Nivel: Membru
Inregistrat: 6/10/2015 Mesaje: 26
| Hope26 wrote:Se pare ca la mine se tin necazurile lant Tatal meu a cazut dintr-un copac si are fractura la calcai, e internat la urgente si e posibil sa trebuiasca operatie-foarte riscanta in cazul lui fiind diabetic insulino-dependent. Stau si ma intreb daca nu cumva Dzeu ma pune la incercare si vrea sa vada cat pot duce. Cat am obosit psihic !!! sa stii ca dzeu pe cei cei iubeste ii chinuie mai tare, si se vede ca tu (eu ) fac parte din acea iubire si ma bucur caci de fiecare data dam dovada ca noi suntem tari putem , si luptam! Fii tare si de data asta caci multumirea lui(dzeu) va veni neaparat!!!ginduri pozitive si spirit liber va doresc la toate!!! O seara cit mai placuta!!! |
|
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| rodixon wrote: nica - ma bucur ca te aud; ce repede a trtecut timpul! ce astepti - fetita sau baietel? Sa ai o nastere usoara si un copil sanatos! Te pup!
Daaa!!! Timpul a zburat si cu cit mai mult se apropie momentul cu atit emotiile sunt mai mari asteptam cu nerabdare sa ne tinem printesa in brate!!!. Rodixon mersi p-u urari si voua pupici! Sa va traiasca printesa!!! |
|
Inregistrat: 4/5/2015 Mesaje: 29
| Buna fetele, cu toate ca nu sint activa , dar va urmaresc zi de zi . Imi pare rau de rezultatele fetelor care au fost in protocol( Hope ana-ana). Imi faciam si eu niste planuri , dar am inceput sa am dubii . In urma a doua fiv-uri nereusite la repromed ma gindem ca medparcul este sansa mea dar din cele intimplate pe aici ....... chiar nustiu |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| mimi36...alegerea trebuie sa-ti apartina, cauta informatii (nu doar aici pe forum), documenteaza-te...mergi la un prim consult sa le auzi parerea (oricum nu platesti).Aici sunt pareri pro.contra...si suspiciuni.Nu fa alegerea prin noi, ci prin tine.Eu personal daca as mai incerca, tot aici as merge, dar este DOAR parerea mea. geanina toate gandurile mele sunt cu tine, sa te ocroteasca Cel de sus si sa fie mereu cu tine. Seara linistita!
|
|
Inregistrat: 11/6/2014 Mesaje: 262
| Salut fetelor , imi pare rau pu toate fetele care au rezultate negative , am tinut mult sa reusiti kiar ultima in karoli am crezut poate makar ea are un rezultat pozitiv dar nu a fost sa fie ... nu lasati miinele in jos luptai pentru fericirea voastra!!!
Mimi nu trebue sa te lasi dusa de rezultatele negative ale altora , toate suntem diferite si fiecare caz e unul aparte... mergi la o consultatie la dna Diana ca sa intelegi daca e medicul tau sau nu ...
Nica Sofy nastere usoara , Nica tu unde nasti si la cine nasti ? Viky tu cind astepti minunea , ce mai faci ?
Nu vreu sa ma mai repet de ce nu am eu o poza aici - cred ca fiecare avem dreptul la o asa decizie , e integritatea familiei mele si atit , cine vrea crede ca sunt reala cine nu nu , decizia va apartine ! Doar ca fericirea mea si copilasu care il port subt inima si care ma trezeste in fiecare dimineata sughitsind de foame este miracolul lui Dzeu facut cu miinele echipei medpark si va urez la toate sa nu dati miinele in jos si sa luptati cu credinta intr-o reusita cit mai repede posibila.
