FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ana-ana
Scris: Wednesday, July 15, 2015 10:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/26/2015
Natashika85 wrote:
eu am fost internata o saptamana, pt ca am avut 7 litri de apa in burta din cauza hiperstimularii, deoarece mi-au colectat 24 de ovocite, si a tinut hiperstimulare pina dupa 12 saptamani de sarcina. Dar acuma sunt mult mai bine. Si da, am avut si eu dureri de burta. Cate zile ai de la ET?

am avut vineri et, durerile sunt slabe, scurte, cind stau culcata nu am nimic. imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. important ca acum sunteti bineBravoo
Alintush
Scris: Wednesday, July 15, 2015 11:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/10/2015
Ana- Ana succese mari si stai linistita! Speram ca toate aceste discomforturi pe care le simti sa fie de folos, adica sa ne bucuri cu noutati pozitive! Citi embrioni au fost implantati? Ai congelat?tot la dna Diana ai facut? Scuze ca te bombardez cu atitea intrebariCray ...mult succes si iti tinem pumnii! Dzeu sa te ajuta draga mea...noapte buna
ana-ana
Scris: Wednesday, July 15, 2015 11:15 PM
Nivel

Alintush wrote:
Ana- Ana succese mari si stai linistita! Speram ca toate aceste discomforturi pe care le simti sa fie de folos, adica sa ne bucuri cu noutati pozitive! Citi embrioni au fost implantati? Ai congelat?tot la dna Diana ai facut? Scuze ca te bombardez cu atitea intrebariCray ...mult succes si iti tinem pumnii! Dzeu sa te ajuta draga mea...noapte buna

Da, tot la medpark... istoria mea in detalii de pina la procedura eate aici pe forum. iti multumesc mult pentru sustinere. Citi s-au implantat urmeaza sa vedem miercuri deja:) tu la ce etapa esti?
Alintush
Scris: Thursday, July 16, 2015 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2015
ana-ana wrote:

Da, tot la medpark... istoria mea in detalii de pina la procedura eate aici pe forum. iti multumesc mult pentru sustinere. Citi s-au implantat urmeaza sa vedem miercuri deja:) tu la ce etapa esti?
eu deja am fiv nereusit la medpark in martie 2015 , si alte 3 fiv plus 2 decongelari (italia)total 6 incercari iesuate cu fiv pina acum! Dar cum am si spus mai incerc nu ma abat caci fiecare avem un drum a parcurge in viata, si se vede ca nui momentul potrivit , ce sa zic?la noi totul e perfect, examenele toate bune la ambii, unica problema ca nu am trompe si din pacate singura calea de a raminea insarcinata e fiv asa ca nu disper,nu ma grabesc si ma rog la dzeu sa ma binecuvinteze si pe mine cu acest dar: de a fi mama!!! Iti doresc din tot sufletul chiar si mai mult sa devii mamica si la toate fetele care lupta pentru acest scop sa li se implineasca dorinta!!! Ana ana multi lipiciosi iti dorescdance
ana-ana
Scris: Thursday, July 16, 2015 3:44 PM
Nivel

Alintush wrote:
eu deja am fiv nereusit la medpark in martie 2015 , si alte 3 fiv plus 2 decongelari (italia)total 6 incercari iesuate cu fiv pina acum! Dar cum am si spus mai incerc nu ma abat caci fiecare avem un drum a parcurge in viata, si se vede ca nui momentul potrivit , ce sa zic?la noi totul e perfect, examenele toate bune la ambii, unica problema ca nu am trompe si din pacate singura calea de a raminea insarcinata e fiv asa ca nu disper,nu ma grabesc si ma rog la dzeu sa ma binecuvinteze si pe mine cu acest dar: de a fi mama!!! Iti doresc din tot sufletul chiar si mai mult sa devii mamica si la toate fetele care lupta pentru acest scop sa li se implineasca dorinta!!! Ana ana multi lipiciosi iti dorescdance

E u la fel nu am trompele uterine... de ce nu a reusit aici fiv-ul? embrionii slabuti sau nu stiti? multumesc de urari frumoase, la fel si eu iti urez. L a mine asteptarea e din ce in ce mai grea.....
geaninab
Scris: Thursday, July 16, 2015 6:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2015
Buna fetelor! Am ajuns acasa . Am transferat 3 embrioni cu 7-8 celule, am renun?at la cei mai mici de 4-5 celule, asa a spus d-na dr, care nu s-au putut congela. De acum începe perioada cea mai grea, de a?teptare pana la test. Dar cu rabdare, psihic tare ?i credin?a vom reu?i. Doamne ajuta sa ploua cu rezultate pozitive!
Hope26
Scris: Thursday, July 16, 2015 7:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/19/2015
geaninab wrote:
Buna fetelor! Am ajuns acasa . Am transferat 3 embrioni cu 7-8 celule, am renun?at la cei mai mici de 4-5 celule, asa a spus d-na dr, care nu s-au putut congela. De acum începe perioada cea mai grea, de a?teptare pana la test. Dar cu rabdare, psihic tare ?i credin?a vom reu?i. Doamne ajuta sa ploua cu rezultate pozitive!

Ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine, aveti grija de voi.
Pupicei.

p.s.:incep testarile de-acum bounce
Nadia-p
Scris: Thursday, July 16, 2015 7:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
buna dragelor! Geanina ma bucur ca esti bine, sa fie cu doamne ajuta pru toate ce fac fiv acum:)
geaninab
Scris: Thursday, July 16, 2015 7:33 PM
Nivel

Hope26 wrote:

Ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine, aveti grija de voi.
Pupicei.

p.s.:incep testarile de-acum bounce

La ce testari te referi???
Hope26
Scris: Thursday, July 16, 2015 8:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2015
geaninab wrote:

La ce testari te referi???

Beta hcg :)) Nu te speria ras
Inulia
Scris: Thursday, July 16, 2015 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2015
Buna fetelor!Geanina ma bucur pentru tine!Acuma ghinditiva la ceva frumos...ocupati timpul cu cele mai frumoase lucruri...o carte,un film,o plimbarica cu so?ul de maina.Va cuprind!si un mare Doamne ajuta!!!hope un pupic
Nadia-p
Scris: Thursday, July 16, 2015 9:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2015
Taniusha 87 tu ce mai faci? cum esti?
geaninab
Scris: Thursday, July 16, 2015 9:39 PM
Nivel

Hope26 wrote:

Beta hcg :)) Nu te speria ras

Aha. K
?tii ca sunt un pic dusaHilar. Sa dea Dumnezeu sa fie toate pozitive!
geaninab
Scris: Thursday, July 16, 2015 9:40 PM
Nivel

Mul?umesc din suflet tuturor pentru sustinere ?i încurajari!
ana-ana
Scris: Thursday, July 16, 2015 9:43 PM
Nivel

zina unde te-ai pierdut? n-ai mai scris...:( azi am recitit forumul de la inceput...si mi-am amintit din nou de tine si de gemanuti....
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.