Nivel: Membru
Inregistrat: 6/10/2015 Mesaje: 26
| geaninab wrote: Îmi pare rau! Ma a?teptam, la fel va fi ?i al meu. Nu ma în?elege gre?it, va doresc tuturor numai rezultate pozitive, dar parca totul a fost un tipar urmat fidel.
Gianina te rog nu vorbi asa, roagate si spera sa fie cu succes, caci nu te ajuti in asa fel!!! Trebuie sa fii pozitiva in acest moment daca va fi negativ vei plinge pe urma dar nu inainte!aici fiecare are dreptate in felul sau dar suparindune una pe alta nu ne ajuta cu nimic! Rodixon are perfecta dreptate si Hope la fel, suntem aici sa ne sustinem una pe alta dar nu sa ne descurajam si sa ne plingem ca uite la mine e rau etc!!!cind eram in protocul vedeam doar fete gravide la medpark si pe toate leam intrebat daca au facut fiv si toate miau zis ca da, asa ca daca noi cele cu nereusite nu avem nimic altceva decit sa ne plingem celelalte sunt mult mai intelegente si nu intra pe forum ca au altceva dea face!sa fi fost si eu gravida la sigur nu as mai fi scris cum fac si celelalte fete!!! Asa ca nu va suparati una pe alta ca toate aveti dreptate, ci sa ne sustinem in continuare !!!Karoll imi pare rau nespus de mult!!! Gianina ginduri diar pozitive!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2015 Mesaje: 290
| Ce vreau sa scriu draga kali e ca mi-ati sters un mesaj in care nu am folosit cuvinte ofensatoare nu am dat nume...am scris liber si corect parerea unor utilizatori ''prieteni'' despre suferinta noastra.Nu am facut reclama mascata, da am utilizat gresit cuvantul forum in loc de topic...asta e...studiile mele in drept si economie nu au inclus si cunostimnte de internet. Daca la cei 38 de ani ai mei nu am putut inchide in continuare in mine injuriile altota asupra noastra, e ca nu am mai putut!Am scris acel mesaj pregatita sa suport comentarii, nu pt a mi se pune pumnul in gura... Iar daca si acest mesaj te deranjeaza...esti libera sa faci ce vrei.
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mesajele pe care le-am sters eu, erau editate tot de voi si erau lipsite de continut - adica goale. In felul asta s-au decalat postarile ramase; cauta ceva mai in spate nu care cumva sa gresesti si sa ma acuzi degeaba. |
|
| kali wrote:Mesajele pe care le-am sters eu, erau editate tot de voi si erau lipsite de continut - adica goale. In felul asta s-au decalat postarile ramase; cauta ceva mai in spate nu care cumva sa gresesti si sa ma acuzi degeaba. Mesajul despre care vorbesc nu era gol...era chiar cu un continut foarte lung si a disparut ca prin minune.Si crede-ma...chiar daca as fi putut da ''delete'' desi nu vad nicaieri un astfel de buton...nu as fi vrut. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mesajul, dupa postare, se poate sterge de catre voi folosind butonul edit. In felul asta ramane o postare goala, fara nimic scris, asa cum a procedat Ana. Eu de ale ei vorbesc. Dupa stergere, in cazul in care e vorba de un mesaj scris mai demult, se decaleaza toate celelalte postari si se poate intampla sa nu se mai afle pe aceeasi pagina.
Revenind, eu nu am sters nicio postare de-a ta. De fiecare data cand fac lucrul acesta este vorba fie de ceea ce am explicat, ori de o reclama. Sigur, nu amintesc situatiile in care se ajunge la jigniri, injuraturi, etc... pentru ca nu e cazul.
