FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
geaninab
Scris: Thursday, July 23, 2015 10:57 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/9/2015
Scuze, dar nu cred ca ati în?eles corect. Nu simt în?epaturi în zona bur?ii, jos spre organele genitale, ca la menstra, ci undeva mai sus, paralel cu buricul. Ma tem sa nu fi stimulat alte organe cu cei 4 plasturi de pe burta, care chiar se afla zona buricului.
Hope26
Scris: Friday, July 24, 2015 9:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2015
lana1 wrote:
Buna fetelor. Ma adresez la voi cu asa o intrebare... Sa întâmplat la cineva din voi sa va pomeniti în ziua transferului cu embrionii imobili(ma refer ca sunt nefunctionabili)dupa decongelare....???

Neata tuturor,
lana1 eu la fiv 2 (facut in Iasi la Omini) am avut 4 embrioni congelati si cand am vrut sa fac transfer...niciunul din cei 4 nu au rezistat, asa ca nu am mai avut ce transfera. Esti in aceeasi situaite? Tu parca aveai multi embrioni, toti sunt in aceeasi situatie? Stiu ca se mai intampla sa nu reziste, mie mi s-a explicat de la inceput, doar ca nu ma asteptam sa-i pierd pe toti, desi au fost congelati de foarte buna calitate : blastocisti (ziua 5)
O zi frumoasa, plina de sentimente frumoase :)
lana1
Scris: Friday, July 24, 2015 10:26 AM
Nivel

Inregistrat: 4/7/2015
Mul?umesc Hope.sa întâmplat la o fata pe care o cunosc.
Hope26
Scris: Friday, July 24, 2015 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
Dragele mele...din pacate, si rezultatul meu e negativ.
Beta azi ziua 11 dupa transfer = 1,4

Pentru a nu va descuraja foarte tare imi permit sa transcriu cateva cuvinte ale dnei Diana :''De la 20 iunie la 20 iulie au fost 36 de proceduri FIV, 20 deja au dat testul si din ele 11 sunt positive.''
Mi-a trimis un mail foarte frumos,o respect pt asta.
M-a pus sa repet testul maine.In functie de asta imi poate spune daca a fost o incercare de implantare sau nu.
Karroll gandul imi este alaturi de tine pt maine.
Va pup!
Inulia
Scris: Friday, July 24, 2015 2:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/4/2015
Salut fetitele!fetelor atit de tare m-am întristat pentru voi...pling de fiecare data...atitea nereu?ite?Hope nici nustiu sincer ce sa cred urmaresc forumul asta de 5 luni si de atunci numai 2 reusite...imi pare nespus de rau...La moment is atit de confuza nustiu ce sa fac sa mai merg la medpark sau sa continui mai departe cu clinica din Ungaria.Nu pot sa cred ca doar fetele de pe forum suntem cu nereu?ite.Oricum voi pleca in Septembrie la vizita asa cum am programat-o apoi vom decide...Imi pare rau fetelor o spun din suflet...
sandy33
Scris: Friday, July 24, 2015 2:54 PM
Nivel

Inregistrat: 9/16/2014
Lana 1,fata despre are vorbesti tot la medpark a facut Fiv??
Hope26, imi pare extrem de
Rau...
Ana08, eu as fi dorit sa ma duc in septembrie sa fac acel embriotransfer,dar cu rezultatele acestea de pe forum...
ana08
Scris: Friday, July 24, 2015 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
Alina,imi pare tare rau pentru tine,stiu foarte bine prin ce treci acum!Sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe!
Ce se intampla fetelor,numai nereusite????!!!!

Natashika85
Scris: Friday, July 24, 2015 3:09 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2015
de ce va luati dupa rezultatele de pe forum, fiecare organism reactioneaza diferit, fiecare are probleme de infertilitate diferite, si la urma urmei se intimpla cum vrea Dumnezeu, lasati-va in mainile Lui si rugati-va la Dumnezeu, doar el stie raspunsul la toate. Mai tare va descurajati si stresul nu face bine deloc, stiu ca e greu. Eu am trait cu frica asta 8 ani, si in sfirsit visul a devenit realitate, ceea ce va doresc la toate, multa, multa credinta si Doamne ajuta!!!
rodixon
Scris: Friday, July 24, 2015 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Hope26 wrote:
Dragele mele...din pacate, si rezultatul meu e negativ.
Beta azi ziua 11 dupa transfer = 1,4

