul meu , eram la lucru si cred ca nu-i placea pozitia in care stateam si simt eu ca ma impinge sub coaste el, zic i-am da sa vad ce nu-i place ridic bluzitsa si cind pe burta vad un contur de piciorus din burtica ma pune la brazda! Dzeu sa aiba grija de voi fetelor si va doresc in curind sa simtiti ceea ce simt eu !
Salutare! Chiar e prea liniste...cred k foarte curind fetele vor veni cu multe vesti bune!!! Noi suntem ok!!! Si ceea ce ai descris tu Shurshunea e o minune...e o fericire suprema!!! E de nedescris in cuvinte...dimineata cand ma trezesc asstept cu sfintenie jocul matinal al printesei!!! Noi asa ne salutam...si uneori vorbesc cu ea pina la lacrimi!!! Lacrimi de fericire suprema!!! Nu incetez sa ma minunez de miracolul care creste si traieste in mine!!! zi de zi si in fiecare clipa vreau sa imi imaginez cind si cum va fi intîlnirea noastra deja am emotii... Shurshunea,ce tine de contract, am semnat sdptamina trecuta! Asteptam deja marele eveniment sa se petreaca! Dna diana ne-a prezis data de 20 septembrie, ramine deja sa vedem!!! |
|
| Da nica e cu adevarat ceva unic ce simtim acum in noi , sotsul meu deja stie daca eu zimbesc sau rid fara motiv inseamna ca bebe se misca si repede vine sa puna mina si el :) Azi dimineata iata de la vreo 3 facea sport si nu mi-a dat pace sa dorm ...deobicei il rog sa se liisteasca spunind ca mama trebuie sa se odihneasca si el se linisteste , dar azi l-am lasat sa se joace cit a vrut el pu ca ma fac fericita toate trairile astea!
La noi el nu suporta o melodie la alarma , daca o las sa cinte incepe se se bata tare si numa ma scol si o sting se calmeaza imediat
Intr-un ceas bun sa va fie si sper ca dna Diana a prezis corect imi place data de 20, dna Diana si mie mi-a zis ca ma vede mama de baiat cind eu i-am spus ca simt ca va fi fetitsa si s-a adeverit. Tu ai sa nasti natural ?
La noi e terminul pin pe 10.10 dar dat fiind faptu ca e cezariana planificata a zis ca de pe 25.09 vom monitoriza sigur daca tot merge comform graficului si bebe si mama vor fi cuminti :) |
|
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| shurshunea wrote:Da nica e cu adevarat ceva unic ce simtim acum in noi , sotsul meu deja stie daca eu zimbesc sau rid fara motiv inseamna ca bebe se misca si repede vine sa puna mina si el :) Azi dimineata iata de la vreo 3 facea sport si nu mi-a dat pace sa dorm ...deobicei il rog sa se liisteasca spunind ca mama trebuie sa se odihneasca si el se linisteste , dar azi l-am lasat sa se joace cit a vrut el pu ca ma fac fericita toate trairile astea! La noi el nu suporta o melodie la alarma , daca o las sa cinte incepe se se bata tare si numa ma scol si o sting se calmeaza imediat Intr-un ceas bun sa va fie si sper ca dna Diana a prezis corect imi place data de 20, dna Diana si mie mi-a zis ca ma vede mama de baiat cind eu i-am spus ca simt ca va fi fetitsa si s-a adeverit. Tu ai sa nasti natural ? La noi e terminul pin pe 10.10 dar dat fiind faptu ca e cezariana planificata a zis ca de pe 25.09 vom monitoriza sigur daca tot merge comform graficului si bebe si mama vor fi cuminti :)
De ce mergi la cezariana? Eu vreau si sper sa nasc natural, dar daca printesa mea nu se va intoarce cu capul in jos, p-u k acum e cu capul in sus, atunci recurgem la cezariana!!! |
|
Inregistrat: 12/25/2014 Mesaje: 62
| Buna fetelor...noi suntem pe ultima suta de metri...pana pe 18 august vine bebe...e deja mare...o sa fac sambata 38 saptamani...si marti voi avea intalniea mult asteptata. Suntem emotionati si nerabdatori pt intalnirea cu ingerasul nostru. Pana acum am suportat usor sarcina...acum sunt nerabdatoare si suport tare greu caldura. Doresc bafta multa tuturor si va asteptam cu vesti bune. |
|
| nica111 wrote:
De ce mergi la cezariana? Eu vreau si sper sa nasc natural, dar daca printesa mea nu se va intoarce cu capul in jos, p-u k acum e cu capul in sus, atunci recurgem la cezariana!!!
