FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nadia-p
Scris: Friday, July 17, 2015 2:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/10/2015
buna fetelor! Taniusha sa shtii ca ne este tare dor shi se simte lipsa ta pe forum!
Rodicuta esti mereu cu ginduri pozitive si asta e important p-ru noi,
Hope, Geanina Karroll, Ana, si toate fetele ce sunt in protocol va tin pumnii si aveti grija de voi!
succes ce fac zilele astea testarile sa fie beta grasut
Alintush vei vedea ca va veni ziua cea mare si pru noi, o sa mai luptam un pik si vom fi noi mamici!
ana08
Scris: Friday, July 17, 2015 4:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/3/2015
Buna fetelor!
Desi n-am mai scris de mult timp pe forum....., unele din voi stiti ca am fost in protocol si ca astept rezultatul.As fi vrut tare mult sa vin cu vesti bune..........,dar din pacate rezultatul nostru este negativ.
E greu pentru mine acum, dar cu credinta si speranta voi merge mai departe.
Fetelor va doresc din tot sufletul la toate sa reusiti!!!!!!!
Hope26
Scris: Friday, July 17, 2015 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
ana08 wrote:
Buna fetelor!
Desi n-am mai scris de mult timp pe forum....., unele din voi stiti ca am fost in protocol si ca astept rezultatul.As fi vrut tare mult sa vin cu vesti bune..........,dar din pacate rezultatul nostru este negativ.

Orice am zice nu-ti trece durerea, sunt sigura.Putem doar sa fim alaturi de tine, sa te sustinem...si sa te incurajam sa mergi mai departe!
Nadia-p
Scris: Friday, July 17, 2015 4:39 PM
Nivel

ana08 wrote:
Buna fetelor!

Draga noastra suntem cu tine si ne dam seama ce simti, cuvintele noastre acum sunt deprisos, dar suntem cu tine, fii tare si iti doresc sa te incarce cu noi ginduri pozitive si sa mergi mai departe
rodixon
Scris: Friday, July 17, 2015 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/24/2014
ana-ana wrote:

D a Rodica sunt tare nelinistita,desi incerc sa ma controlez. Febra ma agita. Ma tem sa u influenteze instalarea sarcinii. Alte simptome nu am deloc. pe 22 iulie, miercuri, dau testul. imi pare o vesnicie pina atunci ...

Buna Ana-Ana,
37,1 nu este febra; este o temperatura mai ridicata.
Inainte de a incepe procedurile FIV monitorizam temperatura bazala care daca exista ovulatie crestea dupa aceasta ( o monitoriza doar dimineata inainte de a ma ridica din pat - vaginal.) medicii spun ca daca aceasta temperatura ramane crescuta dupa ovulatie si inca 4 zile dupa data cand trebuie sa viona Cicclu inseamna ca este instalata sarcina; asa s-a intamplat si la mine cu sarcina obtinuta natural in 2011; caand temperatura a scazut sarcina s-a oprit din evolutie;
Asa ca -poate fi semn de sarcina ; vorbim de temp intre 37,1-37,4
te rog, stai linistita!

ana-ana
Scris: Friday, July 17, 2015 5:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2015
rodixon wrote:

Buna Ana-Ana,
37,1 nu este febra; este o temperatura mai ridicata.
Inainte de a incepe procedurile FIV monitorizam temperatura bazala care daca exista ovulatie crestea dupa aceasta ( o monitoriza doar dimineata inainte de a ma ridica din pat - vaginal.) medicii spun ca daca aceasta temperatura ramane crescuta dupa ovulatie si inca 4 zile dupa data cand trebuie sa viona Cicclu inseamna ca este instalata sarcina; asa s-a intamplat si la mine cu sarcina obtinuta natural in 2011; caand temperatura a scazut sarcina s-a oprit din evolutie;
Asa ca -poate fi semn de sarcina ; vorbim de temp intre 37,1-37,4
te rog, stai linistita!