Pentru a nu va descuraja foarte tare imi permit sa transcriu cateva cuvinte ale dnei Diana :''De la 20 iunie la 20 iulie au fost 36 de proceduri FIV, 20 deja au dat testul si din ele 11 sunt positive.''
Mi-a trimis un mail foarte frumos,o respect pt asta.
M-a pus sa repet testul maine.In functie de asta imi poate spune daca a fost o incercare de implantare sau nu.
Karroll gandul imi este alaturi de tine pt maine.
Va pup!

draga mea Alina - nu-mi vine sa cred!
Asteptam ca maine pe 25 sa ne dai o veste minunata - imi imaginez ce simti, chiar nu stiu ce sa spun; nu-mi gasesc cuvintele; parca am primit un fulger direct in crestetul capului!
fii puternica draga mea - incearca sa vezi ce se intampla maine, poate s-a implantat mai tarziu si poate o minune se infaptuieste!
Te imbratisez din tot sufletul!
ana-ana
Scris: Friday, July 24, 2015 9:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2015
Natashika85 wrote:
de ce va luati dupa rezultatele de pe forum, fiecare organism reactioneaza diferit, fiecare are probleme de infertilitate diferite, si la urma urmei se intimpla cum vrea Dumnezeu, lasati-va in mainile Lui si rugati-va la Dumnezeu, doar el stie raspunsul la toate. Mai tare va descurajati si stresul nu face bine deloc, stiu ca e greu. Eu am trait cu frica asta 8 ani, si in sfirsit visul a devenit realitate, ceea ce va doresc la toate, multa, multa credinta si Doamne ajuta!!!

Natashika85 incerc sa te inteleg si nu prea reusesc... sa nu ne luam dupa rezultatele de pe forum......draga mea suntem aici un grup de fete care am avut ocazia sa ne cunoastem si deci, sa fim convinse ca istoriile noastre nu sunt unele virtuale. La momentul cind ne-am cunoscut, unele din noi deja esuase cu fiv-ul la medpark, unele erau in stimulare si altele urmau sa inceapa. Pot sa iti spun ca din toate acele fete nici una nu-i insarcinata(eu, nadia, hope, nelly, olga, madalina88, tania87, lavinia, liliana...). Nu am zis ca statistica de aici e una generala a medpark-ului. Trebuie sa fie si reusite..Numai ca ce nu inteleg eu ... din toate cu fiv-uri reusite la medpark numai rodixon are poza. In rest noi, nu am avut posibilitatea sa cunoastem vreo fata cu sarcina de aici si deci nu putem confirma existenta lor. de ce nimeni la inceputul acestui forum (cind mai toate testele ieseau pozitive) nu zicea sa nu ne luam dupa rezultatele de pe forum?! Si abia acuma cind venim una dupa alta cu teste negative sa nu ne luam de aceste rezultate. Adica cazurile noastre de nereusita nu inseamna nimic sau cum? Nu fac anti-PR medpark-ului, urmatoarea incercare tot la ei am s-o fac cel mai probabil...dar de ce cind apar nereusite pe forum neaparat intervine cite o fata cu fiv reusit (fara poza)? Vreau sa cred ca tu existi cu adevarat si ca esti insarcinata si daca e asa , iti doresc numai bine. Referitor ca fiecare e diferit...da asa e dar luna asta multe din noi au avut embrioni foarte buni, au raspuns foarte bine la stimulare, a fost totul minunat pina la test...
Natashika85
Scris: Friday, July 24, 2015 9:19 PM
Nivel

Inregistrat: 4/26/2015
te inteleg ana-ana, numai ca eu nu am facut fiv la Medpark, sunt in Anglia, si a fost prima mea incercare. si aici in ciclul nostru am fost 10 cupluri dintre care 4 reusite. La mine problema sunt doar trompele, stinga lipseste dupa o sarcina extrauterina in 2011, si dreapta nu e buna. Stimularea a mers foarte bine, mi-au colectat 24 de ovocite, mi sa transferat un blastocit de ziua 5, 8 avem congelati. Iti inteleg dezamagirea, daca eram in locul tau probabil gandeam si eu ca tine.
Nadia-p
Scris: Friday, July 24, 2015 10:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
buna fetelor! sunt in totalmente deacord Ana,si nu se face intr-adevar anti Pr, doar ca multe din noi au decis medparkul numai din cauza reusitelor.si fetele mentinute de Ana noi chiar ne cunoastem intre noi, dar unde e Olesea, Zinaida cele cu reusita, ele multumita medparkului au ramas gravide, de ce nu se mai afiseaza,! nu pot sa scred ca din atitea fete pe care le cunosc tokmai cele de pe forum nu raman,
lana1
Scris: Friday, July 24, 2015 10:56 PM
Nivel