De fiecare data sunt super atenta ca nu cumva sa gresesc si sunt aproape sigura ca nu am sters nicio postare de-a ta. Acum... daca tu nu ti-o gasesti nici pe pagina anterioara si spui ca a existat, nu pot decat sa presupun ca am gresit insa nu am avut nici pe departe intentia de a te cenzura. In cazul asta, desi nu pot sa-mi explic cum s-a intampla - atata vreme cat nu a fost vreun alt moderator prin preajma - nu pot decat sa-mi cer scuze si sa te invit - daca doresti, desigur - sa scrii o noua postare cu continut asemanator. |
|
Inregistrat: 12/10/2014 Mesaje: 75
| Salutare fetelor! Va inteleg perfect indignarea...si va intrebati unde au disparut cele cu rezultate pozitive!!! Eu sunt una dintre ele, recunosc k demult nu am mai scris aici, dar va asigur 100% ca nu sunt o fantoma!!! Suntem reale si eu si sarcina mea! Avem acum 32 saptamini si sumtem extrem de fericiti! Ceea ce va doresc din tot sufletul meu sa depasiti cit mai curind aceste esecuri care s-au inregistrat aici si sa va bucurati de megafericirea pe care o traiesc acum. Referitor la poza, nu am afisat una nu p-u k as fi o fantoma k chiar si asa, nu ar fi deloc complicat sa atasez una, oarecare din google...dar cu riscul de a fi patetica, p-u siguranta mea si a familiei mele am preferat sa nu pun poza! Fara suparare!!! Eu va citesc zilnic si ma intristez in rind cu voi cind ceva nu e ok!!! Si plang de emotii si fericire cind sunt rezultate bune!!! Fetelor, istori mea o gasiti in mesajele anterioare, dar vreau sa va spun k nu mi-a fost nici mie usor!!! Merita sa luptati, sunteti obligate, daca vreti, sa infruntati toate barierele posibile si imposibile!!!! Stiu k nu e deloc usor!!! Dar nu avem de ales!!! Eu va doresc din toata inima sa va inpliniti visuka cit mai curind posibil!!! PS: ori de cite ori merg la biserica/ manastire nu uit sa va pomenesc si sa ma rog p-u voi!!! Fiti tari!!! |
|
| nica111 wrote:Salutare fetelor! Va inteleg perfect indignarea...si va intrebati unde au disparut cele cu rezultate pozitive!!! Eu sunt una dintre ele, recunosc k demult nu am mai scris aici, dar va asigur 100% ca nu sunt o fantoma!!! Suntem reale si eu si sarcina mea! Avem acum 32 saptamini si sumtem extrem de fericiti! Ceea ce va doresc din tot sufletul meu sa depasiti cit mai curind aceste esecuri care s-au inregistrat aici si sa va bucurati de megafericirea pe care o traiesc acum. Referitor la poza, nu am afisat una nu p-u k as fi o fantoma k chiar si asa, nu ar fi deloc complicat sa atasez una, oarecare din google...dar cu riscul de a fi patetica, p-u siguranta mea si a familiei mele am preferat sa nu pun poza! Fara suparare!!! Eu va citesc zilnic si ma intristez in rind cu voi cind ceva nu e ok!!! Si plang de emotii si fericire cind sunt rezultate bune!!! Fetelor, istori mea o gasiti in mesajele anterioare, dar vreau sa va spun k nu mi-a fost nici mie usor!!! Merita sa luptati, sunteti obligate, daca vreti, sa infruntati toate barierele posibile si imposibile!!!! Stiu k nu e deloc usor!!! Dar nu avem de ales!!! Eu va doresc din toata inima sa va inpliniti visuka cit mai curind posibil!!! PS: ori de cite ori merg la biserica/ manastire nu uit sa va pomenesc si sa ma rog p-u voi!!! Fiti tari!!! Mesajul tau a prins bine, daca ar intra mai multe foste aspirante la titlul de mamica,actuale gravidute sau deja mamici...care au facut FIV la Medpark...ar prinde tare bine si ar mai insufleti atmosfera :) Sarcina frumoasa in continuare si nastere usoara si la termen. |
|
Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 294
| geaninab wrote:Buna fetelor! Având în vedere rezultate ob?inute, marturisesc ca nu mai a?tept sa fac testul luni, sunt convinsa ca va fi negativ. Nu dau vina pe nimeni. Sunt demoralizata, dar poate e mai bine asa. Voi accepta mai u?or e?ecul.am gândit în fel ?i chip. M-am gândit ca am ales prea u?or aceasta clinica, doar pe baza acestui forum, pentru ca pe site nu exista un procent de reu?ita.dar apoi m-am gândit ca totul e de la Dumnezeu , cum vrea el. Eu m-am resemnat. De?i, undeva în profunzimea sufletului meu, a?tept o minune. geanina - ce este cu tine? exact ce-i spuneam, eu lui ana-ana dimineata - la voi nu se gandeste? Noi oamenii in general suntem diferiti; nu gandi a si tu vei avea rezultatul negativ; cei de la medpark si-au facut treba pentru fiecare dintre noi - mai departe corpul uman de la fiecare raspunde diferit: daca vei reusi itri va parea rau pentru cuvintele pe care le-ai spus acum; tu nu faci decat sa-ti faci rau tie si copilulul pe care il astepti de atata timp si cu mult sacrificiu! |
|
| Hope26 wrote:Cu parere de rau...sunt desgustata de ce a ajuns acest forum ! De la alte comentarii ma abtin acum...din respect pt karroll si geaninab care inca sunt cu emotii maxime, dragele mele...Dzeu sa aibe grija de voi! Alina -exact ce am spus eu- karrol si geanina au nevoie de liniste si de optimism! daca va mai amintiti cu cateva l;uni in urma ana-ana mai era suparata pe cineva fara nici un motiv..