|
|
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Buna fetelor!!! Imi pare rau pentru cele fete cu rezultate negative...va doresc multa putere si sanatate...sa nu lasati niciodata miinele jos!! Noi asteptam o fetita sunt in 33 saptamini de sarcina,nu pot sa va redau ce emotii am cita fericire poate sa aduca in familie un bebelus...poza mea la moment nu vreau sa o pun ca doar parintii stiu ce procedura am facut si stiu ca multa lume citeste acest topic si nu vreau sa merg pe strada si toti sa se uite lung la mine si la copilul meu,multa lume nu intelege aceasta procedura...dar cind am sa nasc numai decit am sa atasez o poza cu fetita...in timpul sarcinii am avut si unele complicatii in care 2 luni am stat doar numai in pat dar cu ajutorul Domnului si a dm.Diana totul este bine....ii multumesc mult dm.Diana pt tot ajutorul care mi la acordat!!! Acuma numaram saptaminile pina la nastere,am sa nasc tot la Medpark si speram fetita sa o astepte pe dm.Diana pina vine din concediu?! Va doresc la toate fetele multa sanatate si numai rezultate pozitive!!! |
|
| Vicky ma bucur sa aud ca sunteti bine tu si bebelusu .. nastere usoara sa ai si sper ca bebe-ul asteapta pina revine dna Diana din concediu .. eu tot imi faceam griji dar noi trebuie sa ne nastem la inceput de octombrie pin atunci revine ea la sigur , i-am promis dnei Diana ca voi fi cuminte luna august
Eu am acelasi motiv ca al tau de ce nu pun poza , la noi stie doar mama mea si nasa de procedura si nu vreu sa stie restu mai ales cei care nu inteleg aceasta procedura caci la noi lumea doar stie sa judice si alt ceva nimic...
Vicky celor care au facut FIV li se ofera reducere la nastere la medpark ? caci acum paketele s-au scumpit . |
|
Inregistrat: 11/17/2014 Mesaje: 46
| Stiam ca pachet nastere Fiv costa 11500 indiferent nastere naturala sau cezariana...saptamina aceasta am sa fac contractul si am sa scriu cit costa precis.. |
|
| Merci mult vicky ,eu tot stiam de suma asta pu cei ce au facut FIV la ei, dar dna Diana mi-a zis prin mai ca posibil sa fie schimbari in pret din cauza la curs, prietena mea a semnat contract saptamina trecuta nasterea naturala paket de cela mai ciuciut 17000 dar ea nu a facut FIV la ei , la ea e sarcina naturala. Sper ca nu tare a crescut pretul la contract, te rog sa -mi spui si mie pretul final . ai grija de tine si de bebe |
|
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| Buna fetelor! ?i rezultatul meu în ziua 11 este negativ: 0,36 |
|
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Trist...a fost o luna cu ghinion pt toate.dureros...7 rezultate negative Vom incerca unele mai mult, altele mai putin...sa mergem mai departe, aici sau in alta parte.Nu conteaza locul, ci scopul final. Candva,cumva EU voi reusi.Nu sunt pregatita acum sa continui, dar sunt puternica si ambitioasa. Personal am nevoie de o vacanta...cateva zile nu voi intra, dar voi fi cu gandul la voi. Cu bine! |
|
Inregistrat: 2/10/2015 Mesaje: 274
| Geanina imi pare nespus de rau, nu am cuvinte...., |
|
| Hope26 wrote:mimi36...alegerea trebuie sa-ti apartina, cauta informatii (nu doar aici pe forum), documenteaza-te...mergi la un prim consult sa le auzi parerea (oricum nu platesti).Aici sunt pareri pro.contra...si suspiciuni.Nu fa alegerea prin noi, ci prin tine.Eu personal daca as mai incerca, tot aici as merge, dar este DOAR parerea mea. geanina toate gandurile mele sunt cu tine, sa te ocroteasca Cel de sus si sa fie mereu cu tine. Seara linistita! este adevarat ce spui Hope si asa si voi proceda totusi am sa merg la o consultare, dar imi facusem mari sperante Gianina imi pare rau si stiu ce simti ,imi este cunoscuta aceasta durere pe care o poti impartasi doar cu cei care au simtit-o
|
|
| shurshunea wrote:
Mimi nu trebue sa te lasi dusa de rezultatele negative ale altora , toate suntem diferite si fiecare caz e unul aparte... mergi la o consultatie la dna Diana ca sa intelegi daca e medicul tau sau
sint deacord cu tine shurshunea dar cind simti acel gpl in suflet care la lasat un (fiv-ratat)cauti clinica cu rata mai mare ',medic cu succese de frica ca ca nu cumva sa se msi repete o data acea durere care in acel moment o intelegi doar tu |
|
Inregistrat: 7/6/2015 Mesaje: 24
| Imi pare rau Geanina :( |
|
|