Da.fata de care am scris tot la medpark.
lana1
Scris: Friday, July 24, 2015 10:58 PM
Nivel

În ziua transferului sa anun?at ca nu e posibil caci to?i sunt imobili.mai multe detalii nu prea vreau sa scriu...
rodixon
Scris: Saturday, July 25, 2015 7:48 AM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
Dragele mele, sunt foarte trista sa vad ca incercati sa credeti ca suntem ireale, cele care am reusit sa ne indeplinim visul la Medpark si ca incercati sa dati vina pe cineva pentru nereusitele voastre;
Eu pot sa va spun cu mana pe inima ca sunt reala si minunea de copil pe care am nascut-o destul de greu, cu o sarcina dificila, la 42 de ani o am datorita echipei de la medpark;
o parte dintre voi ma cunoasteti personal: cu sandy am mers impreuna la medpark, eu eram insarcinata; Adriana ne-am intanit la galati, cu Valy careia sarcina i s-a oprit din evolutie ne-am auzit la telefon; pe Alexandrina am vazut-o cand a facut ET-ul eu fiind la o ecografie la medpark
Poate credeti ca eu, prin filmuletele si reportajele facute am primit foloase materiale si am vrut sa fac reclama Medpark-ului - nu este adevarat, noi am vrut sa impartasim tututor imensa bucurie pe care am primit-o de la cel de sus cu ajutorul echipei Medpark! Daca as minti m-ar bate dzeu si de fapt nu pe mine poate sa ma bata ci pe copilul meu pentru care mi-as da viata si tot ce am pe aceasta lume!
Va intrebati de celelalte fete de ce nu mai scris sau de ce nu-si pun poze? Dar va intrebati oare daca mai au timp, daca sunt bine in sarcina.. Nu cred ca sofy, shurshunea, etc sunt ireala doar ca sarcina pe parcursul ei iti ridica alte probleme, hormonii o iau razna, etc
Te intreb pe tine ana-ana - am vrut sa ne intalni cand am mers la chisinau si atunci "ai dat bir cu fugitii" - te-am inteles, erai in pragul procedurii si nu aveai chef de nimic; poate asa sunt si celelalte fete!
Va rog sa ma credeti, eu fac eforturi mari sa fiu prezenta alaturi de voi pentru ca va iubesc pe toate, va inteleg pe toate deoarece am trait si eu momentele pe care voi la traiti: monitorizari, proceduri FIV, esecuri FIV, emotii, incerttudini, ganduri negre, frustrari si la o varsta cand poate voi (ceea va doresc) veti avea deja copiii la gradinita sau la scoala!
O admir nespus de mult pe Alina (Hope)- a avut un esec dupa alte 2 , are o varsta destul de inaintata dar cu fruntea sus recunoaste suportul psihic si emotional pe care i l-a dat Dna Diana - va merge mai departe si cu siguranta va reusi!
Mi-ati spus la un moment dat ca sunt ca o mama pentru voi si de aceea imi perimit sa va cert - ganditi-va ca viata ne ofera surprize si bune, si rele - daca suntem puternici, cu capul pe umeri si cu incredere in noi si in dzeu le vom depasi pe toate!
Imi tin copilul in brate iar el ma mangaie cu manutele lui mici si imi zambeste - eu atunci uit de tot ce a insemnat venirea pe lume a acestui sufletel - si au fost multe lacrimi pe care acum dzeu m-i le-a sters!
De ce nu va ganditi la Karrol si la geanina - ele asteapta sa faca testul, sunt in ultimele zile de asteptare - oare discutiile de aici nu credeti ca le influenteaza?
Sper sa reuseasca ele si sa aduca un pic de lumina si culoare pe acest forum!
Va pup dragele mele!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.