|
|
| nica111 wrote:Salutare fetelor! Va inteleg perfect indignarea...si va intrebati unde au disparut cele cu rezultate pozitive!!! Eu sunt una dintre ele, recunosc k demult nu am mai scris aici, dar va asigur 100% ca nu sunt o fantoma!!! Suntem reale si eu si sarcina mea! Avem acum 32 saptamini si sumtem extrem de fericiti! Ceea ce va doresc din tot sufletul meu sa depasiti cit mai curind aceste esecuri care s-au inregistrat aici si sa va bucurati de megafericirea pe care o traiesc acum. Referitor la poza, nu am afisat una nu p-u k as fi o fantoma k chiar si asa, nu ar fi deloc complicat sa atasez una, oarecare din google...dar cu riscul de a fi patetica, p-u siguranta mea si a familiei mele am preferat sa nu pun poza! Fara suparare!!! Eu va citesc zilnic si ma intristez in rind cu voi cind ceva nu e ok!!! Si plang de emotii si fericire cind sunt rezultate bune!!! Fetelor, istori mea o gasiti in mesajele anterioare, dar vreau sa va spun k nu mi-a fost nici mie usor!!! Merita sa luptati, sunteti obligate, daca vreti, sa infruntati toate barierele posibile si imposibile!!!! Stiu k nu e deloc usor!!! Dar nu avem de ales!!! Eu va doresc din toata inima sa va inpliniti visuka cit mai curind posibil!!! PS: ori de cite ori merg la biserica/ manastire nu uit sa va pomenesc si sa ma rog p-u voi!!! Fiti tari!!! nica - ma bucur ca te aud; ce repede a trtecut timpul! ce astepti - fetita sau baietel? Sa ai o nastere usoara si un copil sanatos! Te pup! |
|
Inregistrat: 3/9/2015 Mesaje: 58
| rodixon wrote: geanina - ce este cu tine? exact ce-i spuneam, eu lui ana-ana dimineata - la voi nu se gandeste? Noi oamenii in general suntem diferiti; nu gandi a si tu vei avea rezultatul negativ; cei de la medpark si-au facut treba pentru fiecare dintre noi - mai departe corpul uman de la fiecare raspunde diferit: daca vei reusi itri va parea rau pentru cuvintele pe care le-ai spus acum; tu nu faci decat sa-ti faci rau tie si copilulul pe care il astepti de atata timp si cu mult sacrificiu!
Draga mea, am spus ce simt acum.poate am fost un pic tran?anta, asa sunt eu, mai directa. Nu am inten?ionat sa judec sau sa acuz pe cineva, fete de pe forum, clinica sau echipa medicala, de?i, recunosc, multe coincidente m-au pus pe gânduri (hope ?tie la ce ma refer). Nu simt suflete?te ca va fi bine, dar nu ma mai consum, am acceptat oarecum situa?ia, m-am resemnat. Sper sa fiu la fel de calma ?i luni, daca va fi neg. Sper din tot sufletul sa ajung în situa?ia de a fi nevoita sa-mi mu?c limba pt ce am spus, sa regret, dar deocamdata asta e ceea ce simt. Iar aici, pe forum am fost foarte sincera ?i deschisa. Daca luni situa?ia va fi alta, îmi voi cere scuze daca am împovarat pe cineva cu nesiguranta mea. Va pup oricum ?i apreciez sus?inerea ?i încurajarile voastre. Au contat ?i conteaza pentru mine. Poate voi fi eu cea care voi destinde atmosfera... Poate!!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/26/2015 Mesaje: 228
| geaninab wrote: Draga mea, am spus ce simt acum.poate am fost un pic tran?anta, asa sunt eu, mai directa. Nu am inten?ionat sa judec sau sa acuz pe cineva, fete de pe forum, clinica sau echipa medicala, de?i, recunosc, multe coincidente m-au pus pe gânduri (hope ?tie la ce ma refer). Nu simt suflete?te ca va fi bine, dar nu ma mai consum, am acceptat oarecum situa?ia, m-am resemnat. Sper sa fiu la fel de calma ?i luni, daca va fi neg. Sper din tot sufletul sa ajung în situa?ia de a fi nevoita sa-mi mu?c limba pt ce am spus, sa regret, dar deocamdata asta e ceea ce simt. Iar aici, pe forum am fost foarte sincera ?i deschisa. Daca luni situa?ia va fi alta, îmi voi cere scuze daca am împovarat pe cineva cu nesiguranta mea. Va pup oricum ?i apreciez sus?inerea ?i încurajarile voastre. Au contat ?i conteaza pentru mine. Poate voi fi eu cea care voi destinde atmosfera... Poate!!!!
