FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alintush
Scris: Wednesday, July 22, 2015 11:25 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/10/2015
ana-ana wrote:

La mine tot retrovers si aici eu am dubii ca e tocmai ok :( Unde ai facut pina acuma fiv? dar grupa singe a ta si a sotului?
salut la toate cuconitele de pe forum si cele care ne citesc permanent!Ana -Ana eu am grupa 1+( sau 0pozitiv) sotul are 2+(A pozitiv)si primele 5 fiv le-am facut in Italia unde traiesc de peste 10ani, si vazind ca nu am rezultate aici ultimul fiv l-am facut la medpark in luna mart'15.fara succes si aici si la fel fara nici un raspuns... Zic ca nu-i problema in uter daca-i retrovers, dar mai stii! Mie nu mii greu sa fac din nou inca un fiv problema care ma framinta este timpul caci anii trec imi tot i- au concedii de 2 luni de la munca si mii frica ca nici munca nu voi avea si plus nici copii nu vin... Stiu ca in viata nu poti avea totul dar eu lupt sa am totul si voi reusi sunt sigura! Un calugar batrin odata mia zis: nu- i inca venit timpul tau de a fi mama, roagate si spera pina la sfirsit si vei vedea ca totul o sa fie bine!!! Eu il cred si cred in mine! Ma rog doar daca tot nu mi se va primi nimic sami dee dzeu putere sa accept si sa mi traies viata asa cum mia daruito el caci de viata e una singura si nu poti sa o traiesti alergind dupa ceva ce nuti apartine!!!va doresc din suflet la toate ca acest vis sa devina realitate !!!
luca
Scris: Wednesday, July 22, 2015 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
Buna Fetelar,Ana-ana imi pare foarte rau de rezultatul negativ iti doresc sa fii tare.Alintush am citit mesajul tau si imi curg lacrimile siroae iti doresc din toata inima sa fie totul bine la tine.Si doresc la toate Fetele sa fie numai rezultate pozitive.
geaninab
Scris: Wednesday, July 22, 2015 2:21 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2015
Buna fetelor! Greu m-am hotarât sa scriu. Mi-e sufletul rava?it pt fetele care au rezultat negativ. Ma doare pentru ca ?tiu ce înseamna sa-?i dore?ti cu ardoare un pui ?i sa nu reu?e?ti în ciuda tuturor eforturilor. Ma rog la Dumnezeu sa va dea putere, rabdare ?i în?elepciune sa trece?i peste aceasta etapa ?i sa lupta?i în continuare. Minuni exista ?i poate va fi ?i la voi. Într-o astfel de minune sper ?i eu luni, pentru ca la mine este unica încercare de Fiv. Va îmbra?i?ez, chiar daca doar virtual, ?i va asigur ca gândurile ?i sufletele noastre va sunt alaturi. Aici sunt persoane care va în?eleg ?i va sus?in. A?tept cu nerabdare rezultate fetelor care fac testul sâmbata, poate ele sparg ghinionul ?i aduc o boare de încredere ?i speranta . Doamne ajuta!
ana-ana
Scris: Wednesday, July 22, 2015 8:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/26/2015
Mie chiar imi pare rau ca acest forum s-a transformat dintr-un forum al succeselor (la inceput), in unul al deceptiilor si fiv-urilor esuate...mi se pare si straniu intr-o anumita masura.Am avut o noapte fara somn, iau antidepresive. Sper sa ma simt mai bine cit mai curind. Celor care astepta, le urez rabdare multa.
sandy33
Scris: Wednesday, July 22, 2015 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 9/16/2014
Buna,fetelor
Nu am mai scris demult,pt ca aceste esecuri m-au demoralizat enorm...imi pare rau pt fie are dintre voi, dar trebuie sa mergem mai departe ,sa fim puternice si sa speram!
Ana-ana, ai mare dreptate,rezultatele pozitive de la inceput ne-au dat mari sperante,ac avem nevoie de ele ca sa ofere din nou incredere...
Ana08,tu cum esti?mai ai embrioni congelati?
Hope26,karol, asteptam doar vesti bune!va pup
Alintush
Scris: Thursday, July 23, 2015 12:00 AM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2015
se vede ca nu-i momentul potrivit pentru unele din noi, dar nu trebuie sa ne demoralizam la esecul cuiva! Fiecare are soarta ei si nu ne putem compara una cu cealalta!hai sa fim mai optimiste cel putin pentru fetele care astteapta rezultatele!ana ana linistete ca nu rezolva nimic depresia... Veti vedea cum incep din nou vestile bune!!! Scuzatima cu esecurile mele, dar eu sunt fericita si pozitiva si cu ele, dupa ploie vine soare, nu? Ba da Curcubeu!!!cel putin aici imi descarc sufletul caci in viata reala nu prea am cu cine...vise placute dragele mele
ana08
Scris: Thursday, July 23, 2015 7:39 AM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2015
sandy33 wrote:
Buna,fetelor
Nu am mai scris demult,pt ca aceste esecuri m-au demoralizat enorm...imi pare rau pt fie are dintre voi, dar trebuie sa mergem mai departe ,sa fim puternice si sa speram!
Ana-ana, ai mare dreptate,rezultatele pozitive de la inceput ne-au dat mari sperante,ac avem nevoie de ele ca sa ofere din nou incredere...
Ana08,tu cum esti?mai ai embrioni congelati?
Hope26,karol, asteptam doar vesti bune!va pup