salut nica , din cauza vederii nu e de dorit sa nasc natural .. numai ca dna Diana mereu uita si imi spune ca cu burta mea si inaltimea mea nastem natural .. sper ca nu a uita in cel mai important moment |
|
| sofy wrote:Buna fetelor...noi suntem pe ultima suta de metri...pana pe 18 august vine bebe...e deja mare...o sa fac sambata 38 saptamani...si marti voi avea intalniea mult asteptata. Suntem emotionati si nerabdatori pt intalnirea cu ingerasul nostru. Pana acum am suportat usor sarcina...acum sunt nerabdatoare si suport tare greu caldura. Doresc bafta multa tuturor si va asteptam cu vesti bune.
Sofy sa fie intr-un ceas bun si abia astept sa ne scrii trairele tale in cel mai important moment din viata.. sa inteleg ca voi tot nasteti prin cezariana daca aveti data stabilita ...
mda caldura asta nu o mai suport nici eu .. inainte nu intelegeam cum fetele insarcinate se jaluie ca nu o suporta caci eu o suport dar iata am vreo doua saptamini nu mai pot si bebe e tare agitat si foieste una doua .. da cel mai amuzant este trucul lui cu piciorusu , mereu cind se intinde tare imi intinde un picior sub coaste tocmai imi pare ca mi se rupe pielea si ii vad conturu la talpitsa |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| Dragele mele - shurshunea, nica,sofy - ma bucur enorm pentru voi, stiu ce momente unice traiti pentru ca le-am trait si eu si sunt de nedescris in cuvinte! Ma rog pentru voi sa aveti o nastere usoara (indiferent cum o faceti- nastere naturala sau cezariana), copiii vostri sa vina pe lume sanatosi (este cel mai important lucru) iar voi sa depasiti usor perioada de dupa sarcina, sa va refaceti fizic si emotional pentru ca va spun, nu este usor!(eu care sunt un om extrem de puternic am facut depresia baby blue care dureaza primele 8 zile si nu este deloc usor, credeti-ma); oricum fiecare femeie reactioneaza diferit asa ca nu vreau sa va sperii- sunt alaturi de voi cu gandul si sufletul si va doresc ca cel mai important moment din viata voastra - NATEREA PROPRIULUI COPIL - sa ramana pe vecie, de neuitat! Miriam deja pe 18 august implineste 8 luni, este un copil vesel, comunicativ, vorbeste in limba ei toata ziua si de cateva zile, cred ca de minim 10 ori pe zi ma striga MAMA iar eu de fiecare data plang de bucurie si-i multumesc Bunului Dzeu ca am ajuns sa traiesc aceste clipe pe care acum cativa ani doar le visam si uneori credeam ca nu le voi trait in aceasta viata! Va imbratisez pe toate cu mare drag (chair daca sunteti un pic mai dolofane )si astept vesti frumoase de la voi! |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Buna dimineata dragele mele Dupa o pauza bine meritata, dar in care v-am citit toate mesajele, m-am intors sa salut si sa sustin mamicile...si nu numai... sofy,shurshunea,nica111...indiferent de cum nasteti (natural sau cezariana), sa fie o nastere usoara si sa fie bebe sanatos.Cred ca emotiile sunt pe masura, gandul meu e alaturi de voi si sper sa ne bucurati macar cu o poza. Rodixon va pup si va imbratisez cu drag,sper ca v-a priit concediul la munte. Despre mine nu am noutati, nu stiu ce voi face in continuare,deocamdata m-am relaxat, caut servici-sotul ar vrea sa plecam in Anglia, si ma gandesc la planuri de viitor. Dar...voi intra sa va sustin si sa ofer eventuale informatii celor care au nevoie. Multa sanatate! |
|
| rodixon wrote:Dragele mele - shurshunea, nica,sofy - ma bucur enorm pentru voi, stiu ce momente unice traiti pentru ca le-am trait si eu si sunt de nedescris in cuvinte! Ma rog pentru voi sa aveti o nastere usoara (indiferent cum o faceti- nastere naturala sau cezariana), copiii vostri sa vina pe lume sanatosi (este cel mai important lucru) iar voi sa depasiti usor perioada de dupa sarcina, sa va refaceti fizic si emotional pentru ca va spun, nu este usor!(eu care sunt un om extrem de puternic am facut depresia baby blue care dureaza primele 8 zile si nu este deloc usor, credeti-ma); oricum fiecare femeie reactioneaza diferit asa ca nu vreau sa va sperii- sunt alaturi de voi cu gandul si sufletul si va doresc ca cel mai important moment din viata voastra - NATEREA PROPRIULUI COPIL - sa ramana pe vecie, de neuitat! Miriam deja pe 18 august implineste 8 luni, este un copil vesel, comunicativ, vorbeste in limba ei toata ziua si de cateva zile, cred ca de minim 10 ori pe zi ma striga MAMA iar eu de fiecare data plang de bucurie si-i multumesc Bunului Dzeu ca am ajuns sa traiesc aceste clipe pe care acum cativa ani doar le visam si uneori credeam ca nu le voi trait in aceasta viata! Va imbratisez pe toate cu mare drag (chair daca sunteti un pic mai dolofane )si astept vesti frumoase de la voi!