Multe coincidente am observat si noi cu lavinia, dar le-am pus pe seama faptului ca suntem noi prea preocupate de acest subiect si nu suntem obiective. Iarta-ma daca te-am demoralziat cumva. Am scris ce am simtit si absolut in nici o postare nu am zis ceva negativ in adresa echipei de medici. Mai mult, nu am generalizat rezultele noastre de aici cu media pe clinica . Mai multe fete daca sunteti atente au scris acelasi gind ca si mine ca cele care ne stim fata in fata am avut esec toate . Ca sunt succese reale la medpark la fel nu am pus la indoiala... |
|
Inregistrat: 12/25/2014 Mesaje: 62
| Buna fetelor,eu sunt insarci ata in 35 de saptamani,mai am cam 3 saptamani si o sa imi aduc puiutul acasa,pe care am reusit sa il obtin cu greu,v-am zis in postarile anterioare ca fiecare organism reactioneaza in mod diferit. Hoppe imi pare rau de evolutia tratamentului tau,si imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la intalnirea voastra in Iasi(eram intr-o perioada aglomerata,si nu am putut face loc in program,v-ati intalnit in timpul saptamanii in jur de ora 16;eu sunt mai libera spre sf de saptaman) te felicit draga Hoppe pt decenta de care dai dovada dupa ce stii ca totul in tine poate nu mai are sens. Stai linistita,Dumnezeu are grija de oamenii buni si cu siguranta are planurile lui pt fiecare dintre noi. Am avut si eu 3 esecuri inainte de Medpark...insa am multumit prof Moshin de la Repromed...pt ca doar datorita lui am reusit sa imi cunosc organismul mai bine...iar echipa de la Medpark,pe baza istoricului anterior au reusit sa obtina un rezultat pozitov in cazul meu. Rodixon,multumesc pt sustinerea ta,esti un om senin,v- vazut minunatia in pozele de pe fb...felicitari, e o minune de copil vesel si senin. Dragelor,avem motivele noastre pt care nu postam fotografii pe forum...asta nu inseamna ca nu suntem reale. Eu va citesc saptamanal pt ca nu imi permite timpul f mult,nu intervin pt ca uneori nu am timpul necesar,va citesc seara tarziu. Este strict problema fiecaruia cum alege clinica in care urmeaza sa faca tratamentul,nu tb sa va luati dupa statistici atat timp cat fiecare reactionam in mod diferit la tratament...iar statistica de pe acest topic...nu este relevanta...eu am ales medpark doar dupa ce am cunoscut pe dna Diana si dupa ce am fost convinsa ca tb sa fac o schimbare in planul de tratament pe care il urmasem la repromed. Reusita mea a fost pt ca nu am renuntat,si am avut incredere ca intr-o zi o sa intru si eu in statistici. Trebuie sa aveti psihicul tare,sustinere din partea sotului si puterea de a accepta adevarul si de a merge mai departe. Geaninab am avut si eu inainte de testul la sange un sentiment ca nu va fi pozitiv...si chiar nu am vrut sa mai merg sa dau sange,insa sotul mi-a zambit in acea dimineata si m-a dus in drum spre servici la laborator de analize...si mi-a zis"ai ajuns pana aici...nu renunta". Iti zic si eu sa nu renunti inca...si chiar de va fi negativ....nu renuntati...mergeti mai departe cu sufletul curat.
|
|
| sofy...nu conteaza ''acea'' intalnire, avem timp destul...mai ales dupa ce nasti si vei iesi cu bebe la plimbare.Atunci promit ca ne vom vedea :) Mai ai foarte putin, nastere usoara si bebe sanatos. |
|
| Se pare ca la mine se tin necazurile lant Tatal meu a cazut dintr-un copac si are fractura la calcai, e internat la urgente si e posibil sa trebuiasca operatie-foarte riscanta in cazul lui fiind diabetic insulino-dependent. Stau si ma intreb daca nu cumva Dzeu ma pune la incercare si vrea sa vada cat pot duce. Cat am obosit psihic !!! |
|
|