Iti multumesc de inurajari. Azi e 37.4 :( creste o linie la 2 zile . nustiu ce sa zic, beau apa, ma odihnesc mult...in rest nu prea pot face nimic. Tu pe parcursul sarcinii tot ai avut febra? Ca d diana azi la telefon mi-a zis ca deseori gravidele manifesta asa "febra" (care voi ziceti ca nu e febra :))) D Diana a zis ca dupa 37.5 e febra . In rest, e o reactie normala la tratamet. Nu a mai ramas mult pina miercuri, incerc sa fiu cit pot de linistita, dar in acest moment experienta altora ma linisteste mai mult decit teoria ca aceasta nu este febra :) Iti multumesc inca o data
Hope26
Scris: Friday, July 17, 2015 5:50 PM
Nivel

ana-ana wrote:

Azi e 37.4
D Diana a zis ca dupa 37.5 e febra . In rest, e o reactie normala la tratamet.

Si la mine e azi 37,5...dar am pus-o pe seama caldurilor de afara si a tratamentului, beau foarte multa apa, mananc fructe...si baie la picioare cu apa rece-nu foarte rece, nu ma certati :)
geaninab
Scris: Friday, July 17, 2015 6:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/9/2015
Buna fetelor! Eu febra nu am, nici nu mi-am luat-o ca nu ma simt încalzita, în rest am o burta de 3-4 luni de sarcina , sunt balonata ?i foarte agitata, obosesc f repede ?i pana la baie daca ma duc gafai, ?i când ma ridic sau ma a?ez ma doare un pic, simt ca ni?te în?epaturi. Oare e normal?
ana-ana
Scris: Friday, July 17, 2015 7:22 PM
Nivel

geaninab wrote:
Buna fetelor! Eu febra nu am, nici nu mi-am luat-o ca nu ma simt încalzita, în rest am o burta de 3-4 luni de sarcina , sunt balonata ?i foarte agitata, obosesc f repede ?i pana la baie daca ma duc gafai, ?i când ma ridic sau ma a?ez ma doare un pic, simt ca ni?te în?epaturi. Oare e normal?

La mine durerile apar cind stau in piciore sau cind ma ridic , in rest, cit stau culcata, nu. nustiu daca e ok sau nu, dar macar nu esti singura. nu vrei s-o masori si tu?! sa vedem daca e specific progesteronului pe care il administram si sa ne mai linistim si noi cu alina .
liliana38
Scris: Saturday, July 18, 2015 8:01 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Buna,din pacate eu am iesit din"joc".Rezultat negativ.A fost prima incercare si ultima pt mine.Doresc mult noroc tuturor fetelor!Ps.Nadia te rog sa ma scuzi ca nu ti'am raspuns.Nu am avut putere.Mult noroc si tie!
Inulia
Scris: Saturday, July 18, 2015 8:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2015
liliana38 wrote:
Buna,din pacate eu am iesit din"joc".Rezultat negativ.A fost prima incercare si ultima pt mine.Doresc mult noroc tuturor fetelor!Ps.Nadia te rog sa ma scuzi ca nu ti'am raspuns.Nu am avut putere.Mult noroc si tie!
Liliana Draga mea imi pare nespus de rau...sa tii k mam si rugat pentru tine stiind k ?ansele sunt mici,imi doream din adincul sufletului sa reusesti.Dar credema in fine Domnul stie cei mai bine pentru noi.Iti doresc lini?te sufleteasca caci asta este tot...cind esti împacat cu tine...esti împacat cu lumea întreaga.O îmbra?i?are strinsa chiar daca nu te stiu...imi curg lacrimile...
Hope26
Scris: Saturday, July 18, 2015 9:02 PM
Nivel

liliana38 wrote:

Draga mea as vrea sa gasesc cuvintele care sa te aline, dar nu cred ca exista, nu acum.
Iti doresc, ca si celelalte fete probabil, sa treci peste asta si sa-ti gasesti pacea interioara,sufleteasca.
Te pup cu mult drag...
ana-ana
Scris: Saturday, July 18, 2015 10:05 PM
Nivel

liliana38 wrote:

Liliana , imi pare sincer rau. Ai grija de tine . Sunt convinsa ca o sa gasesti puterea sa mergi mai departe.
Nadia-p
Scris: Saturday, July 18, 2015 11:21 PM
Nivel

buna drageleor! Liliana vb acum sunt deprisos, sa stii ca te inteleg ce simti, te inteleg, fii tare! suntem cu tine fiecare din noi!
Alintush
Scris: Saturday, July 18, 2015 11:26 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2015
liliana38 wrote:
nu am cuvinte si chiar de ar fi sunt toate de prisos!!! Fii tare si incearca cum poti sa treci peste asta, gindindu- te ca dzeu iti rezerva ceva mai bun pentru tine!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.