Merci mult Rodixon ! sper sa fie tot ok si sa trec cu bine peste baby blue ! Sa fie sanatoasa Miriam si sa va aduca in continuare doar bucurii si lacrimi de fericire pentru ea ! Aveti grija de voi |
|
| Hope26 wrote:Buna dimineata dragele mele Dupa o pauza bine meritata, dar in care v-am citit toate mesajele, m-am intors sa salut si sa sustin mamicile...si nu numai... sofy,shurshunea,nica111...indiferent de cum nasteti (natural sau cezariana), sa fie o nastere usoara si sa fie bebe sanatos.Cred ca emotiile sunt pe masura, gandul meu e alaturi de voi si sper sa ne bucurati macar cu o poza. Rodixon va pup si va imbratisez cu drag,sper ca v-a priit concediul la munte. Despre mine nu am noutati, nu stiu ce voi face in continuare,deocamdata m-am relaxat, caut servici-sotul ar vrea sa plecam in Anglia, si ma gandesc la planuri de viitor. Dar...voi intra sa va sustin si sa ofer eventuale informatii celor care au nevoie. Multa sanatate!
Merci mult hope ! e foarte bine ca re-ai relaxat uneori trebuie sa lasi totul sa le aranjeze bunul dzeu cum crede el ca e mai bine .. daca sotul vrea sa plecati de ce sa nu incerci poate cu schimbarea data vine si miracolul in viata ta ? Ai grija de tine , ghindesti-te doar la bine si sper sa lupti si in continuare pentru dorinta ta de a fi mama!
Apropo astazi am visat ca m-am intilnit cu cineva de pe forum care nu a reusit si mi-a zis ca e insarcinata dar cu regret nu tin minte numele dar sunt sigura ca s-a prezentat.. sper sa fie in curind asa o noutate.
Vorbesc pe alt forum md tot despre medpark si acolo sunt 2 deja doua teste pozitive saptamina trecuta .. asta kiar m-o bucurat enorm .. si sper sa veniti si voi fetelor in curind doar cu noutati bune , va pup si aveti grija de voi! |
|
Inregistrat: 12/25/2014 Mesaje: 62
| Fetelor sambata am nascut un baietel perfect sanatos....de 49 cm si 3000gr,am nascut prin cezariana la spital de stat pt ca asta a fost indicatia medicului...sa nu am complicatii. Eu ma recuperez , sper sa ne dea drumul acasa cat nai rpd...usor vine si lapticul...bebe e bine...#bebe Calin# Am scris messj si dr diana....si a rsspuns imediat. Va pup |
|
| sofy wrote:Fetelor sambata am nascut un baietel perfect sanatos....de 49 cm si 3000gr,am nascut prin cezariana la spital de stat pt ca asta a fost indicatia medicului...sa nu am complicatii. Eu ma recuperez , sper sa ne dea drumul acasa cat nai rpd...usor vine si lapticul...bebe e bine...#bebe Calin# Am scris messj si dr diana....si a rsspuns imediat. Va pup
Sofy merci mult pentru asa o noutate buna .. mi-ai facut dispozitia pentru ziua de astazi .. Felicitari pentru bebe santos si ma bucur ca sunteti bine ..ai grija de tine si de fericirea voastra ... va pup |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| sofy wrote:Fetelor sambata am nascut un baietel perfect sanatos....de 49 cm si 3000gr,am nascut prin cezariana la spital de stat pt ca asta a fost indicatia medicului...sa nu am complicatii. Eu ma recuperez , sper sa ne dea drumul acasa cat nai rpd...usor vine si lapticul...bebe e bine...#bebe Calin# Am scris messj si dr diana....si a rsspuns imediat. Va pup felicitari sofy - ma bucur enorm pentru voi! Sa va daruiasca Dzeu numai bucurii de acum incolo alaturi ce sufletelui vostru drag Calin! |
|
|