Buna,
Sandy,incerc sa fiu puternica in continuare, si sa trec peste.Da, mai am embrioni congelati. La noi in protocol a mers totul bine, dar se pare ca ceva n-a functionat bine pana la capat.
Tu ce faci?
Astept cu nerbdare fetele sa vina cu rezultate pozitive!!!!
geaninab
Scris: Thursday, July 23, 2015 1:53 PM
Nivel

Buna fetelor! Eu de azi-noapte am o durere acuta în partea stânga, în zona pancreasului aproximativ. A?i mai pa?it asa ceva? De la ce poate fi? Sper sa nu fie un semn rau. Cred ca dau în paranoia...
Hope26
Scris: Thursday, July 23, 2015 3:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2015
geaninab wrote:
Buna fetelor! Eu de azi-noapte am o durere acuta în partea stânga, în zona pancreasului aproximativ. A?i mai pa?it asa ceva? De la ce poate fi? Sper sa nu fie un semn rau. Cred ca dau în paranoia...

geaninuta nu te panica, si eu am avut acum 3 nopti cred o durere foarte puternica in burtica, m-a trezit din somn, ca o intepatura asa...apoi zilele urmatoare am mai avut cateva dar mai rare (2-3/zi) si mai putin intense.Ar putea fi o posiibila implantare :)
geaninab
Scris: Thursday, July 23, 2015 4:32 PM
Nivel

Hope26 wrote:

geaninuta nu te panica, si eu am avut acum 3 nopti cred o durere foarte puternica in burtica, m-a trezit din somn, ca o intepatura asa...apoi zilele urmatoare am mai avut cateva dar mai rare (2-3/zi) si mai putin intense.Ar putea fi o posiibila implantare :)

Sa te auda Dumnezeu! Doar ca la mine nu sunt undeva sub buric, ci în partea lui stânga...
rodixon
Scris: Thursday, July 23, 2015 5:22 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
geaninab wrote:

Sa te auda Dumnezeu! Doar ca la mine nu sunt undeva sub buric, ci în partea lui stânga...

fetelor, aceste intepaturi pot fi un semn bun- cand puisorul se cuibareste in uter nu da aceste senzatii; eu sunt sigura ca la voi va fi bine!
Azi am cumparat carticica bebelusului pentru primul an de viata!- trebuia sa o iau de cand s-a nascut Miriam dar ... au fost atatea probleme incat am uitat!
Am retrait din primele pagini toata perioada sarcinii, cu maxima intensitate nasterea si aopoi fiecare luna di viata ei...
Printre paginile cartii sunt cateva citate care te fac sa plangi:
"Viata fiecarui om este o poveste scrisa de Dumnezeu"
sau
"Dumnezeu nu poate fi pretutindeni asa ca a creat mamele!"
Va voi scrie in fiecare zi cate un astfel de citat...sper ca tuturor sa le lumineze si incalzesca sufletul!
Va pup si va imbratisez!
rodixon
Scris: Thursday, July 23, 2015 5:33 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
intepaturile sunt semn de implantare; asa m-i s-a intamplat si mie atat la sarcina obtinuta natural cat si la cea cu FIV

Hope26
Scris: Thursday, July 23, 2015 5:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
rodixon wrote:

"Dumnezeu nu poate fi pretutindeni asa ca a creat mamele!"

Ce frumos suna :)O sa cumparam si noi carticica aia...candva :)
Pupici!
lana1
Scris: Thursday, July 23, 2015 7:25 PM
Nivel

Inregistrat: 4/7/2015
Da...ana-ana..ai dreptate...începuturi înfloritoare si sfirsit esuat...dar capul sus si ai grija.
lana1
Scris: Thursday, July 23, 2015 8:27 PM
Nivel

Inregistrat: 4/7/2015
Buna fetelor. Ma adresez la voi cu asa o intrebare... Sa întâmplat la cineva din voi sa va pomeniti în ziua transferului cu embrionii imobili(ma refer ca sunt nefunctionabili)dupa decongelare....???
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.